Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ortakova Mama mi Bila Prva 2. Deo

7 min čitanja
ortakova mama sisa spermive prste

Nije mi smetalo da spavam u odeći, obično sam mogao da spavam u bilo čemu, iako nisam bio siguran kako ću ikada spavati nakon događaja za večerom. Gospođa Denić je ponudila da postavi kauč kako bih mogao da prenoćim na njemu, i ja sam pristao. Branko je otišao u kupatilo da se istušira, a ja sam nespretno stajao u dnevnoj sobi, pokrivajući svoj polu tvrdi penis jastukom dok je njegova mama vitlala po sobi, skupljajući ćebad i jastuke.

Sagnula se preko kauča, ugurala prekrivače u jastuke i položila ih. Dok je to činila, njene uske farmerke su malo skliznule na dole, omogućavajući mi neverovatan pogled na sam vrh njenog prelepog dupeta. Ponovo sam osetio komešanje u pantalonama i pokušao (neuspešno) da usmerim misli negde drugde.

Prešla je na drugu stranu kauča i ponovila proces, dok joj je majica visila otvorena kako bi otkrila obilje njenog dekoltea, mrlju od sosa i svega toga. Zurio sam malo previše direktno, a ona je odjednom podigla pogled prema meni. Skrenuo sam pogled, nadajući se da nije primetila moje buljenje, ali sam je krajičkom oka video kako se smeška.

Pocrveneo sam, promrmljao nešto o pranju zuba i otišao u kupatilo. Nisam mogao da prestanem da razmišljam o večeri. Da li je to bilo namerno zadirkivanje, ili je gospođa Denić samo želela oslonac za noge? Možda je imala sindrom ‘nemirnih nogu’ ili tako nešto? Ali šta ako je to bio poziv? Odmahnuo sam glavom. Nema šanse da me mama mog prijatelja ikad tako pogleda. Bila je udata, zaboga! Verovatno su govorili samo moji hormoni.

Spremio sam se za spavanje, poželeo laku noć Branku i smestio se na kauč, prekrivači savršeno raspoređeni kako samo mama zna da ih postavi. Bilo je kao udobna mala čaura ćebadi, ali nisam mogao da se raskomotim. Moj kurac je i dalje bio uskomešan nakon zadirkivanja za vreme večere i malog prikaza koji mi je Andrea Denić upravo priredila, a požudne misli o njoj nisu prestajale da mi napadaju um.

Dok sam ležao, pokušavajući da ne mislim na nju, ja sam zapravo još VIŠE mislio na nju, i moje telo je reagovalo u skladu sa tim. Pogledao sam dole u izbočinu na pokrivačima gde mi je bilo međunožje i uzdahnuo. Pažljivo sam slušao, ali nisam mogao ništa da čujem. Svi ostali su sigurno spavali.

Pročitajte i ...  Cimerka je za Sve Kriva 1. Deo

Gotovo bez razmišljanja, spustio sam ruku niz pantalone i počeo nežno da dodirujem kurac. Naježile su mi se ruke, noge i kurac dok sam ga nežno milovao vrhom kažiprsta. Zatvorio sam oči i ispustio mali uzdah zadovoljstva dok sam tako lagano golicao svoj penis, zadirkivao ga, oduzimajući vreme.

Osećao sam da mi je pre-sperma počela natapati moje donje rublje. Milovao sam greben ispod glavića, a zatim lagano dodirnuo rupu, osećajući tečnost na prstu. Nežno sam prešao prstom oko glave, razmazujući pre-spermu na moj pulsirajući kurac. Tiho sam zastenjao, vrteći toplu lepljivu tečnost oko svog penisa, namažući je svuda po njemu.

Premazao sam ga viskoznim slojem, čineći ga klizavim na dodir. Ponovo sam zamislio gospođu Denić, njene meke, tople ruke kako mi miluju kurac, njenu pljuvačku koja joj curi iz otvorenih usta podmazujući moj debeli kurac. Zamišljao sam da su moje ruke njene, zadirkuju me, sada me maze, trljaju dok je balavila na moj kurac!

Ponovo sam zastenjao, ovoga puta glasnije, i počeo žesće da drkam ispod pokrivača dok je vrelo zadovoljstvo strujalo kroz mene svakim pokretom ruke! Osećao sam se i postiđeno i neverovatno uzbuđeno dok sam masturbirao u kući svog prijatelja razmišljajući o njegovoj majci!

Osetio sam da orgazam dolazi, i zastenjao po treći put, glasnije nego ikad! Upravo sam osetio da sam prošao tačku bez povratka kada sam čuo lagano dahtanje. Otvorio sam oči i video gospođu Denić kako stoji na vratima, rukama pokrivajući usta, i gleda me kako drkam ispod pokrivača!

