Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija
mama doji muža i sina

Sanja je posmatrala kako njen muž ulazi u spavaću sobu i smešta se pored nje. Zurio je u njene otkrivene grudi dok je dojila njihovu šestomesečnu ćerku. Upravo tada je beba u polu snu prestala da sisa. Sanja je nežno izvukla bradavicu iz bebinih usta i očistila ih vlažnom maramicom.

‘Hoćeš li se pobrinuti da podrigne?’ upitala je muža, predajući mu bebu.

On je klimnuo glavom i držeći bebu u naručju, podigao se iz kreveta. I baš tada je njihov devetnaestogodišnji sin Jovan ušao u sobu.

‘Hej sine. Jel je bilo dobro na treningu?’ upita Sanja, podižući jorgan da se pokrije i tapšajući prazan prostor pored sebe.

„Da, bilo je super“, odgovorio je i ušuškao se uz majčin bok.

Sanja je poljubila Jovanovo čelo i upravo tada je pokrivač pao, otkrivajući njene grudi. Jovan je radoznalo pogledao njene otkrivene dojke. Još uvek su bile kapljice mleka na njenoj bradavici i on se nagnuo napred da ih poliže. Pre nego je Sanja shvatila šta se dešava, Jovan je sisao njene mlečne sise.

Ne mogavši da se povuče, držala je sina uz svoja nedra i negovala ga. „Upotrebi svoje usne Jovane“, poručila je, prolazeći prstima kroz kosu svog sina.

Jovan je klimnuo glavom i nastavio da siše njenu bradavicu. Muž je vratio bebu u njenu kolevku, i posmatrao je čitavu razmenu mršteći se.

‘Šta to radiš?’ upitao je prilazeći svojoj ženi. ‘Zar on nije prerastao dojenje…?’

„Ššš… Molim te pusti ga“, promrmlja Sanja.

‘Mogu li onda i ja dobiti malo?’ ponudio je gledajući njenu slobodnu dojku. mama doji muža i sina

Sanja ga je pozvala bliže i posmatrala kako se smestio pored nje. Držala ga je za glavu kad je počeo da siše njenu drugu bradavicu. Mužev dodir je bio potpuno drugačiji od sinovog. Bio je tako intenzivan i bilo je gotovo nemoguće ne napaliti se. Sanja je cvilila dok su joj dva muškarca u sisala obe bradavice. I nije znala kako se sve to desilo, ali sada je ležala na leđima dok je Jovan još sisao i gutao majčino mleko.

Pročitajte i ...  Šarmantna Susjeda

Muž je skinuo pokrivač sa njenog tela, potpuno je razotkrivši. Nakon nekoliko meseci tokom kojih ništa nije osećala, konačno je osetila to peckanje među nogama. Muž joj je razdvojio butine i razotkrio pičku. Pokušala je da se pokrije, ali on joj je zgrabio ruke i povukao ih. O Bože! Bila je tako otvorena…

Spustio se niz njeno telo da bi se konačno smestio između njenih nogu. Prešao je prstom duž njene pičke i izvukao je da pokaže prst premazan njenim sokovima. Sanja je postala crvena i njen pogled je pao na Jovana koji je sada povlačio i vukao njenu drugu bradavicu, čineći je uspravnom.

Prokletstvo! Trebalo je da ga zamoli da ode. I baš tada je osetila kako joj usmine dobijaju poljubac. Mužev jezik je ušao u njenu pičku i igrao se sa njenim klitorisom, pre nego što se povukao. Pička joj je postala vlažnija i nije mogla da ne zajeca. Ne mogavši da kontroliše zadovoljstvo kojem ju je podvrgavao, prislonila je usne na Jovanovo čelo. Jovan je pogledao u mamu, a zatim u svog oca. Odmaknuo je usta od majčinih grudi i pritisnuo usne na njene.

Njegove su usne pojele njene i nakon nečega što je izgledalo kao čitava večnost lizanja njenih usana, povukao se. Vratio se na njene grudi, ali ovaj put je usledio nalet poljubaca oko njenih bradavica i na donjoj strani njenih grudi. Nije mogao da veruje svojoj sreći. Mislio je da će ga majka ukoriti i oterati čim je počeo da joj sisa bradavice. Ali sada… Ne mogavši da odoli, uhvatio je jednu od njenih grudi u svoje ruke i sisao drugu dojku.

