Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mama Je Bila Kraljica Moje Maturalne Zabave – 2. Dio

12 min čitanja
jebanje mame prstima

Spavao sam možda nekih sat vremena kad me probudilo kucanje na vrata. Najprije sam pomislio da je to netko od hotela, čistačica ili netko. Ustao sam i navukao gaćice, pokrio mamu i otvorio vrata. Na moje iznenađenje, umjesto sobarice na vratima je stajao Dario. Bio je sav zadihan.
”Koji kurac ti radiš tu?” – Upitao sam ga još onako zbunjen i pospan. Dok sam još izgovarao rečenicu on je već ušao u sobu, pogledao prema mami. Ona je ležala na boku i bila je pokrivena plahtom.
Dario: -”Uh jebote…”
Odmah sam mu pokazao da bude tiho. Zatim je počeo pričati tiše.
Dario: -”Je li gola a?”
Ja: -”Ma nije.”
Dario: -”Ma vraga nije, pa vidi se da…”
Prekinuo sam ga i upitao: -”Pa zašto si došao, kako…?”
Dario: -”Pa iskrao sam se van i došao autobusom. Moramo pričati.”
Ja: -”Samo budi tiho da se ne probudi.”
Dario: -”Znaš kompa, ono kad smo plesali pa… vidio sam da si ti dirao moju i ja tvoju…”
Ja: -”Zanima me šta ti je rekla kad si je dirao?”
Dario: -”Baš ništa, samo se smješkala i uzdahnula. Nisam mogao vjerovati da mi dopušta. Bilo mi je malo neugodno.”
Ja: -”Ja, kad sam tvojoj mami stavio prst u picu samo me je zamolila da prestanem jer joj je bilo neugodno ali svidjelo joj se.”
Dario: -”Kompa, ne mogu vjerovati da smo stvarno to radili.”
Ja: -”A znaš kako sam ja zbunjen tek, znaš kakva je ona uvijek bila.”
Dario: -”A šta je bilo sa Sanjinom mamom?”
Ja: -”Ma budala, počeo sam je dirati a ona me stisnula za kurac i rekla da će mi ga isčupati ako je još jednom uhvatim za guzu.”
Dario: -”Ha ha koji si ti kralj.”
Ja: -”A jebiga, pokušao sam.”
Dario je gledao u krevet na kojem je ležala pijana mama.
Dario: -”I ti si sad tu tako spavao s njom…”
Ja: -”Hm pa gdje sam mogao?”
Dario: -”Pa jesi je malo i ti dirao?”
Ja: ”Ma daj pa mama mi je.”
Dario: -”Kompa jako dobro znam kad lažeš, he he.”
Malo sa zacrvenio, bilo mi je neugodno zato što je skužio da lažem.
Ja: -”Pa ono, malo…”
Dario: -”Pa vidi kako je pijana, spava ko zaklana, mogao si je i jebati.”
Ja: -”Eh sad, a ti bi kao jebao svoju.”
jebanje mame prstimaDario: -”Pa iskreno da sad moja želi ovako, vjeruj mi da bi je jebao.”
Kad je to rekao osjetio sam neko olakšanje. Kao daje dio krivnje koju sam osjećao zbog jebanja mame izašao iz mene. Dario me pogledao i rekao: -”Jesi a? Jel tako da jesi?”
Nisam imao hrabrosti odgovoriti nego sam samo posramljeno kimnuo glavom.
Dario: -”Uh, to care pa znao sam da jesi. Mora da je dobra a? Kako si joj ga ugurao? U kojoj pozi? Jel mokra…”
Dario je postavio stotinu pitanja na koje nisam znao kako da odgovorim.
Ja: -”Ma ja zaista nisam planirao nego tako se dogodilo.”
Dario: -”Pa kako, dok je spavala si je dirao ili…?”
Ja: -”Ma ne. Nije mogla stajati na nogama a čim smo došli jako joj se piškilo pa sam je odveo u kupaonu, skinuo…”
Dario: -”Nije se bunila?”
Ja: -”Nije bila pri sebi.”
Dario: -”I onda si je dirao.”
Ja: -”Pa da.”
Dario: -”Prstenjačio je a?”
Ja: -”A da.”
Dario: -”I onda si je počeo jebati? Na krevetu ili?”
Ja: -”Da.”
Dario: -”Pa jel ona zna da si je jebao?”
Ja: -”Mislim da zna.”
Dario: -”Uh kako sam se napalio sad.”
