Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Prevara koja NE boli

7 min čitanja
jebanje pred devojkom

Konačno je došao kraj paklene radne nedelje. Svaki mišić me je boleo. U vulkanizerskoj radnji je bilo vruće tokom celog dana i bio sam prekriven znojem, prljavštinom i masnoćom. Sve što sam želeo je da dođem kući, uživam u toploj kupki i sipam sebi pivo hladno kao led. Elenora, moja devojka, trebalo je da bude na poslu još sat-dva tako da bih imao mir da dođem sebi i raskomotim se.

Taman bih je mogao iznenaditi večerom pošto sam imao divne odreske spremne za gril. Ušao sam u kuću i dočekao me moj najbolji prijatelj; moj nemački ovčar Maks. Njegov blentavi pogled me uvek nasmeje i usreći. Odvezao sam pertle na svojim čizmama i skinuo ih. Pustio sam svoju omiljenu rok stanicu i uključio je dovoljno glasno da je čujem dok uživam u kupki.

Krenuo sam u kupatilo potpuno opušten… ali ništa me nije moglo pripremiti za ono što ću naći iza tih vrata. Bilo vruće i sparno, tuš je tekao, gomila odeće na podu i tihi jauci dopirali su iza pregrade u obliku neprovidne zavese. Elenora je kući? Osmehnuo sam se, nisam gubio vreme skidajući se da bih joj se pridružio. dve lezbejke u kadi

Kad sam povukao zavesu, vilica mi je udarila o pod! Elenora je bila pod tušem, njeno zategnuto seksi telo prekriveno sapunom… ali nije bila sama. Pored nje je bila još jedna žena jednako gola i mokra. Obe su me pogledale … ali iznenađenje na njihovim licima ubrzo su zamenili osmesi. Zakikotale su se a onda je ta žena prislonila svoje usne na Elenorine i započela veoma dubok intiman poljubac.

Dve žene su stajale tako blizu, njihova vrela sapunasta tela stapala su se u seksi klupko duge mokre kose i više grudi nego što sam mogao da priznam. Sočno su se ljubile, usne i jezici željni kretali su se napred-nazad, njihove grudi klizile jedna o drugu, a njihove ruke nikada nisu prestale da dodiruju, istražuju i miluju.

Dok sam stajao go i skamenjen u sopstvenom kupatilu, počeo sam da osećam kako moje telo reaguje na ovaj divan prikaz. Moj penis je postajao sve tvrđi i moja ruka je instinktivno krenula da ga obuhvati. Koliko god da sam želeo da budem u sendviču ove dve žene, jednostavno nisam mogao da krenem napred.

Pročitajte i ...  Napokon Gangbang 5. Deo - Sa Prijateljicom

Pokušao sam na brzinu da vratim film ali pojma NISAM imao da Elenoru privlače žene! Nikad tako nešto nije spomenula, a zajedno smo bili preko godinu dana. Stajao sam i gledao je kako uživa u telu te seksi žene, delovalo je kao da su dugo bile ljubavnice. Nepoznata žena je kliznula jednom rukom do Elenorinih grudi dok je druga klizila niže, preko njenog stomaka i nestala između njenih nogu.

Elenorini jauci su postajali brži i glasniji, vrlo dobro sam poznavao tu reakciju koju sam joj pružio više puta. Elenora je počela da štipa i vuče bradavice te žene koja je sada zajaukala. O moj bože… da li se ovo stvarno dešavalo? Drkao sam kurac sve jače i gledao ove dve napaljene kučke kako se jebu prstima i ljube.

Usporio sam tempo jer je ovo bilo previše dobro da bih tako brzo završio. Kontrast tonova kože i veličine grudi, način na koji su se njihove obline dopunjavale. Elenora me je pogledala; njene smeđe oči, zadovoljne i gladne, pozvala me je unutra. „Dragi, ovo je Nina. Ona me nekada jebe kada si ti na poslu. Razumeću ako si povređen. Samo reci i ja odlazim.“ – namignula mi je, nabila prst u Nininu pičku, a potom ih oblizala. „Mada… bila bi baš šteta da je makar ne okusiš. Znaš, ona je kao ja dragi… podjednako voli i kurac i pičku.“

„Ali ja nisam znao da ti voliš pičku… draga.“ – rekao sam i ušao u našu veliku tuš kabinu. „Pitam se koliko još tajni kriješ.“ – uhvatio sam je za mokru kosu čvrsto i nabio joj jezik u usta, privlačeći njeno mokro nago telo uz svoje. Poljubio sam je sa mnogo želje i sirove požude. Napalio me je ukus druge žene na njenim usnama.

