Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nasumični BDSM oglas mi je spasio Život

8 min čitanja
BDSM oglas oral

Neverovatno je kako jedan potpuno slučajan nasumičan BDSM oglas može da spasi izgubljenu dušu. Ležala sam u mraku, ko zna koju noć zaredom. Pored mene polu prazna flaša viskija i razbacane tablete. Više ništa nije imalo smisla, ništa. Moja ljubav, moja srodna duša nestala je, život se ugasio tek tako. Postala sam udovica sa 40 godina i nisam videla drugi izlaz osim da ugasim svetlo i nestanem.

Nikome se nisam javljala, ni sa kim nisam pričala, za mene je svet postao nebitan. Želela sam samo da odem zauvek. Pored mene bio je laptop koji je bio jedini mali izvor svetlosti u smrdljivoj neprovetrenoj spavaćoj sobi. Kuckala sam bez cilja, tražila sam nešto, neki znak, bilo šta što bi mi dalo razloga da živim.

Moj pokojni muž je bio sjajan ljubavnik, znala sam da niko nikada neće moći da ga zameni. Ali jedna reklama sa metalik lisicama na sebi privukla mi je pažnju. Lisice su simbol bespomoćnosti, bola i nepokretnosti – baš kao što sam se osećala. Kliknula sam i ugledala podugačak BDSM oglas koji je posle toliko vremena uspeo da pokrene moje sve umornije srce.

“Gospodar koji ne poznaje granice. Pomeram prag boli i otvaram ti dušu. Rasturam te, dovodim te do ludila, vratim te, pa te ponovo mučim. Boleće drage moje dame, moje robinje. Boleće vas svaka jebena ćelija u telu i postaćete MOJE vlasništvo. Uživam da te ponižavam, srećan sam kada plačeš. Moj bič govori umesto mene, moj vosak te prži i rastavlja na delove.

Molim vas – neka mi se jave samo ozbiljne žene kojima je dosta svega! Koje ne vide razlog da nastave dalje. One koje misle da im je potrebna promena iz korena! Ovaj BDSM oglas je samo početak vašeg ponovnog rađanja. Moje slike su Ovde kao i kontakt telefon. Vaš Gospodar vas čeka.“

Napaljiv BDSM oglas me je oduševio!

Dok sam čitala ove reči u meni se budila nada da ipak ima budućnosti za mene. Jedini muškarac kojem sam ikada dala svoje telo bio je moj muž. Prvi i jedini. Ali njega više nije bilo… i odlučila sam – ili ću učiniti nešto ili ni mene više biti neće. Obrisala sam suze sa lica i poslala kratku poruku: „Ja sam ta koju tražite Gospodaru. Žena kojoj je dosta svega, dosta života. Sama usamljena umorna i depresivna. Ponizi me na sve moguće načine. Molim te – spasi me.“

Nije tražio moju sliku, moje podatke, ništa. Samo je poslao listu sa uputstvima: okupaj se; obrij se; donji veš ne oblači. Napisao je vreme, mesto i jasno naglasio da mu više ne pišem. Samo da se pojavim. Nakon toga, ja sam dobila snagu. Termin je bio za 3 dana i želela sam da iskoristim svaku sekundu do tada. Sredila sam kuću, povratila sam apetit, čak sam te večeri i snažno masturbirala na njegove slike.

Pročitajte i ...  Prljave strasti

Trećeg dana sam se detaljno i svuda glatko obrijala, okupala i obukla crnu jednostavnu haljinu. Drhtala sam od uzbuđenja, osećaj koji predugo nisam osetila. Ponovo sam bila živa! Taksi me je odveo na lokaciju i bila sam začuđena lepotom i veličinom vile koja me je dočekala. Jedan stariji gospodin me je sačekao pred ulaznim vratim i pustio unutra.

„Pratite me.“ – rekao je grubim glasom.

Kretala sam se iza njega, očarana enterijerom, ali i zbunjena da nasumičan BDSM oglas postavlja neko ko poseduje sve ovo. Sve je bilo u modernom stilu sa savremenom tehnologijom, kožnim nameštajem i skupocenim lusterima. Poveo me je do jednih vrata, otvorio ih za mene i ja sam zakoračila unutra. Posle par sekundi su se svetla ugasila, nastao je mrkli mrak. To je poslednje čeka se sećam dok nisam ponovo došla sebi.

Svetla su se naglo upalila, bila sam u nepoznatoj prostoriji, imala sam kuglu u ustima, ruke vezane lisicama. Iza mene stajao je krupan mišićav muškarac iz oglasa i držao je ruke oko mog vrata. Bila sam uplašena, bespomoćna i koliko god pokušavala nisam mogla da se pomerim ni da vrištim. Stezao me je za vrat i otpuštao dok mi je govorio: „Sada si moja robinja. Moja seks igračka. Moje vlasništvo. Da li si spremna da budeš ponižena, uništena, rastavljena?“
BDSM oglas fetis

Klimnula sam glavom i osetila snažan udarac po guzi, bacio me je unapred na neki dušek. Iskidao je moju haljinu ostavivši me potpuno golom pred njim. Podigao mi je lice dok sam klečala, opalio mi nekoliko šamara dok me je verbalno ponižavao. „Kurvo, droljo, bludnice! Poslušala si svog Gospodara, lepo si se obrijala kako vidim.“ – usledio je šamar po mojoj goloj pički. Pa drugi, pa treći!

Vosak je bio tako vruć i moćan!

Uhvatio me je za kosu i osetila sam vrelinu na grudima – polivao je vosak po meni! Vrištala sam koliko sam mogla sa jebenom kuglom u ustima. Očekivala sam da će biti obučen ali on je bio potpuno go. Njegova kita je bila velika i tvrda, povremeno bi je hvatao i nadrkavao dok me je mučio. Bila sam neopisivo snažno napaljena, miris voska i vrelina na telu činilu su da se osećam kao da cela gorim!

