Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

SA SESTROM U IZOLACIJI

9 min čitanja
brat i sestra pod tusem

Ovo se desilo kad je krenuo „prvi val“, nekako mart april 2020. Medijski prepad, strah, gomilanje namirnica, izolacija, policijski sat itd… E taj val meni je donio nešto čudno o čemu nikad nisam razmišljao. Danima u jednom stanu smo boravili mama, seka i ja. Manji stan, logično, značio je često mimoilaženje i onako slučajno dodirivanje tjelima na što sam sve češće obraćao pažnju. Nebitno, sedmica dana prošla, ja ga nisam izdrkao, iako se prije podrazumjevalo, jednom ujutro i jednom navečer, što zbog straha što zbog nemogućnosti privatnog prostora u stanu.

Logično, mama u petoj deceniji oblačila se tipično kao domaćica, nikad je nisam ni gledao kao ženu, ali seka e seka je bila tridesetogodišnja mačka, već iskusna, razvedena prije nekoliko godina šetajući se u svilenoj pidžami, nekad i u šorcu, tada sam prvi put počeo je skenirati kao ribu, od koje mi se dizao kurac do maximuma

Njeni guzovi naprosto su se ljuljali u tankoj trenerci, i tako svaki dan bez mogućnosti da gledam porniće to mi je bila jedina seksualna satisfakcija, ne sluteći da je to „zabranjeno“, fol zabranjeno meni je to znaćilo spas. po čitav dan buljeći u te guzove, a odmah da kažem da joj ni sise nisu male drkao sam po nekoliko puta na svoju stariju sestru.

Trajalo je to desetak dana, moje perverzne igrice koje su mi pružale nevjerovatan užitak i počeo sam i chatati s nekim likovima i opisivati im svoje stanje, da se palim na seku i da drkam svakodnevno na nju, što mi je postalo već navika, ali

brat i sestra pod tusemdešava se da mama mora ići do bake da ju pazi jer je bolesna (da li je korona ili ne – tada nismo znali), ali mama je odlučila sebe „žrtvovati“, a nas ostavila da se brinemo jedno o drugome…

ispraćajući mamu teško nam je bilo jer smo nekako emocionalni po prirodi, ali tada će se dešavati nevjerovatne stvari u našem stanu, koje mama nije mogla ni zamisliti…

Seka nam je sprmala doručak, miješala je nekoliko jaja, a ja zavaljen u fotelju, pitam je:
– Koliko jaja spremaš?
a onda odgovori:
– Za mene nikad nije dovoljno jaja i osmjehnu se ne okrećući se, već nastavlja mješati jaja u tavi, mrdajući guzovima, ispod kojih se vidjelo da ne nosi gačice!
Bilo je to gotovo za mene, da mi se digne

Nastavi seka:
– Bilo bi dobro da imam još par jaja!
nevjerujući svojim ušima, ohrabrih se i mangupski odgovorih: – znaš da mi muški uvijek imamo par jajca hahha
Nasmija se šeretski i pogleda me jebozovnim pogledom kao da mi govori: – Znam ja dobro kakva su muška jajca.
– Odoh ja do kupatila – rekoh joj, dižući se sa trosjeda, a kroz moju trenerku se jasno vidio obris nabreklog kurca koji je i seka skenirala i dobaci mi: – Nemoj se dugo zadržati, meni se tako jedu jajca, da ne olade puno

wthat a fuck – ne mogu da vjerujem. Čim sa ušao u kupatilo, fol pustim vodu i u nekoliko poteza izdrkam, a sperma odleti preko wc šolje do umivaonika. Kako nam je iznad umivaonika ogledalo, nekoliko manjih kapljica se zalijepi za staklo, iako to tada nisam ni primjetio.

Pročitajte i ...  SATENSKA KOSULJA

Kada sam se vratio u dnevni boravak u sklopu kojeg je i kuhinja, seka je već bila sve postavila i jeli smo. Pomalo smo se zezali, ali nisam mogao sakriti svoj pogled sa sekinih sisa, iako sam malo prije izdrkao na rođenu sestru….

Noć je nastupila, a ja sam se spremao da pokušam pronaći u kupatilu neki sekin donji veš, tangice ili grudnjak da na njih izdrkam, međutim nije mi to pošlo za rukom. Sinula mi je ideja i počeo sam dopisivanje sa nekim likom o tome kako me seka pali i drkam na nju, usput lagao sam mu da sam izdrkao na sekine tange, ali to je daleko bilo od istine. Ipak napalio sam se na tu priču i sperma je sama počela izlaziti dok sam trljao glavić kurca preko boxerica. Otišao sam ih promijeniti, i nacio u kantu za veš i zaspao ga beba.