Oboje smo pogledali prema krevetu. U tom trenutku ona se krenula na leđa povukavši dio plahte, te je pola njezinog tijela bilo nepokriveno. Bilo je očito da čvrsto spava jer je hrkala. Dario, ionako napaljen postao je još napaljeniji.
Dario: -”Joj, jel bi ti smetalo da samo malo drkam dok je ovako gledam?”
Iako nisam imao ništa protiv toga da on drka na nju, ipak ne je bilo strah kako bi ona reagirala ako se probudi a još manje me je privlačilo gledati njegov kurac.
Ja: -”A šta ja znam, drkaj ako želiš ali šta ako se probudi?”
Dario: -”Ma neće se probuditi, vidiš da hrče, spava ko zaklana”
Dario je došao do nje s desne strane kreveta i gledao u nju. Lagano je dohvatio dio plahte i otkrio je ostatak gornjeg djela tijela koji je još bio pokriven. Sad su joj sise bile potpuno gole.
Ja: -”Daj jebote nemoj je otkrivati, probudit će se.”
Dario: -”Ma samo malo da vidim sise. Uh kako su dobre.”
Tada je spustio hlače i izvadio kurac. Naravno bio mu je dignut. Izgledalo je kao da je duži od mojeg ali moj je bio deblji i imao velik glavić. Moram priznati da me ta scena kada stoji nad njom i drka kurac ispred moje pijane majke ipak malo napalio.
Dario je bio perverzniji od mene i rekao je: -”Ajde i ti drkaj.”
Ja: -”Ma daj neću.”
Dario: -”A daj jebote, pa šta. Baš je dobro ovako drkati na nju.”
Nije me trebalo puno nagovarati. Stao sam kraj njega i izvadio ga. On je pogledao u moj kurac i rekao: -”Pa imaš ti dobar komad.” Samo sa se nasmijao i počeo lagano drkati.
Dario: -”E daj sad da lagano maknemo plahtu da joj vidim pičku.”
Ja: -”Ma ne, pa daj dobro je ovako.”
Dario: -”Ma samo malo da ju vidim, pa ionako sam je dirao a ti si je i jebao već.”
Ja: -”Daj stišaj se.”
On je krenuo otkriti je ali sam ga spriječio i pokazao mu da ću ja to uraditi. Nisam bio siguran da bi on to uradio dovoljno neprimjetno. Polako sam povukao plahtu i maknuo je u stranu. Sada je bila potpuno gola. Nas dvoje s dignutim kurcima i potpuno gola mama. Imala je malo raširene noge tako da joj se pička vidjela sasvim dobro. Dario se približio i izbliza je gledao.
Dario: -”Wow, i ti si to jebao… Hm, pa vidi se da je malo otvorena i još je mokra.”
On je to komentirao kao neki stručnjak za pičke a do sad je jebao tek možda koji puta više od mene. A i to je upitno.
Par minuta smo je tako gledali i drkali. Dok je on najviše gledao u njenu pičku ja sam više bio fokusiran na njezinu glavu, gledao sam da se ne bi probudila. Ja sam stajao blizu njenog gornjeg djela u ravnini sisa a Dario je bio dolje niže ispred nje odakle mu se pružao lijepi pogled na njezinu pičku. Međutim dok sam ja gledao njezine oči i na trenutak bio okrenut suprotno od Daria, primijetio sam da je ona još malo više otvorila usta i ispustila nježno: -”Aaah”. Tada sam se okrenuo prema Dario i vidio da rukom dodiruje njenu pičku.
”Daj jebote šta radiš?”- Rekao sam potiho
Dario: -”Pa vidiš da se ne buni, sviđa joj se.”
Pogledao sam na trenutak prema dolje i vidio kako joj je Dario zabio prst u pičku a zatim prema njoj koja je i dalje imala zatvorene oči, a kako bi joj Dario zabio prst, ona bi tako zastenjala. Nisam znao jel ona to i dalje spava ili zna što se događa? Od tog trenutka više nisam imao situaciju pod kontrolom. Jednostavno sam se prepustio slijedu događanja.
Stajao sam iznad nje i gledao kako joj Dario nabija svoj srednji prst u pičku a bilo je očito da je ona raširila noge i zato sam odmah pogledao prema njoj. Imala je otvorene oči i gledala je u Darija kako svojom desnom rukom prstenjači njezinu pičku a lijevom rukom nateže svoj kurac. Zatim je pogledala u mene i nasmijala se. U njenom licu mogao se je vidjeti sram ali i taj posramljeni smiješak uz blago stenjanje djelovao je nekako droljasto. Nekako kurvinski. Kao da je s tim smiješkom željela reći – da radim to, šta mogu kad to želim.