Gurnula me je da prekine poljubac, to je bilo previše za nju i dahtala je tražeći vazduh ali sa osmehom na licu. Uzdržao sam se, a zatim zatvorio oči dok su obe žene počele da mi ribaju i sapunjaju telo. Glava mi se zabacila unazad dok me je senzacija udarala kao talas, nadajući se da me noge neće izdajti. jebanje pred devojkom

Pročitajte i ...  Spasili su me u Šumi

Ponovo sam se nagnuo prema Elenori, ovaj put nežno je poljubio i jedva dodirujući njene usne šapnuo sam: „Za kaznu ću morati da je jebem pred tobom kurvo jedna.“

„Razumem dragi, zaslužila sam to.“ Polako je došla do Nine, nešto joj šapnula, okrenula joj leđa, razdvojila noge i nagnula je. Moj penis je pulsirao dok se Elenora pomerala iza mene i počela da mi ljubi ramena, njene grudi pritiskale su mi leđa, dok su joj ruke prelazile gore-dole preko mojih guzova. „Jebi je dragi… nauči me pameti.“

Vodio sam svoj penis u Nininu sočnu picu i dok sam klizio duboko u nju, osetio sam kako Elenorina ruka klizi niz dupe i počinje da me miluje po jajima. Dva srednja prsta bila su na mojim jajima a palac je gurala u moj šupak. Nikada to nije radila kad smo bili sami! Bilo je previše dobro da bih protestovao i počeo sam sve jače da tucam nepoznatu ženu ispred sebe. Što sam jače ljuljao kukovima, postajao sam svesniji da me taj jebeni prst u šupku pakleno stimuliše. Hteo sam više. Trebalo mi je više.

Dok mi je mazila prostatu osetio sam seksualni nalet kao nikada ranije. Drugom rukom je kliznula oko prednjeg dela mog tela i počela da me miluje po grudima i stomaku, privlačeći moje telo ka svom dok je gurala prst u mene. Ovo je bio raj o kome sam oduvek sanjao. Zatim sam uhvatio Elenoru, pomerio je ispred sebe, pored njene ljubavnice, i premazan sokovima tajanstvene Nine počeo da ulazim u Elenorinu pičkicu.

Devojke su stenjale i žvalavile se dok sam jebao u pičku malo jednu a potom drugu. Bio sam brz, snažan, grub! Da, bilo je i malo besa u meni ali sam sve to pretočio u seksualnu energiju i razvalio obe žene. Stenjale su i svršavale na mom kurcu, moleći me da im svršim na kurvanjska lica. Čupao sam ih za kosu dok sam ih tucao i šamarao ih po guzama.

Koliko god nikad nisam želeo da se ovo završi, osećao sam da se bliži kraj. Kako se pritisak povećavao u mojim jajima, počeo sam da udaram jače i sa više strast. Prosto nisam mogao više da izdržim. Izvukao sam se, rekao im da kleknu preda mnom i nabio kurac duboko u grlo nepoznate devojke!

Pročitajte i ...  Navučen na Spermu

Neko vreme sam je tucao u usta dok sam gledao Elenoru koja je napaljivo molila da im dam spermu. Bila je tako nezasita i kučkasta kakvu je nikada nisam video. To me je verovatno i pogodilo dovoljno jako da sam eksplodirao! Moj orgazam je bio neprepoznatljivo jak, ceo sam se tresao i prskao na lica i sise ove dve ljubavnice. sisaju kurčinu

Hvatale su spermu ustima a potom se ljubile i delile je dok sam ja u neverici gledao. Elenora se okrenula prema meni i nežno me poljubila u usne. Usput je upalila tuš ponovo i dočekala nas je voda koja je sada bila hladna i tako osvežavajuća. Osetio sam kako mi se toplota kotrlja niz telo.

Kada sam se osećao dovoljno stabilno da stojim uspravno, Elenora mi se nasmešila, obe žene su se zakikotale i onda je napravila uvod. Nina je bila njena saradnica. Izašli su na piće posle posla jedne noći, obe pomalo pripite, Nina se nagnula i poljubila Elenoru za laku noć. Mojoj devojci se to svidelo i njih dvoje su počeli da razgovaraju i zajedno istražuju ovu novu ideju.

Tog trenutka sam shvatio da Elenora neće biti moja žena iako sam tražio prsten da je verim. Jer, ako je tek tako jedne noći odlučila da me prevari, ko zna šta bi bilo u budučnosti. Ipak, iako me je lagala, nisam je krivio i nisam je oterao. Uslov je bio da ne krije od mene kada se njih dve nađu i da povremeno i mene uključe u igrice.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

1 thoughts on “Prevara koja NE boli

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!