Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Shemale Matorka Komšinica 4. Deo

10 min čitanja
komšinica ogromne kurčine

Uzeo je još jedan gutljaj i rekao joj: „Moja mama … rekla je neke loše stvari o tebi.“

Upoznavanje Hrvatska

Barbara mu je s ljubavlju maknula kosu sa očiju. Približila mu se, stavila svoju ruku na njegovu preko stakla i prinela ga usnama. „Jeste? Ha. Šta je rekla?“

Đorđe je počeo da pije. Oblizao je usne i progutao još njenog semena. „Rekla mi je da si … da sam ovde samo zato što želiš da me jebeš.“

„O bože. Ta žena“, uzdahnula je. Barbara ga je pomilovala po butini, tako nežno da to nije maltene ni primetio. „Veruješ li joj?“ Sada je spustio pogled na čašu. Bila je prazna.

„Ova tečnost. Neće me učiniti većim, zar ne? To je samo… to su bile samo glupe priče.“

„Žao mi je dragi. Sperma je dobra za mnoge stvari, ali mislim da neće učiniti ništa od onoga što sam rekla. Loša sam kao i tvoja mama.“ Barbara je spustila svoju bradu na vrh njegove glave.

„Pokušavaš li …“ borio se da ponovo pronađe reči, „jebati me?“

„Ne, nisi zato ovde“, odlučno je odgovorila.

Đorđe je okrenuo glavu i pogledao je. „Nisam?“

„Moraš nešto shvatiti dragi. Da sam dvadeset godina mlađa, morao bi pobeći iz države da bi se sakrio od mene. Bila bih svuda po tebi. Ali ja nisam i ne bih te nikada povredila. Bilo je trenutaka kada smo se zezali po bazenu da sam bila blizu da dozvolim svom kurcu da radi šta hoće. “

Barbara je zastala da duboko udahne. „Davao si mi mnogo znakova, čak i ako to nisi znao. Ali ne radi se o jebanju. Ne, želim da vodim ljubav sa tobom. Voleo bih da te pretvorim u savršenog malog ljubavnika za ženu poput mene, ali i za mlađe…. ako mi dozvoliš.“

„Ali ja nisam … mislim da nisam sam takav“, pritisnuo je glavu u njena velika nedra i zatvorio oči.

„Ova prazna čaša govori drugačije. Vidim da me gledaš, dragi. Bio bi savršen mali jebač. Jesi li siguran da nisi ono što ja mislim da jesi?“ upitala ga je tiho.

„Nikada nisam pokušao sa devojkom. One vole momke sa mišićima koji mogu mnogo da podignu. Nikada im ne upadnem u oči.“ Đorđe je bio jako svestan načina na koji ga je Barbara gladila po telu.

„To nije tako za devojku poput mene. Garantujem da bi mi krenula voda na usta i da bi mi očvrsnuo kurac. Takve kao ja, veruj mi – Poludeće za tobom.“ Barbara je počela da ga ljubi u glavu, govoreći sa prekidima. „Mogla bih da te naučim svemu što treba da znaš. Mogao bi da biraš devojke.“

„Mislim da ne bih mogao“, rekao joj je. „Suviše sam stidljiv.“ Đorđe joj se okrenuo u naručju. Završio je u kontaktu sa njenom erekcijom.

„Hajde da napravimo test i vidimo da li bi ti se svidelo sa devojkama poput mene. Da li bi to bilo u redu? Možemo prestati ako ti bude previše neprijatno.“ Barbara je spustila pogled na svog malog komšiju.

Odmahnuo je glavom da će sve biti u redu. Nevoljko ga je pustila iz naručja. Barbara se naslonila na kauč. Njen ispupčeni penis ponosno je stajao u pantalonama. „Moram te upozoriti. Moj penis će te verovatno razmaziti za sve ostale penise u kojima budeš došao u susret“, zahihotala se Barbara.

Pročitajte i ...  Pomogao sam Supruzi da se Snađe u Nezgodnoj Situaciji

Spustila je pantalone niz butine. Njene gaćice su imale ogromno ispupčenje. „Viđao si me mnogo puta ovakvu. Vreme je za pažljiviji pogled.“ Barbara se izvukla iz gaćica. Đorđe se osećao krivim gledajući. Njen kurac je bio ogroman. Izgledalo je praistorijski – kao isklesan u kamenu.

Na njenom međunožju nije bilo niti jedne dlake. Barbarin penis je imao dugačke vene. Đorđu je to jednom rečju izgledalo moćno. Njegov sićušni kurčić u poređenju je izgledao beznačajno. Ovo je bio pravi penis i on je to znao. Đorđe je svesno podigao ruku radi upoređivanja. Njegova mala, dečačka ruka mogla je biti dovoljno velika da primi samo jednu od loptica koje su joj visile između butina.

