Sex u krevetu

Nadam se da ce vam se svideti prica.
Pre 10-ak dana, sestra od tetke(neko sedmo koleno) zove me na pice. I nisam je video bas dugo izadjem sa njom. Znao sam da je lepa, ali kada sam je video penis se odmah digao
Popili smo pice, i predlozio sam joj da odemo kod mene, da mozemo da pricamo. Dosli smo u stan, seli na krevet, ja nisam skidao pogled sa njenih velikih i prelepih sisa. Primetila je da je gledam, nasmejala se i samo je ustala skinula majicu i kratki sorcic. Bila je gola. Zatim je skinula i mene. Poceo sam da joj drkam picku, bila je sva mokra. Krenuo sam da joj je lizem, pocela je da uzdise i brzo je svrsila. Krenuo sam da je jebem, prvo lagano pa sve brze. U ocima joj se videlo da zeli da joj neko divljacki pocepa picku. Krenuo sam brzo da je jebem, krenula je da glasno uzdise, i nije zelela da stanem. Izvadio sam ga i ubacio u guzu, to je za nju bilo jedno novo iskustvo. U guzu sam jebao polako da bih mogao da je rasirim. Uhvatio sam za kukove i jebao polako, ali nisam mogao puno da izdrzim i krenuo sam jace da ubacujem. Od bola pocela je da vristi, smanjio sam brzinu ubacivanja, da je ne bi puno bolelo i da ne bi plakala od bolova. Kasnije izvadio sam ga iz guze, legao na krevet, a ona mi je sela na kurac, usao je ceo u nju, i pocela je da se lagano nabija. Uhvatio sam je za kukove i jedno lepih 20-tak minuta nabijao sam je. Kada je bila na samom vrhuncu krenula je brze i jace da se nabija, posle par jakih nabijanja pocela je da svrsava. Ubrzo sam i ja svrsio, ali ne u nju nego sam je namestio da joj svrsim u usta. Progutala je svaku kap sperme i lepo ocistila kurac.
Lezali smo tako zajedno, kasnijje se istusirali i odvezao sam je kuci. To je bilo pocetak jednog lepog druzenja. Ako zelite jos neku pricu slobodno pisite.

gresne cica maca

Leave A Reply

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *