Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mamin Tajni Posao (Lez, Inc)

44 min čitanja

Mamin Tajni Posao (Lez, Inc)

NAPOMENA AUTORA: Priča pred vama je napisana za čitaoce koji vole ove vrste tema (lezbejke, incest, mama i ćerka, anal).

Usled tematike kojom se bavi, ova priča NIJE za svakoga! Poželjni su konstruktivni komentari i kritike.

Za svaku gramatičku grešku unapred se izvinjavam.

1. SEKSI OGLAS

Ćerka: “To, to… uuu liži joj ribicu ti prljava mamice… uhh, tako tako…” – ležala sam to jutro u krevetu i gledala preko laptopa jedan od svojih omiljenih pornića.

Starija zgodna plavuša je halapljivo lizala picu nekoj maloj kurvici koja je vrištala i uvijala se u sigurnim rukama iskusne milfare. Jezikom je činila čuda na uskoj i obrijanoj vaginici pa sam se ubrzano trljala željno iščekivajući predivan jutarnji orgazam.

Mama: “Spavaliceee…” – počela je da me doziva iz hodnika.

Ćerka: “Ma da li je moguće? Nemam sad vremena, neka se dere.” – nastavila sam da masturbiram ali mama nije prestajala da me zove.

Mama: “Heeej! Budi se i dolazi ovamo.” – ljutito je viknula.

Ćerka: “Joooj! Tako sam blizu!” – mrzovoljno sam ustala i počela da navlačim gaćice i donji deo pidžame. – “Baš zna kada da me prekine! Uhh, popizdeću!”

Oštrim koracima sam krenula iz sobe i otišla do ulaznih vrata gde je mama oblačila kaput i spremala se da krene na posao. Bila je kao i uvek u svojim crnim pantalonama, dubokim čizmicama i beloj bluzi.

Mama: “Pa dobro jel ti dete čuješ kada te zovem?”

Ćerka: “Igrala sam neke igrice na fejsu do kasno pa sam se uspavala. Šta hoćeš?”

Mama: “Hoću za početak da se umiješ i očešljaš tu kosu, izgledaš kao da te je poplava izbacila.” – bila sam zaista veoma čupava.

Ćerka: “I zato si me zvala?”

Mama: “Ne. Zvala sam te da ti kažem da radim do kasno večeras i da moraš da središ kuću pošto ja neću stići.”

Ćerka: “Zar mora baš danas? Uostalom kuća i nije toliko u lošem stanju.”

Mama: “Slušaj, sećaš se da si mi obećala da ćeš mi pomoći sada kada sam unapređena u firmi. Molim te da makar oribaš kupatilo i da središ kuhinju. Eto, barem toliko. Ja ću doneti večeru, jel može?”

Ćerka: “Želela bih onu Cezar salatu.”

Mama: “Dogovoreno. Ajde, daj mi pusu i zaključaj za mnom.” – poljubila sam je u obraz i zaključala vrata.

Ćerka: “Uff. Kakav smor. Toliko o mom jutarnjem orgazmu.”

Očešljala sam svoju dugu smeđu kosu, vezala je u rep i otišla u kupatilo. Navukla sam gumene rukavice, uzela sredstvo za pranje pločica i uz laganu muzikicu koju sam pustila preko telefona, počela sam da ribam.

Mama je u poslednje vreme sve duže ostajala na poslu pa je bilo logično a i fer da joj se nađem i da sredim kuću sa vremena na vreme. Nakon kupatila sam prešla na kuhinju. Bila sam krajnje smotana i sa svojih napunjenih osamnaest godina uopšte se nisam snalazila za šporetom. Obično kuvanje kafe bi za mene bila noćna mora i često bi ringle bile prljave i neuredne posle mene.

Sve sam oprala i očistila za nekih sat vremena i bilo je vreme da nastavim gde sam stala. Sela sam za laptop i puštala razne lezbo scene ali nisam više imala onu istu napaljenu želju kao ranije.

Želela sam nešto bolje, nešto drugačije ali sam naravno bila svesna da u mojoj malenoj i zatucanoj zajednici u kojoj sam živela, nisam baš mogla tako lako da nađem neku devojku ili još bolje ženicu – milfaru sa kojom bi ispunjavala svoje fantazije.

Ćerka: “Fuu… ova scena smooor, ovu scenu sam gledala, ova je dosadna…” – surfovala sam po netu i dosađivala se tražeći to nešto. – “Hmm? Seksi razgovori za napaljene lezbice? Ovo zvuči interesantno.”

Naišla sam na internet stranicu koja se činila poprilično novom jer nisam ranije na nju nailazila. Stranica je sadržala oglase određenih devojaka i žena predstavljenih kao pohotne lezbejke koje vole da pričaju o vrućim i zabranjenim temama.

Nije bilo njihovih slika verovatno zbog diskretnosti, već samo kratak tekst i opis. Cena poziva je delovala prihvatljivo pa sam odlučila da okušam svoju sreću. Daleko od toga da je to bili slično realnom seksu, ali bila sam i više nego očajna.

Listala sam kroz desetine oglasa i naišla na jedan koji mi se odmah dopao:
“Razvedena mama srednjih godina, veoma iskusna i vešta, želi da ispuni tvoje najprljavije fantazije. Ako si mlada i radoznala, ako si željna pažnje, moje perverzne reči su stvorene za tebe. Pozovi me i dozvoli da ti ova vatrena, crvenokosa mamica izmami bezbroj vlažnih orgazama!
Šifra – prljava mamica.”

Sam oglas me je zaintrigirao i napalio pa sam morala pod hitno da spustim pidžamu i gaćice do poda kako bi pomazila svoju ribicu. Bila je potpuno obrijana kao i uvek i topla na moj nežan dodir.

Ruke su mi podrhtavale od nervoze dok sam kucala broj. Počela je da svira neka “porno” muzika i čekala sam par sekundi dok se jedan mlađi ženski glas nije javio.

Devojka: “Pozdrav, dobili ste vruće lezbice. Jel ste punoletni?”

Ćerka: “Punoletna? Da… imam osamnaest.”

Devojka: “Recite šifru.”

Ćerka: “Aha… šifra. Da… ovaj… prljava mamica.” – uplašeno sam rekla i čekala par sekundi na odgovor.

Devojka: “Prljava mamica je slobodna i sada ću vas spojiti sa njom. Uživajte.”

Nestrpljivo sam mazila maleni klitoris dok mi je srce ubrzano lupalo. Imala sam tremu i malo je falilo da spustim slušalicu kada me je pozdravio jedan vedar ženski glas.

Mama: “Zdravo. Jel je neko tražio napaljenu mamicu?” – glas mi je delovao veoma poznato.

Mama: “Halo? Jesi tu? Nisi mi se valjda uplašila?”

Bila sam u šoku! Taj akcenat, ta dikcija, ta boja glasa…

Ćerka: “M-mama?”

Mama: “Da dušo, biću i tvoja mama ako želiš. Tu sam da ispunim svaku tvoju želju. Sa mnom ne postoje granice koliko god da si perverzna.” – slušala sam je i bila ubeđena da je to bio njen glas – glas moje rođene majke!

Ćerka: “Nije to nego… izvinite ja… nisam nikada ovo radila.” – promenila sam svoj glas koliko sam mogla i napravila ga mnogo višim i piskavijim.

Mama: “Jao što imaš umiljati glasić. Nemoj se bojati ničega, ja sam tu da ti bude lepo… a i da meni bude lepo sa tobom. Drago mi je da si se javila i lepo je čuti da je još neko pored mene napaljen u ovim ranim jutarnjim satima.”

Ćerka: “A vi ste… napaljeni?” – drhtao mi je glas.

Mama: “Uhh, ja sam dušo uvek napaljena, posebno kada čujem tako lep glasić kao što je tvoj. Tako je lep i nežan, prosto mi dođe da te ljubnem u te tvoje usne.” – raskolačila sam očima i odmah spustila slušalicu!

Sedela sam dugo vremena tako polu gola i gledala u jednu tačku.

Ćerka: “Moja mama, moja uštogljena a ponekada i dosadna mama je – “prljava mamica?” Ma ne! Ja sanjam… sigurno sanjam, ne znam šta bi drugo bilo.” – uštinula sam se za obraz misleći da zaista još uvek spavam ali me je bol koju sam osetila ubedila sam bila i više nego budna!

2. MAMIN MIRIS

Bližilo se 19 časova i znala sam da će mama ubrzo stići kući. Sedela sam u dnevnoj sobi i pravila se kao da čitam neku knjigu a zapravo sam nervozno čekala da se vrati. Čula sam tada telefon kako zvoni i videla sam da me upravo ona zove.