„Skoro je 20cm. Ali opseg je važniji. Nikada nisam videla deblji penis, a videla sam ih dosta. Moja jaja su tako puna otkad sam te počela hraniti.“ Barbara je šakom omotala kurac i dala mu malu drkicu. Bistra tečnost je počela da teče sa vrha. Đorđev prst pokazao je na bisere tečnosti koji su curili iz njene rupe. komšinica ogromne kurčine

„Je li to? Umm …“

„Pre-sperma. Razlikuje se od sperma kao što vidiš. Mnogo toga proizvodim ako sam zaista napaljena … kao kad te gledam dok buljiš u moj kurac“, nasmejala se. „Probaj. Reci mi kako je.“

Đorđe je pokupio prstom tečnost sa vrha njene kite i zabio je prst u usta. Njen ukus nije bio ni približno tako jak kao redovna sperma. „Baš si brzo popio onu čašu malo pre… misliš li da bi mogao još?“ Barbara mu se nevino nasmešila.

„Uffff, naravno.“

„Upravo sam svršila … pa može potrajati malo duže nego obično.“ Đorđe se spremao ustati i ostaviti je na miru kako bi to obavila, ali ga je zaustavila: „Zašto ne ostaneš ovde. Obrati pažnju na ono što radim.“

Ruka joj je preletela preko glave penisa i uhvatila nešto pre-ejakulata. Barbara je to iskoristila za podmazivanje. Đorđe je sedeo među njenim nogama. Oči su mu jedva treptale i usta su mu se otvorila, gledao je kako masturbira. Nekoliko minuta je drkala. Barbara je nagnula glavu udesno tako da joj penis nije blokirao pogled na Đorđa dok je masturbirala.

Njegove meke, crvene usne bile su dovoljno blizu da je mogla osetiti njegov dah na svojoj kiti. Njen osmeh se pretvorio u veoma nestašan. Barbara je odjednom gurnula kurac napred, lupivši svoj penis po njegovim usnama.

„Hej!“ Đorđe je povikao.

Odmaknuo se od nje. Nasmejala se, prilagodila se, a zatim nastavila drkanje. „Zašto ne poližeš glavu? To je najosetljiviji deo. Liži glavić dok drkam. To bi bilo tako dobro dragi.“

„To ne bi bilo … ne, ne mogu.“

„Rupica na glaviću je mesto gde izvire sperma koje si popio. Zar se lizanje toliko razlikuje?“

On ju je skeptično pogledao: „Pretpostavljam da ne. Ali obećajte da nećete pokušati ništa drugo? Samo ću lizati.“

„Zvuči kao dogovor.“ Đorđe je približio usne njenom masivnom alatu. Nije znao kako da počne. Sveže kapljice pre-ejakulata stvarale su se u njenoj rupi. Đorđe je izvukao jezik iz usta i dodirnuo ga spužvastom površinom vrha.

Pročitajte i ...  Tata Dobio Kraljevski Tretman

„Mmmhmmmm. Ovo će biti mnogo brže.“ Barbarina šaka je pumpala gore -dole. Đorđe je isprva bio oprezan, ali ubrzo mu je jezik kružio oko njenog vrha. Oblizao je veliki vrh. Bilo je tako toplo i tako živo. Osećao je kako pulsira. „Ohhh … nastavi da radiš jezikom … mmm“, zastenjala je.

Đorđe nije doneo svesnu odluku. To se nekako dogodilo, i odjednom – polovina njene tvrde pečurke bila mu je između usana. Đorđe je povukao celi vrh u usta i pustio jezik da pleše po njoj. Želeo je da to potraje, ali nije želeo da misli da je gej. Barbarine ruke pustile su penis. Nežno mu je privila glavu dok mu je jezik vodio ljubav sa vrhom penisa. Još tečnosti je poteklo iz njega i kliznulo mu niz grlo.

„Oh dragi. Sad me stvarno jebeno ložiš.“

Đorđe je još jače sklopio usne oko vrha njene ženstvenosti. Još jedna stvar koju niko od njih nije predvideo niti očekivao-uz samo mali pritisak Barbarinih ruku po njegovom potiljku, Đorđeva usta polako su prekrivala njen penis. Sada je imao par centimetara njene osovine između svojih usana. Bila je toliko debela da je znao da će ga vilica nakon toga boleti i nije ga bilo briga.

Đorđe je imao nekoliko centimetara njene dužine u ustima! Njegov jezik je mahnito zadovoljio njen vrh. Barbara je izrazila svoje zadovoljstvo uz tiho stenjanje koje joj je silazilo sa usana. Konačno je rekla: „Kako ga dobro pušiš! Bolje od onog klinca koji se maltene polomio dok je pokušavao… Mmm … meni se čini da je ovo tvoj poziv.“

Đorđe se trznuo kada je upotrebila izraz pušenje. Nije razmišljao o tome na taj način.

