Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

RAZBIJAČ 1. dio

8 min čitanja

Sa 18 godina sam došla iz manjeg grada u veći da bih započela studiranje. Živjela sam u studentskom domu, i pokušavala održati vezu na daljinu sa svojim srednjoškolskim momkom. Nježan i pažljiv, Goran je imao razumijevanja jer nisam često dolazila kući. Sobu sam dijelila sa još jednom djevojkom koja se zvala Lana i bila je starija dvije godine. Inače, moje ime je Milana. U sobi do nas su bile dvije djevojke, jednu nisam znala, a druga je bila Maja. Ono što je specifično za Maju je da je bila u vezi sa najobdarenijim muškarcem u domu – Davorom ˝Razbijačem˝. Maja je bila oniža crnka, dobrih sisa, i kurvastog izgleda. Davor je bio apsolvent, dobre tjelesne konstitucije, veoma kratko ošišan i nosio je bradu. Uvijek je bio u širokim hlačama i imao specifičan hod, koji je meni iskreno, djelovao prepotentno samo da bi se kurčio svojom navodnom muškošću.

Upoznavanje Hrvatska

Jednog popodneva, nakon što sam se istuširala, sjela sam na krevet i počela čitati knjigu. Bila sam sama. Tada sam čula Majino glasno stenjanje, i škripanje kreveta. Stenjanje je u momentima prelazilo u vrištanje, kao da je neko muči. To me napalilo. Sa Goranom sam samo imala prosječan seks, i pitala sam se kako bi bilo da budem izdominirana. Lana je ušla. ˝Dakle, razbijačina u toku.˝, rekla je nasmiješeno. ˝Ovo se često dešava?˝, pitala sam. ˝Da. Maja je Razbijačeva nova žrtva.˝, odgovori Lana. ˝Mislim da se pretvara, ne vjerujem da je baš toliki.˝, rekla sam nadajući se da će mi Lana sama reći nešto o Davoru. ˝Ne pretvara se. Bar ja nisam, veoma je grub.˝ Ispostavilo se da je Razbijač opalio pola djevojaka u domu, uključujući i moju cimerku. ˝Lik ima alat kao pola moje ruke.˝, rekla je Lana nasmijano. U tom momentu čule smo još jače lupanje kreveta iz druge strane i Majin najglasniji krik. Gotovo je. Popodnevna jebačina je završena.

Subotom ujutro sam išla na plivanje na obližnjem zatvorenom bazenu. Uglavnom sam bila sama jer sam išla prije 8 ujutro. Jedne subote, na bazenu se pojavio i Davor. Imao je dobro razvijen torzo, dlakav, ali podšišan mašinicom, velike snažne dlakave ruke i noge, ogromna stopala, a u sredini – najogromniju izbočinu koju sam ikada vidjela. Djelovalo je kao da u gaćama ima nekakvu loptu. Nisam mogla skinuti pogled. ˝Milana, izgleda da si se ti već skvasila?˝ pitao je sa osmjehom, gledajući  me prodornim pogledom. ˝M.mmolim?˝, upitala sam zbunjeno. Pogledom je pokazao na moje  međunožje. Na mojim kupaćim gaćama je bila vlažna fleka. Toliko sam se napalila da je iz mene procurilo. Nisam znala šta da kažem. Davor se nasmijao i skočio u vodu. Tokom plivanja sam samo razmišljala o tome šta se krije u njegovim gaćama, nije me više bilo briga ni za Gorana, ni za bilo šta drugo. Palio me ovaj pravi divlji muškarac. Izašla sam sa bazena i išla ka domu, kad
je Davor dotrčao za mnom. Uhvatio me s leđa, prislonio kitom na moju guzu i napaljenički rekao ˝Večeras u 8 gledamo filmić u tvojoj sobi˝. U momentu sam rekla ˝Okej˝. Davor je namignuo i otrčao ispred mene.