Ćerka: “Da?”

Mama: “Dušo, nisam te pitala da li želiš nešto uz salatu? Možda neko piće?”

Ćerka: “Da… ov-ovaj… koka k-kola bi mi prijala.” – počela sam da mucam čim sam shvatila da je to isti onaj glas od jutros.

Mama: “Dobro, dakle jedna koka-kola. I reci mi jesi dobro? Zvučiš nekako… čudno.” – duboko sam udahnula i pribrala se.

Ćerka: “Ma dobro sam mama, čitam neku knjigu pa sam pod utiskom. Ajde požuri, baš sam gladna.”

Mama: “Eto me za deset minuta.”

Otišla sam u sobu i presvukla se u farmerke i neku lepšu majicu. Ne znam zašto sam to uradila ali mi se činilo kao dobra ideja. Raspustila sam kosu i dodala malo svog omiljenog parfema.

Kada sam se vratila u sobu ključ se začuo u bravi. Brzo sam sela u fotelju i podigla knjigu u ruke trudeći se da budem što opuštenija.

Mama: “Hej, evo me. Jesam brza? Dođi sekund da mi pomogneš sa kesama.” – skočila sam sa fotelje i pritrčala mami u pomoć.

Ćerka: “Mama, zar nisi bila drugačije obučena kada si otišla jutros na posao?” – pantalone su joj bile potpuno drugačije od onih u kojima je izašla iz kuće.

Mama: “Tvoje oko sokolovo sve primeti. Ma, bilo je jako toplo na poslu pa sam se presvukla. Imam tamo nešto svojih stvari baš za takve situacije.” – delovala je potpuno opušteno i iskreno.

Ćerka: “Pa jeste bio topao dan ali, nemate neku klimu tamo ili nešto?”

Mama: “Imamo klimu mada znaš da nisam ljubitelj… Dosta ispitivanja, crkla sam. Bio je baš dugačak dan i želim samo da večeram, da se otuširam i da sipam sebi čašu vina.”

Ćerka: “Dobro mama, izvini što ja ovako…” – prekinula me je, prišla mi i poljubila me u obraz.

Mama: “Mmm… vidi nju što fino miriše.” – pomazila me je po glavi i otišla za sto da jedemo.

Raskomotila se i sedela je u svojoj bluzi kojoj je otkopčala prva dva dugmića pa sam mogla da vidim deo njenog ljubičastog grudnjaka. Bila je u nekim krem pantalonama – nešto užim nego što je inače nosila.

Njena tamno crvena kosa je nežno padala preko ramena, lice joj je bilo lepo i mladoliko sa velikim crvenim usnama i braon očima. Gledala sam je i odmeravala je kao nikada do tada. Nisam verovala da ona može da spada u perverzne osobe iako je bila veoma ženstvena.

Za razliku od mojih skromnih oblina – čvrste guze i malecnih grudi, ona je bila žena na kojoj je sve pucalo. Velike oble grudi i guza koju bi moglo nekoliko pari ruku da obuhvati odjednom.

Lepotu lica sam nasledila od nje a posebno usne za koje bi mnogi pomislili da su veštačke i “napucane” pošto su kao i njene bile ne srazmerno “sočne” za razliku od ostatka mog tela.

Mama: “Joj kako je ukusna ova salata. Sad znam zašto je toliko voliš. Nego, vidim da si sredila kuhinju.”

Ćerka: “Jesam, i kupatilo sam oribala.”

Mama: “Jel jesi? Hvala ti… mnogo mi to znači. Idem sada da se otuširam i da se ispružim. Zaslužila sam vala jedno vince, danas sam bila baš vredna.”

Ćerka: “Da, računovođstvo baš i nije lako, zar ne?”

Mama: “Hmm, nije loše… ja volim to što radim. Još neko vreme ću raditi ove duže smene a posle se vraćam starom radnom vremenu pa ćemo se više družiti.”

Ćerka: “Mama, jel bude nekada nešto onako baš zanimljivo na poslu? Mislim, nešto zabavno recimo?” – nisam ni znala šta je tačno pitam.

Mama: “Zabavno? Ja smatram moj posao veoma zabavnim mada se neke koleginice i ne slažu sa mnom.”

Ćerka: “Pa dobro, ukusi su različiti. A jel ti baš jako jako voliš svoj posao?” – pomalo zbunjeno me je pogledala.

Mama: “Ti si izgleda večeras baš nešto inspirisana za ispitivanje, a? Jako ga volim! On me ispunjava i raduje. A sada dosta priče, odo u kadu.” – ustala je i nakon što je uzela čiste stvari i peškire, zaključala se u kupatilo.

Dok se ona tuširala laganim koracima sam krenula ka njenoj sobi. Bila je potpuno sređena i zategnuta pa sam morala biti oprezna kako se ne bi videli tragovi mog prisustva. Čeprkala sam po njenim stvarima a ni sama nisam znala šta tražim. Verovatno sam podsvesno htela neki dokaz da je ona zaista glas od jutros.

Osim par provokativnih gaćica i jedne bočice lubrikanta, ništa zanimljivo nisam našla u ladicama. Krenula sam ka krevetu i ugledala perifernim vidom jednu poveću kutiju ispod maminog radnog stola. Sagnula sam se i izvukla je. Podigla sam kartonski poklopac i zinula kada sam videla beli vibrator.

Ćerka: “Dobro… ovo ne mora ništa da znači ali…” – uzela sam ga u ruku.

Bio je lepe dužine, prosečne i ujednačene širine i imao je na donjem delu točkić za podešavanje brzine. Pri vrhu se naravno sužavao i specifično mi je bilo to da je prosto sijao. Primakla sam ga malo licu i opori ženstveni miris me je “opičio” po nozdrvama. Nikada nisam osetila nešto tako senzualno i prijatno.

Ćerke: “Jel je to miris mamine… Ma nije… sigurna ga opere kad završi. Mada…” – ponovo sam omirisala i nije više bilo sumnje da je zaista bio nedavno u nečijoj pici.

Napalila sam se u trenutku i otišla sam sa njim u sobu nakon što sam vratila kutiju pod sto. Zaključala sam vrata i legla na krevet. Otkopčala sam farmerke i u jednom potezu sam ih skinula zajedno sa gaćicama. Raširila sam noge i pomazila se po vrelim usnicama svoje užarene pičkice.

Primakla sam igračku licu i licnula je kako bi skinula malo tih osušenih sokića.

Ćerka: “Mmmm…” – ukus je bio slabog intenziteta ali ipak dovoljno jak da me prodrma.

Uključila sam ga i spustila ga ka međunožju. Postavila sam njegov vibrirajući vrh na svoj otkriveni klit i tiho zadrhtala kada je počeo da me mazi.

Ćerka: “Mamice prljavice… kriješ od tuđih očiju ovu sjajnu igračkicu. Uhhh kako je lepo.” – raširila sam noge još više i zavukla sam vrh igračke u mokri kanalić.

Drugom rukom sam trljala svoje maleno osetljivo ispupčenje na vrhu pice. Vlažila sam mnogo i natapala maminu igračku dok je ona potpuno ne svesna scene koja se dešavala samo par metara od nje, uživala u toploj kupki.

Ćerka: “Uhhh… još samo malo…” – grčila sam se i uvijala.

Nisam ni o čemu maštala… samo sam se prepustila momentu i želji da svršim sa maminim tajnim vibratorom. Ubrzo sam dostigla vrhunac i još više prskala po beloj plastici koja je bila u meni.

Ćerka: “Ah ah aahhh…” – jecala sam i lickala svoje mokre prste sa kojima sam skupljala svoj slatki ejakulat.

Blaga vrtoglavica je počela da jenjava taman kada sam čula da je mama izašla iz kupatila. Uspela sam da dođem sebi nakon sjajnog orgazma i čekala sam u sobi da se mama presvuče i da krene ka kuhinji po vino.

Čim sam čula njene korake, izleta sam iz svoje i brzo ušla u njenu sobu. Sagnula sam se pod sto i vratila vibrator tamo gde sam ga i našla.

Ćerka: “Hmm, tako. Nisam ga oprala mamice… izgleda da sam i ja prljavica kao i ti.” – izašla sam iz njene sobe i otišla u kuhinju.

Mama: “Jel imaš neke planove za subotu možda?”

Ćerka: “Nemam mama, što pitaš?”

Mama: “Ne radim za vikend pa reko da odemo negde, na neki ručak recimo.”

Ćerka: “Pa da znaš da bi mogle. Jel sutra isto radiš od 7 ujutru?”

