Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Roditeljski Bračni Problemi

45 min čitanja

Roditeljski Bračni Problemi

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (incest, majka, otac, sin, ćerka). Ako nekoga ove teme vređaju – neka NE ČITA!

1. BRAČNO SAVETOVANJE

Sin: “Gde ste se vi uputili ovako rano?” – gledao je roditelje kako oblače svoje kapute i kreću iz kući.

Bili su vidno uznemireni oko nečega i sin je to lako primetio pošto su inače bili veoma veseli i vedri ljudi. Takođe i odeća koju su nosili je bila poprilično “zvanična.” Majka je imala na sebi crne elegantne pantalone i upasanu krem košulju, plava kosa joj je bila sveže isfenirana a lice sređeno i ukrašeno šminkom. Otac je pak bio u svom teget plavom odelu sa sve košuljom i kravatom. Brada mu je bila uredno obrijana i oblikovana trimerom a sivkasta kosa oprana i orahovim uljem zalizana u stranu.

Tata: “Imamo zakazan neki sastanak u 8. Gde ti je sestra?”

Sin: “Sastanak? Kakav sastanak? Na poslu je valjda, nisam je ni čuo kada je izašla.”

Tata: “Nešto vezano za posao. Verovatno nećemo duže od sat-dva.”

Mama je sve vreme ćutala i stajala pred vratima čekajući tatu da se obuje i da krenu. Imala je hladan izraz lica bez ikakvih emocija i jedino što se delimično naziralo iza te bezosećajne fasade jeste bio bes koji se skrivao ali su ga ipak odavale crvenkaste, namrštene oči.

Sin: “Mama jesi dobro?” – odmahnula je glavom i izašla iz kuće.

Put do tog tajanstvenog sastanka je bio ispunjen tenzijom i prekim pogledima. Ni jedna reč između supružnika nije bila izrečena i sve što se moglo čuti bio je prigušeni zvuk automobila i tiha muzika koja je dopirala sa radija.

Nije im trebalo više od 15 minuta da stignu do odredišta. Ušli su u zgradu i pokucali na odgovarajuća vrata.

Sekretarica: “Dobro jutro. Molim vas, uđite.” – ušli su u širok hodnik i stali pred vrata na kojima je pisalo ime psihijatra kod kojeg su imali zakazano. – “Uđite u kancelariju i smestite se gde vam odgovara.”

Seli su u udoban kožni kauč jedno pored drugog ali se majka ubrzo podigla i sela na sam kraj kako bi bila koliko toliko udaljena od muža.

Tata: “Neće baš biti sjajan prvi utisak kada nas psihijatar vidi tako razdvojene.”

Mama: “Zabole me baš.” – drsko je odgovorila.

Tata: “Slušaj, ovo nije bila moja već tvoja ideja. Mogla bi makar da se ponašaš kao da ti znači barem malo što sam pristao da pričam sa neznancem o našim problemima. I još ću mu i platiti za to… i to debelo.”

Mama: “Ja, ja, ja… naravno da se ceo svet vrti oko tebe! Da nisi došao pitanje je da li bi ovaj naš brak uopšte i opstao.” – prepirku im je prekinula jedna mlada devojka koja je ušla na vrata.

Ulazila je okrenuta leđima i nosila je brdo nekih knjiga i svesaka u rukama. Imala je na sebi usku i dugu crnu suknju a na nogama crne najlon čarape i elegantne štikle.

Ćerka: “Ja se izvinjavam što ste čekali. Psihijatar je imao neku nezgodu pa me je zamolio da obavim kratak razgovor sa vama, a naknadno ćemo vam zakazati sledeći termin.”

Roditelji su začuđeno posmatrali tu devojku kako poprilično smotano i uplašeno šeta unazad i baca knjige na veliki drveni sto. Okrenula im se i tada ih ugledala kroz svoje mačkaste naočare za vid. Imala je na sebi košulju i kratak sako a tamno crvena kosa joj je bila vezana u rep.

Ćerka: “Mama? Tata? Šta…?” – brzo je sela i uzela papir u ruku.

Pročitala je njihova imena i ponovo ih pogledala ovaj put sa blago otvorenim ustima.

Ćerka: “Vi? Šta ćete vi tu?”

Mama: “Mi? Šta ćeš ti tu? Zar ti nisi pripravnica kod onog… kako se beše zove…”

Ćerka: “Ma jesam nego… Po potrebi me šalju na ovakve privatne razgovore kada nešto iskrsne… ma pustite to. Ovo je bračno savetovalište. Jeste vi zalutali?” – nije mogla da se načudi što ih vidi u prostoriji gde uglavnom dolaze tužni i nesrećni partneri u čiji profil se njeni roditelji nikako nisu uklapali.

Tata: “Neka nas onda taj tvoj psihijatar pozove i neka nam zakaže novi termin. Idemo mi sada.” – ustao je i krenuo da oblači kaput.

Ćerka: “Stani tata. Pa ne ide to tako. Ne mogu da mu predam praznu fasciklu bez izveštaja. Kada ste već tu sedite da vas barem saslušam.”

Tata: “Dušo, mislim da to nije najbolja ideja.”

Mama: “Joj ajde sedi! I onako će saznati kad tad.” – uplašeno je pogledao ženu i seo na kožni nameštaj.

Ćerka: “Šta ću saznati? I što ste tako nervozni i čudni? O čemu se radi?” – uzela je hemijsku olovku i počela da piše nešto u svesku.

Oboje su ćutali i gledali u pod. Majka je počela da se pomera u mestu od neprijatnosti i bilo je jasno da je na ivici plača.

Mama: “Budi sada muško i reci šta si uradio. Ajde frajeru.” – suza je nežno krenula da klizi niz njen obraz.

Otac je pogledao u tužnu suprugu a potom i u svoju ćerku koja se trudila da izgleda profesionalno iako ju je majčina suza duboko pogodila.

Tata: “Tvoja majka je htela da dođemo na savetovanje jer imamo problem. Dobro, ispravljam se – ja sam napravio problem.” – duboko je udahnuo i zagledao se u kćer. – “Bio sam neveran.” – iskreno i tiho je priznao.

Nekoliko sekundi je bila u šoku ali nije smela to jasno da pokaže. Imala je izraz lica kao da je videla duha, ali je znala da mora da se pribere što pre.

Ćerka: “U redu.” – i dalje je delovala staloženo ne želeći da situacija eskalira u porodičnu raspravu i svađu. – “Kada se to desilo?”

Tata: “Pre nekih nedelju dana.”

Ćerka: “Mama, kako si saznala?”

Mama: “Misliš – kako sam saznala da je jebao svoju odvratnu sekretaricu u sred kancelarije???” – glasno je viknula gledajući je uplakanim i besnim očima.

Tata: “Juče sam joj priznao.”

Ćerka: “Priznao si joj?” – veoma se začudila na ove njegove reči. – “To je retkost, sigurno te je bolelo što si to učinio.” – i dalje je zapisivala trudeći se da što manje gleda uplakanu majku jer joj je bilo veoma teško da je gleda u tom stanju.

Tata: “Jeste… mučilo me je to danima. Nije to zaslužila i prihvatam svaku osudu.”

Ćerka: “Ali moram da pitam – zašto si to učinio?”

Mama: “Zašto? Zato što je poremećen, eto zašto. Zato što bi da imamo seks 5 puta na dan! Perverznjak… Ajde dragi, reci joj kako si me molio da ti ga izdrkam posle SAHRANE tvoje tetke! Nisi mogao da sačekaš ni crninu da skinem! Zapiši to u svoju svesku ćero.”

Tata: “Molim te draga… smiri se. Priznajem… sve priznajem.”

Ćerka: “U redu je mama, molim te da se smiriš i da obrišeš suze. A ti Tata, zar si zaista toliko opterećen seksom? Od kada to traje?”

Tata: “Od kada sam unapređen u firmi. Plata je velika ali pritisak je nesnošljiv. Ne mogu da se skoncentrišem, ne mogu ni na šta da se fokusiram, misli mi lutaju. Jedino kada… znaš već šta… onda mi bude bolje. Stalno mislim na seks… Bolestan sam, nema šta. Ali pogrešiti više neću. Volim te draga i nikada više te neću povrediti.” – iskreno je govorio.

Mama: “A perverzije? Hoćeš i to da joj ispričaš kako želiš da ti…” – ćerka je morala da ih prekine.

