Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

RAZBIJAČ 6. DIO

7 min čitanja
seksi plavusa za jebanje

Jednog januarskog dana Davor mi je rekao da njegova dva brata hoće da me upoznaju i da su iznajmili vikendicu na obližnjoj planini. Inače, Davor je najmlađi od tri brata. Njih dvojica su odavno oženjeni i imaju djecu (i Davor ima sina, ali ne sa mnom). Rekao mi je da ponesem kupaći jer vikendica ima džakuzi. Ovo je značilo da veza postaje sve ozbiljnija, čim me upoznaje sa braćom. U petak popodne po nas su došli Davorov najstariji brat, Milan i njegova žena Jovana. Milan je 7 godina stariji od Davora, ali dosta liče. Milan je isto crn i muževan bradonja. Dovezli smo se u vikendicu. Milan i Jovana će biti u prizemlju, a na spratu u jednoj sobi ja i Davor, a u drugoj srednji brat Janko i njegova žena Irena. Bilo mi je nekako neprijatno jer sam znala da će me Davor jebati tu i da nema šanse da oni ne čuju moje uzdahe i stenjanje. Malo smo se družili sa Milanom i Jovanom, a onda su došli Janko i Irena. Janko izgleda potpuno drugačije od ove dvojice. Kosa mu je plava, on je najviši od sve trojice i nosi naočale. Irena je moje visine, i crvenokosa. Odlučili smo odmah uskočiti u džakuzi. Svi smo se otišli presvući u kupaće.

Upoznavanje Hrvatska

seksi plavusa za jebanjeU našoj sobi je bilo ogromno ogledalo, čitavom dužinom vrata od ormara. Presvukla sam se u kupaći i posmatrala Davora kako se skida go. Nikad mi nije bilo dosadno gledati njegovo muževno tijelo i njegovu glomaznu kurčinu kako mu visi između nogu. Prišao mi je s leđa i počeo me maziti po sisama dok smo gledali u ogledalo. Onda mi je pomjerio prstom gaćice i stavio prst u pičku. Bila sam vlažna. Izvadio ga je i polizao ga. Nakon toga se okrenuo i obukao svoje kupaće gaće. Uživala sam u pogledu na njegovu okruglu savršenu izbočinu. Sišli smo u džakuzi. Imala sam šta i vidjeti – Milanova izbočina je isto bila ogromna. Očigledno da su porodično kurati. Zanimalo me da li i Janko ima veliku izbočinu. Nas 4 smo sjeli u džakuzi, a onda je naišao Janko. Prsa su mu bila glatka, pretpostavljam depilirana, a imao je malo dlaka po nogama i rukama. Međutim, njegova izbočina je očigledno bila najveća. To je bio pravi šok, jer sam bukvalno mislila da Davor ima najveći kurac na svijetu. Iza Janka je došla Irena, a i ona je imala izbočinu – trudnički stomak. Naime, kad smo se upoznali, oni su bili u kaputu, a niko nije ni spomenuo da je Irena trudna. Izgledala je savršeno. Ni kile viška. Velike sise i stomak nekih 6 mjeseci trudnoće. Ona je u džakuzi sjela nasuprot mene. Počela je neka priča i rečeno je da je Irena trudna 6 mjeseci i da će im ovo biti četvrto dijete. Opet muško. U Davorovoj porodici generacijama nije bilo ženskog djeteta. Nekako me napalila pomisao da je Janko napravio četiri sina. Naizmjenično sam gledala njegovu izbočinu i njen stomak. Pala mi je na pamet moja trudnoća. Sad bih bila već u devetom mjesecu. Možda je baš u trenutku kad je Davor silovito jebao mene ne znajući da sam trudna i tako mi izazvao pobačaj, Janko baš tad svršavao u Ireninu nezaštićenu pičku i napravio joj ovo dijete. Pogledala sam Janka u oči i vidjela da me gledao prodorno kao soko. Bilo mi je neugodno, vjerovatno je skontao u šta buljim.

Pročitajte i ...  Stoperka

„Davore, da li da očekujemo da Milani uskoro počne rasti stomak?“, iznenada je upitao Janko, što me ostavilo bez teksta.
„Ne…još je mlada, ali za par godina sigurno.“, odgovorio je Davor u šali.
„Ma kakav mlada, pa ti si u njenim godinama već imao jedno. Vidim ja kako ona gleda u Irenin stomak.“, namignuo mi je Janko.