Muž je osetio kako raste u boksericama. Skinuo ih je i obavio ruku oko erekcije. Gledao je Jovana kako siše mamine grudi i kako se njegova ruka igra sa slobodnom sisom. Bio je prepaljen na tu scenu pa je jednim brzim pokretom zabio svoj pulsirajući penis u ženinu pičku. Sanja je izvila leđa i Jovan je ugledao očev kurac u majčinoj pički.

Pročitajte i ...  Tata Dobio Kraljevski Tretman

U sebi se nasmešio i začinio nizom poljubaca duž vrata svoje majke da je umiri. Obmotala ga je rukom radi podrške, primoravajući svoje grudi da ga pritisnu. Muž je nastavio gurati svoj penis u ženinu picu mnogo grublje i dublje. U jednom brzom pokretu, Jovan je skinuo majicu koju je nosio. Mogao je da oseti kako mu se majčine uspravne bradavice udaraju o grudi.

Čuo je svoju majku kako stenje i pomera kukove u tandemu sa očevim udarcima. Sanja je osetila kako joj pička postaje sve vlažnija od penetracije. I osetila je kako joj se bradavice četkaju o Jovanova gola prsa. Kada je klinac izgubio majicu? Nije znala da je mogla biti toliko napaljena.

Pogledala je Jovana i on je odmah uzeo njene usne u vreli poljubac. Zastenjala je u poljupcu dok je osetila kako joj se mišići pice stežu za predstojeći orgazam. Jovan je obema rukama obuhvatio grudi svoje majke i stisnuo ih dok ju je ljubio. Osetio je kako mu mleko curi u ruke i osetio je kako stenje. I tek tako se njegova majka odvojila od poljupca i privila ga uz svoja mokra nedra.

Osećao je kako njeno telo drhti i želeći da bude bliže, obavio je ruke oko nje. A onda je čuo kako njegov otac jeca. Sanja je osetila kako muž izvlači svoj penis i njegova sperma je iscurila iz njene pice. Ne brinući se o neredu, jednostavno je držala Jovana uz sebe i ušuškala se u svog sina. Osetila je kako je miluje po leđima i umiruje je.

Muž se popeo u krevet i smestio se pored nje. Povukao je njenu butinu i stavio je preko svoje, otkrivajući njenu picu. O ne! Ne opet… Ali sve što je muž uradio bilo je da joj pritisne poljubac u kosu.

Jovanov pogled se konačno susreo sa maminim. Osećajući se stidljivo, ušuškao se u nju i ponovo počeo da joj siše bradavicu. Čuo je kako se Sanja smeje i miluje ga po kosi.

Njena pička ispunjena ali i dalje je bila napaljena. Gledala je sinovu erekciju i gubeći kontrolu uhvatila ga je za divan mladi kurac. „Uhhhhh…“ sin je uzdahnuo i spustio gaće niže. Prelepi miris pre-sperme obuzeo je Sanju koja je usmerila sinov kurac ka svom otvoru. tuca mamu pored tate

Pročitajte i ...  Ćerkina Mokra Usta 2. Deo

Klizava od sokova i muževe sperme, njena pička je bez problema primila mlad tinejdžerski kurac svoga sina. Bilo je jasno da on nema iskustva sa tim ali je imao želju i instinktivno je počeo da se gura i da nabija kurac u maminu napunjenu pičku. Lice je sa grudi prebacio na njene usne i počeo je da je ljubi dok ju je tucao sve jače i dublje.

Otac je drkao pored njih i uživao u prizoru ove incestuozne taboo scene. Sin je bio snažan, pun energije, njegova kurčina je bila savršena za nezasitu pičku njegove mame koja je svršavala i jecala u njegova usta. Bilo je erotično i prljavo, ali je bilo i dirljivo i prisno.

Ubrzo se skamenio i počeo nemilosrdno i obilno da svršava. Njena pička je primila toliko sperme da je curilo svuda. Ovaj put je nered bio ozbiljan ali nije marila… osećala se prepaljeno, zadovoljeno, srećno. Spustio je glavu na mamine grudi dok ga je tata tapšao po ramenu želeći da mu da do znanja da je bio sjajan.

I to je bilo poslednje čega se Joavn sećao kad je zatvorio oči i utonuo u san, a majčina bradavica mu je još uvek bila u ustima.

*

Povratne informacije i komentari su dobrodošli. Sanja

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
4 thoughts on “Dojenje muža i Sina

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Prava sam 1 min čitanja
pusenje kurca transica 4 min čitanja
Napaljena sisata zavodnica 1 min čitanja
Kučka jahanje kurčine 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!