Mama: “Da. Ustajem u 6 pa dok se sredim i sve.” – popila je gutljaj vina i legla na kauč u dnevnoj sobi. – “A ti? Šta si se tako zacrvenela?”

Ćerka: “Zacrvenela?” – pogledala sam se u ogledalo i zaista sam bila rumena od siline orgazma koji sam doživela par minuta ranije. – “Pa… sređivala sam sobu i malo sam se ugrejala. Baš je toplo ovih dana.”

Pročitajte i ...  Kad se mama prokurva u šezdesetoj

Mama: “Uhh, da znaš da jeste.” – upalila je televizor i pijuckala je vino uz neki romantični film.

Ćerka: “Mama idem ja u sobu. Vidimo se ujutru i lepo spavaj.” – prišla sam i poljubila je.

Mama: “Hvala dušo. Molim te samo da ne preteraš sa tim igricama i da se naspavaš, ok?”

Ćerka: “Ok.” – pozdravile smo se i razišle.

3. ZNATIŽELJNA ĆERKA

Ustala sam kao i mama u 6 ujutru. Pre nje sam ušla u kupatilo da se umijem, operem zube, sredim kosicu i nabacim nešto malo šminke. Ništa previše ali bilo je bitno da mama pomisli da zaista imam neke obaveze tako rano.

Mama: “Ju! Ti si budna?” – ušla je u kupatilo bez kucanja misleći da i dalje spavam u svojoj sobi.

Ćerka: “Dobro jutro mama. Trebam da se vidim sa jednom starom drugaricom u gradu. Znaš, dugo se nismo videle pa da proćaskamo malo.”

Mama: “Zar ovako rano?”

Ćerka: “Ona putuje dalje, ovde je samo u prolazu.” – mrzela sam što je lažem ali sam morala nešto da smislim.

Mama: “Jel znam tu drugaricu?” – stala je pred ogledalo i mazala lice kremicom.

Ćerka: “Ne znaš je… Idem sad mama, autobus mi stiže za koji minut. Želim ti lep i zabavan dan na poslu.” – izašla sam brže bolje iz kupatila.

U svojim letnjim farmerkama i tankoj beloj košuljici, ušla sam u autobus i uputila se ka maminoj firmi. Pokazala mi je nekoliko puta gde radi ali nikada nisam bila u samoj zgradi. Izašla sam na svojoj stanici i zagledala se u veliku, staklenu građevinu. To je navodno bilo sedište mamine računovođstvene firme.

Kažem – navodno, jer posle onog telefonskog razgovora nisam više bila sigurna da li je to zaista ta firma, ili je mama potpuno promenila zanimanje i radi negde drugde. Ipak, sela sam na klupicu dvadesetak metara od glavnog ulaza i čekala da vidim da li će se mama pojaviti.

Gledala sam oko sebe plašeći se da me neko slučajno ne prepozna ali lica koja su se tuda kretala su uglavnom bila lepo poslovno skockana i meni nepoznata. Tada, sa druge strane zgrade ugledala sam mamu kako se parkira na službeni parking.

Ustala sam, otišla iza ćoška zgrade i posmatrala je kako se pozdravlja sa koleginicama na parkingu i polako korača ka ulazu u zgradu. Bila sam zbunjena. Možda ono na telefonu zaista nije bila ona.

Čekala sam u jednom malom kafiću pored firme nekih sat vremena, popila sam limunadu i kaficu i tada odlučila da ipak uverim sebe da je sve bila greška. Platila sam račun i uputila se u firmu.

Natpisi, ljudi, kancelarije… sve je zaista delovalo kao prava i ozbiljna kuća koja se bavila računovođstvom i drugim administrativnim delatnostima. Koračala sam tako hodnikom i naišla na jednu stariju crnku koja je sedela za velikim stolom i imala je slušalice sa mikrofonom na glavi.

Crnka: “Izvini, devojčice? Jel tražiš nekoga?”

Ćerka: “Ja… ovaj… tražim svoju mamu? Treba nešto da je pitam.” – dala sam mamino ime i prezime i crnka se odmah nasmejala.

Crnka: “A ti si njena slatka ćerkica? Pa drago mi je da sam te upoznala. Evo tvoja mama upravo izlazi iz kafiterije.” – okrenula sam se i pogledi su nam se sreli.

Mama: “Hej ćero, otkud ti ovde?” – pomalo uspaničeno me je pitala.

Ćerka: “Drugarica je morala da žuri pa reko da ne odem odmah kući nego da dođem da napokon vidim gde radiš.”

Mama: “Aha… pa znaš, sada možda i nije najbolji trenutak srećo.”

Ćerka: “Izvini, znam da imaš mnogo posla. Možda samo da vidim tvoju kancelariju i odmah idem.” – mama je pogledala ka crnki koja joj je diskretno glavom dala znak da je u redu.

Mama: “Khm, ajde onda. Pođi za mnom.” – kretali smo se dugačkim hodnikom sve dok nismo došli do vrata na kojima je pisalo mamino ime i zvanje.

Mama me je kiselim osmehom pogledala i otključala vrata. Ušle smo unutra u jednu prostranu sobu sa ormarom, stolom pred kojim je bilo veliko ogledalo i ono što je bilo najčudnije – velikim i udobnim krevetom. U uglu su bila još jedna vrata.

Ćerka: “Ovo je tvoja kancelarija? Mama, izgleda da si ti tu neka glavna riba?” – divila sam se lepoti sobice.

Mama: “Hahaha… paa, nisam loša mogu ti reći.” – krenula sam ka stolu i maloj ladici ali je mama odmah poskočila. – “Ne dušo! Molim te, nema pipkanja i gledanja. Tu su mamini… predmeti.”

Ćerka: “Dobro izvini, samo sam htela da virnem. A ona vrata tamo?”

Mama: “To je malo privatno kupatilo da se osvežim ponekada kada postane previše… toplo. Ajde sada ćero, mama mora da radi.” – jedva je čekala da me izgura iz sobe.

Ćerka: “Dobro, vidim da ti baš smetam.” – isplezila sam joj se.

Mama: “Ma nije nego…”

Ćerka: “Šalim se… znam, imaš puuuno posla. Ostavljam te pa se vidimo kući mamice.” – naglasila sam reč “mamice” i poljubila je u obraz.

Naravno da sam celim putem do kuće razmišljala kako je računovođstvo samo paravan za “napaljene lezbice”, ali ipak i dalje nisam mogla da budem sigurna. Čim sam se vratila kući, uzela sam telefon u ruke, namestila se u omiljenu fotelju i pozvala broj od juče. Malo sam vežbala svoj piskavi glasić sve dok nisam dobila vezu.

Nakon što sam rekla šifru, dobila sam potvrdu da je mamica slobodna.

Mama: “Ovde napaljena mamica. Mogu li da znam ko zove?” – bio je to mamin glas – jedan kroz jedan!

Ćerka: “Dobro jutro… mislim, zdravo.” – ponovo isti strah kao dan ranije.

Mama: “A to si ti. Jaooj, nadala sam se da ćeš me ponovo pozvati. Zaintrigirala si me svojim glasićem, pa si mi pobegla. Bila sam baš tužna.”

Ćerka: “Da… izvinite za to. Uplašila sam se valjda.”

Mama: “Nema čega da se plašiš draga. I molim te, nemoj da mi persiraš. Mada, verovatno sam poprilično starija od tebe.”

Ćerka: “Pa ja imam 18 godina.”

Mama: “Uhhh, tako mlada i slatka. Nadam se i napaljena?” – drhtalo mi je celo telo i jedva sam uspela da se izborim sa farmerkama i gaćicama, i da ih skinem.

Ćerka: “Khm… da, jesam… mislim, napaljena sam.”

Mama: “Jel se diraš kada si napaljena?”

Ćerka: “Daa…” – mazila sam klit slušajući mamin nežan glas.

Mama: “Tako lepotice, mazi se i znaj da mi je ruka u gaćicama dok mislim na tebe. Jel te pali to?”

Ćerka: “Ufff… jako me pali…” – polako sam masturbirala ne želeći prerano da svršim.

Mama: “Namestiću sada svoj lepi vibratorčić na mekani klitoris kako bi me mazio dok pričam sa tobom.” – nakon ove rečenice drhtavim nogama sam otrčala u maminu sobu i uzela onu kutiju pod stolom.

Otvorila sam je i vibrator nije bio tamo! Legla sam na mamin krevet i raširila noge.

Ćerka: “A taj vibrator, jel je lep?”

Mama: “Veoma lep. Beli je i gladak. Obožavam kako masira moj klitić. Mmm, danas čak i miriše pomalo drugačije, miriše nekako jebozovnije nego inače. Jeste malo čudno ali je veoma napaljivo.”

