Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Njena Mama Lili

9 min čitanja
jebanje devojkine mame s guza

Znam da sam se ponašao kao magarac. Ona je jednostavno bila preseksia, a ja previše frustriran. I trebalo bi da prestanem da izmišljam izgovore za ono što sam uradio. Parkirao sam se kod njene kuće, nisam siguran šta da joj kažem. Sinoć sam bio pijan. Oboje smo bili. Žurka je bila dosadna i Ivona mi je davala mi je sve prave znakove. Bar sam tako mislio, pa sam je u hodniku zgrabio. Dao sam joj do znanja koliko žudim za njenim telom.

Upoznavanje Hrvatska

Bili smo zajedno četiri meseca, a ja imam 18 godina, pod kontrolom svojih hormona. Iznenađen sam što sam izdržao toliko dugo. Zgrabio sam je, dodirnuo, rekao da je zgodna… U početku je bila samo iznervirana. ‘Prestani Dejane, pijan si.’ Trpeo sam to sranje mesecima. Mislio sam da smo spremni da podignemo naš odnos na viši nivo. Nažalost, u trenutku kada sam joj podigao suknju i potražio gaćice, pojavila se jedna njena prijateljica i Ivona me ošamarila i izrekla nekoliko uvreda kojih se ne sećam.

Da, znam da ne treba piti. U ovom trenutku to je moja jedina odbrana. Za sve ću okriviti piće i izviniti se poklonima i ljubaznim poljupcima. Ne bi mi poslala poruku da dođem da je vidim da me je toliko zamrzela, zar ne?

Zvonim na vrata. U redu, možda me je samo pozvala da me ostavi. Uzdišem i češem se po glavi. Sam sam kriv i nema opravdanja za ono što sam uradio. Ako me ostavi, samo ću se iskreno zakleti da mi je žao i nadam se da će mi oprostiti jer sam bio pijan.

Njena majka otvara vrata. Osećam se pomalo neprijatno kada mi se žena osmehne. Nosi ružičastu majicu i ne mogu a da ne primetim duboki dekolte. Bože, prestani Dejane, ne mogu imati takve misli o Ivoninoj mami. Gledam u njenu kratku plavu kosu dok hoda ispred mene i vodi me u dnevnu sobu. Oči mi sežu sve do njene guzice, jedva prekrivene crnom mini suknjom. Opet, pozivam sebe da prestanem sa svojim mislima.seksi devojkina mama

„Želiš li nešto da popiješ?“ Kao da me je uhvatila u mojim prljavim mislima, Ivonina majka me gleda dok osećam da mi obrazi lagano gore.

„Gde je Ivona?“ Zbunjen sam. Moja devojka mi šalje poruku da želi da razgovara sa mnom, a nije ovde?

„Ona je trenutno napolju. Sedi.“ Kao i uvek, zvuči kao žena koja ne prihvata ne kao odgovor. Sedam na kauč, malo mi je neprijatno. Ponovo u glavi prolazim kroz stvari koje želim da kažem Ivoni. Njena majka stavlja čašu ledenog čaja preda mnom na mali sto. Ona zna da to obično pijem. Bio sam ovde toliko puta. Samo što je ovo prvi put da Ivonina mama dolazi da sedne pored mene.

Nervozno pijem iz čaše. Osećam da me gleda. Osvrćem se na nju, psujući sebe što sam pocrveneo kao dete koje je uhvaćeno u krađi slatkiša. Ona me čudno pogleda, kao da pokušava da pogodi šta mislim.

„Ivona mi je rekla da više nikada ne želi da te vidi.“

Skoro sam ispljunuo ledeni čaj nazad u čašu. Nakašljam se nakon gutljaja i pogledam je. Jebeno mi se smeje! Ta kučka! Ona misli da je smešno što je Ivona ljuta na mene. O Bože! Ne mogu da verujem da bi Ivona zamolila svoju majku da raskine sa mnom. To je pogrešno na milion nivoa. „Neće da mi kaže šta se desilo“, nastavlja žena, „pa sam te pozvala.“

Pročitajte i ...  Njena mama Sladja 2

Mrštim se. Ne razumem.

„Poslala sam ti poruku sa njenog telefona“, objašnjava žena.

Ustajem. Ovo je ludo. Znači Ivona zapravo koristi svoju majku da raskine sa mnom? Koji kurac?

„Sedi“, komanduje. Gledam je. Ona se zavalila u kauč. Noge su joj udobno prekrštene. Kucnula je po jastuku pored sebe. Mislim da sam jednom imao fantaziju o ovome. To je uznemirujuće.