Ćerka: “U redu je mama. Sve mi je jasno. Došli ste na pravo mesto, naš psihijatar je odličan i pomoći će vam. Ja koliko vidim tati je iskreno žao i krivo što je tako postupio. To ga naravno ne opravdava, ali molim te da pokušaš da mu daš šansu da se iskupi. Imaš mene i brata, molim te da se ne zalećeš sa velikim odlukama.”

Mama: “Ne znam da li ću moći da mu oprostim. I otkaži naše dalje sastanke, ne želim ove formalne razgovore… ne želim da sedim pored njega. Moram da prošetam. Izvini me.” – ustala je i izašla iz kancelarije.

Zavladala je neugodna tišina.

Tata: “Jesi ljuta?”

Ćerka: “Naravno da sam ljuta! O čemu si razmišljao pa da je ovako povrediš?? Nije ti ovo trebalo.”

Gledao ju je i bio je tada još svesniji boli koju je naneo svojoj sjajnoj supruzi, ali i celoj porodici. Ćerka je još nešto zapisala, pa je nastavila.

Ćerka: “Sa druge strane opterećenost seksom je potencijalno veliki problem, pre svega na psihičkom planu. Učila sam dosta o tome na zadnjoj godini fakulteta. Jeste da nemam iskustva u praksi sa takvim klijentima ali… moraš da nađeš način da prevaziđeš sve to.”

Tata: “Hoću ćero… pokušaću… daću sve od sebe. Trudiću se da odagnam te misli i da ih usmerim na nešto drugo.” – posramljeno je govorio gledajući svoju 20-šnju ćerku.

Ćerka: “Znaj da nisi sam u tome. Pokaži mami da si spreman za promenu i šta god te muči, znaš da sa mnom možeš o svemu razgovarati.” – nasmejala mu se i zagrlila ga pre nego je tihim korakom izašao iz kancelarije.

2. POMUĆENI UM

Ćerka: “Zdravo klipane.” – vratila se sa posla i zatekla dve godine mlađeg brata kako gleda tv u dnevnoj sobi.

Ležao je u šorcu i majici sa svojim omiljenim crnim kačketom na glavi. Kovrdžava svetla kosica mu je virila ispod kape dok su mu ruke bile dlanovima ispod glave.

Brat: “Zdravo smaračice. Nisi sa kevom?”

Ćerka: “Nisam. Zar se nije vratila kući do sad?”

Brat: “Ne. Samo je ćale došao. Šta je sa njima? Sve su nešto tihi i čudni.”

Ćerka: “Ma ništa. Ispričaću ti kasnije. Idem da vidim kako je tata.”

Otišla je prvo u svoju sobu i raskomotila se. Skinula je neudobnu suknju i košulju a potom je i otkopčala svoj belu brus. Sike su joj napokon prodisale i odlučila je da navuče majicu bez grudnjaka na sebi. Dole je obukla neki običan šorc i nakon što je skinula naočare i raspustila kosu krenula je kod tate u sobu.

Pokucala je na vrata i ušla u zadimljenu prostoriju. Na stolu pred ocem je bila čaša viskija i upaljeni tompus. Gledao je neke stare slike na računaru pogrbljeno sedeći u svojoj stolici.

Tata: “Zdravo ćero. Jel se majka vratila?”

Ćerka: “Izgleda da nije još.” – sela je pored njega na krevet i ukrala mu par gutljaja viskija iz čaše.

Tata: “Naporan dan?” – kiselo se nasmejao i premestio se pored nje na krevet.

Ćerka: “Naporan je blaga reč. Čim je još uvek nema znači da je veoma povređena. Znam da ti nije lako ali… moraš da ga zadržiš u gaćama ako želiš da ti oprosti.” – nasmejala se i nežno ga rukom udarila po ramenu.

Tata: “Sve znam. Glava mi je u haosu a… Najgore je što sada neće ni ona hteti da…”

Ćerka: “Da ti skine te iste gaće?” – oboje su se nasmejali.

Tata: “Upravo to.”

Ćerka: “Imaš ćale porniće, imaš internet… snađi se. Nemoj da te ja učim kako da se opustiš.”

Tata: “Iskreno, mislim da sam već sve pregledao više puta.”

Ćerka: “Bože tata, zar ti je stalno, stalno seks u glavi?”

Tata: “Već sam ti rekao. Kada god vidim neku žensku osobu ja poželim da je… Dobro, završavamo ovaj kratak, čudan i neprijatan razgovor. Ovo nam je već drugi danas.” – krenuo je da ustane ali ga je ćerka zaustavila i vratila ga u sedeći položaj pored sebe.

Ćerka: “Mislim da mama želi da se razvede od tebe. Ne bih mogla to da podnesem. Ja… teško mi je prosto da vas gledam takve. Ako se i dalje budete svađali i izbegavali jedno drugog… poludeću.” – tužno je gledala u njega i počela da mu mazi koleno i butinu.

Gledao je svoju lepu ćerku kako tužno uzdiše i polako povlači ruku ka njegovom međunožju. Bila je elegantna i mirna kao da je tačno znala šta radi, iako je u sebi gorela od straha, dvoumeći se da li radi ispravnu stvar.

Tata: “Ćero… šta to…?” – prišla je testisima koji su pravili izbočinu na njegovoj trenerci i nežno je počela da ih mazi.

Ćerka: “Stalno si tako napaljen i željan. Dozvoli mi samo da ti pomognem da se olakšaš. To nije prevara tata, ja sam ti ćerka. Nema tu ničeg lošeg, ali ako će ti to pomoći ja sam spremna da…” – podigla je ruku i osetila kroz tanak materijal njegov opušteni penis.

Počela je lagano da ga masira osećajući kako oživljava i počinje da raste pod njenim dodirima. Otac ju je u neverici gledao i prvih par minuta nije reagovao. Znao je koliko je to bilo pogrešno ali njegov perverzni i napaljeni um mu je govorio drugačije.

Tata: “Ne… stani, molim te.” – uhvatio joj je ruku i sklonio je sa svog dignutog kurca. – “Ne smemo… Ne znam da li da ti zahvalim što želiš da mi pomogneš na ovakav način ali…”

Ćerka: “Nemoj da mi zahvaljuješ već mi dozvoli da ti pomognem. Osetila sam kako si brzo postao tvrd, sigurno ti ne treba puno da… da se olakšaš i isprazniš.” – vratila je ruku i stisnula mu organ.

Tata: “Uhhh… istina je, blizu sam jako… ali… ne smemo!” – ustao je i bez reči izašao iz sobe.

Ćerka je sedela i osećala se postiđeno. Pomislila je kako je napravila veliku grešku i ispivši viski iz čaše ustala je i otišla u svoju sobu. Zaključala se i legla u krevet osećajući sramotu i stid kako je pritiskaju.

Otac je otišao u kupatilo i odmah se uhvatio za nabrekao ud. Nije ni stigao da ga izvadi napolje već ga je drkao preko trenerke i za svega nekoliko sekundi je počeo da svršava i da prska u gaće. Najveći problem je bio u tome što je zamišljao ćerkine predivne oči i nežnu ruku dok je svršavao. Takođe postiđen, otišao je i zaključao se u svoju sobu.

Sin je ležao na kauču kada je začuo korake pred vratima i ključ kako lupka oko brave. Nekoliko minuta je to trajalo i mogao je da čuje tihe psovke sa druge strane vrata. Ustao je i otključao ih ugledavši potom svoju majku kako se klati na kućnom pragu. Bila je raščupane kose i bazdila je na alkohol.

Mama: “Ups. Izgleda da mi se ključ pokvario.” – pokazala je sinu ključ i počela da se cereka.

Sin: “Ja stvarno ne znam šta je sa vama, potpuno ste prsli. Ajde alkosu, upadaj.” – držao ju je dok je skidala svoje štikle i kaput.

Odveo ju je do kauča i zajedno su seli jedno pored drugog. Povremeno je štucala pokušavajući da se smesti uz sina i da podigne noge na kauč. Gledao je pijanu mamu i tiho se smejao shvativši koliko je bila “urađena.”

Mama: “Jel bi me ti prevario? Reci mi iskreno… da li bi ikada prevario ovakvu ribu? Ma šta ribu – ribetinu!” – glasno je govorila.

Sin: “Kevo, tiše malo probudićeš celu kuću. Šta bulazniš to?”

Mama: “Slušaj ti mali dečače, nemoj ti meni da naređuješ, znaš! Ja sam tebe rodila! Bolje mi sipaj jedno vino i odgovori mi na jebeno pitanje.”

Sin: “Kao prvo mislim da ti je dosta alkohola, a kao drugo zamisli da te tata vidi ovako pijanu… još i psuješ.”