Pokušao sam da stanem, ali je bilo prekasno. Ležao sam bespomoćno dok je moj kurac ubacivao spermu u donji veš. Samo sam sedeo i zurio u prelepu mamu svog najboljeg prijatelja dok se mokra mrlja širila po pokrivačima oko mog pulsirajućeg kurca. Ponovo sam nehotice zastenjao dok je moj orgazam prolazio kroz mene, belo seme se filtriralo kroz sada zasićeno ćebe poput vulkanske erupcije.

Pročitajte i ...  Zaljubljen u strinu

Dok sam svršavao, dahtao sam i gunđao, a gospođa Denić i ja smo se zagledali jedno u drugo.

„Ha…“, konačno je rekla, dok su potočići sperme klizili niz ćebad kao planinski potoci.

Ona je otkrila usta i video sam da se smeška kao hijena. „Čula sam stenjanje i pomislila sam da si možda bolestan, ali ovo? Ovo nisam očekivala… ovo je predobro.“

„Um, izvinite…“ promucao sam, očajnički pokušavajući da nađem izgovor, alibi, nešto da ovo učinim manje nezgodnim.

„Ne, ne, ne, nemoj se izvinjavati!“ Ona je odgovorila, najležernije. „Momci su momci, znam kako svi imate svoje porive…“ Prišla je i pre nego što sam uspeo da protestujem, skinula je pokrivače sa mene!

„Hej!“ Uzviknuo sam ali prigušeno, setivši se da Branko još spava.

„O Bože!“ Uzbuđeno je šaputala, zureći u moje međunožje.

Moja majica se povukla, a sperma je potpuno prekrila prednji deo mojih pantalona i stomak. Moj penis je ponovo upao u polu tvrdo stanje, a vrh je jedva iskočio iznad pojasa mojih farmerki. Samo sam ležao u zbunjenoj tišini. Da li sam bio u nevolji, ili…?

Andrea Denić je vrhom kažiprsta nežno dodirnula moj stomak odmah ispod grudnog koša i povukla ga nadole duž stomaka, nakupljajući spermu na vrh prsta. Nastavila je pokret sve do glave mog penisa, i tiho kliznula prstom do moje rupe na kurcu, sakupila zadnju preostalu kap sperme sa nje i stavila prst u svoja usta. ortakova mama sisa spermive prste

„Khm, gospođo Denić?“ promucao sam.

„Mmmmm…“ Zastenjala je senzualno, sišući vrh prsta kao lizalicu. „Prošlo je tako dugo otkako sam probala tako mladu, ukusnu spermu.“ Prošaputala je, naginjući se nada mnom, stavljajući ruke sa obe strane mojih grudi.

Njene grudi su visele ispred mene, njena labava majica je visila otvorena i otkrivala skoro cele njene raskošne sise. „Na kraju krajeva, pošto mog muža nikada nema kući, ko je ostao da brine o jadnoj maloj meni?“ Rekla je naduveno, a zatim se nacerila i strgnula mi majicu.

Jedva sam mogao da verujem šta se dešava. Mama mog najboljeg prijatelja, o kojoj sam oduvek maštao, otvoreno mi se nabacivala! Nagnuo sam glavu unazad i zastenjao kad je sela na moj kurac, opkoljavala me, sa mojim penisom čvrsto stisnutim između njenih butina, i međunožja njenih farmerki. Podigao sam ruke da je instinktivno dodirnem, a ona me zgrabila za zglobove i prikovala ih za krevet.

Pročitajte i ...  Moj Prvi Orgazam

„Ne ne ne… Nema pomeranja!“ Rekla je zaigrano i počela polako da melje napred-nazad po ispupčenju mojih pantalona, a glava kurca mi je virila iz pojasa.

„Ahhhhh…“ Ona je radosno uzdahnula, zatvorenih očiju i kukova koji su mlatili o moje. Bio sam u raju. Dobro sam pogledao njenu majicu i osetio kako se njeno međunožje trlja o moje, čime se njene farmerke lepe za moju spermu.

Odjednom je skočila napred i stegnula usta oko mojih! Oči su mi se raširile od iznenađenja, ali onda sam ih zatvorio i uzvratio poljubac. Počela je da se kreće brže dok su se njen i moj jezik okruživali, razmenjujući pljuvačku, svaki istražujući usta drugom.

Njene sise su se pritiskale na moje grudi, dobijajući spermu po celoj majici. Prekinula je poljubac i naslonila se unazad, a pljuvačka je spajala naše usne na trenutak pre nego što je nit pukla. Pustila je moje zglobove i nasmejala se. Samo sam ležao, ne želeći da se pomerim.

„Jesam li ja tvoja prva?“ Pitala je šapatom.

„Da.“ Promrmljao sam, pomalo posramljen.

„Pa… onda ću se potruditi da bude posebno.“

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!