Pročitajte i ...  Moja tetkica

Te večeri sam bila skoro sama na svom spratu. Svi su otišli kućama preko vikenda, a ja sam izbrijala svoju pičkicu i nestrpljivo čekala Davora potajno se nadajući da će opravdati svoj nadimak – Razbijač. Obukla sam crne helanke i roze topić da istaknem sise i guzu. U 8 i 15 je Davor došao. Izgledao je opako kao i uvijek, gledao me svojim prodornim očima. Od filma nije bilo ništa. Seksualna napetost je bila u vazduhu i odmah smo se počeli hvatati. Obuhvatio me rukama oko struka, zabio mi jezik u usta i gurnuo na krevet. Legao je preko mene i šapnuo ˝Hoću da te uništim˝. ˝Uradi to˝, prostenjala sam, a njegov ogromni prst je već dirao moju pičku preko helanki. Napalio me svojom izjavom. ¨Ne volim odlaganja, zato je najbolje da se skinemo˝, rekao je odlučno, skinuo majicu, a potom trenerku i gaće. Stajao je preda mnom skroz go. Ogromna kurčina je visila. Nisam mogla da vjerujem koliki je. ˝Inače, ovo je u opuštenom stanju. Trebaće malo vremena da
se skroz digne, ali mislim da to neće biti problem˝, rekao je, a nakon toga bukvalno potrgao moj topić, skinuo mi grudnjak, helanke i tange. Bila sam skroz gola, a on iznad mene kao gladni vuk nad svojim plijenom. Bila sam mnogo vlažna. Počeo  mi je gurati prste u pičku. ˝Ahhh˝, zastenjala sam. ˝Sviđa ti se?˝, pitao je, ˝Da˝, prostenjala sam. Nakon toga je počeo da mi drka pičku brzo svojim prstima. Stenjala sam glasno, nije me bilo briga čuje li me neko. Spustio se i osjetila sam njegov jezik na svom klitorisu. Majstorski ga je obrađivao i uskoro sam svršila. Brada mu je bila sva od mog sekreta. ˝Je li te ikad jebao kuronja kao ja?˝, pitao je zapovjednički. ˝Ne˝, odgovorila sam iskreno. ˝Sad ćeš vidjeti šta je pravi seks˝. ˝Stavi kondom˝, rekla sam. ˝Ma kakav kondom˝, rekao je sa dozom podsmijeha, i uhvatio me za kukove,povukao prema sebi, a onda mi razmaknuo noge svojim rukama. Vidjela sam taj OGROMNI, GLOMAZNI, ČUDOVIŠNI KURAC. Imao je si
gurno oko 25 cm, a tek debljina. Prepala sam se. Obuhvatio ga je rukom, a onda ga stavio na ulaz moje pičke. Podigao mi je noge, a onda ga ugurao. ˝Aaaaaaaaaaaahhhhh˝, vrisnula sam. Bol je bila preoštra. Pitala sam se u momentu gdje mi je bila pamet. ˝Idemo do kraja˝, rekao je , a onda ga iz sve snage gurnuo čak i kad nije moglo dalje. ˝Ne može dalje.. ahhhhh, boli me!!˝, vrisnula sam. ˝Ni prva ni zadnja koja je to rekla˝, rekao je Davor  i nabio me još jače.

Pročitajte i ...  Jebanje za dobro jutro

Nisam znala gdje se nalazim. Probadala me nenormalna bol, ali istovremeno sam bila vlažnija nego ikad. Osjećala sam nalet još jednog ogromnog orgazma. Pička se branila od napadača. Razbijač je stavio jednu svoju ruku na moj vrat, i stegao me. Onda me počeo nabijati iz sve snage. Nisam mogla disati, boljelo je užasno, mantalo mi se u glavi, ali istovremeno sam svršavala kao nikad. Pustio mi je vrat, ošamario me, a onda me okrenuo na stomak. ˝Nemoj u guzu˝, prošaptala sam nemoćno. ˝Ne brini, pa nisam baš toliki divljak, to ćemo drugom prilikom. Nisam još završio s pičkom˝, rekao je, zadovoljan i ponosan jer mi svojom kurčinom nanosi toliku bol. Legao je na mene. Osjetila sam njegova dlakava prsa na svojim leđima, nisam se mogla pomjeriti. Onda ga je ugurao. Stavio mi je cijelu svoju šaku u usta. Stenjala sam, mislim da sam već i promukla. Počeo je sa žešćim nabijanjem. Ne znam kako sam to podnosila. ˝Ti si posebna, tebe ću posebno razbiti˝, rekao
je napaljenički i još jače me počeo nabijati. Bojala sam se da ćemo slomiti krevet. Vrištala sam iz sveg glasa. Malo se odigao, a onda me uhvatio za kosu, povukao naglo, a onda mi zabio lice u jastuk. Nisam mogla disati, a on me divljački razarao. Kao da ga je ludilo obuzelo. Mislila sam da ću umrijeti. Onda me povukao za kosu i rekao ˝Udahni˝. Jedva sam dobila malo vazduha, a onda mi je ponovo zabio glavu u jastuk. Gušila sam se i uživala. Izvadio ga je naglo, a ja sam se konačno oslobodila i pokušavala udahnuti što više sam mogla. Mislila sam da je gotovo. Ali nije bilo.