Mama: “Ha-ha-ha… zabole me za njega. Neka ide da jebe okolo, baš me briga.”

Sin: “Ma šta to govoriš ženo?” – pomerio je od sebe i zagledao se u njene crvene, pijane oči.

Mogao je tada da vidi tugu na njenom predivnom ali umornom licu.

Pročitajte i ...  SA MAMOM I TATOM NA SELU

Mama: “Tvoj tata me je prevario sa drugom… mlađom. Perverznjak… nisam mu dala da me kresne i odmah je otrčao kod druge.”

Tužno ali i besno je govorila otkrivajući sinu tajnu za koju on jedini u porodici nije znao.

Sin: “Mama… ja… nisam znao.” – osećao je tada bes prema nevernom ocu.

Mama: “Ceo dan sam po birtijama, sedela sam sama kao neka kurva želeći da me neko pokupi i izjebe kako bih mu se osvetila. Stvarno sam to želela ali… nisam mogla.” – spustila je glavu sinu u krilo i nastavila da govori. – “Volim tog smrada, volim ga, volim ga… ali te njegove zahteve zaista ne mogu da ispunjavam kada god poželi. Sram ga bilo… kako mu se digne tako želi da mu ga…”

Sin: “Heeej… dosta sam čuo. Očigledno imate problema ali rešavajte to bez mog uplitanja. Nesuglasice su normalne u svakom braku, iako je on običan smrad ako te je prevario!”

Mama: “Naravno da je smrad ali ne prekidaj me dok govorim! Ajde ženo drkaj mi ga, ajde ženo stisni ga… vidi kako te voli bla bla bla… samo mu je to u glavi.” – podigla se i pogledala sina čvrsto ga uhvativši za opušteni penis.

Sin: “Aaaa… mama, tvoja ruka.” – brzo je zavukla ruku u njegov šorc i gaće i još ga snažnije uhvatila.

Mama: “A ja? Šta je sa mnom? Zar se ja ništa ne pitam nego samo da radim kako mi se kaže!?” – svukla mu je šorc u jednom pokretu i počela da mu drka.

SIn: “Mama… šta radiš to? Ja nisam tata, to sa njim reši.” – pokušavao je da je opameti ali se nije odvajao od njenog predivnog stiska.

Mama: “Znam ja zašto on to hoće… zato što sam najbolja u tome. Ona njegova kurva mi nije ni do kolena. Ajde sine, budi objektivan i sam reci jesam li vešta.” – naglo je spustila glavu i zavukla sinov crveni glavić u usta.

Počela je da ga gricka i sisa dovodeći sina do ludila. Više nije razmišljao o tome da ustane i pobegne. Njegovo mlado napaljeno telo nije imalo karakternu crtu tog tipa pa je čak i uhvatio maminu glavu i nežno je mazio dok ga je gurala sve dublje u usta.

Mama: “Puši mi ga draga… progutaj sve draga… uhhh kako me te njegove reči nerviraju!” – nastavila je sa prljavim pušenjem koristeći obe ruke i iskusna usta.

Sin: “Mama…ja… svršiću jebote ako nastaviš.” – grčio se jedva uspevajući da joj ne napuni usta.

Mama: “Hoćeš kao i tatica da mi tražiš da progutam? A? Jel to hoćeš sine? I ti bi to da osetiš… da me iskoristiš?”

Sin: “Ufff… ja… ja ne znam.” – gubio je kontrolu nad celom situacijom gledajući je tako pohotnu, ne znajući da li se igra sa njim ili ga ozbiljno pita. – “Progutaj mama… da, hoću.” – spustila je glavu niže i počela da mu sisa nabreknuta jaja.

Mama: “A želiš znači. Znala sam… isti si otac…” – nasmejala mu se i za trenutak mu se učinilo da mu je namignula iako je bilo teško čitati njene izraze lica u tom stanju.

Namestila se i zavukla kurac što je dublje mogla. U tom trenutku je osetila kako vrela sperma počinje da je gađa po grlu, zubima i jeziku. Usisavala je tečnost u sebe i gledala pritom u sina koji je bio potpuno zatečen celom situacijom, ali se više nije bunio već se prepustio čarima orgazma.

Majka je sve poručkala kao ni jedna njegova devojka od kojih su se sve zgrožavale da i pomisle da mu progutaju spermu. Mama ju je gutala i to sa velikim stilom i znanjem. Kada je kurac izašao iz njenih usta bio je potpuno očišćen i vreo.

Gledao je majku kako mu ljubi usijani glavić i tako musava namešta glavu na njegovo krilo. Nije prošlo puno vremena kada je počela nežno da hrče na njemu. Sin ju je samo gledao neko vreme i kada se uverio da duboko spava ustao je i stavio joj jastuk pod glavu. Obrisao joj je usta maramicom i pokrio je jorganom a zatim se pokupio i otišao u svoj krevet.

3. NISKE STRASTI

Dok je mama i dalje polu pijana spavala a tata nije ni izašao iz sobe sledeće jutro, ćerka i sin su odlučili da prošetaju i da razgovaraju o problemima koji muče njihove roditelje. Napravili su jedan krug po naselju u kojem su živeli i ozbiljno pristupili rešavanju nesuglasica.

Sin: “Prvo što sam želeo da uradim kada mi je mama rekla za prevaru, bilo je da išamaram ćaleta!” – pljeskao je dlanom o dlan dok su koračali.

Ćerka: “Slažem se ali problem je dublje prirode. Jeste da je postupio odvratno i povredio majku ali i ona ima deo krivice. Nije ozbiljno shvatila njegovu potrebu za “pažnjom” usled psihičkog pritiska koji oseća u glavi. Nije mu dala priliku da joj objasni…”

Sin: “Ne brani ga. Žena se trudi koliko može. Pa nije ni njoj lako!” – shvatili su da razgovor ide u pogrešnom pravcu pa je sin smirio tenziju. – “Dobro, nećemo da se prepiremo već da vidimo šta nam je činiti. Mislim da ne bi bilo loše da odemo na vikendicu za ova tri dana vikenda. Priroda, jezero, druženje… moglo bi da ih ponovo približi i spoji.”

Ćerka: “Slažem se, sjajna ideja. Moramo da probamo da ih pomirimo inače ćemo stalno slušati njihove svađe i gledati njihove mrke poglede… a znaš čemu to vodi na kraju.”

Sin: “Znam. Ne želim ni da pomislim o tome šta bi bilo kada bi se razveli. Elem, mislim da je logično da se ti pozabaviš tati a ja mami. Ti si uvek bila njegova miljenica.”

Ćerka: “A ti si vazda bio mamin sin.” – nasmejali su se i polako se uputili ka kući.

Atmosfera u kući je bila tiha. Majka je mamurna sedela za stolom u kuhinji i pila kafu držeći se za glavu, a tata je doručkovao preko puta nje ali nisu govorili. Ponekada bi im se pogledi sreli ali samo na trenutak.

Deca su im se pridružila i rekla im za ideju da odu na vikendicu na par dana kako bi se opustili i družili. Smatrali su da će im to pomoći i roditelji se nisu bunili. Istini za volju nisu se ni složili već su im prosto sedeći u tišini dali do znanja da im je svejedno.

Sin: “Predlažem da spremite samo neke osnovne stvari i da krenemo večeras.”

Ćerka: “Baš tako. Ajde tata, ja ću tebi pomoći da se spakuješ a ti braco pomozi mami.”

Mama nije bila srećna. Crvenila je u licu svaki put kada bi je sin pogledao. Tresla se u njegovom prisustvu usled griže savesti zbog nemoralnog čina koji se desio noć pre. Spakovali su nešto malo stvari i zatvorili kofer.

Mama: “Sine. Ja… ono što sam uradila. To nisam bila ja.” – tiho i teško je izgovarala reči.

Sin: “Slušaj, nećemo sada o tome. Vidiš da nisam ljut i da mi je sve jasno. Povređena si i labilna. Pričaćemo kada stignemo na vikendicu, ok? Ajde sada, uzmi kozmetiku i šta ti sve još treba a ja ću da otrčim do prodavnice za neke sitnice koje nam fale.” – zagrlili su se i razišli.

Ćerka je spakovala svoje i tatine stvari i odlučila da mu se pridruži u dnevnoj sobi. Sedeo je zavaljeno na kauči i prekriven tankim jorganom gledao film. Nasmejao se kada je ugledao ćerku koja se ušuškala uz njega sa osmehom na licu.

Ćerka: “Uuuu, niske strasti. Obožavam ovaj film.” – mama je tada ušla u sobu i zavalila se u fotelju pored njih.