Ćerka: “Jebozovnije? Pa verovatno ga nisi oprala od prošlog puta, ipak si ti prljava mamica.” – počela sam sve više da se opuštam i da uživam.

Mama: “Uff, jesam… veoma sam jebeno prljava. Samo, ja znam svoj miris… ovo je nešto nežnije. Moraću da se setim kojoj sam ga napaljenoj kurvici gurala u pičkicu.” – njene proste reči su me raspamećivale pa sam se ohrabrila još više.

Ćerka: “A ćerka? Mislim, ako imaš dece, možda je neko…” – odvažno sam krenula tim smerom.

Mama: “Ćerka?? Da imam jednu, čak je tvojih godina. Ali ne, moja ćerkica ne zna za moju igračku.”

Ćerka: “A jel je lepa?”

Mama: “Ko dušo? Moja ćerka?” – zbunjeno je pitala.

Ćerka: “Da. Joj izvini ako sam previše lična…”

Mama: “Ne, u redu je zlato nego… nisam do sada dobila takvo pitanje. Da, veoma je lepa i zgodna.” – počela sam žestoko da se jebem prstima.

Ćerka: “Uhhh… volela bih da sam tvoja ćerkica.”

Mama: “Napaljenice moja, bila bih ti najbolja prljava mamica na svetu.”

Ćerka: “Poliži ga mamice, poliži taj prljavi vibrator.”

Mama: “Mmmm, hoću ćerkice, sve ću uraditi za tebe… samo da ga izvadim iz svoje napaljene guze.”

Zinula sam u neverici!

Ćerka: “GUZE?? Ti si ga gurnula u…”

Mama: “Ooo daaa… prljava mamica voli da ga stavi u svoju iskusnu guzu, ufff… evo, sada ću ga oblizati za tebe. Skinuću sve sokove svojim mokrim jezikom.” – primakla je slušalicu i čula sam zvukove mljackanja i lizanja.

Ćerka: “Aaaahhh… mamicee…” – spustila sam slušalicu i počela da svršavam u maminom krevetu.

Bila sam vrela i osetljiva na dodir usled ogromnog i mokrog orgazma koji me nije puštao na miru. Vrištala sam i jecala u mamine mekane jastuke osećajući se prelepo po celom telu.

Ćerka: “Jooj… kako me je napalila! Kako sam mokra…” – izvukla sam prste iz svoje umazane pičkice i gledala ih kako se cakle i kako sa njih klize moji slatki sokići.

Polako sam se oporavljala ležeći polu gola u maminom krevetu. Smišljala sam plan kako da je dočekam kada dođe sa posla. Zaslužila je nešto lepo i posebno pošto mi je omogućila tako lep i jak orgazam.

4. MALO IZNENAĐENCE

Mama: “Šta je ovo?” – vratila se sa posla i zatekla dnevnu sobu u specifičnoj atmosferi sa prigušenim svetlom i nekoliko zapaljenih mirišljavih sveća.

Ja sam stajala na sredini sobe u svome bade mantilu i kosom vezanom u rep. Držala sam u ruci rashlađeno crno vino i ukrasnu vinsku čašu. Nasmejano sam je gledala.

Ćerka: “Zato što si tako vredna i zato što sam bila nevaljala i onako iznenada banula na tvoj posao, odlučila sam da ti se izvinim na svoj način. Naručila sam nam dve velike pileće korpice, napunila sam ti kadu i dodala tvoje mirisne soli i sapunice, a ovde na kauč sam postavila mekane peškire da se fino zavališ i da ti izmasiram umorna stopala.” – oduševljeno se nasmejala.

Mama: “Jaooj, masažica? Kupka i večera? Ćero, nisi trebala zaista…” – ubrzano je skinula sako sa sebe i izula se.

Ćerka: “Ajde, ajde… znam koliko voliš sve to. Lezi tu i namesti se a ja ću ti sipati vino.”

Mama je legla na leđa u svojoj suknji i bluzi koju je kao i uvek malo raskopčala. Na nogama je imala krem najlon čarape koje su sa lepom čipkom završavale negde na sredini butina.

Ćerka: “Evo vincee.” – podigla se u sedeći položaj i prihvatila čašu.

Ja sam sela pored nje i njene ispružene noge sam postavila u svoje krilo.

Mama: “Mmm, prelepo vino. Joj dušo, ti si zlatna. Taman kad pomislim da dan ne može biti lepši, ti me ovako dočekaš. Nego, hoćeš da skinem čarape?”

Ćerka: “Neka mama, ja ću sve. Ti se samo opusti i pričaj mi, šta se to tako lepo desilo kada si sva srećna i nasmejana.” – stiskala sam mamina stopala osećajući nežan materijal njenih čarapa.

Mama: “Hmm, kako bi ti to objasnila. Ajde ovako, recimo da sam danas čula jedan veoma lep glas.” – obe ruke sam povlačila na gore sve dok nisam došla do kraja čarapa, koji se nije video jer je bio pod suknjom.

Ćerka: “Opa, ovo zvuči zanimljivo. Nisam znala da si tako romantična. Zar je jedan lep glas dovoljan da te toliko oraspoloži?” – uhvatila sam kraj čarape i polako je spuštala niz maminu glatku nogu.

Svukla sam joj prvo jednu, pa potom drugu čarapu dok je ona nasmejanog lica i zatvorenih očiju pijuckala vino.

Mama: “Veruj mi… to nije običan glas i sigurno nije obična osoba. Ima nešto u njoj… onako… ma šta ti ja to pričam. Kao da tebe zanimaju te stvari.”

Ćerka: “Bože mama, naravno da me zanimaju. Znači ženska osoba… veoma zanimljivo.”- masirala sam joj topla stopala i stiskala joj zategnute listove.

Mama: “Znači ne smeta ti što je ženska osoba?”

Ćerka: “Zašto bi mi smetalo? Meni je samo bitno da si ti srećna.” – išla sam sve višlje prema njenim mekanim butinama.

Mama: “Jesam dušo. Veoma sam srećna. Srećna sam što imam tako pametnu i dobru ćerkicu. Uhh malo stisni tu, slobodno.” – namestila sam dlan na sredinu njene butine i počela sam da stiskam i masiram.

Mama je ne svesno sve više razdvajala noge tako da sam delimično mogla da vidim njene prelepe bele gaćice sa cvetnim dezenima na sebi. Materijal je bio tanak tako da su se njene nežne dlačice na vrhu pice blago nazirale.

Ćerka: “Reci mi jel bi volela da ponovo čuješ taj lep glas?”

Mama: “Mmm… volela bih… jako bih to volela. Izvini sad što sam direktna ali, naježim se od same pomisli.” – telo joj je bilo potpuno opušteno i tada sam primetila malu vlažnu flekicu na njenim gaćicama.

Bila je napaljena i znala sam da tada mogu da joj priznam bilo šta, bez bojazni da će strogo reagovati.

Ćerka: “Znaš mama… želela bi nešto da ti kažem ali se bojim da se ne naljutiš.” – prešla sam na drugu nogu i nastavila da je masiram nešto grublje.

Mama: “Reci srećice. Na tebe ne mogu da se ljutim.”

Ćerka: “Ali, bila sam malo nevaljala.” – za kratko je otvorila oči, pogledala me i nasmejala se.

Mama: “Jel jesi? Pa da čujem bezobraznice jedna, šta si uradila?”

Ćerka: “Tražila sam nešto u tvojoj sobi i… našla sam onu tvoju malu kutiju…” – mama se tada uozbiljila i popila veliki gutljaj vina.

Mama: “Koju? Onu pod stolom?”

Ćerka: “Mhm.” – potvrdila sam.

Mama: “I otvorila si je i našla nešto što nisi smela… pretpostavljam?”

Ćerka: “… i još sam nešto uradila… igrala sam se malo sa tim…” – tiho sam govorila sa tužnim izrazom lica.

Mama: “Igrala si se sa mojim… čekaj. Znači tvoj je miris… a ja sam ga…” – nije mogla čudu da se načudi.

Ćerka: “Ja nemam ništa tako lepo i… bila sam znatiželjna. Izvini…”

Mama: “Slušaj, kao prvo ne želim da njuškaš po mojoj sobi. Kao drugo – nisam ljuta ali želim da me pitaš sledeći put. To su moje privatne stvari.” – videla je tada moje snuždeno lice. – “Uhh, ajde… dođi da te poljubim… nemoj da si mi tužna. Bila si radoznala i ja to razumem. U tvojim godinama je to sasvim normalno i prirodno.” – poljubila me je i zagrlila me. – “Jel ti se svidelo barem?”