Pogledala sam ga, oznojenog i bijesnog, a onda vidjela da mu je kurac krvav. Shvatila sam da sam prokrvarila od toliko nasilnog seksa. Na krevetu je bila ogromna lokva krvi i mog sekreta. Pička mi je zjapila otvorena, a krv je još curila. Prinio je kurčinu mom licu i rekao ˝Poliži svoju krv!˝. Povukao me je za kosu, a onda mi ga gurnuo u usta. Osjetila sam okus svog sekreta i krvi, a on ga je očito htio ugurati skroz. Oznojen i još napaljen, izvadio ga je, a onda me stavio na leđa. Ležala sam u sopstvenoj lokvi. Mislila sam da će me nastaviti jebati, ali on je samo htio da me stavi u još bespomoćniji položaj. ˝Zini!˝, naredio je, a onda mi stavio kitu u usta. Gurao je skroz. Nisam se mogla izvući jer sam ležala. Svojom ogromnom šakom i mi je začepio nos da ne dođem do vazduha, a onda me počeo nago jebati  u usta. Osjetila sam da ću povratiti. Usta su mi bila raširena maksimalno, a sadržaj mog želuca se slijevao niz moje obraze. Izvadio je kurac.

Pročitajte i ...  Maca i Miki Treći Deo - Plavuša

Bila sam u transu, krvava, ali još nevjerovatno napaljena. Davor je ustao, povukao me do ivice kreveta, a onda vratio svoj kurac u moju pičku. ˝Vrijeme je da završimo sa ovim lutko¨, i počeo me luđački razarati. Nisam više imala snage da vrištim. Znala sam da krvarim još više, ali to me je sve palilo. Uhvatio me za vrat i luđački gledao, iz sve snage rasturao. Tad je došlo na red nekoliko izuzetno jakih trzaja, i moj najjači orgazam. Osjetila sam njegovu spermu u svojoj pički. Bilo je gotovo.

Izvadio ga je, a onda je iz pičke izašao val sperme, sekreta i krvi. Ležala sam kao rasporena riba na krevetu koji je bio mokar od krvi, povracke, sekreta i sperme. Nije me bilo briga. Oboje smo bili skroz mokri od znoja. Davor  me uzeo u svoje naručje i odnio pod tuš. Tamo smo se oboje istuširali. Pod tušem je bio prilično nježan. Osjećala sam nevjerovatnu opuštenost, u kombinaciji sa tupim bolom. ˝Znači ovako je ženama kad se porode˝, rekla sam. Nasmijao se i rekao ˝Možda je njima malo lakše˝. Rekao mi je da stavim uložak i da bi krvarenje trebalo ubrzo prestati. ˝Kako znaš to sve?˝, pitala sam ga. ˝Pa ipak sam ja apsolvent medicine˝, odgovorio je, što me iznenadilo. Imao je 26 godina. Posmatrala sam ga  kako stavlja svoju kurčinu u gaće, a onda kako jebozovno oblači trenerku. ˝Mislim da će se plahte moći oprati, a što se tiče dušeka, ako je propustilo na njega, samo ga okreni na drugu stranu. Čujemo se.˝ Otišao je, a ja sam onako gola,
legla u Lanin krevet. Bilo me baš briga u kakvom je stanju soba, ja sam ˝razbijena˝, samo je pitanje kako ću sada imati seks sa nekim prosječnim muškarcem.

*prema istinitom dogadjaju, pisite nam na [email protected] ukoliko vas nesto zanima ili zelite dozvolu za kopiranje price :))

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Zanosna bucka 1 min čitanja
Anela – javi mi se 1 min čitanja
Ozbiljna starija gospodja 1 min čitanja

2 thoughts on “RAZBIJAČ 1. dio

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!