Mama: “Dušo, hoćeš me probuditi pre nego krenemo?” – obratila se ćerki i pokrila se svojim kaputom.

Bila je još uvek pripita i malaksala pa je mislila da će joj satićak sna pomoći da koliko toliko dođe sebi.

Ćerka: “Naravno mama. Samo se ti nama odmori.”

Nije prošlo ni deset minuta a mama je već utonula u san. Tata i ćerka su smanjili ton na televizoru i pribijeni jedno uz drugo gledali film koji je sve više počinjao da se puni seksualnom tenzijom.

Ćerka: “Uhh ova Šeron Stoun je dobra riba.”

Tata: “Bila je dobra riba. Sada se sva unakazila silikonima i operacijama. Ali da – u ovom filmu je bomba.” – tiho su šaputali ne želeći da probude majku.

Kako je vreme prolazilo tako su scene postajale eksplicitnije. Tata je naravno počinjao da se uzbuđuje posebno jer je znao da se bliži ona kultna scena gde glavna glumica za trenutak pokaže svoju pičku. Gledao je malo u ekran a malo ka ćerki koja je takođe okretala glavu ka tati i nežno mu se u par navrata nasmejala.

Ćerka: “Evo je… sad će.”

Tata: “Uff…” – raširila je noge i pokazala im obrijanu pizdu.

Ćerka: “Lepa joj je zar ne?” – samo je klimnuo glavom u oduševljenju.

Nije nakon te scene više gledao u ekran. Gledao je samo u ćerkine oči što je ona naravno primetila i zacrvenela se.

Ćerka: “Šta me gledaš tako? Činiš me nervoznom.” – stidljivo se nasmejala i nežno mu rukom pomerila glavu ka napred.

Tata: “Smem valjda da gledam u svoju ćerku. Jako si lepa dušo.”

Ćerka: “Lepša i od Šeron Stoun?”

Tata: “Mnogo, mnogo lepša. I zgodnija.” – uveliko je držao dignut kurac pod jorganom.

Scene na filmu su se pojačavale i seks je postajao sve žešći i grublji. Prljavi poljupci i nabijanje Majkla Daglasa u plavu milfaru nisu ostavljali nikoga ravnodušnim, pa tako ni oca i ćerku. Ponovo se zagledao u njeno mladoliko lice i ovaj put nije mogao a da je ne pomazi.

Pogledala ga je i uhvatila mu ruku kojom ju je mazio. Poljubila je njegov dlan a potom je ostavljala poljupce po njegovim prstima. Goreo je i pucao u sebi.

Tata: “Ćero… ona tvoja ponuda od juče…” – uhvatio joj je ruku i spustio je pod jorgan.

Ćerka: “Jesi se predomslio?” – namestio joj je ruku i širom je raskolačila očima kada je shvatila da mu je kurac dignut i van pantalona.

Obuhvatila ga je zajedno za njegovom rukom i gledala ga u pohotne oči. Počeli su zajedno da drkaju napaljeni organ dok je tata nežno uzdisao. Ćerka je perifernim vidom mogla da osmotri majku kako se ova ne bi probudila i iznenadila ih.

Ćerka: “Nije bila dobra ideja da u tvom stanju gledaš ovaj prljavi film. Pogledaj kako si se ukrutio.” – stisnula ga je malo jače usled čega se trgnuo.

Tata: “Uhh…” – želeo je da zatvori oči i da se potpuno prepusti ali nije mogao da skloni pogled sa ćerkinog nežnog lica.

Ćerka: “Priznaj mi tata, juče kada sam te dotakla… jesi ga izdrkao misleći na mene?” – koristila je njegov mokar glavić kako bi uzimala tečnost sa njega i vlažila svoju ruku kojom ga je navlačila.

Tata: “Mhm… priznajem.”

Ćerka: “Znala sam. E sad zato što si bio nevaljao dozvolićeš mi da ga vidim.” – podigla je jorgan a tata je okrenuo pogled ka svojoj ženi da je nadgleda za svaki slučaj.

Ćerka je zadivljeno drkala i gledala širok očev kurac koji je stajao uspravljeno i ponosno u njenoj ruci. Obilno joj je vlažila pičkica posebno kada je spustila i drugu ruku i počela da mu masira testise.

Tata: “Joj majko moja. Tako si nežna i spretna. Nadam se i ne toliko iskusna koliko mi se čini.” – bio je pomalo ljubomoran znajući po pokretima da je ćerka imala više kuraca u ruci nego što bi on voleo.

Ćerka: “Ne brini tatice.” – namerno je iskoristila tu reč kako bi ga još više napalila. – “Ja sam fina devojčica koja bira čiji će kurac da drka.” – poludeo je na ove njene reči.

Uhvatio joj je ruku kojom ga je držala i počeo snažno da masturbira sa njom. Lica su im bila veoma blizu i mogli su da osete topao dah na usnama kako ih mazi.

Tata: “Svršiću na tvoju lepu ruku… jel je to u redu?”

Ćerka: “Ne samo da je u redu nego… Jedva čekam.”

Zatvorio je oči i počeo da svršava natapajući spermom jorgan pred sobom ali i njene ruke. Nije stala već je nastavila da mu drka koristeći spermu kao lubrikant. Srce joj je ubrzano tuklo sve dok penis u njenim rukama nije počeo da se opušta i da gubi na tvrdoći.

Ćerka je podigla ruke i pokazala ih tati. Bile su skroz mokre i sjajne.

Ćerka: “Pogledaj kako si me uneredio. Ali vredelo je, zar ne?”

Tata: “Vredelo je i više nego što misliš. Potpuno si me iscedila.” – prišao joj je i na njeno iznenađenje poljubio je u usne.

Sve je počelo sa njenom nevinom željom da mu pomogne a zapravo je ne svesno sve dublje tonula u ambis zabranjenih osećanja i požuda.

4. DA BUDEMO KVIT

Tata je upalio kola i krenuli su na jednočasovni put do vikendice na jezeru. Vikendica je bila skromna i malena ali veoma udobna i na sjajnom mestu van grada i u prirodi.

Majka nije želela da se vozi pored svog muža pa je sedela na zadnjem sedištu sa sinom dok je ćerka bila na mestu suvozača. Muzika je dopirala sa radija i atmosfera je ipak bila nešto udobnija nego to jutro. Jedina osoba koja je osećala pritisak i grižu savesti bila je majka.

Nakon nekih 15ak minuta vožnje sin je dobio poruku na mobilni. Otvorio ju je i video da mu je poslala mama. Pogledao ju je ali je ona izbegavala njegove oči.

Mama: “Iskoristila sam te na najprimitivniji način. Zašto nisi ljut na mene?” – napisala je i stavila “tužan” emotikon na kraju rečenice.

Počeli su da razmenjuju poruke.

Sin: “Ne govori to. Nisi me iskoristila… bila si tužna i razočarana, trebala si pažnju i zadesilo se da sam se ja našao na tom mestu. Bolje ja nego neki tamo stranac, onda bi zaista imala problem. Uostalom, ja sam taj koji je trebao da ustane i da ode posebno što sam video da si bila pijana.”

Mama: “Zašto nisi? Joooj, mora da sam bila veoma napadna?”

Sin: “E to vala jesi! Ali si isto tako bila veoma pažljiva i…”

Mama: “I šta?” – pogledala ga je čekajući da joj odgovori na poruku.

Sin: “Bila si prljava i vulgarna… napalila si me kao niko! A o tvojim oralnim sposobnostima… izvini što ovako pišem ali da ja imam ženu sa takvim umećem pored sebe – nikada je ne bih prevario!”

Počeli su da se smeju i ćerka je preko retrovizora primetila da nešto nije kako treba. Ipak, bila je zadovoljna što je brat uspeo da nanese osmeh na mamino uglavnom tužno lice.

Mama: “Joj što je nešto sveže u kolima. Jesi uključio to grejanje?” – bilo je to prvi put posle dugo vremena da se obratila svome mužu.

Čak ni on nije verovao i trebalo mu je nekoliko trenutaka da shvati da se njemu obraća.

Tata: “Uhh, zaboravio sam. Evo sad ću.”

Sin: “Meni nije hladno mama. Evo ti moja jakna dok grejanje ne počne.” – prišao je majci i pokrio je svojom širokom jaknom.

Nije se vraćao na svoju stranu već je ostao uz mamu i pribio svoje telo uz njeno kako bi je još više ugrejao. Ona je tada izvadila mobilni i napisala nešto. Nije mu poslala već mu je samo pokazala iz svoje ruke.

