Kategorije: Incest priče

Sex u krevetu

Nadam se da ce vam se svideti prica.
Pre 10-ak dana, sestra od tetke(neko sedmo koleno) zove me na pice. I nisam je video bas dugo izadjem sa njom. Znao sam da je lepa, ali kada sam je video penis se odmah digao
Popili smo pice, i predlozio sam joj da odemo kod mene, da mozemo da pricamo. Dosli smo u stan, seli na krevet, ja nisam skidao pogled sa njenih velikih i prelepih sisa. Primetila je da je gledam, nasmejala se i samo je ustala skinula majicu i kratki sorcic. Bila je gola. Zatim je skinula i mene. Poceo sam da joj drkam picku, bila je sva mokra. Krenuo sam da joj je lizem, pocela je da uzdise i brzo je svrsila. Krenuo sam da je jebem, prvo lagano pa sve brze. U ocima joj se videlo da zeli da joj neko divljacki pocepa picku. Krenuo sam brzo da je jebem, krenula je da glasno uzdise, i nije zelela da stanem. Izvadio sam ga i ubacio u guzu, to je za nju bilo jedno novo iskustvo. U guzu sam jebao polako da bih mogao da je rasirim. Uhvatio sam za kukove i jebao polako, ali nisam mogao puno da izdrzim i krenuo sam jace da ubacujem. Od bola pocela je da vristi, smanjio sam brzinu ubacivanja, da je ne bi puno bolelo i da ne bi plakala od bolova. Kasnije izvadio sam ga iz guze, legao na krevet, a ona mi je sela na kurac, usao je ceo u nju, i pocela je da se lagano nabija. Uhvatio sam je za kukove i jedno lepih 20-tak minuta nabijao sam je. Kada je bila na samom vrhuncu krenula je brze i jace da se nabija, posle par jakih nabijanja pocela je da svrsava. Ubrzo sam i ja svrsio, ali ne u nju nego sam je namestio da joj svrsim u usta. Progutala je svaku kap sperme i lepo ocistila kurac.
Lezali smo tako zajedno, kasnijje se istusirali i odvezao sam je kuci. To je bilo pocetak jednog lepog druzenja. Ako zelite jos neku pricu slobodno pisite.

Erotika

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Zabava Zagrantovana

Ime: Debeljuca88 Status veze: slobodna Moj fetiš: od svega po malo. Opis: Samo još jedna…

15 sati ranije

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!" Glas koji je dolazio iz sobe njegove…

15 sati ranije

Saznajte uz seksadresar kako Probuditi njen Seksualni žar

Želite da znate kako da je uzbudite, da podivlja i poželi vas seksualno – seksadresar…

3 dana ranije

Tea

Tea, 1987. u vezi. Odluci se – ili zelis ili se plasis! Nema izmedju :P…

4 dana ranije

Snajka balerina

Za mene je svaka balerina posebna vrsta božanstva. Mogao sam da ih gledam satima kako…

4 dana ranije

Jebes ljubav, trazim veliki kurac

Obasipaju me nekim nebitnim nepotrebnim ponudama a ja samo zelim da legnem i da primim…

5 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.