Kad je Dario shvatio da je ona budna i da je svjesna što se događa najprije je zastao na trenutak. Očito je i on bio iznenađen, te je pogledao u mene. Vidio je da ja i dalje drkam i ne reagiram pa ju je počeo sve jače jebati prstima. Mama je malo zabacila glavu i namještala se a njezina lijeva ruka je dohvatila moj kurac. Nitko nije ništa govorio, uostalom tko je od nas troje uopće i imao što za reći. Čula su se samo 2 zvuka: njezino stenjanje i zvuk iz pičke koji je bio uzrokovan Dariovim brzim prstenjačenjem njezine mokre pičke. Ona mi ga je lagano drkala a ja sam se sve više spuštao prema dolje dodirivavši s kurcem bradavice njenih velikih sisa. Dok mi je ona natezala kurac ja sam dirao sise.
Dario je prestao gurati prste i kleknuo na krevet između njenih nogu. Pogledavao je i mene i nju.
Dario: -”Mogu, a?”
Ona nije ništa rekla a ja sam samo potvrdno kimnuo glavom. Odmaknuo sam se da vidim kako će to izgledati. Kako će moj najbolji prijatelj ugurati kurac u moju mamu? Nadvio se nad nju i uzeo kurac u ruku a onda joj ga je ugurao. Ona je još malo raširila noge a on ju je odmah počeo jebati onako brzo. Bio je jako napaljen. Mami je očito odgovaralo takvo jebanje jer je počela stenjati sve jače a ja sam joj se igrao sa sisama. Sisao sam joj bradavice koje su bile tako tvrde a Dario joj ga je nabijao sve jače.
Dario: -”Uh, neću moć još dugo.”
Ja: -”Čekaj sad ću ja malo.”
Dario ga je izvadio i odmaknuo se a ja sam došao na njegovo mjesto. Mama se bila malo podigla u povukla se prema gore pa joj je glava bila malo uzvišena. Namjestio sam se i stavio kurac u pičku. Uh kako je bila mokra i topla. Mislio sam u sebi: -”Sad ću ja njemu pokazati kako se jebe.”
I mogu reći da sam bio u pravu. S obzirom da sam već prije bio 2 puta svršio, nije bilo opasnosti da ću svršiti prerano pa sam je mogao jebati svom snagom kako god sam htio. Dario nas je malo gledao a onda se uhvatio njezinih sisa. Dok je moj kurac prodirao u maminu pičku ona je sve više stenjala. Osjetio sam da je postala jako jako napaljena. Uhvatila je njegov kurac u ruku i drkala ga u ritmu u kojem sam je ja jebao. Dario to nije mogao izdržati.
Dario: -”Ah jebemu…”
Počeo je svršavati. Sperma je letjela svuda, i po krevetu i po sisama a dio je završio i po njenoj kosi. Prizor je bio jako napaljujući. Jebao sam je sve snažnije. Kad je ispustila iz ruke Dariov kurac koji je već postao mlohav, stavila je ruku na svoj klit. Nakon još pola minute snažnog upiranja u pičku i trljanja klita, počela je svršavati. Uh kakav orgazam je to bio. Ja nisam popuštao nego sam nastavio snažno jebati. Ona je vrištala, izvijala se, tresla se a sam ponosno samo nastavio. Iz pičke je curilo ali ja nisam stao. Vidio sam da se Dariu ponovno digao kurac.
Dario: -”Daj sad ću ja opet.”
Izvadio sam kurac iz pičke a iz nje je izašla tekućina, što nije promaklo Dariju koji je samo iznenađeno gledao. Ustao sam a mama se okrenula i naguzila. Dok se Dario namještao da joj zabije kurac, ja sam joj došao sprijeda. Pogledala me u oči i uzela kurac u ruku. Počela ga je lagano drkati a onda joj ga je Dario nabio straga a ja sam joj ga stavio u usta. On ju je tako jebao prilično snažno tako da se morala držati za krevet sa obje ruke a ja sam joj držao glavu i jebao je u usta. Jedva je disala. Svidjelo mi se držati je za kosu i nabijati joj ga do grla kao nekoj kurvi. Uz pogled na sise koje su se ljuljale u svim smjerovima i meni je došlo da svršim i to sam baš htio u njena usta.
