Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sestra Egzibicionista 4. Deo

6 min čitanja
razvaljivanje seke na kuhinjskom pultu

*** „Jutro Anita …“ rekao sam silazeći dole.

Upoznavanje Hrvatska

Sišao sam da je pozdravim, praveći se kao da je nisam upravo špijunirao u dvorištu, i video sam je u kuhinji kako doručkuje. Njen peškir je bio lepo složen na pultu. Sipala je sok od pomorandže u šolju i još uvek je bila u toplesu.

„Hej,“ nasmešila se razotkrivenih sisa. „Odjednom izgledaš potpuno budno.“

„Pa da, sise su ti izložene“, odgovorio sam i dalje gledajući njene bradavice.

„Prestani se pretvarati da si to upravo otkrio. Videla sam kako me špijuniraš sa prozora na spratu.“

„Da, ali mnogo je drugačije videti ih izbliza.“

Spustila je sok i koristila obe ruke da se pomiluje po grudima. „Znaš, mogao bi naučiti nekoliko lekcija od našeg komšije, gospodina Skenderovića. On je uvek tokom leta, u istim danima u sedmici, u pravo vreme prisutan da me gleda kako se sunčam. Pouzdan je maksimalno.“

Bradavice su joj postale tvrde kad ih je uštinula.

„Zvuči kao da si našla nekog još jezivijeg od mene“, našalio sam se.

„Zar ne misliš da zaslužuje malu nagradu za svoju posvećenost?“

„Jesi li imala nešto na umu?“ Anita se nastavila igrati bradavicama.

„Neverovatno sam uzbuđena zbog svega što smo radili ovih dana. Jesenji semestar uskoro počinje. Pa zašto ne bismo priredili predstavu za našeg napaljenog komšiju? Biće zabavno.“

Vilica mi je skoro pala. „Ja i ti? Nemam pojma o čemu pričaš, ali imam divan osećaj da želim da čujem na šta tačno misliš.“

„Skini se. Odmah.“

„Huh?“

„Nemamo celo jutro. U poslednje vreme virio je kroz prozor u našu kuhinju da me vidi.“

„Zaista? Sada to već prelazi granicu.“

„Ali moja egzibicionistička čula su se razbuktala“, primetila je. „To pušenje koje si dobio juče je sve zahvaljujući njemu… ako malo bolje razmisliš.“

Zastao sam na trenutak. „Ha… matori komša. Za sve je kriv a.“

„Dakle skidaj se“, rekla je podignutih obrva.

Nakon dubokog udaha, shvatio sam da nema smisla raspravljati se. Šta god da je Anita planirala, želeo sam da budem deo toga. Vredelo je još jednog seksualnog susreta sa njom. Brzo sam skinuo majicu i bacio je na pod, a onda su došle šorc i donji veš na red, ostavljajući me golog ispred sestre.

Pročitajte i ...  Nocni uzitak sa teta Mirom

„Lepo“, rekla je gledajući me.

„Nikada se u životu nisam osećao tako objektivizirano“, našalio sam se.

„Sada znaš kako se žene ponekad osećaju. Dobro, ne ja, već pričam generalno. Sada dođi ovamo. Prilično sam sigurna da nas i dalje posmatra.“

Kad sam joj prišao, odmah me uhvatila za ramena i povukla prema sebi. Poljubili smo se. Bio je to razvratan i požudan tip poljupca sa jezikom koji mi je istraživao usta, kao i moj njena. Zatim je prekinula poljubac.

„Dakle, ovo je tvoja nagrada za gospodina Skenderovića?“ Upitao sam srećno.

„Da. Zaslužio je to jer je posvećen član publike. To jest, ako si zainteresovan za učešće?“

„Naravno da jesam“, nasmešio sam se. „Šta je sledeće u tvom prljavom malom planu?“ Na licu joj se pojavio osmeh.

„Pa, s obzirom na to da izgleda da muškarci toliko vole pušenje, zaključila sam da ću ti sisati kurac kako bi me mogao gledati koliko sam zapravo prljava kurva za svog brata. Jesi li za to?“

„Znaš da jesam.“

„Dobro. Sada se samo opusti.“

sisa divan bratov kurac pred komšijomSpustila se na kolena i odmah krenula na posao sisajući me. Nije bilo kao juče kada se morala suzdržati da nas ne uhvate. Ovaj put je bilo glasno i mokro. Buka sisanja koju je stvarala ispunila je našu kuću razvratnim zvucima. Usta su joj bila poput vakuuma i stalno su proizvodila pljuvačku.

„O bože …“ zastenjao sam od oduševljenja.

