Kategorije: Incest priče

Brat joj je otvorio Oči

„Ooohhh da da Daniceee! Jebi me! Tvoja sam!“ Glas koji je dolazio iz sobe njegove sestre Danice bio je glas njegove devojke Kristine. Bivše devojke, očigledno. Danica mu je to uradila… ponovo. A Kristinu je baš gotivio.. možda čak i voleo. Ako ništa drugo, bila je zanimljiva i pametna. Ali je očigledno više volela njegovu sestru koja ju je jebala u susednoj sobi.

Danica je bila dve godine starija od njega. Recepcionerka u salonu za tetoviranje, sa 27 godina bila je klasična Amazonka sa 190cm visine. Duga crvena kosa do dupeta. Velike grudi sa probušenim bradavicama koje su uvek ponosno stavljane u prvi plan. Intenzivne jarke plave oči i apstraktna zamršena tetovaža koja je počinjala od vrata i završavala na laktu.

Koliko je Igor znao, ona je bila gej oduvek. Problem je bio u tome što je većina njenih “veza“, bila sa njegovim bivšim devojkama. Njihovi roditelji su godinama bili razdvojeni, mama negde u Kongu vodi internat za neku nevladinu organizaciju, a tata je živeo u Marseju sa svojom 19-godišnjom devojkom. Igor i Danica su bili dovoljno odrasli kada je ravod bio zvaničan pa su ostali da žive u porodičnom u stanu.

Ali “krađa“ njegovih devojaka počela je na faksu. Selena, pa Tamara, pa Bojana… Čim bi nešto stvarno dobro krenuo, Danica bi započela svoje zavođenje. I ona je uvek uspevala da okrene te devojke u svoju korist. Karala bi ih dok ne bi izgubila interesovanje. To je obično bilo između jednog i četiri meseca dok ne bi prešla na sledeću.

Igor je je bio žestoko uzjeban, ali i fasciniran ovim fenomenom. Kristina i on su imali odličan seks, ali ono što je Danica donela bilo je na potpuno drugom nivou. Kada su izašli iz sobe par sati kasnije, Kristina je samo stidljivo pogledala Igora i bespomoćno slegnula ramenima.

Sledećih mesec dana morao je da ih sluša kako vrište i dostižu vrhunac. Došao bi kući sa posla, a one bi bile gole i bez izvinjenja bi se vaćarile na kauču. Bilo je to kao živeti u lezbejskom porniću uživo. Sve dok se jednog dana nije došao kući, a Kristina i njene stvari jednostavno su nestale. Ponovo se dogodilo. Danica je potišteno sedela na sofi i zurila u pod.

„Ponovo si to uradila, zar ne?“ rekao je Igor.

„Jebiga. Smorila me je. Nije to to.“ Danica je priznala.

„Zašto si mi je otela? Mislim, ona mi se baš sviđala. Zašto si je morala jebati?“ upita Igor.

„Ne znam. Sjebano je to. Ali svaki put kada te vidim da si se vezao za neku slatku devojku, ja je jednostavno poželim. I zato radim šta god mogu da je dobijem. Ali posle nekog vremena, taj sjaj nestaje…“ objasnila je Danica. „Ali nije uvek tako jednostavno.“

„Kako to misliš?“ upita Igor zbunjeno.

„Sećaš li se Selene?“

„Naravno.“

„Pa, bila sam kod nje u sobi i čekala da se vrati kući, kada je njen brat došao.“

„Miloš? Pa šta onda?“

„Prvo smo samo ćaskali. Ali onda je počeo da mi se nabacuje. Hvalio se svojim veštinama. I pomislila sam – zašto da ne? Ionako sam bila jebeno napaljena. Bez predigre, samo je spustio pantalone i nabio ga u mene… trajalo je skoro minut pre nego što se izvukao i svršio po mom stomaku, a na vratima je stajala Selena! Videla je celu stvar.“ Danica je priznala.

„Znači, to je bio vaš kraj?“

„Da. Bilo je odvratno i nezgodno. Tada sam odlučila da momci nisu vredni moje pažnje.“ Danica je završila.

„Da, ali ti samo iskorišćavaš žene…“ istakao je Igor.

„Uvek počinje sjajno. Uzbudljivo. Izazovno. Pokušavam da shvatim kako da je uvučem u krevet. Kako da je nateram da mi se preda. I zaista je seksi gledati je kako shvata da je to ono što zapravo želi. Gledati je kako se predaje. Naterati je da se pokori mojoj volji. A onda dođemo do toga da je mogu naterati da uradi bilo šta za mene, čak i ako je to ponižavajuće za nju. I u nekom trenutku to više nije ni erotično i samo guram koliko mogu. Tako da u nekom trenutku jednostavno prestaje da bude zabavno.“ – objasnila je Danica.

„Ma ti i dalje ne kontaš moju poentu! Jebe mi se za tvoje probleme… Ali zašto to uvek mora da bude moja devojka??“ pitao je Igor besno.