Dario je sad bio mnogo moćniji, baš ju je dobro i snažno jebao a i sama scena je bila fantastična. On ju jebe straga a ja nasuprot njemu jebem je u usta. Pogledali smo se i nasmijali. Nije trebalo ništa reći, samo smo nastavili a onda sam otpustio sve mišiće i malo sačekao. Ubrzo je prvi mlaz sperme ispunio njena usta a koliko mi se čini ušao joj je niz grlo jer je počela kašljati. Dario ju je trpao straga sve jače a svakom pokretom jedan mlaz sperme bi špricnuo i njena usta. Sperma joj je curila iz usta a ja sam istresao i zadnju kap. Izvadio sam kurac i odmaknuo se a onda je Dario počeo jebati strahovito brzim pokretima i nakon jedne minute i on počeo stenjati. Punio joj je pičku.
Izvadio ga je iz pičke a ona se samo srušila na krevet tako na trbuh. Glasno je dahtala a mi smo stajali kraj nje.
Mama: -”Vode, vode mi dajte.”
Popila je na eks jednu, pa drugu a onda i treću čašu i nazad legla. Dario i ja smo imali smiješak od uha do uha. Nakon par minuta se ustala u sjela na krevet.
Mama: -”Hm još mi se vrti u glavi, još sam pijana.”
Ustala je ali je djelovala kao da će se srušiti svaki čas a nas dvoje odmah potrčali i uhvatili je.
Mama: -”U redu je, mogu sama. Treba mi wc i tuš a vas dvoje dobro smislite što ćete reći kad se vratim.”
Pomislio sam: -”O ne, sad opet zvuči kao ona žena koju znam cijeli život. Izgleda da se vraća u normalu.”
„Slušaj me, obucimo se i ponašaj se normalno, kao da se ovo nije dogodilo. Ponašaj se kao kad inače dođeš kod mene.” – potiho sam mu rekao.
Dario: -”Ma šta, pa upravo smo je…”
Prije nego je završio rečenicu pokazao sam mu prstom da ušuti.
Ja: -”Vidjet ćeš, samo me slušaj.”
Za to vrijeme iz kupaone se čuo zvuk povraćanja a zatim i puštanje vode u školjku i na kraju zvuk od tuša. Dugo vremena je ona bila unutra a nas dvoje smo legli na krevet i na trenutak oboje zaspali.
Otvorila su se vrata od kupaone i to nas je probudilo. Mama je ušla u sobu. Da, vidjelo se po držanju tijela da je to ona stara Jasminka bez obzira što je još uvijek bila gola.
Mama: -”Sad me dobro slušajte, ti pogotovo.” – Okrenula se prema meni i onda nastavila: -”Ja imam problem sa alkoholom. Ne u smislu da pijem, da sam alkoholičar nego da djeluje na mene… hm, ovako kako djeluje. Uvijek kad pijem… ovakva budem. Da,ne gledajte me. Zato i ne pijem nikad, to dobro znate. Bila sam davno na liječenju, još prije tebe.”
Dario: -”Znači uvijek kad pijete ovako… a znači prije ste pila češće…?”
Mama: -”Ma vidi ti njega, sad bi ti…”
Ja: -”Ma, ok shvatili smo.” – Nisam htio da se tema proširi, tko zna šta bi ona sve rekla. Kad bolje razmislim jako me interesira ali volio bih o tome više čuti kad budemo sami.
Mama je i dalje pričala, o tome kako uzima tablete, o tome kako te tablete djeluju, o liječenju…Dario ju je pomno slušao a meni su misli odlutale u prošlost i zamišljao sam šta je mame sve to radila kad bi se napila. Možda jednom saznam. Sada ne sigurno jer se očito otrijeznila i postala ozbiljna. Obukli smo se i izašli iz hotela.
Ja: -”Mama, Mate je platio sve tako da ne trebaš ništa.”
Mama: -”Pa kada, zašto?”
Ja: -”Pa sinoć, ne znam..”
Mama: -”Hm, moram ovih dana otići do njih da im se zahvalim. Dario reci im da ću navratiti i zahvali im se.”
Jedino je još naša Lada bila parkirana uz cestu. Sjeli smo u auto, upalila ju je iz prve i pun gas prema gradu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Lepa debela transica pokorna 1 min čitanja
jebanje sekretarice na stolu 7 min čitanja
Udata sam 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!