„Žao mi je gospođo… Ja…“ ponovo uzdahnem. „Bio sam kreten.“

„Pa šta si uradio?“

Na trenutak razmišljam da joj kažem da sam bio pijan, ali odlučujem da je bolje da to ne radim. Osećam kako mi obrazi gore. „Ja sam je… dodirnuo.“ To je najbolje što sam mogao smisliti. „Bio sam malo agresivan. Nazvala me je kretenom i pobegla.“

Nekako očekujem da dobijem šamar. Veoma sam iznenađen što mi se podlo osmehuje. „Jesi li nevin Dejane?“ skoro zvuči kao da mi se podsmeva.

„Nikad nisam spavao sa vašom ćerkom, kunem se!“

„Znam dušo, ali nisam to pitala.“ Ona me napaljeno pogleda. Čini se da se njeno celo telo okreće prema meni. Odmah postajem tvrd i uzdišem. Sve je u mojoj glavi. Ivonina majka se ne loži na mene! Ako je ovo stvarno, mora da je šala. Ivona stoji iza zavese i gleda kako njena mama pravi budalu od mene.

„Nikad nisam…“ pročistim grlo, prekidajući svoje priznanje. Ovo je previše sramotno. Moje lice je crveno. Bože, ta žena je tako zgodna da potpuno zaboravljam zašto sam uopšte ovde. Osećam njenu ruku na unutrašnjoj strani butine. U roku od nekoliko sekundi osetiće da moja erekcija skoro progoreva rupu kroz moje pantalone. Drugom rukom dodiruje moje lice.

„Pogledaj me Dejane“, kaže ona. Njene tamno smeđe oči daju mi najnapaljeniji pogled. Zatvaram oči kada osetim da njeni prsti miluju moje međunožje. „Velik si“, šapuće ona. Sada će se to dogoditi. Ivona i svi njeni prijatelji će iskočiti i uslikati me, uhvatiti na delu…

Osećam njene usne na svojima. Otvaram usta i njen jezik klizi unutra, preplićući se sa mojim. Jebote, ljubim Ivoninu mamu! Veliki alarm zvoni mi kroz mozak, ali ne mogu da prestanem. Bože, ovo je tako dobar osećaj. Njena ruka sada neprestano miluje moj kurac u pantalonama. Njeni tihi jauci me toliko uzbuđuju da skoro ne mogu da dišem. Kada se rastajemo, ona me gleda.

„Kako ti se to sviđa Dejane?“ pita ona jebozovnim glasom.

„Gospođo…“ Ona uzdiše kao da sam razbio magiju trenutka.

„Zovi me Lili.“

Dodirujem joj lice, i gledam u njene žudne oči. Zaboravio sam da sam došao da vidim nekog drugog. „Lili“, osmehnem joj se. Ime joj savršeno pristaje. Ponovo se ljubimo. Otkopčava mi pantalone i pušta svoju ruku u moje bokserice. Drhtim od njenog dodira. Pustila me je da skinem pantalone u potpunosti. Crvenim, osećam se golo i izloženo dok je ona još uvek potpuno obučena. Njen napaljeni osmeh čini sve to još više perverznim. Ona kleči ispred mene i uzima moj kurac u ruke. Ne mogu da verujem da će se ovo zaista dogoditi. Ivonina mama… Lili me gleda dok otvara usta i jezikom dodiruje vrh mog kurca. majka od devojke mu puši kurac

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 3. Deo

Na trenutak se plašim da ću odmah svršiti, ali hvala Bogu to se ne dešava. Prvo želim da osetim više njenih usta. Gledam kako moj kurac nestaje u njenim toplim ustima. Ja stenjem. Osećaj je čudan, ali dobar. Osećam njen jezik kad počinje da sisa. Ovo je bolje od svega što sam ikada zamišljao. Skoro sve vreme njene oči su zaključane sa mojima, a ja je gledam otvorenih usta.

„Lili…“ drhtim od uzbuđenja. „Svršiću…“ Glasno stenjem dok joj bacam svršavam u usta.

Ona stenje, liže moj kurac dok se sve vreme smeje. Seda mi u krilo i počinje da me ljubi. U početku sam malo zbunjen kada shvatim da Lili želi da me poljubi dok još ima moju spermu u ustima. Ali ne mogu da je zaustavim. Moje ruke se dižu ispod njene suknje dok naši jezici plešu.

„Kako ti se to dopalo?“ ona pita.

„Neverovatna si“, šapućem.

„Znači, nisi tužan što te je Ivona ostavila?“

Nasmejem se kada se odjednom setim kako sam dospeo ovde. Odmahujem glavom. „Ne Lili, nisam.“

Ponovo me ljubi i osećam se kao da sam odlutao u alternativni univerzum. Moje ruke ispod njene suknje otkrivaju da ne nosi gaćice. Moji prsti klize dole i milujem je po unutrašnjoj strani butina. Gledam je u oči. Ona neće da me zaustavi, ne, ona zapravo tiho stenje, ohrabrujući me da nastavim.