Sutradan, sexy seka me budi i govori: –
– Ustaj frajeru, mišići će ti odumrjeti bez ikakvih aktivnosti i nasmija se, odlazeći bacam pogled prema njenoj guzi i smjelo joj odgovorim:
– Imam ja aktivnosti, ne brini!
A ona se okrenu, pri čemu mi pogled ostade na njenim ukručenim bradavicama, logično pomislih da nema grudnjaka, jer se vide bradavice kroz majcu i reče mi:
– Vidjet ćemo kakve su to aktivnosti.
Pomislih da sam otkriven, ustadoh, odoh do toaleta i kako mi je kurac već bio podignut počnem pišati u lavabo/umivaonik da ne bih uprskao cjelu wc šolju… ispraznim se u umivaoniku, na kojem sam oprao i zube i odlučim malo odmoriti poslije par zalogaja doručka.

Sestra je već nešto radila i čistila po stanu, a ja zadovoljno praveći se da gledam TV na kojem su samo pričali o koroni, pratio je budno pogledom i konačno sav zadovoljan shvatim da je obukla tange kurac se odavno probudio i nježno sam ga mazio, diskretno da seka ne bi primjetila… ona ode u kupatilo i nakon gotovo sat vremena izlazi ljutita i govori:
– Sad je dosta Marko!
– Ne razumijem, šta se desilo! – iznenadih se njenom reakcijom.
nastavlja ona:
– Znaš ti šta se desilo, ovo je više prešlo svaku granicu! fujj kakav si ti brat?
Već pomislih da sam provaljen, zacrvenih se i ušutih misleći da je tako najpametnije:
Seka nastavlja bacajući prljave rukavice meni u lice:
– Konju, kretenu, debilu, ne znam kako da te nazovem, ali ličiš više na životinju nego na mog brata koji je prije bio tako uredan i normalan!
– Šta histerišeš seko, šta sam uradio.
– Dok sam čistila kupatila, pronašla sam spermu na ogledalo, umivaonik mi liči da si pišao u njega, veš ti smrdi također na spermu i mokraću. Zar je to ok tebi?
Shvativši da na nešto aludira, oprezno odgovorih:
– Pa šta imaš mirisati umivaonik i moj veš, a što se tiče sperme na ogledalu, priznajem, izdrkao sam jučer i malo više je štrcnulo nego inače – savim ozbiljno odgovorih, a ona se nasmija
– Pa koliko to onda kod tebe štrca sperma, da ne porazbijaš pločice bracooo
– I to se može desiti, ako postanem baš „zagorio“ – odgovorih i ja sa smješkom da opustim situaciju.
– Oj majko mila, šta li se mota u tvojoj glavi bracooo! Sve više ličiš na perverznjaka nekog – jebozovni osmjeh nije mogla sakriti, još dodade:
– Morat ćemo poraditi na ovome braco, ozbiljno, mi živimo zajedno i moramo dogovoriti neke stvari, pa ne možeš pišati u umivaonik, razbacivati se spermom po kupatilu itd..
Tada sam odigrao najmudriji potez i rekao joj da sjedne, zapravo zamolio sam je da sjedne jer ja nisam mogao ustati jer sam bio pokriven čaršafom nekim a boxerice sam već skinuo malo i vidjela bi mi mačka Tada sam nekako objasnio joj jutarnju situaciju s mojim intimnim djelom i zašto sam pišao u umivaonik, na što se ona osmjehnula: _ Pa dobro, to razumijem, pišaj gdje stigneš, izvini ali ja više ne mogu to čistiti. Predlažem ti jutarnje tuširanje i pišanje u tuš kabini koje glup prijedlog (mislio sam u sebi), nebitno nakon pola sata zagrlio sam ju i šapnuo joj na uho: Izvini seko, braco je pretjerao!
a ona meni na uho i odgovara: Sve ok, braco, osjetim ja da si i sada malo hard, i nasmija se poljubivši me u obraz. Još dobaci:
– ujutro, tuša kabina, pišanje, drkanje, radi šta hoćeš, ali please tamo to uradi lakše mi je očistiti.
– dobro, seko, voli te braco!
Okrenu se bez riječi i ljuljajući dupetom ode do kupatila.