Mama: “Voliš prljave i vulgarne?” – na kraju je stavila smajli koji se kezi.

Pogledao ju je i tiho rekao – veoma!

Majci je srce preskočilo i nastavila je da gleda u sina sve dok nisu stigli na vikendicu. Uneli su potom stvari i smestili se. Ćerka je otišla da se otušira, tata je otišao po drva za peć a majka i sin su se našli u sobi raspakivajući ostatak stvari.

Pročitajte i ...  Sestra me napalila pa sam je jebao

Mama: “Zaista mislim da sam te napala i koliko god se trudio da budeš skroman i fin prema meni, znam da sam te iskoristila. Tvoje mlade godine sam okrenula protiv tebe. Bila sam pijana ali sam znala da me nećeš odbiti. Po stoti put ti se izvinjavam.”

Uhvatio ju je za ruke i odveo je do kreveta gde su seli.

Sin: “Dobro, priznajem da si me iskoristila. Ne samo svojim rečima i brutalnim pušenjem… već posebno onda kada si me pitala da mi progutaš. Jesi zadovoljna sada? Inače, znala si da ću reći da, zar ne?”

Mama: “Naravno da sam znala. Ni jedan mi do sada nije odbio tu ponudu.”

Sin: “Oho, znači li to da ih je bilo nekoliko?”

Mama: “Malo i više od toga.” – namignula mu je i poljubila ga u obraz. – “Mislim da je fer da i ti mene iskoristiš na isti način. Šta misliš o tome?”

Nije ni stigao da obradi u glavi njene reči a ona je već ustala na noge i svukla pantalone. Bio je zbunjen što je, do tada, tužna majka koju je grizla savest, sada odjednom i iznenada počela da se svlači. Ono što ga je dodatno raspametilo je bilo to što nije nosila gaćice. Njena zrela i blago dlakava pička je bila slobodna i predivna. Raširila je usnice prstima i pokazala mu koliko je bila vlažna. Crvena sluzokoža oko njenog vaginalnog otvora je molila da je neko licne i poljubi.

Sin: “Mama… predivna si. Ali ne očekuj umeće slično tvojem. Ja za razliku od tebe nemam velikog iskustva.” – kleknuo je pred njom i prišao da omiriše maminu pizdu.

Razdvojila je noge i još više raširila pičku kako bi je detaljnije video. Udisao je njene opojne arome diveći se najjebozovnijem mirisu koji je ikada osetio.

Mama: “Ne tražim ja umeće sine… tražim samo iskrenu želju i volju da me sočno poližeš. Imaš li to u sebi?”

Odgovorio joj je tako što je prišao i poljubio njen nabrekao klitoris koji je uveliko bio otkriven izvan kožnog pokrivača. Pogledao je mamu i gricnuo ga veoma nežno i smelo. Odmah su joj kolena klecnula i morala je da sedne na krevet. Raširila je noge i dozvolila mu da priđe i počne da je ljubi po sve mokrijoj pizdi.

Gurnuo je ruku u gaće i počeo da drka prelazeći jezikom preko maminih nežnih dlačica. Zatim je slobodnom rukom gurnuo dva prsta u njen vreo kanal i počeo da je tuca lizajući je usput po klitu.

Mama: “Aaahhh… lažljivče jedan. Ako si ti ne iskusan… uhhh…” – uhvatila mu je glavu, mazila ju je i nežno ga čupala za kosu dok ju je tucao prstima i lizao.

Krevet pod njenom zadnjicom je počeo da se trese i da škripi dok je svršavala i prebacivala svoje sokove sinu u usta. Gutao je i još je snažnije jebao ovaj put ne prstima već jezikom. Gaće je punio spermom i cvilio ne želeći da ikada prestane da “jede” maminu sočnu pizdu.

Sav musav i mokar, ustao je i gurnuo mami jezik u usta. Žvalavili su se i lizali kao da je to bio prvi put da rade tako nešto. Poljupci su se nakon nekog vremena pretvorili u nežnije i prisnije dodire usnama. Gubili su dah i najzad se razdvojili i dalje mazeći jedno drugog po licu.

Sin: “Iskoristila si ti mene, iskoristio sam ja tebe. Mislim da smo sada kvit.”

Mama: “Misliš? Ne znam baš… čini mi se da sam ono veče ipak bila nešto vulgarnija od tebe. Ko zna, možda me jednom i dostigneš.”

5. OBOSTRANA ŽELJA

Sin i ćerka su sedeli za stolom i večerali, sumnjičavo osluškujući roditelje koji su posle dosta vremena razgovarali. Bili su zatvoreni u sobi tako da deca nisu mogla da razaznaju tačno o čemu su pričali ali nije se činilo kao da se svađaju. Naprotiv, ton koji je dopirao je bio sve samo ne agresivan i glasan.

Sin: “Pssst. Evo ih.” – opušteno su večerali praveći se da ne pokušavaju da ih čuju.

Mama: “Dobro. Neka bude onda to mesto.”

Tata: “Važi. Rezervisaću pa da krenemo.”

Pojavili su se pred decom delimično sređeni i doterani. I dalje se nisu videli osmesi na njihovim licima ali se činilo da su ipak bili opušteniji i smireniji.

Ćerka: “Idete negde?”

Tata: “Na večeru. Hoćete da vam donesemo nešto?”

Sin: “Ma jok, mi upravo jedemo. Lepo se provedite.”

Čim su izašli sin i ćerka su počeli da se skaču od sreće. Daleko od toga da je sve bilo rešeno i vraćeno na staro ali je napredak bio evidentan.

Ćerka: “Skidam ti kapu, ovo sa vikendicom je bilo fenomenalna ideja.”

Sin: “Pa šta da ti kažem… imaš brata genija.” – ponosno je rekao.

Ćerka: “Dobro, ne bih išla baš toliko daleko ali… svaka čast.” – bacili su pet jedno drugom i nastavili sa večerom.

Nakon što su jeli i prebacili se u dnevnu sobu shvatili su koliko su se zapravo vezali za roditelje. Sin je zamišljao kako je mama uz njega i kako je mazi i češka, a ćerka je pomislila kako bi bilo lepo da je tata pored nje, da joj deli komplimente i da je gleda svojim tamnim očima.

Bio je prisutan naravno i seksualni element. Sin je i dalje mogao da oseti maminu pičku na svom jeziku a ćerka je stiskala šaku zamišljajući kako obuhvata tatin tvrd kurac. Nije mogla više da izdrži i odlučila je da bez reči ustane i ode u sobu pored. Zatvorila je vrata i smestila se u udoban tatin krevet.

Sin nije časio ni časa. Pokrio se ćebetom i odmah spustio ruku kako bi se pomazio po svom opuštenom organu. Zatvorio je oči i polako počeo da ga navlači zamišljajući mamu sa raširenim nogama. Masturbirao je sve brže dok su mu se mamine vulgarne reči javljale u glavi.

Ćerka je pak mazila svoju usku i obrijanu picu želeći da je tata tu pred njom i da je gleda. Gurnula je prst u sebe i jebala se maštajući kako tata drka kurac pred njom i pohotno oblizuje svoje usne gledajući je.

Ćerka: “Tako te želim tatice…” – tiho je šaputala i masturbirala.

Sin: “Tako si jebeno prljava… uhhh, puši mi ga mama…” – zamišljao ju je i sve brže drkao na te slike u glavi.

Nije trebalo mnogo vremena da prođe a da ćerka svrši i natopi prstiće svojim sokovima. Nije smela da dozvoli sebi da vrisne iako je to želela više od svega. Sin sa druge strane nije želeo da uništi još jedne gaće. Ustao je i sa sve dignutim kurcem, navukao trenerku i krenuo brzim korakom ka kupatilu. Taman kada je došao pred vrata ćerka je izašla iz sobe i zatekla ga kako se drži za dignut ud preko trenerke.

Oboje su se skamenili u mestu. Ćerki je ruka bila mokra i crvenila se u licu kao i njen brat.

Ćerka: “Ovo je čudna situacija.” – nekako je izustila.

Sin: “Tvoja ruka je…”

Ćerka: “A tvoj… je.”

Zavladala je neprijatna i duga tišina. Kao da su oboje želeli nešto da kažu, sve im je bilo na vrh jezika ali se nisu usuđivali. Mozak im je radio sto na sat kao da obrađuje sve što se dešavalo proteklih dana.

Sin: “Lizao sam mami…” – iznenada je rekao ni sam ne shvatajući zbog čega.

Ćerka: “Drkala sam tati…” – osetila se hrabrom nakon njegovog priznanja.