Bilo mi je baš neugodno. Nakon džakuzija išli smo se presvući. U sobi sam se sjetila da danas nisam popila kontracepcijsku tabletu i onda sam je smrvila u ustima. Kakva trudnoća, nema govora. Ogledala sam se u ogledalu i zamišljala kako bi mi stajao stomak. Onda sam čula Janka i Irenu kako ulaze u svoju sobu. Zidovi su kao od papira. Čula sam skoro sve šta pričaju.

„Trebam te. Malo je falilo da te zajašem pred svima tamo.“, rekla je Irena. Ostala sam kao skamenjena. Nije valjda da će se seksati. Zar toliki kurac smije jebati trudnicu? Slušala sam tako par minuta. „Stavi mi ga, stavi ga, molim te, gorim!!!“, prostenjala je Irena. Nenormalno sam se napalila. Pička mi je gorila. Počela je glasno uzdisati i čulo se škripanje kreveta. Pitala sam se u kojoj pozi vode ljubav. Vjerovatno je ona gore. Ali onda je počela govoriti „jače, jače…“, pa sam skontala da je sigurno on gornji. Zamišljala sam kako leži preko nje i pumpa njenu već napumpanu pičku. Po škripi sam skontala da ima slične navike kao Davor. Jebe žestoko, a onda iznenada zabije baš grubo. U mojoj sobi je djelovalo kao da je baca u zid. Počela je ispuštati nekontrolisane zvukove. Stavila sam ruku u gaće i čim sam dodirnula klitoris svršila sam. Davor je ušao u sobu. Vidjela sam po izbočini u gaćama da mu je polu-dignut. Ništa nismo pričali. Skinuo je gaće i kurčina je počela rasti još više. Strgao mi je grudnjak i gaće. Stegao me rukom oko vrata i naslonio na prozor naspram ogledala. Obuhvatila sam ga nogama oko struka. Tako stojeći, zabio mi je odjednom do kraja svoju razbijačku kurčinu. Osjetivši kako ma cijelu širi, kako me lomi na pola,odmah sam svršila. U ogledalu sam posmatrala svoj izraz lica. Mantalo mi se od napaljenosti. U drugoj sobi žestok seks u kome ogromna kurčina nabija trudnicu u šestom mjesecu trudnoće, a u ovoj sobi mene moj nenormalno napaljeni Razbijač uništava stojeći. „Jače! Jače! Prepolovi me!!!“, rekla sam iako me već boljelo. To mora da je iznenadilo Davora jer sam uvijek zapomagala da bude nježniji. Počeo me jebati baš, baš silovito. Vrištala sam. Ovakvu napaljenost još nisam osjetila. Oboje smo se znojili dok je Razbijač žestoko nabijao moju pičku. Par jakih trzaja i vrelina sperme u meni. Izvadio ga je, a gomila sperme je iscurila iz mene po mojoj nozi i po podu.

Pročitajte i ...  Crvenokosa Prijateljica iz Mladosti 6. Deo

Zavalili smo se na krevet. Nisam osjećala noge. I Davor je bio vidno iscrpljen. Disali smo duboko. Prozor se zamaglio. Iz druge sobe se nije ništa čulo. Ne sjećam se kad su prestali. „Možda je stvarno vrijeme da te ponovo naduvam.“, rekao je Davor, očigledno i sam napaljen na pomisao šta je Irena upravo doživjela. Do kraja večeri bukvalno nisam mogla hodati. Davor je ustao i maramicom obrisao spermu sa poda. Obukao se i sišao. Ja sam se pokrila i ležala gola. Pred spavanje je Davor došao. Skinuo se go i opkoračio me oko grudi. Onda mi je začepio nos rukom i utrpao kurčinu u usta. Obožavala sam kad me davi kurcom. Nisam povraćala, i progutala sam svaku kap njegove vrele sperme. Zaspali smo. Ujutro sam na ulazu u toalet srela veselog Janka. „Kako si provela noć“, upitao me. „Spavala kao beba“, odgovorila sam. Bio je to zaista vikend za pamćenje. Irena je isto bila ok. Očigledno joj nije prvi put da ovo radi. Tog dana sam ih opet čula kako se jebu. Shvatila sam da ako ona u poodmakloj trudnoći može primati ogromnu kurčinu koja je možda i veća od one koju ja primam, da je vrijeme da i ja pomjerim svoje granice. „Davore, hoću da me odvedeš negdje na izolovano mjesto, gdje ćemo biti sami, i gdje nas niko neće čuti i hoću da me jebeš jače nego ikad prije. Hoću da mi potpuno uništiš pičku!“, rekla sam Davoru kad smo se vratili kući. On je taj prijedlog dočekao s osmijehom.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!