Njen vrh mu je pao sa usana i on je upitao: „Polomio se … kao u dva dela?“ – nasmeja se Barbara.

„Vrati moj kurac u ta slatka usta pa ću ti reći.“ Đorđe je širom otvorio usta i povukao njen vrh nazad. Njegov usne su se ovaj put lakše spustile niz njeno ukočeno vratilo. „Poenta je da taj dečko nikako nije uspevao ovo što ti radiš. O, bože … mmm, tvoj jezik je previše divan za reči. Vidiš, nisam uvek bila tako fina kao sada. Bila sam kučka – kada sam htela momka, rekla sam mu: ‘Možeš mi ga fino lepo dati ili ću ga ja uzeti ne baš toliko fino!’ Većina njih je mudro odabrala. A oni koji to nisu – poželeli su da jesu.“ shemale komšinica jebe komšu u usta

Đorđe je premazao njen penis što je više mogao pljuvačkom. Njegov jezik je milovao donju stranu njenog penisa. „Taj klinac je bio jedan od njih. Bio je dobar nakon tog prvog puta. On je dva puta bežao. To me je samo nateralo da ga više poželim. Mmmmm, stisni mi jaja. U svakom slučaju, konačno sam ga uhvatila. Sisao mi je kao da mu je život zavisio od toga jer nije hteo da mu uzmem dupe. “ Barbara je zastala. Udarila je kitom par puta u njegove usne pre nego se ponovo zabila u njegova usta.

Pročitajte i ...  Tečo, uvedi me u svet odraslih (četvrti deo)

„Ali ne brini, uzela mu analnu nevinost kasnije u kolima. Mora da sam tucala tog momka blizu sat vremena …“

Dok ju je slušao, mogao je osetiti kako penis gura dublje u usta. Barbara je nagnula kukove da bi imala bolji prilaz. Đorđe je odgovorio uvukavši je dublje. Još jedan centimetar njenog debelog pitona bio je zahvaćen toplinom njegovih usta. Shvatio je da penis komunicira s njim i da će mu uskoro napuniti želudac.

Stalno se trzao u ustima. Barbara nije mogla da miruje. Njeni jauci su ga održavali. Njeni bokovi su se napregli i uzrokovali da joj glava penisa iskoči iz usta i udari ga u čelo. Đorđeva mala ruka omotala joj je osovinu. Bila je toliko debela da mu se prsti nisu mogli spojiti. Zategnuta koža njene osovine bila je tako kvrgava i topla.

„Uskoro ću svršiti. Previše si dobar u ovome, dragi. Mmmm …“

Njen kurac pulsirao mu je u ustima. Đorđe je primetio da joj se osovina sada ukočila. Barbarine ruke jače su držale glavu. Prisilila je Đorđa da uzme još njenog čudovišta. Oči su mu iskočile. Gledao ju je sa iznenadnim strahom na licu.

„Opusti se“, rekla mu je tiho. „Neka se to dogodi. Moram da svršim. Moram da idem dublje … nastavi da me drkaš.“

Barbara ga je pažljivo posmatrala, ne želeći da prestane da ga povlači niže. Đorđevo grlo mučilo se oko njenog masivnog vrha. Lice mu je bilo crveno i osećao je kako mu suze naviru na oči. Zurili su jedno u drugo, a njen penis mu se zakopao u grlo. Đorđe je krenuo rukom od korena Barbarinog kurca do sredine, a zatim se ponovo vratio dole.

„Izvoli dragi. Evo ga. Sve što mogu dati. Za tebe je!“

Barbarine oči su se zatvorile. Prvi hitac ubrzo je eksplodirao i udario Đorđu u grlo. Brzo se oporavio, progutavši sledeći hitac pa sledeći. Đorđe je očajnički gutao sluz dobro poznatog ukusa, ali toga je jednostavno bilo previše. Njeno seme preplavilo mu je usta. Njen kurac je stalno izbacivao.

Pucanj po pucanj debele sperme šiknuo mu je u grlo. Đorđe joj je nastavio drkati kitu. Njegova druga ruka stisnula joj je jaja. Bio je blizu da se utopi u tim stvarima. Barbara ga više nije toliko držala za glavu koliko ga je s ljubavlju gladila.

Njene poslednje kapi prosule su mu se kroz grlo. Kako joj se penis počeo smanjivati, Đorđeve usne kliznule su niz Barbarinu dužinu. Sada je mogao da uživa u njenom ukusu. Barbara je gledala kako mu se oči zatvaraju dok je progutao poslednji zalogaj njenog toplog ejakulata.

KRAJ 4. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!