„Jebiga, ne znam. Uvek se osećam tako… kompleksno. Nikad to nisam uspela da objasnim čak ni sebi. Kada vidim da se ložiš na nju… to izaziva nešto u meni i ne mogu da se zaustavim. Ne znam zašto.“

„Šta ako se iselim?“ – Igor se ubacio.

„Samo kad pomislim na to ja se uplašim. Ali iskrena da budem, sumnjam da bi me odvojenost od tebe učinila da se osećam ili ponašam drugačije. To sam jednostavno JA.“ Danica je priznala. „Uvek sam računala na tebe. Uvek smo bili tu jedno za drugo…. osim devojke koje ti ukradem ponekada.“

„Ja ne vidim kraj tome. Jebote pomisliću da si ljubomorna zato što me… želiš za sebe.“

„Ne lupaj. Ti si moj brat… a osim toga, ja sam jebena lezbejka, sećaš se.“

„Da, znam. Ali šta ako je istina? Ako je podvsesno? Slažem se da nema smisla, ali jebiga ja nemam drugu teoriju.“

„Ja jebem devojke! Uostalom to bi bio incest.“

„Jebala si Miloša.“ rekao je Igor.

„Jebao je on mene.“ Danica ga je ispravila. „A i on nije moj jebeni brat.“ – tu je razgovor završen jer se Danica udaljila i otišla u svoju sobu.

**

Prošlo je nedelju dana od njihovog razgovora. Stvari su bile malo zategnute dan ili dva, ali se činilo da su ubrzo nastavili svojim prirodnim tempom. Sve dok Igor nije upoznao Anu. „Slatka je. Mogla bih da se naviknem da je viđam češće.“ Danica je cvrkutala.

„Ni ne pokušavaj Danice!“ Igor joj je odbrusio. „U svakom slučaju, tek smo se upoznali.“

„Izvini, u pravu si… Prosto… prilično sam napaljena u poslednje vreme.“

„Misliš napaljenija nego inače? Užasna si. Nisam je još ni pozvao na zvaničan sastanak, a ti već smišljaš kako da je uvučeš u svoj krevet.“

„I šta ako smišljam!?“ Danica se narugala.

„Kada ćeš već shvatiti da nije do nje!? Do mene je!“ – Igor je objasnio. „Čak je ni ne poznaješ. Ne znaš joj ni jebeno ime! Ali mene poznaješ!“

„Ne seri! Imali smo ovaj razgovor ranije Igore. Nisi u pravu.“

„Da, imali smo ovaj razgovor i DA bio sam u pravu. Priznaj!“ – Igor je odgovorio.

„Ja da priznam da TEBE želim? Odvratno!“

Igor je popizdeo. Naglo se nagnuo i privukao svoje usne na njene. Danica se ukočila kao daska za peglanje. Ovo nije bila njena predstava. Ona je bila lovac… uvek. Predator. Nikada plen. Igor je držao ruke oko nje, a njegove usne su bile nepomično naslonjene na njene. Ne zahtevajući ništa. Ali u njenom stomaku, zapravo malo niže od toga, zaigrali su leptirići. Shvatila je da taj osećaj nije nov. Već ga je i ranije osetila.

Setila se da je gledala brata sa Selenom i pitala se šta je njen brat osećao u tom trenutku. Htela je da zna kako bi bilo da može da uđe u njegov mozak i da skupi te informacije. Šta ga loži? Takođe se pitala – kako bi bilo da je ona na mestu Selene. Da ljubi Igora u sune, da ga drži i mazi. A sada je imala tu priliku pred sobom. Opuštala se sve više i više. Nije bila stegnuta kao prvog trenutka.

Njegove usne na njenima. Nije bilo opasno. Nije se čak ni osećalo pogrešno. Nije bilo kao sa Milošem. Nikada je i nije poljubio. Samo ju je jebao tih bednih 60 sekundi. A u naručju svog rođenog brata – bilo je toplo. Bilo je drhtavo i strasno. Zatvorila je oči. Njene usne su se pomalo razdvojile. Uzvratila je poljubac. Osećala se sigurno u njegovom naručju.

Nije bilo kao sa njenim prethodnim devojkama. Nije morala ništa da dokazuje. Samo je morala biti tu… u trenutku. Osećala se… mekano na način na koji nikada ranije nije. Osetila je kako bratov jezik počinje da istražuje njena usta. Nežno, bez žurbe. Ljubila je rođenog brata na francuski način sa mnogo jezika i pljuvačke. I osetila je kako glad počinje da raste u njenom telu.

Ispružila je ruke, omotala ih oko njega. Mogla je da okusi njegove poljupce i malo joj se zavrtelo u glavi koliko su fini. Još samo malo – rekla je u sebi. Ali bilo je tako teško otrgnuti se iz njegovih ruku. Tada su se Igorove ruke spustile na njene bokove. Počeo je da istražuje njeno telo. Naježila se dok su njegove snažne ruke dodirivale njeno telo. Tiho je stenjala uz njegove poljupce.

Njeno telo je drhtalo, dok je njen jezik plesao sa njegovim. Još samo malo. Bilo je tako dobro. Pritisnula je svoja prsa uz njegove i osetila kako joj bradavice bockaju njegovo telo. Njena bedra su se tresla. Bila je mokra. Bila je više nego mokra. Bila je jebeno vlažna i njene gaćice jedva su uspevale da upiju sav taj topli sok.

