Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Poslednji Pacijent 3. Deo

7 min čitanja
jebana napaljena doktorica

Osetila sam njegove prste među mojim nogama, grubo grabeći mokru macu kroz tkaninu. Nisam pružila otpor kad je trgnuo moj laboratorijski kaput i bacio ga na pod, izlažući moj grudnjak i moje sise. Trebale su mu samo sekunde da me oslobodi iz grudnjaka i u trenu su mu se usta preselila s mojih usana na moje grudi, a moje male bradavice nestajale su mu u ustima dok je naizmenično sisao jednu, a zatim drugu.

Upoznavanje Hrvatska

Bio je red na mene da zacvilim i jaučem. Rukama sam ga obuhvatila za guzove i fizički ga privukla ka sebi, ali podigao me je s poda i usmerio pažnju na skidanje donjeg dela moje odeće. Osetila sam kako me ponovo podiže, gotovo me bacivši na leđa dok mi je licem zaranjao među butine.

Radila sam ceo dan i nisam imala vremena da se osvežim dole, ali, izgleda da ga nije bilo ni malo briga jer je izgledao spreman da me očara. Ne gubeći vreme, raširio mi je noge široko i licem i ustima proždirao moju pičku sa strašću i energijom koja me je izluđivala. liže doktoricinu pičkicu

Njegov jezik je pronašao sva moja najosetljivija mesta i činilo se da svaki centimetar njegovog lica pronalazi nervne završetke koji su vrištali sa dugo ignorisanom željom. Grubost njegove energije bila je poput oluje koja je iznenada udarila poput uragana, mogla sam da čujem jauke i stenjanje, ali nisam prepoznala svoj glas.

Možda nije imao puno seksa sa suprugom, ali to nije bilo zato što nije znao kako. Ako su takvi stariji muškarci, želim ih još i još… Samo malu čašicu muškaraca s kojima sam spavala je zanimalo moje zadovoljstvo. Većinu vremena sam ja bila ta koje je njima pružala orgazme, tako da je ono što je ovaj matorac činio bilo veoma iznenađujuće i intenzivno za mene.

Njegov jezik kao da me je gradio do tačke oslobađanja, a zatim bi se suptilno povukao, samo da bi me ponovo izgradio, bilo je to mučenje i svaki put kad sam pomislila da ću doživeti orgazam, bilo mi je uskraćeno, da bi se sledeći put izgradilo još više.

Zadovoljstvo je bilo kontinuirano i sa svakim novim nivoom zabijala sam nokte sve dublje u njegove mišiće na leđima. Nova senzacija zaprepastila me je kad sam osetila kako su njegovi prsti pronašli moju guzu, grubo me gnječeći pre nego što su pronašle put između guzova.

Pročitajte i ...  Uspaljena tetka

I mada sam se često igrala sa svojim ljubavnicima, niko me od njih nikada nije dodirnuo tamo, ali njegovi prsti su smelo istraživali moj tako osetljivi čmarić. Koristeći sopstvene sokove iz moje pičke, milovao me je po guzi, a ja sam vrisnula od užitka kad je njegov prst prodirao u mene i ovog puta nije bilo povlačenja.

Telo mi se treslo kad su mi se svi mišići ukočili odjednom, a butine su ga čvrsto držale i orgazam me proderao poput cunami talasa. Činilo se da nema kraja, iako sam znala da su to samo minute, činilo se da se intenzitet povećava kroz mene iznova i iznova. U svim svojim seksualnim susretima nisam mogla da se setim da sam se osećala tako seksi i poželjno kao sa ovim čovekom.

Hvatajući dah na trenutak, shvatila sam da moj ljubavnik nije završio okrećući me svojim moćnim rukama, postavio me je glavom i grudima na sto, i guzom podignutom. Osetila sam njegov vrući dah na dupetu, a zatim osetila kako me njegove usne ljube u čmarić, topli osećaj bio je svuda dok je ljubio, lizao i grizao svaki centimetar moje napete zadnjice.

liže doktoricin čmarOsetio sam njegov jezik i usne. Od njegovog dodira izgubila sam svaku brigu za svoje dostojanstvo, bila sam potpuno njegova, moje cviljenje i jadikovanje teško bi promaklo da je bilo nekoga u zgradi. Njegov jezik je pronašao moj anus i divlje ga kružio, na nekom udaljenom nivou moj mozak je i dalje insistirao da ovo nije u redu, ali ovo zabranjeno zadovoljstvo bilo je toliko dekadentno i tako taboo i tako divno da nisam mogla da se zaustavim ni da sam želela.