Ćerka: “Jeste! Veoma je nežan i… stvara prelep osećaj.”

Mama: “Znam tačno na šta misliš. On mi je najomiljeniji.” – bila sam zatečena shvativši tada da ih sigurno ima još.

Ćerka: “Znači, on ti nije jedini?”

Mama: “Ma vidi nju što bi sve da zna. Taj razgovor ostavljamo za neki drugi put… možda. Joj, moram da skinem ove moje mokre… Idem da uskočim u onu toplu kupku što si mi spremila.” – ustala je i pre nego je ušla u kupatilo okrenula se ka meni.

Mama: “I ćero, jesi ga oprala nakon što si završila… ili bolje da kažem – svršila?” – nasmejala se.

Pročitajte i ...  LJETO KOD BAKE I DJEDA

Ćerka: “Joj! Mislim da sam zaboravila.” – pravila sam se iznenađenom.

Mama: “Pa da… vidi se da si moja ćerka prljavice mala.” – ušla je u kupatilo i zaključala vrata.

5. MOKRE GAĆICE

Ćerka: “Ma gde ih krije da mi je znati!” – čim je mama sledeće jutro otišla na posao uletela sam u njenu sobu da nađem još neku njenu igračku.

Nisam mogla ništa da nađem a i beli vibrator je očigledno ponela sa sobom. Odustala sam nakon nekoliko minuta traženja i vratila se u svoju sobu. Skinula sam sve sa sebe osim svojih gaćica. One su bile deo jednog mog novog plana koji sam spremala za mamu.

Legla sam na krevet i nežno masirala svoje sisice čekajući da se prljava mamica javi.

Mama: “Dobro jutro. Ko je to ovako rano napaljen?”

Ćerka: “Zdravo… mamice.”

Mama: “Zdravo dušo moja lepa. Jooj kako je lepo ponovo te čuti. Odmah moram da spustim ruku u gaćice kada te čujem.”

Ćerka: “I moja ruka je u mojim malenim gaćicama. Ležim u krevetu i maštam o svojoj prljavoj mamici. Volela bih kad bi mogle ceo dan da pričamo.”

Mama: “I ja bih to volela ali ti tako brzo svršiš i prekineš vezu. Zar si uvek toliko napaljena?”

Ćerka: “Jesam… prenapaljena sam na tebe. Znajući da si tako zrela i iskusna, da si tako perverzna i jebozovna… a takođe si i mama. Eh, bar da si moja.”

Mama: “Mogu biti tvoja ako želiš… ćerkice napaljena. Znam da mi nećeš verovati ali… ja volim sve svoje napaljenice koje me zovu međutim ti si jedina o kojoj maštam i kada nisam za slušalicom.”

Ćerka: “Drago mi je da sam ti posebna, kao i ti meni. Ne smeta ti da me zoveš ćerkicom? Mislim, šta bi tvoja prava ćerka pomislila da zna?”

Mama: “Rekla sam joj za tebe. Mislim, nisam rekla baš sve pošto ona ni ne zna da ja radim ovo što radim, ali… e da, inače bila si u pravu.”

Ćerka: “U pravu? Za šta?”

Mama: “Ona je bila ta koja je našla moju igračku onaj dan. I čak mi je zamisli priznala da se igrala sa njom.” – koristila sam mekanu tkaninu gaćica kako bi se trljala sa njom preko užarene pičkice.

Ćerka: “Uhh, znala sam! I kako se osećaš sada kada znaš da je to bio njen miris koji si udisala?”

Mama: “Iskreno… i dalje ostajem pri tome da je to bio predivan miris. Znam da mi je ona rođena kćer ali, tebe ne želim da lažem.”

Ćerka: “Budi uvek iskrena sa mnom… ali budi i sa njom mamice…” – bila sam u transu i trljala sam se sve brže, jedva uspevajući da govorim u slušalicu.

Mama: “Kako to misliš srećo? Da joj kažem da mi se sviđa miris njene ribice? Uhh, ti si zaista jedna perverzna devojčica.”

Ćerka: “Priznaj mi – jel bi volela da ponovo osetiš slatki miris ćerkine mlade pičkice?”

Mama: “Ufff… sada ću ja svršiti prebrzo ako nastaviš sa tim pokvarenim ali tako privlačnim pitanjima. Razmišljala sam malo o tome… i priznajem – volela bih da ponovo osetim ćerkinu vaginicu. Jesi zadovoljna sada đavolčiću moj napaljeni?”

Svršavala sam na svoje mekane gaćice ali sam sklonila slušalicu kako se ne bi odala. Želela sam da vrištim, želela sam glasno da svršavam da cela ulica čuje, ali sam morala da zadržim pribranost.

Ćerka: “Ti si zaista PRLJAVA jebena mamica! Uhh da si moja, napala bih te i jebala te dok ti pička ne bi presušila. Naravno, sve bih tvoje sočne sokiće popila i umazala svoje lice sa njima… mirisala bi kao mamina pizda… uhh kako te želim!”

Nemam pojma odakle su ove proste misli dolazile do mene. Izgovarala sam ih kao da nisam ja bila ta koja ih govori… Osećala sam se prljavo, napaljeno…

Mama: “Aaaahhhh…” – svršavala je glasno i za razliku od mene nije se ustručavala da pusti svoj glas.

Uspela sam svojim rečima da dovedem majku do vrhunca! Pitam se koliko napaljenih ćerkica može da se pohvali takvim umećem i delom. Sve je to bilo zabranjeno i preko svake moralne granice, ali nisam se osećala loše. Naprotiv, osećala sam se ispunjenom i srećnom, a znala sam da se i mama tako isto osećala.

Mama: “Ako… još jednom ovako svršim… svi u zgradi će pomisliti da nisam normalna. Isprskala sam sve po krevetu… moraću da perem posteljinu. Sve zbog tebe… zbog tvog piskavog glasa i zbog tvojih uvrnutih i sočnih fantazija.” – zadihano i u pauzama je govorila.

Ćerka: “Dobro, ako tako misliš… onda da ti se više ne javljam?”

Mama: “Molim?? Nemoj ni da pomišljaš na to… Uradiću sve, biću sve što želiš, samo me ne napuštaj – ti tajanstvena moja ćerkice.”

Ćerka: “Sve? Hmm… jesi sigurna… mamice?” – preuzimala sam kontrolu.

Mama: “Sve! Sigurna sam.”

Ćerka: “Onda se nadam da ćeš naći načina da ponovo omirišeš ćerkicinu pičkicu, i da ćeš mi sutra sve ispričati… jel može?”

Mama: “Mislila sam da ćeš tražiti nešto što mi se možda i neće dopasti. Ništa ne obećavam, to nije lako izvesti… ali potrudiću se za tebe. Volim te ćerkice.”

Ćerka: “Volim i ja tebe mamice.” – pozdravile smo se i spustila sam slušalicu.

Bacila sam pogled ka gaćicama i bile su fino umazane i vlažne od mojih sokića. Odlučila sam da na sebe samo još obučem tanku majicu na bratele bez grudnjaka i da takva dočekam mamu. Možda je bilo previše raskalašno ali nisam marila… znala sam da je mama često napaljena i da joj verovatno neće smetati.

Dan je sporo tekao a ja sam ga celog provela u krevetu, gledajući neke mamine slike koje sam imala na telefonu i pomalo mazila svoju ribicu. Nisam mogla ni da jedem ni da pijem… samo sam čekala da je ugledam.

Mama: “Ćero, jesi kući?” – probudile su me mamine reči.

Ćerka: “Tu sam mama… sad ću.” – promuklim glasom sam rekla i uspavano sam se podigla na noge.

Očigledno sam u međuvremenu zadremala i sačekala sam par minuta da dođem sebi. Gaćice su mi bile fine i mirišljave tako da je sve bilo spremno za moj maleni plan. Bilo je jednostavno – trebalo je samo da budem opuštena i da budem svoja uz poneki pogled i pokret koji bi mami skrenuo pažnju.

Mama: “Hahaha… vidi nje spavalice. Mogla si barem da navučeš neki šorc ili nešto.” – zevala sam i stajala kao zombi pred mamom.

Ćerka: “Nemoj se ljutiti mama ali, baš je toplo. Prija mi ovako.” – sela sam na kauč pored nje ali sam se trudila da mi noge budu blago raširene.

Moje pamučne gaćice su bile vidno vlažne sa prednje strane, a sa zadnje su se dobrim delom uvukle među moje oble guzove. Mama je naravno sve to primetila i diskretno me je gledala.

Mama: “Jesu ti to nove? Ne zameri mi ali nisam videla da imaš te gaćice.”