Pročitajte i ...  PERVERZNE IGRE SA TATOM I UJAKOM BLUDNA TROJKA :)

Istu večer, u kupatilo pronađem njene tange koje je nosila taj danas, ostalo vam ne moram na pričati obmotam ih oko kurca, a prije toga pomirišem i stavim u usta i zubima stisnem, a onda usnama poljubim i na njih izdrkam toliko da iako su bile crne tange, da su gotovo sad bile bjele

Ujutro sestra me nekoliko puta zvala, a ja sve: Ustat ću brzo, Idem, Ustajem, nekako se odužio moj ustanak iz kreveta. Sjetio sam se dogovora sa sekom i pravac u kapatilo. Bio sam samo u boxericama, a i njih sam namjeravao skinuti čim uđem u kupatilo, međutim, u kupatilo zatičem sestru. WTF, iznenadih se gledajući da za onim istim kupatilom namješta kosu. Bila je samo u nekom ogrtaču ispod kojeg nije imala ni gačice ni brus.
nabrzinu se sabra ona i zaogrnu se ogrtače i reče:
– Pa braco dragi, šta si čekao do sada?
– Izvini seko, mislio sam po našem dogovoru u tuša kabinu da se istresem, usvakom smislu Nasmijah se i ja i ona hahah

– Pa ulazi bracoo, ne ujedam ja, a neću ni gledati tvoje prljave poslove – namignuvši mi pomjeri se da prođem iza nje. A ja, dobro njene guzove osmotrih ne znajući da me gleda u ogledalu.
– Preverznače, prolazi dok me nisi silovao smijući se reče to, a ja uletih u kabinu.
Ofirno mi je bilo pišati pa krenuh lagano drkati, navlačiti kurac, misleći da se neće čuti to pljaskanje ruke, jer sam pojačao vodu.

U tom sestra mi dobaci:
– Braco, jesi li ovo sinoć izdrkao na moje tange
– Ups, izvini seko, nisam znao da su tvoje – lupih glup odgovor od čega sam se i ja grohotom smijao.
– Kako god, shvatila sam da si baš perverznjak!

Pročitajte i ...  Iz misli u stvarnost

Na
Nakon par minuta, otvoriše se vrata od kabine i ulazi sestra skidajući bade mantil i gledajući me pravo u oči:
– Sviđa li ti se što vidiš?
– Oh seko, kako si jebozovno zgodna.
– Ups braco, drži tog pitona da ti ne izleti iz ruku
– Drži ga ti seko, znam da želiš mi pomoći, ti si oduvjek bila dobra seka.
Priđe mi i uze ga u ruku dok me je gledala pravo u oči, a povlačeći rukom moj kurac…
– aaah bracoooo, daj ga seki, hajdeee
– mmmmmmm sekooo, već sam zažmirio, očekujući spermu.
– Svrši na moju ruku, znam da drkaš na mene svaki dan, perverznače, voli te sekaaaa, ajdeee
– Aaahhhhhh iz mene je počeo izlaziti mlaz, ali ne sperme nego mokraće i okupao sam seku, kojoj je bilo svejedno što je mokraća.

tak tada shvatih sviđala joj se toplina mokraće dok se saljevala niz njen stomak, pičku, guzove o kojima sam maštao. Tek tada shvatih da je seka bila pervezna više nego ja…

what a fuck, kakva smo mi porodica.

– uh bracoo, ti mene okupa svu – smijala se kurvinjski dok je rukama razljevala mokraću po stomaku i sisama.
– Izvini seko, nisam se mogao suzdržati, a sad ću tek svršiti
– Braco, onda u usta mi svrši please bro – govoreći to već se spustila i otvorila usta, a moja sperma je već štrcala u njena usta i razljevala se i po obrazima jer sam se pomjerao dok sam svršavao….
– Bracoooo, koji si ti perverznjak, e sutra ćeš u isto vrijeme ovdje vidjeti kako je seka perverzna
Ustade i njišući guzovima ode i poče se oblačiti, iako je logično da se prvo istuširala, ali ne, tada sam počeo vjerovati da je seka perverzna, ali ono što ću sutra doživjeti je NEVJEROVATNO

Hvala koroni i izolaciji

Upoznala me seka, a sutra ću upoznati ja nju

NASTAVTI ĆE SE…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

mama i sin incest 33 min čitanja
mama i sin incest 5 min čitanja
drkam na mamu 3 min čitanja

2 thoughts on “SA SESTROM U IZOLACIJI

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Lepa Pancevka 1 min čitanja
analni seks 11 min čitanja
Razigrana iskusna maca 1 min čitanja
mama i sin incest 33 min čitanja
Don`t copy text!