Osetila sam kako mi vrh njegovog jezika ulazi u dupe dok su njegove ruke kružile po mom telu, prstima je sondirao moju pičku i ušao u moje telo hrabro dok je njegov jezik dublje prodirao u mene. Osećaj je bio drugačiji od normalnog oralnog seksa, mnogo siroviji, mnogo smeliji, a nakon što je toliko dugo bio gladan ljudskog seksualnog kontakta, njegova pažnja bila je toliko ekstremna u suprotnom smeru da sam ga proždirala kao što bi osoba koja umire od žeđi pila iz basena slatke vode u oazi.

Pročitajte i ...  Na Ekskurziji Sa Profesoricom Biologije

Osećala sam kako mu se jezik gura prema otvoru, osećala sam kako njegovi prsti polako jebu moju macu, činilo se kao da me miluje na hiljade mesta odjednom. Njegov jezik je ušao u mene i ja sam vrisnula, jedan ili dva prsta su pronašli moj mali klitoris i još više pretraživali moju unutrašnjost za još više erotskih senzacija.

Kombinacija njegovog jezika, prstiju u meni, pozadi i napred izluđivala me je, uspeo je pratiti kako sam se savijala zbog njegovih postupaka. Osećala sam se van kontrole, savijala sam se, izvijala se.

Nakon nekoliko orgazama pali smo natrag na moj sto za pregled, a njegove grudi su se naslonile na moje grudi, moje tvrde bradavice stiskale su se uz njegovu glatku mišićavu kožu, a njegov tvrdi penis bio je prislonjen na moj donji stomak. Pogledao me je u oči, te lešnikaste oči traže dozvolu da me….

Klimnula sam glavom gotovo neprimetno i osetila sam kako se lagano pomerao i tada je ušao u mene. Prošlo je toliko dugo otkako sam osetila toplinu tvrdog kurca među butinama, toliko dugo otkad sam osetila istezanje koje dolazi od prodiranja čoveka koji zna šta radi, a ukusni osećaj kite koja se polako zabija sebe sve dublje i dublje u mene bacila me je u trans.

Sve vreme dok smo održavali kontakt očima, moje plave oči popustile su njegovim očima lešnika, a telo popuštalo njegovom nabijanju. Osetila sam kako se njegove glatke kuglice odbijaju o moje telo, a onda se iznenada povukao da bi se ovaj put još snažnije zaronio u mene do korena kurca. jebana napaljena doktorica

Već sam bila njegova, ali bila sam previše u trenutku da to priznam, sila između mojih nogu nastavila je da se povećava, zacvilila sam svaki put kad se zabio u mene i moji kukovi su se prislonili uz njega, vraćajući silu njegovog tela ka njemu. Moj sto za pregled bio je čvrst, ali tresao se od naše strasti dok je njegov penis udarao moju picu, ljubio me iznova i iznova dok su mi se kukovi dizali kako bi ispunili njegov vruć tempo.

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 7. Deo

Znoj nam je prekrivao tela dok je njegov obrijani penis upoznavao moju obrijanu picu. Nikada se nisam osećala tako sito kao tada. Osetila sam kako se lagano ukočio i naglas stenjao dok mu je penis prskao spermu duboko u matericu, osećala sam kako njegova vruća sperma preplavljuje moju unutrašnjost, kako vrela bela tečnost prska u sada vrlo upaljenu vaginu.

Srušio se na mene, „O Nina, mnogo si bolja nego što sam se usudio da zamislim“, nasmešio se poljubivši me.

Njegov je penis i dalje bio zakopan duboko u meni, nasmešila sam se i ljubili smo se dok me je držao. Zaboravila sam kako je dobar osećaj biti držan u naručju nakon svih sirovih osećaja seksa. Ležali smo tako dugo pre nego što se izvukao iz mene, ostavljajući malu lokvicu sperme na stolu, ležala sam gola dok se on oblačio, raširenih nogu i crvene i pičke na bezobzirnom displeju da on vidi .

„Nina, želim da te vidim opet“, rekao mi je, gledajući me duboko u oči.

Nasmejala sam se: „Video si me mnogo više nego što me je iko video za vrlo dugo vremena.“

Sagnuo se i poljubio me, dok su mu prsti igrali u mojoj kapljućoj pički.

„Znaš na šta mislim“, rekao je.

„Da, i ja želim, ovo je bilo neverovatno i želim to da radim iznova i iznova.“

Počeo je da se oblači… ali zaustavio se. Pogledavši me dole, popeo se nazad na sto i krenuli smo ponovo …

 

KRAJ

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

dva kurca u picki 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

usamljena nova u gradu 1 min čitanja
zajahala me 3 min čitanja
Vatrena matorka za upoznavanje 1 min čitanja
jebao sam zenu dok je muz gledao 8 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!