Ćerka: “Hmm? Ove? A da, nove su mi. Kupila sam ih nedavno.” – spustila sam glavu ka njima i shvatila da sam bila vlažnija nego što mi se u prvi mah učinilo.

Mama: “Malo su ti dušo… mokre.” – raširila sam noge i prelazila prstima nežno preko mokrog mesta na sred pičkice.

Ćerka: “Joj, zaista su mokre. Imala sam jedan onako… kako se kaže?”

Mama: “Vlažan san?” – završila je moju misao.

Ćerka: “Baš to. Ju kako sam ih smočila. Osećam čak i na delu guze kao da je mokro.” – ustala sam i okrenula mami leđa.

Malo sam se naguzila i gledala mamu preko ramena kako napaljeno gleda ka mojoj zadnjici.

Ćerka: “Jel je mokro i nazad?”

Mama: “Pa… morala bih da priđem i da…” – prišla je i iz velike blizine je buljila u moje nežne guzove. – “Uvukle su ti se dušo skroz u guzu. Trebalo bi da ih…” – podigla je ruku i veoma oprezno izvukla tkaninu koja se bila skupila tačno preko mog malenog čmarića.

Ćerka: “Lakše mama, golica me to. Jel je mokro?”

Mama: “Ćero, ja ne znam šta si radila i kakav san može ovako da te ovlaži ali… skroz su mokre. Trebala bi ih presvući. Da, trebala bi odmah da ih presvučeš. Ove najbolje ostavi u kadi pa ću ih ja staviti u veš mašinu da se operu.”

Ćerka: “Mislim da si apsolutno u pravu mama.” – otišla sam i presvukla se a mokre gaćice sam stavila u kadu gde je rekla.

Mama: “Joj kako je bio dug dan. Najbolje da odmah stavim veš na pranje kako ne bih sutra zaboravila.” – jedva je čekala da izađem iz kupatila i brzo je ušla u njega.

U svoj brzini nije ni zatvorila vrata do kraja tako da sam nakon nekoliko trenutaka odlučila da priđem i da provirim.

Držeću ruku u novim, suvim gaćicama, prišla sam vratima i provirila jednim okom kroz mali otškrinuti prostor. Mama je skinula svoju suknju i bluzu i bacila ih u mašinu, ostavši samo u svom belom svilenom donjem vešu. Kada je napunila mašinu, ostalo je još da ubaci moje gaćice.

Prsti su mi odmah ušli u uski kanalić pice kada sam videla kako mama polako podiže moje prljave gaćice i stavlja ih na svoj nos. Duboko je udisala dok je slobodnom rukom spustila gaćice do poda. Šumica nežnih i svetlih dlačica je krasila njenu zrelu pizdu koja se caklila na veštačkom svetlu.

Usnice su joj bile brago razmaknute i između njih se našao mamin prst čim je počela da liže mokre gaćice. Pomerala je svoje kukove veoma nežno i elegantno dok su je tri prsta jebala. Uveliko sam svršavala držeći ruku na ustima kako me ne bi čula.

Mama: “Mmm… kako slatka pičkica. Kako ukusna i slatka pičkica.” – tiho je govorila dok je ljubila i lizala natopljeni materijal.

Bio je to jedan od najerotičnijih trenutaka u mom životu – mamina masturbacija sa mojim natopljenim gaćicama. Svršavala je tiho uzdišući i mažeći vrelu pičku sa parčetom moje slatke tkanine.

Nisam smela više da rizikujem i udaljila sam se od kupatila. Otišla sam u svoju sobu i veselo legla u krevet. Po prvi put sam tada osetila te famozne “leptiriće u stomaku.” Da li je to bila ta ljubav o kojoj svi pričaju… biće da jeste.

Mama: “Zar si opet legla dušo?” – ušla je u sobu nakon par minuta.

Ćerka: “Ne spavam. Maštam malo. Lepo mi je ovako.”

Mama: “Lepotice moja, samo ti meni maštaj.” – prišla je i čučnula pored kreveta.

Gledale smo se sa zacaklenjim očima i osmehom na licima.

Ćerka: “Jel je sve u redu mama?” – morala sam da prekinem tišinu.

Mama: “Jeste… moram samo nešto da uradim.” – prišla mi je i poljubila me u usne, tako blago i nežno da sam je jedva i osetila. – “Morala sam… ne govorim ti dovoljno koliko te volim. Nadam se da to znaš srećice moja.”

Ćerka: “Naravno da znam mama. Volim i ja tebe.” – izašla je iz sobe a ja sam jasno osećala ukus svoje pice koji mi je prenela sa svojim usnama.

6. KAZNA SA UŽITKOM

Mama: “Prljava mamica je obavila svoj nemoralni zadatak.”

Ćerka: “Stvarno? Ma lažeš, ne verujem ti. Kako?” – pravila sam se iznenađenom sledeće jutro kada sam je pozvala.

Mama: “Joj kad se samo setim njene mlade i vitke figure kad sam stigla kući. Bilo je zapravo mnogo lakše nego što sam mislila pošto me je dočekala stojeći samo u svojim mokrim gaćicama i majičici.”

Ćerka: “Uhh, bezobraznica. Mokrim gaćicama kažeš?”

Mama: “Ne mokrim nego… ma kao da je sa njima sela u neku baricu! Kaže kao da je imala vlažan san.”

Ćerka: “Nisi joj verovala?”

Mama: “Ma nema šanse. Toliko da joj je ribica vlažila od sna? Ma sto posto se igrala sa sobom. Svršila je nekoliko puta po mom mišljenju.”

Ćerka: “Šta misliš, o čemu je maštala dok se igrala sa svojom pičkicom?”

Mama: “Volela bih da mogu da znam…”

Ćerka: “Možda baš o svojoj mamici?”

Mama: “Joj… kako bi jebeno volela da je svršavala misleći na mene ali, to nije realno.”

Ćerka: “Nemoj da ja moram da te učim koliko često ćerkice maštaju o svojim mamicama. Maze se i jebu prstićima dok zamišljaju kako ih majka liže… Kao što ja svaki dan zamišljam tebe.” – znala sam da to verovatno nije toliko čest slučaj ali sam morala da idem u tom smeru.

Mama: “Uff, lizala bih je jako! Znaš li kako joj fino miriše pica? Mmmm… čim sam uzela te njene napaljene gaćice i počela da ih mirišem i ližem… njen miris je tako napaljiv za moja čula.”

Ćerka: “Čujem ti po glasu koliko si naložena. Jel se diraš mamice… jel masiraš klitić sa vibratorom kojim se mazila tvoja ćerkica?”

Mama: “Uhh… prstić mi je uveliko u guzi napaljenice moja. A moju igračku sam ostavila kući.” – čim sam to čula ustala sam i golišava otrčala u maminu sobu.

Našla sam vibrator na svome mestu i odmah se zavalila u mamin krevet. Raširila sam noge i uključila ga. Smestila sam ga na vrh svog klita i počela da drhtim.

Ćerka: “Znam zašto si to uradila. Želiš da se tvoja ćerkica zadovoljava sa njim! Želiš da ga isprska svojim sokićima i da ga natopi svojim mirisima, jel tako mamice?”

Mama: “Daaa… Želim sve to i želim da je uhvatim na delu kako se tuca sa njim. Želim da je pomazim i da je usmerim. Da joj pokažem kako da rukuje sa njim, kako da ga gurne u svoju malu, zategnutu guzu… Želim da me napaljeno gleda u oči dok svršava…”

Mama, Ćerka: “Aaaaahhh…” – zajedno smo svršavale u slušalicu – ja sa vibratorom na pici, mama sa prstima u guzi.

Ćerka: “Uhh… želim da ti se sve to ostvari mamice. Znam koliko si napaljena i perverzna… znam koliko maštaš o tome!”

Mama: “Ti si ta koja mi je otvorila oči… moja mala tajanstvena ćerkica. Žao mi je što se nećemo čuti dva dana, ali čim prođe vikend, nadam se da ćeš me pozvati.”

Ćerka: “Ne brini. Uvek sam tu za svoju prljavu mamicu.” – veza se prekinula.

Ceo dan sam provela u kući i to gola. Osećala sam se slobodnom dok sam plesala uz neku laganu muziku, oblačila mamine stvari i isprobavala njene fine parfeme. Mislila sam samo o njoj i osećala se veoma napaljeno… i zaljubljeno. Da, zaljubljena u rođenu majku.

Nisam želela da se diram jer bi me pomisao na nju veoma brzo doveo do ekstaze, pa sam samo tako ležala gola u njenom krevetu i gledala u belu igračku pored sebe. Ona je imala fantaziju da me vidi sa njom, i nisam želela to da joj uskratim.