„Mmmm … Hmmm …“ zastenjala je prije nego što mi je ispljunula penis. „Zar ti se ne sviđa?“ Vratila je kurac u usta i nastavila sisati i pušiti. Glava joj je brzo zamahnula kao iskusan profesionalac.

„Sviđa mi se. Ti si najbolja Anita.“ Podigla je i namignula mi.

Nakon još nekoliko minuta žestokog gutanja moje kurčine, konačno je stala i ustala.

„Oduvek sam želela da se jebem u kuhinji“, rekla je dok je brisala usta rukom. “Trpezarijski sto ili kuhinjski pult?“

Pročitajte i ...  Skola za odrastanje

„Kuhinjski pult. Trpezarijski sto je dobra opcija, ali verovatno će se slomiti od onoga što planiram da uradim sa tobom i tvojim jebozovnim telom.“

Ona se nasmešila i uštinula me za obraz. „Tako si pametan. Sada mi skini gaćice i stavi me na pult da me fino izjebeš.“

Slušanje tih prljavih reči koje je izgovarala potpuno prirodno i nonšalantno, bilo je kao muzika za moje uši. Bio sam uzbuđeniji nego što sam ikada bio. Sagnuo sam se i trgao joj donji deo bikinija. Stidno područje bilo je bledo belo za razliku od ostatka nogu i stomaka. Bila je čisto obrijana i mogao sam da joj vidim seksi stidne usne.

Podigao sam njeno malo telo i stavio je na kuhinjski pult na koji je sela. Talas mešovitih emocija prostrujao je kroz mene. Sa jedne strane, svi moji hormoni i instinkti su mi se javili i bio sam spreman da jebem najlepšu ženu koju sam ikada video.

Sa druge strane, ta osoba mi je bila rođena sestra. Činilo se da joj to ne smeta, pa ni meni. Naše su se ruke čvrsto držale i ja sam rukom vodio svoju kitu u nju. Pica joj je bila mokra i spremna za jebanje. Moj penis je skliznuo unutra i počeli smo da imamo seks za našeg starog izopačenog komšiju.

Bio je to vrhunski egzibicionistički čin za svaku osobu. Anitine oči bile su ispunjene požudom i ona je samo jednim činom rušila toliko tabua. Uvek je bila dobra osoba, ali sada ju je obuzela požuda i želja. Jebao sam joj usku pičku koliko sam god mogao, i koliko god mi je to telo dopuštalo. razvaljivanje seke na kuhinjskom pultu

Vrelo vreme učinilo je stvari još prljavijima. Znoj se formirao na našim telima. Osećao sam kako joj se koža znoji uz moju, a i ona je osećala isto prema meni. Kapljice znoja su se stvorile svuda po nama. Oboje smo se predavali svojoj telesnoj požudi.

„O sranje …“ zastenjala je. „Ovo je jebeno neverovatno.“ Lice joj se počelo uvijati i okretati. Njene ruke su me čvrsto stezale, kao i vaginalni mišići. Tabui i seksualne želje bili su previše za oboje i bila je na ivici moćnog orgazma.

Pročitajte i ...  Najbolji Seks sam imao sa Kevom

„O jebote!“ – viknula je, što je možda bilo dovoljno glasno da nas komšija čuje. „Tako! Želim da svršim!“ Glasno je vrisnula i sklopila je oči. Njene ruke i noge stezale su moje telo. Vagina i butine su joj se grčili, a leđa snažno izvijena meškoljila su se.

Špricala mi je po kurcu i po kuhinjskom pultu i prosulo se po podu. Glasno sam progunđao i upucao nekoliko mlazova svoje sperme duboko u njenu utrobu. Lako je to bio najmoćniji orgazam u mom životu, i pretpostavio sam da je isto za nju.

„Da li se ovo zaista dešava?“ Oblizala je usne. „To je bilo previše dobro da bi bio san.“ Anita je okrenula glavu i pogledala kroz prozor.

„Da li gleda?“ Pitao sam.

„Verovatno misli da sanja. Gospodin Skenderović je upravo video kako brat jebe sestru žestoko..“

Pustili smo jedno drugo i ona je ponovo stala na noge. Moja sperma joj se spustila niz butine i kapnula na pod.

„Kakvo ludo iskustvo“, rekao sam. „Ne znam kuda idemo odavde. Mislim, ti si mi sestra. Ja sam ti brat.“

„To je ono što ovu stvar čini tako napaljivom. To će biti naša tajna. Ti, ja i naš komšija voajer.“

„Pa šta dalje?“ Pitao sam.

Anita je pala na kolena i u ruci držala moj penis prekriven mojim i njenim sokovima, samo nekoliko centimetara od lica.

Nasmešila se: „Sledeće što ćemo uraditi – očistiti ovaj prljavi nered. Počeću sa tvojim kurcem.“

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!