Osećam vlažnost njene napaljene pičke. Toliko je klizava da lako skliznem unutra svojim prstima. Drugom rukom počinjem da joj skidam majicu. Moram da opipam njene sise i da ih gnječim u rukama. Pomaže mi da je skinem. Ona uspeva da se odmakne od mene i nagovara me da legnem.

„Daj da osetim tvoj jezik Dejane“, komanduje ona kada mi praktično sedne na lice.

Mi smo tada u sočnoj pozi 69 i ona opet gladno siše moj kurac. Posegnem da zabodem jezik između njenih donjih usana. Njeni sokovi skoro da mi kapaju po licu. O Bože, taj ukus je savršen. Sviđa mi se. Pokušavam da je jebem jezikom, jedem njenu pičku koja ima ukus kao najfiniji slatkiš na svetu!

Rad njenih usana me tera da stenjem dok guram dva prsta u njenu mokru pičku. Koristim informacije koje sam dobio iz pornografije pa se nadam da ovo radim kako treba. Ona stenje pa mislim da joj se sviđa. Svakako mi se sviđa ono što ona meni radi. Mora da sam umro jer sam u raju.

Nakon što smo se lizali neko vreme, ona je ustala da se okrene. „Ustan!“ Bez protesta prihvatam. Gledam kako savija svoje neverovatno vrelo i sada golo telo preko kauča, upirući svoje dupe i svoju pičku u mene.

„Hoćeš li da me jebeš Dejane?“

Pročitajte i ...  Srećo, meni se dig’o

Ne mora da pita dvaput. Naravno da želim da je jebem! Umesto odgovora, zgrabim svoj penis i gurnem ga unutra. „O da…“ stenje ona. Ona je tako vruća iznutra. Kao da gori. Oseća se tako dobro da me tera da drhtim. Krećem se u njoj i teram je da se previja od zadovoljstva. Jebem Ivoninu mamu! pomislim u sebi. jebanje devojkine mame s guza

Gledam dole, gledam kako moj blistavi mokri kurac nestaje u njoj. Jedna od njenih ruku se spustila i sada žestoko trlja klitoris. Sve vreme koje sam gubio pokušavajući da uđem u Ivonine gaćice, dok me je Lili ustvari toliko želela. Naginjem se nad nju dok se ravnomerno zabijam. Zgrabim jednu od njenih sisa i stisnem je. Ona je sva moja, jauče moje ime, skoro da viče.

„Jebi me jako Dejane. Ne staj! O bože, svršiću!“

Zadržava dah, telo joj se koči i na trenutak sve što čujem je neuredan zvuk mojih jaja koja lupaju po njoj. Onda ona počinje da vrišti. „Aah! Dejane! Aaaahhhhhh!“

Svršila je. Ne mogu a da ne likujem u sebi, zabijam se u njeno drhtavo telo. Osećam njenu ruku na mojoj nozi, smiruje me. Ona okreće glavu i gleda me. „Lezi.“

Ponovo menjamo pozicije. Kada sam na kauču, ona klizi preko mog kurca i počinje da se kreće. „Želim da gledam tvoje lice kada uđeš u mene“, šapuće ona hrapavo, dajući mi najnapaljeniji pogled dp tada.

Ona ispruži prste i zabije mi dva u usta, a ja ih sišem, gledajući kako njeno lice pokazuje čitav niz izraza zadovoljstva. Njene sise idu gore-dole. Zgrabim ih i stisnem joj bradavice dok se ona kreće preko mog kurca. Osećam kako se orgazam gradi u meni i znam da ću uskoro puknuti. Otvaram usta i stenjem.

„Svršavam…“ upozoravam je.

Ne mogu a da ne zastenjem glasno kada konačno pustim svoju spermu u nju. Plutam na talasima blaženstva. Ona nastavlja da se kreće preko mog osetljivog kurca dok ja sipam još nekoliko mlazova sperme u nju. Dahćem i iscrpljen sam, ali toliko potpuno zadovoljan da ne mogu a da se ne nasmejem.

Lili leži na meni. Njena glava je na mojim grudima, a moj penis je još uvek u njoj. Ona me nežno miluje. „Moraćeš da ideš uskoro,“ šapuće ona dok se podiže da ispusti moj mlohavi penis sa kojeg curi sperma. „Ivona će uskoro doći kući…“

Ona me gleda u oči a ja joj milujem lice. „Neću da idem“, protestujem, „hoću još.“

Ona se lukavo osmehuje, „I ja. Ivona će biti kod tate ceo vikend“, kaže Lili sa osmehom. „Možeš doći tada.“

Pogledam je i klimam glavom. „Jedva čekam.“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!