Par puta sam je provukla kroz vlažne usnice kako bi je natopila svojim aromama, i tako ulepljenu igračku sam stavila pored sebe na krevetu. Sklupčala sam se u položaj fetusa, pokrila sam samo donji deo svog tela i prebacila kosicu preko lica kako bi mogla da virim bez da me mama primeti. Pravila sam se da spavam čekajući je da se pojavi.

Čekajući je zakunjala sam, tako da su me probudili njeni koraci kada se vratila sa posla. Ponovo sam se na brzinu namestila i pokrila lice kosom. Koraci su bili sve bliži i tada sam čula kako se vrata njene sobe otvaraju. Njen mekani parfem mi je dao do znanja da je ušla u sobu.

Pročitajte i ...  Poziraj za mene Mama 2. Deo

Mama: “Vidi je. Cccc…” – prošaputala je i prišla mi.

Čula sam neko šuškanje pa sam nežno provirila. Mama je skidala svoju odeću i ubrzo je ostala samo u svom donjem vešu. Legla je pored mene iza mojih leđa.

Mama: “Šta? Moj beli…” – uzela je vibrator i po zvuku sam shvatila da ga je mirisala.

Mama: “Mmm… uff, moram da je vidim.” – osetila sam kako tanak prekrivač klizi sa mene.

Mama me je skroz otkrila i tada sam osetila njen topao dah oko svoje natrćene guze. Ubrzo su usledili i nežni poljupci po mojim čvrstim guzovima.

Ćerka: “Khm…” – pravila sam se da se budim.

Mama: “Spavalice. Jel ovo radiš dok mama nije kući?” – okrenula sam se ka njoj i videla je kako drži vibrator ispred nosa.

Ćerka: “Mama…” – krenula sam da se pokrivam praveći se da me je sramota.

Mama: “Kasno je sada da se kriješ. Opet si pozajmila moju igračku bez pitanja. Misliš da je to u redu?” – smejala se i jezikom skidala moje sokove sa bele igračke.

Ćerka: “Izvini mama… jako mi se sviđa tvoj vibrator. Jesi ljuta?”

Mama: “Hmm… pa moram izgleda da te kaznim pošto me očigledno ne slušaš kada ti kažem da ne ideš u moju sobu i da ne diraš moje stvari.”

Ćerka: “Joj mama, hoćeš me jako kazniti?” – počela sam da vlažim gledajući je kako spušta vibrator i usmerava ga ka mom međunožju.

Mama: “Raširi nogice za mene. Kazna će biti paklena.” – gledala sam je i namestila se na leđa, a potom raširila svoje noge.

Mama se zagledala u moju pičkicu i refleksno je oblizala svoje usne.

Mama: “Mmm… kako je lepa dušo. Jel je uvek ovako glatka i obrijana?”

Ćerka: “Jeste mamice… ti svoju ne briješ?” – uhvatila je svoje gaćice i svukla ih.

Mama: “Vidiš srećo, ja ostavim malu šumicu na vrhu. Volim da mogu ovako da se pomazim.” – prstima je češkala grupu svetlih stidnih dlačica.

Ćerka: “Jako je lepa.” – gledala sam maminu zrelu pičku kako postaje sve vlažnija.

Mama: “I moraš da je dobro navlažiš ćero, vidiš kako ti se jadnica zacrvenela. To je zbog silnog trenja koje si radila na suvo. Moraš da je podmažeš.” – spustila je glavu niže i nakon što je par puta udahnula moju aromu, pljunula je direktno na moj otkriveni klitić.

Ćerko: “Uhh… i šta onda mama?”

Mama: “Onda ga fino uključiš, ovako… pa ga namestiš na vrh… tačno na ovo malo ispučenje.” – naslonila je vrh vibratora koji je zujao na mom klitorisu.

Ćerka: “Aaaa… tako je lepooo…” – pičkica mi je još više vlažila.

Gledale smo se malo u oči a malo u moju musavu picu. Sve je bilo kao u najboljem snu. Mama se mazila slobodnom rukom i primetila sam da malo po malo pa pređe prstima prego svog anusa.

Ćerka: “Mama… ti voliš da se maziš i… nazad?”

Mama: “Misliš na moj čmarić? O daa, to je veoma napaljivo. Oseti.” – prešla je vibratorom sa pice na moj zategnuti čmar.

Ćerka: “Juu…” – poskočila sam kad sam osetila kako vibrira na mom zadnjem ulazu. – “Uuuu, tako je lepo.” – guza mi se sve više opuštala i uživala u novom osećaju.

Mama: “Sve će tebe mamica naučiti. Tvoja prljava mamica. Joj kako si vlažna… isto kao i ja. Za to postoji sjajan lek dušo.” – mama je ustala i počela da se namešta.

Nisam znala šta smera ali mi je ubrzo postalo jasno. Ne sklanjajući igračku sa mog čmara, mama je ukrstila svoje noge sa mojima i nežno spojila naše dve mokre pičkice.

Mama: “Mmmm… sada smo spojene. Naši sokići će početi još više da curkaju a mi ćemo im pomoći u tome. Počni lagano da se trljaš o mene lepotice.”

Počela sam da se pomeram zajedno sa njom i mokri zvukovi su mogli da se čuju čim su naše pice počele da se “ljube.” Mama je tada počela i da nežno gura vrh igračke u moju guzu tako da sam postajala sve napetija i sve sam se brže trljala o nju.

Ćerka: “Mama… ufff. Trljaj se… trljaj se jače i gurni ga dublje u mene.” – mama se žestoko trljala i na slepo ali sa osećajem je gurnula vibrator do pola u moju neiskusnu rupicu.

Mama: “Mmm, rekla sam ti da će ti se svideti prljavice jedna napaljena.”

Ćerka: “Aaaahh… da, jako mi se sviđa mamicee…” – stegla sam čmarić i uhvativši se za mamine guzove počela sam da svršavam preko obe svoje rupice.

Mama: “To to…” – osetivši to i mama je krenula da vrišti i da prska sokićima svuda po mojoj već mokroj pici.

Naši mirišljavi ejakulati su se mešali i klizili sa naših tela na posteljinu pod nama. Mama je izvukla igračku iz mene i lizala je sedeći priljubljena na moju vaginicu. Spustila je tada svoje telo preko mog i počela da me ljubi kao najveću ljubavnicu, kao najomiljeniju jebačicu koju je ikada imala.

Njena pljuvačka je bila u mojim ustima dok su nam se jezici preplitali. Sočno smo se žvalavile nekoliko minuta. Mama je tada legla pored mene, pokrila nas je i zagrlila me.

Mama: “Ćerkice moja… izvini… ponelo me je. Tako si slatka i neodoljiva… nadam se da se ne ljutiš?”

Ćerka: “Mama, da sam znala da su ovo tvoje kazne, bila bih češće nevaljala.” – nasmejala se i poljubila me u nosić.

Mama: “Drago mi je da tako misliš. Slušaj, sutra ne radim pa onda možemo negde u šetnju, neki ručak ili nešto.”

Ćerka: “Može mama. Znam ja gde bismo mogle.”

Mama: “A gde je to tajanstveno mesto?”

Ćerko: “Videćeš sutra prljava mamice.”

Okrenula sam se na drugu stranu a ona se pribila uz moju guzu i zaspale smo nedugo zatim.

7. POZNATI GLAS

Probudila sam se sa glavom na mekanim maminim grudima. Mazila me je dok sam polako dolazila sebi nakon prelepo prespavane noći u njenom naručju. Njen miris je bio tako mekan i nežan kao i njene sike. Podigla sam glavu i poljubila je.

Ćerka: “Dobro jutro.”

Mama: “Zdravo mila.” – pogled joj je bio tmuran.

Ćerka: “Šta je bilo mama?”

Mama: “Ono što se desilo sinoć… nisam smela tako da postupim.”

Ćerka: “Ono što se sinoć desilo je bio najlepši trenutak u mom životu.”

Mama: “Joj ćero, ne govori to. Dozvolila sam da moja napaljenost preuzme moj um. Majka treba da voli i da pazi svoju kćer a ne da joj zlostavlja slatku guzu.”

Ćerka: “Pa i to je vid pažnje mama… i ljubavi. Nemoj da si takva, uživala sam i…” – zastala sam na pola rečenice.

Mama: “I šta dušo?”

Ćerka: “Reći ću ti. Sve ću ti reći i priznati ali želim pre toga da odemo na jedno mesto.”