Pogledali su se i naprasno krenuli glasno da se smeju. Kao da im je veliki teret sa leđa pao nakon ovog intimnog priznanja.

Sin: “Kurvice jedna…” – počeo je da je zeza.

Ćerka: “Ja? Lizao si mamu perverznjaku jedan. Jel joj se tako pomaže u ovom trenutku?” – i dalje su se šalili i govorili kroz osmeh. – “Pa pričaj sad… jel je ukusna?”

Sin: “Jako je ukusna. A tata? Kakav mu je?”

Ćerka: “Uhh, strašno moćan. I ja sam poželela njemu da popušim ali…” – zagledala se u bratov dignut kurac a potom je pogledala u njegove stidljive oči.

Sin: “Nemoj mi samo reći da je njegov veći?”

Ćerka: “Morala bih da ga uhvatim kako bi…” – prišla mu je i stala metar pred njim.

Sin: ”Ne znam baš…”

Ćerka: “Ajde… hoćeš da znaš ili ne? Dozvoli mi da uporedim.” – nestrpljivo je cupkala u mestu.

Sin: “Može… ali jedino ako ja… mislim, i ja bi da uporedim.” – tiho je govorio plašeći se sestrinog odgovora.

Ćerka: “Dogovoreno! Lezi dole!” – naredila mu je i skinula svoj donji deo trenerke.

Iznenađen što je tako lako prihvatila predlog, zagledao se u njenu mokru i glatku picu. Bila je to mlađa verzija mamine iskusne pizde i nije mogao a da neprimereno dugo bulji u sestrino međunožje.

Ćerka: “Hej! Zemlja zove brata. Lezi i skidaj se.”

Ne skidajući pogled sa njene ćelave pice, skinuo je trenerku i legao leđima na pod ispred vrata kupatila.

Tada je i sestra postala kao hipnotisana. Gledala je bratov kurac kako se nežno pomera. Glavić je do pola virio izvan kožice i bio je crvenkast i mokar. Testisi nabrekli a sam penis zakrivljen, baš kao i tatin.

Ćerka: “Kurac ti je isti kao njegov. Preslikan.” – došla je do bratove glave i opkoračila ju je nogama.

Spustila se i namestila picu tik pred njegova usta.

Ćerka: “I bolje bi ti bilo da zamišljaš kevu dok me ližeš.”

Sin: “I ti tatu… sama kažeš da ličimo pa nećeš imati problema. Ajde sada, sedi na mene.”

Spustila je guzu i odmah osetila njegov topao jezik na pici. Iako je malo pre toga svršila nije bilo teško da se ponovo naloži osećajući kako je istražuje jezikom. Počela je da drhti kao i on kojeg je dočekala veoma mokra sekina pica, umazana njenim ukusnim ejakulatom.

Ćerka: “Uhhh… liži me tatice.” – trljala se pičkom po bratovom čvrstom jeziku i polako spustila svoje telo na njegovo.

Uhvatila je čvrsto njegov kurac i počela da ga ljubi celom dužinom.

Sin: “Uhhh… to mamice. Puši mi ga… puši ga onako kako samo ti znaš.”

Pljunula mu je na glavić, povukla kožicu i jezikom razmazivala pljuvačku po celom organu. Drkala mu je donji deo kurca dok je gornji usisala u svoja usta i počela ga šklapće i mljacka po njemu.

Gubeći kontrolu, počeo je sve dublje da ulazi jezikom u uski sekin ulaz a pored toga je prstima masirao i kružio oko njenog čmara. Čmarić joj je takođe bio glatko obrijan i veoma čist usled čega su mu klizavi prsti brzo skliznuli ka njemu. Masirao ga je i stiskao jebeći je jezikom.

Ćerka: “Ajde tatice… zavuci prst, ne stidi se.” – nastavila je da mu puši ali je blago poskočila kada je osetila bratov prst do pola u njenom čmaru. – “Mislila sam na pičku zaboga!” – bunila se ali joj je taj iznenadni analni dodir ipak prijao.

Sin: “Izvini jebiga, nisi bila precizna. Uhhh, nastavi molim te. Sisaj ga seko.” – nije izvlačio prst iz njene guze već ga je sve dublje gurao.

Ćerka: “Misliš mama?” – stisnula ga je čvrsto za penis usled čega je jauknuo.

Sin: “Aaaa… da da, mama… sisaj mi ga mama.”

Ćerka: “Tako je već bolje…” – spustila se i nastavila sa pušenjem.

Uzdasi i jecaji su se smenjivali i seka je brzo počela da svršava u bratova usta. Bio je oduševljen količinom slatkog ejakulata i gutao je koliko je mogao.

Sin: “Kako si jebeno ukusna mamice. Ajde, progutaj sve… progutaj moju lepu spermu kao i ono veče. Uhh kako volim da ti punim usta.”

Ćerku su ove reči zbunile ali je bila previše napaljena da bi protivurečila. Gurnula mu je kurac u usta što je dublje mogla i počela da guta gustu tečnost koja joj je u mlazovima punila usta. Ležala je na stomaku tako da je deo sperme ipak uspeo da iscuri iz njenih usta ali je brzo jezikom očistila sve što je iskapalo na njegov stomak i kurac. Nije joj bio prvi put da guta ali je zamišljajući tatu, bila i više nego orna da ne propusti ni jednu kap.

Sita i iscrpljena od dva velika orgazma u kratkom razmaku, skinula se sa brata i oboje su počeli da oblizuju svoje mokre usne.

Ćerka: “Jel si malo pre samo buncao ili ti je mama zaista…”

Sin: “Joj… jeste. Onu noć kada se vratila, bila je pijana i…”

Ćerka: “Znači iskoristio si je.”

Sin: “Hej, zar neko ko drka svom ocu i puši bratu ima pravi na osuđivanje?”

Ćerka: “A vala i to što kažeš. U pravu si. Samo mi je bilo čudno da ti je pijana gutala…”

Sin: “I nisam je iskoristio. Želela je to, priznala mi je posle. Zato mi je i dala da je poližem.”

Opet su se zagledali tako prljavi i počeli da se smeju. Cela situacija je delovala potpuno nerealno i imali su osećaj da kada bi nekome i rekli, sigurno ne bi verovali.

Ćerka: “Trebalo bi da se sredimo. Uskoro će se matorci vratiti i ne bi bilo dobro da me vide sa tvojom spermom na ustima.” – složili su se i ustali sa poda.

6. ESKALACIJA

Roditelji su se vratili pre ponoći i zatekli decu kako pokriveni leže pred televizorom. Brat je bio na jednom a ćerka na drugom kauču i gledali su neki glasan akcioni film. Bili su pomalo razočarani kada su primetili da tata i mama nisu previše raspoloženi nakon večere.

Otišli su u sobu, presvukli se i vratili kod dece.

Tata je bio u svom šorcu i kratkoj majici u kojima je inače spavao, a mama je bila u dugoj tankoj spavaćici. Bez ikakvih reči mama je sela pored sina i pokrila se uz njega kao i tata pored ćerke.

Ćerka: “Jel je bio lep izlazak?” – morala je da upita.

Tata: “Bilo je ok. Šta gledate?”

Sin: “Neki glupi film. Mama, jeste barem malo uživali?” – skupila se uz njega i naslonila glavu na njegovo rame.

Mama: “Jesmo sine. Bila je ukusna večera.” – sin se blago nasmejao i poljubio je u čelo.

Nameštaj je bio tako raspoređen da je kauč na kojem su bili ćerka i tata bio nešto ispred sina i mame. Ćerka bi povremeno okrenula glavu i nasmejala se ka bratu i mami a potom se ponovo ušuškala uz tatu.

Minuti su prolazili i roditelji su sve više bivali umorni i ubrzo je tatina glava bila na ćerkinom ramenu kao i mamina na sinu.

Mama je zatvorila oči a sin je uživao u njenim nežnim pokretima disanja. Njene grudi su se podizale i spuštale u mirnom ritmu što mu je privuklo pažnje. Grudnjak joj je provirivao izvan spavaćice pa je, kada se uverio da su joj oči zatvorene, spustio malo jorgan kako bi ih bolje video.

Izgledale su tako nežno i glatko u tom udobnom brusu. Gledao ih je neko vreme i kada je podigao glavu shvatio je da ga majka posmatra sa osmehom na licu. Podigla je jorgan do svog vrata i prišla sinu da mu šapne.

Mama: “Ajde stidljivko… pipni ih.” – uhvatila mu je ruku i namestila mu dlan preko svoje sise.