„Možemo sada da prestanemo ako želiš.“ Igor je ponudio hrapavim tihim šapatom.

„Ne još Igore… molim te.. ne još.“ Poljubila ga je ponovo.

Mogla je da oseti kako se njegov tvrdi kurac pritiska u nju kroz odeću. I, iznenađujuće, bila je radoznala u vezi sa bratovom alatkom. Igor se osećao isto – ruka mu je polako počela istraživati ispod njene suknje. Vrhovi prstiju četkali su se po sada natopljenoj tkanini njenih gaćica. Zadržala je dah i zadrhtala od zadovoljstva dok joj je on čvrsto masirao stidne usne. Njen klitoris je pulsirao poput snažnog vibratora. Išla je ka orgazmu epskih razmera.

Kada ju je orgazam udario, izgubila je ravnotežu, kolena su joj zaklecala, osećala se kao krpena lutka u njegovim rukama. Visila je uz njega i jahala talase zadovoljstva koje joj je pružio. Zadihani udisaji ispresecani gladnim poljupcima. Osetila je da je podiže i nosi na kauč. Igor ju je polako razgolitio, držeći je stimulisanu i u zoni.

Nije bila ni svesna da je on između njenih niogu, da jezikom razdvaja njene natopljene usmine i da stimuliše njen vatreni vaginalni ulaz. Bio je prijatno iznenađen koliko je slatkog ukusa skrivala u toj rupici. Njeni bokovi su se povijali i tresli o njegova gladna usta. Skinula mu je košulju preko glave i sada su mu ostale samo pantalone i bokserice.

A onda ju je pogledao duboko u oči i ponovo sarkastično upitao: „Možemo sada da prestanemo.. ako želiš.“

Ona je bez reči odgovorila tako što mu je haotično i nervozno otkopčala pantalone i pomogla mu da ih skine. Bio je tvrd. Jebeno tvrd! Njena ruka je odmah osetila njegovu toplinu. Njen um se oteo kontroli. „Želim te u sebi Igore. Želim te jebeno duboko u sebi!“ Uspela je da završi rečenisu pre nego je zastenjala.

Suze radosnice potekle su joj iz očiju dok je gledala i osećala kako on malo po malo klizi u nju. Debeo kurac njenog brata… brata koji je očigledno bio u pravu. Ovo je zaista bilo ono što je želela sve vreme. Želela je ono što su ostale devojke dobile. Duboko u sebi je samo želela da je Igor pojebe, da je voli kao što je voleo njih. Ovo nije bilo ništa slično iskustvu sa Milošem. Igor ju je jebao fantastično, terao je da svršava iznova i iznova, izluđujući je od požude. Osetila je kako joj se pica grči i eksplodira, špricajući po krevetu dok ju je on nastavio karati svojom predivnom debelom kurčinom.

Jedva je prepoznala sopstveni glas kada je rekla: „Svrši u mene brate. Napuni me i učini me svojom.“

Od tih reči brana je pukla. Igorove oči su izgubile fokus, njegova jedina svest bio je njegov penis koji je ulazio i izlazio iz nezaštićene pičke njegove sestre. On je udovoljio njenoj molbi i ispraznio svaku kap svog semena u nju. Počela je da šprica poslednjim snažnim orgazmom dajući mu do znanja da ni ona ne želi da se to završi. Uz stenjanje se bacio pored nje.

„Neće ti više trebati sve te devojke“, šapnula mu je na uho.

**

Skandal je izbio kada je zatrudnela. Njihova Mama je bila posebno užasnuta i nije htela da razgovara sa njima posle toga. Tata se nasmejao, i sam je bio perverznjak, uostalom imao je devojku 25 godina mlađu od njega. Njegove reči su bile kratke i jasne: „Ponekad jednostavno morate slušati svoje srce.“

KRAJ!

MomLover

Najnovije priče

Upoznavanje Srbija

Otkrijte Zasto su porno price Dobre za vas

Nema potrebe da krijete porno price koje imate sacuvane na racunaru ili u obliku knjige.…

7 minuta ranije

Ne nosim gaćice

Da mogu, cijeli dan bih bila gola jer u toj slobodi najviše uživam. Gotovo nikad…

22 sata ranije

Moja Devojka i fetiš mog Drugara

Ovo je samo nešto što mi se dogodilo prošle nedelje i želeo sam da podelim…

23 sata ranije

Moderna i elegantna, nisam devojka za jedno vece

Zdravo svima, ja sam elegantna plavusa, sarmantna, vesela i puna energije i nikako NISAM devojka…

2 dana ranije

Sex Losinj

Sex Losinj Trazim mladjega ili starijega za dobar sex. Nisam uobrazena, lijepa sam.  Jako sam…

2 dana ranije

JA BIH DA TE JEBEM

Kupanje na Drini mi je uvek bilo lepo i uživalasam tamo,ali problem je bio što…

2 dana ranije

Ova veb lokacija koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavićemo da ste dobro s tim, ali možete odustati ako želite.