Mama: “Priznati? Plašiš me malo…”

Ćerka: “Nemoj da se plašiš mama… Ajmo, želim da se što pre spremimo i da krenemo do tvoje firme.”

Mama: “Firme? Šta ćemo tamo? Rekla sam ti da imam slobodan vikend.”

Ćerka: “Znam, ali ovo što želim da ti kažem… to moram da uradim tamo. Ajde, obuci se i kada stignemo sve će ti biti jasnije.”

Mama je bila veoma zbunjena i nije mogla ni da doručkuje već je samo popila kaficu i svo vreme me je sumnjičavo gledala. Obukle smo se i izašle iz kuće. Kao i mama, odlučila sam se za užu suknjicu i belu laganu košulju pošto je bilo veoma toplo.

Ušle smo u kola i krenula ka njenoj firmi. Vožnja je bila pomalo neprijatna, bez i jedne izgovorene reči sve dok nismo stigle, parkirale se i izašle iz auta.

Mama: “Dobro. Evo nas. Hoćeš mi sada reći?”

Ćerka: “Joj što si nestrpljiva. Idemo prvo u tvoju kancelariju.”

Ušle smo ubrzanim hodom u zgradu i uzeli ključ od one iste crnke koja je sedela za svojim stolom. Bila je iznenađena što je mama došla iako je imala slobodno, ali je mama prosto rekla da je nešto zaboravila i da neće dugo. Ušle smo u njenu sobu i rekla sam joj da zaključa vrata.

Mama: “Samo nemoj ništa da čačkaš molim te.” – sela sam tada na krevet i senzualno prekrstila noge tako da je mogla za trenutak da vidi da nemam gaćice na sebi.

Ćerka: “Jel tu sediš kada me pališ svojim glasom – prljava mamice?” – poslednje dve reči sam izgovorila onim istim piskavim glasom.

Mama je raskolačila oči i stavila ruku na obraz od iznenađenja. Prišla mi je veoma sporo i sela pored mene.

Mama: “Ti si? Ti si moja “ćerkica” sa kojom sam…? Ali kako? Mislim… ćero ne razumem.”

Ćerka: “Naišla sam na tvoj oglas na internetu koji me je odmah privukao. Htela sam da pričam o svojim fantazijama sa nekom napaljenon mamicom… i ispalo je da si baš TI ta koja mi je trebala. Mama, svako jutro proteklih dana sam te zamišljala kako sediš ovde i maziš se dok pričamo. Drkala sam pičkicu slušajući te kako stenješ i pričaš prostakluke… i sve to dok guraš ovu igračku koja je dan ranije bila u meni.” – iz svoje torbice sam izvadila mamin beli vibrator.

Uzela sam ga pre nego smo krenule iz kuće. Mamin izraz lica je bio mešavina šoka i napaljenosti kada je videla kako skidam košulju i brus, i stavljam vibrator na svoje malecne sike. Bradavice su mi odmah oživele i ukrutile se.

Mama: “Ja zaista ne znam šta da mislim. Borila sam se sa time svaki dan ne znajući da i ti mene želiš. Da želiš svoju rođenu majku!”

Ćerka: “Želim je! Želim je samo za sebe. Želim da budem tvoja napaljena i prosta ćerkica koju možeš da jebeš kada god poželiš.”

Videla je iskrenu požudu u mojim očima i mome glasu. Spustila je glavu i usnama obgrlila moju osetljivu bradavicu. Sisala mi je prvo jednu pa potom i drugu siku.

Raširila sam noge i njena ruka se spustila i obuhvatila moju pičkicu. Sokovima koje sam lučila je namastila svoja dva prsta i potom ih je nežno uvukla u moj uski kanalić.

Ćerka: “Mmmm…”

Mama: “Kako si jebeno uska i mokra. Okreni mi svoju lepu guzu ćerkice prljava. Želim da zadovoljim obe tvoje napaljene rupe.”

Brzo sam svukla suknju i okrenula se stojeći kao kuca četveronoške. Mama je gledala moju mokru picu i moj nežni anus polako se skidajući.

Ćerka: “Radi sa mnom šta god poželiš. Ne štedi me… željna sam te mama…” – skinula je sve sa sebe i počela da mazi moju istrćenu guzu.

Mama: “Uff… kakav perverzan prizor. Savršena si dušo.” – nabila je mnogo grublje dva prsta u moju picu, a potom pljunula na moj čmar.

Prsti su počeli duboko da me jebu dok je jezikom krenula da liže i da stiska moju malenu zadnju rupicu.

Ćerka: “Uuu… tako mamice… liži mi čmar i jebi me… jače mama…” – ugurala je i treći prst ne prestajući da me liže, sve više balaveći svuda po mojoj guzi.

Mama: “Uhh, ne mogu. Gori mi pička! Lezi na leđa, molim te.” – legla sam na leđa a mama je namestila svoju mirišljavu pizdu preko moga lica.

Spustila se nežno i po prvi put sam osetila ukus mamine pičke… pičke iz koja sam izašla 18 godina ranije. Bila je veoma vlažna a sokovi su bili izraženog slatkasto-kiselog ukusa, kao najlepši nektar na svetu.

Držala sam njene mesnate guzove i lizala je svuda gde sam stigla, a najviše sam pažnje posvetila njenom velikom, crvenom klitu koji je bio ubedljivo najosetljivije mesto. Grčio se svaki put kada bih ga stavila među usne i počela da ga sisam.

Mama je obrađivala moju mladu picu ali je i dalje prstima masirala moj čmar. Tada sam se i ja ohrabrila i počela da tražim njen zadnji ulaz. Čim sam ga dotakla i pritisnula ga, mama je počela da mi svršava u usta.

Mama: “Uhhh… ne tamo ćero, to je mamino najtajnije mesto.” – mama se podigla i sada je ona legla na leđa.

Ćerka: “Aha, znači potrefila sam gde treba.” – spustila sam se, raširila njene guzove i zabila jezik pravo u čmar.

Mama je stezala i otpuštala rupicu omogućavajući mi da uđem jezikom koji bi ona potom zarobila. Nisam ni jednog trenutka sumnjala da neće biti predivnog ukusa.

Mama: “Uhhh… koliko sam samo svršavala sanjajući da me ližeš… Da slatkim jezikom kupaš moju prljavu guzu! Izjebi je ćerkice moja…” – uzela sam vibrator i uključila ga.

Ćerka: “Spremi se za žeštoku jebačinu.” – namestila sam igračku i što sam jače mogla sam je nabila u mamin anus.

Primila ga je veoma lako i željno. Počela sam da joj razvaljujem čmar gledajući je u oči koje su se punile suzama od siline kojom je svršavala.

Mama: “Uh uh… liži me i gledaj me…” – poslušala sam je i počela da joj ližem pizdu gledajući je u oči.

Taj emotivni trenutak je bio veoma napet i ispunjen vrelinom kakvu nikada ranije nisam osećala. Razgovarale smo pogledima dok su mi usta postajala sve punija njenog toplog ejakulata. Mazila me je po licu… čuvala me je i pazila, baš kao što to majka i treba da radi.

Ćerka: “Volim te mama!” – ustala sam i namestila svoje noge u makazice sa njenima.

Počele smo da se trljamo pičkicama i dalje se pohotno gledajući.

Mama: “Volim i ja tebe lepotice moja. Volim sve na tebi, tvoju guzu i čmarić, tvoje sike, tvoje usne… tvoju medenu pičkicu koja je lek za mene!”

Ćerke: “Ufff…. Aaahhh…” – vrištala sam iz sveg glasa, ne razmišljajući o tome da li će nas neko čuti.

Bio je to krik sreće i uzbuđenja usled mamine otvorenosti i iskrenih, toplih reči. Nije bilo u tom trenutku srećnije osobe od mene.

Znojave i tople, sačekale smo da nas orgazmi otpuste, i tada smo počele da se ljubimo i nežno mazimo. Njen dah je bio topao i ukusan usled svih sokova koji su se nakupljali u njenim ustima tokom naše erotične seanse.

Ćerka: “Mama jel možemo da ostanemo još malo ovde u ovom mekanom krevetu? Ne ide mi se još kući.”

Mama: “Naravno dušo. Ni ja ne želim da te pustim iz zagrljaja. Uvek te želim uz sebe – napaljena moja ćerkice.”

Ćerka: “I ja želim tebe uvek u svom naručju – prljava mamice.”

KRAJ
MomLover

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

erotske price mama 1 min čitanja
Sa Sestrom svršio na sekino lice 10 min čitanja
erotske price incest 19 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sladjana Sombor 1 min čitanja
erotske price mama 1 min čitanja
Vesela ridjokosa devojka 1 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!