Nije mogao da veruje kako su bile tople i mekane. Dok je mesio mamu sa neprimetnim i kratkim pokretima, na kauču ispred njih ćerka je buljila u tatu. Smogla je hrabrosti dok je on dremao na njoj da podigne ruku i prođe njome kroz njegovu urednu i gustu bradu. Češkala ga je neko vreme na šta se on nasmejao i otvorio oči.

Tata: “Mmm… tako volim kada me češkaš. Mada, više bih voleo kada bi me češkala malo niže.” – bio je veoma tih i direktan.

Pročitajte i ...  Tata me upoznao sa drkanjem

Ćerka: “Koliko niže tata? Ovoliko?” – oprezno je spustila ruku i počela da mu češka grudi.

Tata: “Uff, još malo niže srećo.” – spustila je ruku na njegov stomak.

Ćerka: “Voliš kada te ovde češkam? Po stomačiću?”

Tata: “Obožavam. Ali, mislio sam na nešto još malčice niže.” – spustila je ruku i osetila njegov penis kroz šorc.

Od pozadi su im virile samo glave tako da sin i majka nisu mogli da vide njihove dodire. Ipak, nisu ni zagledali pošto su bili u svome svetu. Sin je zavukao ruku u mamin brus i nežno joj je štipkao nabrekle bradavice.

Mama: “Mmmm…” – spustila je ruku na pizdu i počela da se mazi.

Sin: “Jel se meni čini ili se ti to diraš?” – oduševljeno je upitao.

Pogledala ga je sanjivim očima, uhvatila mu ruku i spustila je sa sise na svoju pičku. Odmah su mu se prsti upleli u kratke stidne dlačice i počeo je da je češka.

Sin: “Cccc… opet nemaš gaćice. Misliš da je to u redu?” – spustio je prste niže i počeo da joj trlja pičkicu.

Mama: “Ne vidim da se žališ. Želiš da ih obučem?” – zlokobno se nasmejala.

Sin: “Nema potrebe. Uostalom, sada je već kasno za to.” – namestio je prst i nežno ga zavukao u majku.

Ćerka je pokušavala da uvuče ruku u tatin šorc i nekako je uspela. Bio je takođe bez gaća i u polu erekciji. Bila je oduševljena što ponovo može da ga drži u ruci i da ga drka.

Ćerka: “Kako si mi samo falio.”

Tata: “Jel jesam?” – tiho su šaputali.

Ćerka: “Mhm. Dirala sam se u tvom krevetu i mislila na tebe tatice.” – oprezno je zavukla glavu pod jorgan, pustila pljuvačku da joj iz usta iskapa na tatin kurac, pa je nastavila da mu drka.

Tata: “Ufff, kako si ti divna i pažljiva ćerkica, a opet tako nevaljala i jebozovna.” – drkala mu je i gledala ga u oči, nešto što je volela više od svega.

Sin: “Kako ti je fina i elastična… tako me lako primaš.” – jebao ju je sporo sa dva svoja prsta.

Mama: “Volela bih ja da te primim… da te primim duboko i snažno.” – poljubila ga je u obraz i na njegovo ogromno iznenađenje ustala sa kauča ostavivši ga napaljenog i tvrdog. – “Idem po piće. Jel treba nekome nešto?”

Niko nije odgovorio pa se udaljila u kuhinju. Ćerka je za trenutak okrenula glavu ka zbunjenom bratu i namignula mu. Vratila je pogled na tatu i nastavila da mu navlači kurac.

Tada se u kuhinji začuo neki udar i staklo kako puca.

Tata: “Sine, idi vidi šta majka radi. Možda joj treba pomoć.”

Sin je namesti svoj dignuti ud kako je mogao, ustao je i krenuo ka kuhinji.

Ćerka nije čekala i odmah je spustila glavu na tatin kurac. Pljunula je na njega i počela da ga sisa i guta baš kao i bratu par sati ranije.

Tata: “Uuuhh… Budi brza srećo, ovi mogu svaki minut da naiđu. Tako, puši tatici nežno i sočno.” – uhvatio joj je glavu i nabijao je na svoj kurac.

Sin je došao u kuhinju i umalo nije pao u nesvest kada je video majku kako skuplja staklo sa poda sagnuta i nagužena tako da su joj se i pica i čmar jasno videli. Spustio je trenerku i počeo da drka kurac znajući da tata ne može da ga vidi od šanka koji ih je delio. Mama se uspravila i pogledala sina preko ramena. Bacila je staklo u smeće i prišla pultu pred sobom. Podigla je spavaćicu preko dupeta i blago se naguzila.

Prilazio joj je ne sigurnim koracima ne ispuštajući kitu iz ruke.

Mama: “Ne zaboravi – volim snažno i duboko sine.” – rukama je raširila guzove i pičkicu pokazujući mu koliko je željna.

Postavio je kurac pred maminu pizdu i prvo je mazio glavićem osećajući njenu vlažnost i toplotu. Bio je zaljubljen u tu zrelu i iskusnu pičku koja ga je rodila.

Sin: “Želim te mama… duboko i snažno baš kao što voliš.” – uhvatio joj je mesnate guzove i polako ulazio deo po deo dok nije ušao do kraja.

Kurac mu je nestao u maminoj unutrašnjosti ali nije odmah krenuo da je jebe. Želeo je da uživa dok je u njoj… želeo je dobro da je oseti oko svog kurca, da zajedno vibriraju i pulsiraju tako spojeni.

Tata: “Dođi. Poljubi me tim slatkim ustima.” – ćerka je podigla glavu i počela da ga ljubi ne prestajući da mu drka.

Zatim ga je opkoračila nogama i sela mu u krilo naslonivši pičkicu preko njegovog organa. Ljubila ga je dok je on rukama mesio njenu čvrstu guzu kroz tanku pidžamu.

Ćerka: “Kako želim da me pojebeš tata. Ceo dan maštam o tome.”

Pogledao ju je, nasmešio se i jednim pokretom iscepao njen donji deo pidžame. Bila je zatečena ali joj se svidelo što je preuzeo kontrolu.

Tata: “Pa onda je red da ti ispunim želju.” – uhvatio je kurac i uspravio ga ka njoj.

Malo se izdigla, polizala ruku kojom je zamazala pičkicu i počela da namešta tatin kurac pred njen uski ulaz. Ni jednog trenutka nisu skidali pogled jedno sa drugog dok se nežno spuštala na njega. Ponovo je želela da vrišti od uzbuđenja ali znala je da ne sme. Bio je veoma širok i čvrst tako da ju je fino ispunio.

Ćerka: “Uhhhh… dok se nabijam na tebe želim da mi masiraš čmar. Baš sam danas shvatila da mi se to veoma sviđa.” – uhvatio ju je za guzu i počeo da joj gnjavi čmar prstima dok se ona sve jače nabijala na njega.

I sin i ćerka su hvatali tempo i jebali svoje roditelje svega nekoliko metara udaljeni jedno od drugog. Ćerka je skakala po tatinom iskusnom kurcu dok je sin ulazio duboko u mamu čvrsto je držeći za dupe i ljubeći je po vratu i ramenima. Bilo je to zaista nestvarno veče za oboje, veče ispunjeno strašću, požudom i perverzijama.

Mama: “Jebi me jače… uhhh, izjebi me sine…”

Tata: “Nabijaj se na mene, jače ćero… kako si jebeno uska…uhhh.”

Mala i velika kazaljka su se spojile i stari sat u dnu hodnika je počeo da se oglašava. Otac i majka su tada zaustavili svoju decu na njihovo ogromno razočarenje. Tata je skinuo ćerku sa sebe i tako zbunjenu je ljubio, a isto tako i majka koja se odvojila od sina, uhvatila ga za obraze i gurnula mu jezik u usta.

Mama: “Pođi za mnom.” – uhvatila ga je za ruku i krenula sa njim ka dnevnoj sobi.

Sin: “Ali mama… ja sam go…” – pokazivao je na svoj donji deo tela ali mu je samo rekla da ne brine i da je prati.

7. NAIVNOST

Kada je sin shvatio da idu u dnevnu sobu pokrio je rukama dignuti kurac ali naravno nije uspevao da ga potpuno sakrije. U sobi su zatekli ćerku kako znojava sedi pored tate sa nadraženom crvenkastom pičkicom koja je vrila iz pokidane pidžame, i tatu kako mazi svoj kurac ne dajući mu vremena da se spusti.

Roditelji su se gledali sa ogromnim osmehom na licu dok su deca bila zbunjena i pomalo uplašena.

Ćerka: “Mama, nije kao što izgleda.” – skupila je noge i pokrila se jorganom.