„Pokaži mi te svoje kurvanjske usne.“ – opalio mi je dva šamara i iznenada skinuo geg iz mojih usta. „Nema potrebe da vrištiš i zoveš pomoć, duboko smo pod zemljom, niko te ne može čuti. A sada zini za mene.“

Pročitajte i ...  Udata i napaljena

Gledala sam ga u oči i videla kontrolu, dominaciju, ali i veliku želju i požudu. Verovatno je prema svima bio takav ali bilo je lepo makar na trenutak osetiti kao da sam poželjna. Čak i ako se sve dešavalo u nekoj podzemnoj tamnici, osećala sam se živom. Tada sam shvatila da je taj BDSM oglas probudio u meni nešto duboko skriveno. Otvorila sam usta i on je par puta pljunuo u njih pre nego je gurnuo jezik duboko.

Štipao me je snažno za bradavice i šamarao ih dok me je ljubio i lizao. Nisam bila ni svesna koliko su mi bradavice bile osetljive, posebno tada prekrivene voskom i njegovim prstima. Podigao se, uhvatio me znažno za kosu i naredio: „Gutaj ga!“ Ogromnom silinom je gurnuo kurac u moje grlo i odmah sam počela da kašljem. žBDSM oglas oral

Izvukao se i šamarao me kurcem po licu dok sam hvatala dah. „Hajde hajde, možeš ti to bolje… MORAŠ bolje!“ – opet ga je uneo ali sada sam bila spermna. Gušila sam se u njemu ali nisam dozvolila da se zagrcnem i zakašljem. Suze su mi tekle niz lice a pljuvačka niz bradu. Bio je tako snažan i tako dominantan što me je napalilo do krajnjih granica. Dok me je jebao u usta svršila sam i to mu nije promaklo.

Udaljio se od mene, zastao, delovao je razočarano. „Zar bez moje dozvole?“ Ćutala sam postiđeno. „Molim? Odgovori mi!“

„Izvini… ja… nisam mogla da…“

„Tišina! Ne želim više da te čujem! Znaš šta će se sada desiti?“ – uzeo je malo drveno veslo, stao iza mene i opalio me po dupetu. „Znaš li šta sada sledi kurvetino jedna?!“ – opet udarac, i opet.

Bol je za mene uvek bila pojava koja je pratila tugu, nemoć i bolest. A sada, dok me je Gospodar kažanjavao, nisam želela da nikada prestane! Moje dupe bilo je crveno, vrelo, peklo me je… a ja sam samo želela da još jednom svršim! Uhvatio me je za kosu, gurnuo tri prsta u moja usta i trljao kurac o moje telo.

„Ne… gotovo je sa tvojom pičkom. Svršila je bez moje dozvole i više me ne zanima. Ne želim da čujem za nju, ni da je vidim ni dodirnem, ništa!“ – bacio me je na dušek i okrenuo na bok. „Tvoja droljasta pička me uopšte ne interesuje…“ – postavio je kurac na moj šupak i trljao ga. „Ali zato ću da ti razvalim dupe!“

Taj BDSM oglas je promenio moj život.

Nisam se plašila u tom momentu, sav bol, sav strah nestali su. Ovaj BDSM oglas, ovaj Gospodar, sve oko mene bilo je otkrovenje. Bilo je svetlo na kraju beskonačnog tunela. Bio je moj povratak u život. Oglušila sam mu se, pogledala iza ramena i rekla mu: „Nemoj da me štediš. Želim grupo Gospodaru. Želim da mi razvališ dupe, da me odvališ od kurca.“ BDSM oglas anal

Pročitajte i ...  Tetka - Seoska Kuvarica 2. Deo

Sigurna sam da to nikada od ni jedne robinje nije čuo. Znala sam da treba da usledi kazna, ali bio je zatečen. Čak se malo i osmehnuo ali je ubrzo vratio svoj nemilosrdan osmeh i nabio dva prsta u moj čmar. Zajecala sam i osetila novu turu voska na svojoj koži. „Nabij ga u tu nezahvalnu pičketinu dok te jebem!“ – rekao je i dao mi debeo dildo od sigurno 20 centimetara nakon što je otključao lisice.

Gurnula sam ga suboko u sebe celom dužinom i stenjala, osećajući kako mi njegov glavić rasteže šupak. Grub, nemilosrdan, pravi dominator. Tucao me je svom snagom i bilo je divno imati dva kurca u sebi istovremeno. Bila sam razvaljena i svršavala sam u talasima koji su nadolazili kao morska plima. Sva bol se skupila u zadovoljstvo a kulminiralo je i njegov snažnim orgazmom, puneći mi rektum vrelim semenom.

**

Kada sam otvorila oči našla sam se u velikoj sobi i predivnom mekanom bračnom krevetu. Bila sam okupana i na sebi sam imala svilenu tanku spavaćicu. Čim sam ustala iz kreveta, čula sam kucanje i u sobu je ušao stariji čovek koji me je uveo u kuću.

„Vaše vozilo je spremno. Stvari vas čekaju kod vrata. Ovo je vaša kartica.“ – predao mi je metalnu karticu sa mojim imenom i nekim brojem. „Sada ste deo ove kuće. Sve što trebate je da pozovete taj broj i zakažete posetu. Molim vas, barem 3 dana unapred. Hvala.“

Preporođena, razvaljena od kurca i ponižena – ja sam ponosno izašla iz te vile. Sela sam u vozilo i odmah pozvala broj sa kartice. „Da, za tri dana, hvala vam.“ – rekla sam i prekinula vezu.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!