Mama: “U redu je draga. Nemoj da se stidiš… nemoj da se kriješ.” – prišla je ćerki, poljubila je u topao obraz i otkrila je.

Tata: “A mali? Kako se pokazao?”

Mama: “Uhhh… veoma je napaljen. Jel tako sine?”

Sin je seo pored sestre i gledao u roditelje kako se tiho smeju. Roditelji su se poljubili kao da se nikada nisu ni svađali.

Tata: “I? Šta sam ti rekao?”

Mama: “Dobro, priznajem da sam bila skeptična ali…” – deca su ih i dalje začunjeno gledala ne shvatajući o čemu se radi.

Tata: “Šta ste se uplašili? Zar ste stvarno mislili da nećemo jedno drugome priznati šta smo učinili sa vama?”

Mama: “Ćero, kada mi je rekao kako si želela da mu pomogneš nisam se ljutila. Znala sam da to radiš zato jer si se plašila da ćemo da se rastanemo… tvoje namere su svakako bile čudne ali ih razumem. Ako već treba nekoga da jebe a da to nisam ja, onda si ti kao naša ćerka najbolji izbor. Samo pazi se, on je STALNO napaljen!”

Ćerka nije znala šta da kaže na ovu izjavu. Mislila je da tata nikome nije rekao za njihov odnos, a kamoli mami za koju je mislila da će još više poludeti ako bi ikada saznala.

Sin: ”Ne razumem! A ja? Mislim, ono veče…”

Tata: “Biće da je to bilo spontano. Ali, na kraju je dobro ispalo… zar ne draga?”

Mama: “Da… veoma dobro. Želela sam da prevarim tvog tatu još od onoga trenutka kada mi je priznao za preljubu. Dakle sine, ja sam te zaista iskoristila. Zato sam se i osećala kao smeće i kao kurva svo ovo vreme dok nisam shvatila da ti mene zaista želiš. Nadam se da se ne ljutiš što sam se tako ponela?” – ustala je i prišla sinu koji je sedeo pored sestre.

Kleknula je pred njim i počela da mu mazi kurac. Tada je i tata prišao ćerki i raširio joj noge.

Tata: “Znam da si sada zbunjena ali… hvala ti što si se ponela onako onaj dan. Ti si nam zapravo otvorila oči i dala nam novu nadu. Reci mi, jel bi ti smetalo da ponekada zameniš majku i zadovoljiš ogromne apetite svoga oca?” – ćerka je pogledala u mamu koja je spustila glavu i počela da ljubi sinov dignuti organ.

Ćerka: “Iskreno… ako mami ne smeta da te deli sa mnom ja… želim da te zadovoljim tata.”

Oboje su se nasmejali u oduševljenju. Tata je tada spustio glavu i počeo da liže ćerkinu picu. Roditelji su oralno zadovoljavali decu dok su ležala na leđima jedno pored drugog. Uzdisali su i međusobno se gledali.

Ćerka: “Uhhh… tata me mnogo lepše liže nego ti. Tako je jebeno pažljiv, pogledaj…” – sin je spustio glavu i pogledao tatu koji je iskusno lizao ćerkin klit dok joj je nabijao prste u picu.

Sin: “Ma… to nije ništa. Da znaš samo kako mi ga mama puši. Jebeno je sto puta bolja od tebe. Mislim, ti si odlična za početnicu ali… pogledaj kako ga duboko prima?” – uhvatio je maminu glavu i počeo da je jebe u usta.

Ulazio je celom dužinom u njena usta bez da je pravila ikakve grimase ili napore da ga primi. Delovala je kao da dnevno prima nekoliko kurčeva u usta. Bilo je jasno da ju je tata fino “istrenirao.”

Ćerka: “Uhhh… kako ga duboko… ali nije fer, ja nisam ni pokušala.” – namrštila se tada i sklonila tatu sa svoje pice.

Tata: “Hej, gde ćeš?” – čudio se dok ju je gledao kako se prebacuje na svoj stomak i postavlja glavu pred bratov kurac pored mame.

Ćerka: “Nervira me. Hoću da mu pokažem da i ja mogu. Pomeri se mama.” – uhvatila je bratov kurac i počela da ga gura u usta.

Roditelji su se smejali dok su gledali ćerku kako uz veliki napor pokušava da ga gurne do kraja. Mučila se i kašljala ne uspevajući da ponovi mamine pokrete.

Mama: “Daj joj ga dragi dok vežba. Možda tada postane bolja.” – tata se namestio iza ćerke i klečeći na kolenima počeo je da ulazi u njenu spremnu pičku.

Sin je uživao, glasno uzdisao i navijao za seku.

Sin: “Uhhh… tako si blizu seko. Ajde još malo, još samo malo dublje.” – držao ju je za glavu i nežno se nabijao u nju dok ju je tata tucao od pozadi.

I zaista, kako je tata počeo da je probija tako je i ona uspela da celog brata gurne u usta osećajući njegova jaja na svojoj bradi.

Mama: “Uhhhh… bravo ćero. Gutaš ga kao prava… kao ja.” – podigla je ćerkinu glavu i poljubila je u musava usta. – “Dozvoli sada meni da se malo igram sa njim.”

Mama je opkračila sina i sela pizdom na njegov kurac. Počela je odmah da skače po njemu gledajući pritom u svog muža koji je silovito razvaljivao ćerkinu picu dovodeći je do nekoliko orgazama istovremeno.

Ćerka: “Aaaaahh…”

Mama: “Ufff, kako je razvaljuješ ti napaljeni tatice! Jebi je jače!” – spustila je telo na sina, naslonila se rukama na njegove grudi i počela žestoko da se nabija na njega.

Sin je bio oduševljen njenim spretnim pokretima i načinom na koji ga je jebala. Tatina opterećenost je zaista prelazila i na nju. Izgledala je kao najnapaljenija kurva dok ga je lizala po ustima i skakala po njemu. Njeni slatki sokovi su se slivali niz njegov kurac podmazujući ga još više.

Tata: “Uhhh, kako to da sa mnom nikada nisi bila tako napaljena? Aahhhh…” – zgrabio je ćerkine guzove i počeo da prska u njenu mladu picu gledajući svoju ženu kako se u transu nabija na sina.

Ćerka: “Uuuu… puni me tata…” – osećala je kako sperma prska u njoj i kako postaje sve ispunjenija tatinom tečnošću.

Mama: “Ajde sine… svrši i ti! Napuni moju vrelu pizdu!” – nije mu trebala dva puta reći.

Podigao se u sedeći položaj i držeći mamu za grudi počeo je da prska u nju. Gledao ju je u oči i dugo je punio kao da se bojao da neće biti zadovoljna i dovoljno ispunjena. Ipak, bila je i više nego zadovoljena. Njegova sperma je curkala iz njene iskusne pizde i natapala je krevet pod njima. Postali su ulepljeni sinovom tečnošću, znojavi i vreli.

Tata: “Uhhh… ćero moja… ženo i sine… tako vas volim.”

Ćerka je nekako došla sebi ali je i dalje imala snage i volje da uzme tatin kurac u svoja usta i da ga potpuno očisti.

Mama je, zadivljena ćerkinim potezom, sišla sa sina i odlučila da se i ona pozabavi njegovim spuštenim penisom. Ljubila ga je i lizala gutajući ostatke sperme i uživajući u ukusu kao i posle prvog gutanja koje mu je priredila one pijane noći.

Cela porodica je potom legla na pod dnevne sobe i svi su se zagrlili. Ležali su u tišini pokušavajući da dođu do daha nakon žestoke incestoidne jebačine. Ipak, jedna osoba nije želela da se ovo završi.

Ćerka: “Šta je sad ovo?” – gledala je u tatu koji ju je mazio po telu sa ponovo dignutom karom.

Mama: “Pa lepo sam ti rekla da je opterećen.” – nasmejala se i pomazila sinove testise dok je ovaj dremao u njenim rukama.

Ćerka: “Znam ali… Tako brzo tata?”

Tata: “Pa same ste krive što ste ovako lepe i gole preda mnom.” – nasmejao se i poljubio ćerkicine čvrste grudi.

Ćerka: “O ne. Izgleda da bi bolje bilo da ste se zaista rastali!” – svi su počeli glasno da se smeju znajući da ih ubrzo čeka nova jebačina.

KRAJ
MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

erotske price mama 2 min čitanja
Sa Sestrom svršio na sekino lice 10 min čitanja
erotske price incest 19 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sladjana Sombor 1 min čitanja
erotske price mama 1 min čitanja
Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!