Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nedeljno jutro sa Ćerkom

5 min čitanja
mama liže ćerkinu glatku pičku

Bila je nedelja ujutro. Ležala sam u krevetu, još uvek u polu snu ispod jorgana, osećajući se veoma srećno jer neću morati da ustanem još najmanje sat-dva. Ili možda tri. Zabole me baš, nedelja, dan za razvlačenje po krevetu. Uvek spavam gola a krevet je bio divan i topao. Moj muž je bio odsutan poslom, a deca su rado ostajala u krevetu do podneva. Ili sam bar tako mislila.

U polu snu, sa jorganom preko glave, nisam čula da se vrata otvaraju. Nejasno sam shvatila da je neko seo na krevet pored mene, ali nisam imala pojma ko je to sve dok nije progovorila. „Jutro mama.“ Milica je šaputala dok je podizala jorgan i smestila se pored mene. Milica se često uvlačila u naš krevet kada je bila devojčica, ali sada je bila malo prestara za to pa me je iznenadila. Ipak, bilo je lepo imati toplo telo za maženje.

Priljubile smo se zajedno, a ja sam osetila golo meso. Moja ćerka je bila gola. Ležale smo zajedno, ne znam koliko dugo. Telo moje ćerke pritisnulo se uz moje, a naša lica se skoro dodiruju. Oči su joj bile zatvorene, a dah joj je mirisao slatko. Izgledala je tako lepo. Tek sam tad postala svesna da sam u krevetu sa svojom odraslom ćerkom, a obe smo bile gole. Pomilovala sam ćerkino lice. Otvorila je oči i nasmešila se.

„Lezi, ispruži se“, promrmljala je.

„Mm?“ pitala sam, gledajući je, zbunjena.

„Daj da te malo izmasiram mama“, odgovorila je.

Milica mi često masira vrat i ramena, što je lepo, ali nisam videla kako bih mogla da budem opuštenija nego što sam bila u tom trenutku. U svakom slučaju, izvukla sam se iz ćerkinih ruku i otkotrljala se na stomak, sklopivši ruke ispod glave. Milica je bacila jorgan i kleknula iznad mene. Počela je na mom potiljku, nežno otklanjajući ono malo napetosti. Zatim je nastavila niz moja leđa, praveći čvrste ali glatke pokrete. Ruke su joj bile tako meke i nežne da sam jedva mogla da primetim da me dodiruje, ali efekat je bio neverovatan.

Pročitajte i ...  Konkretno

Dok su ćerkine ruke prelazile preko mog tela, osetila sam kako mi svest nestaje. Sve vreme Milica je tiho mrmljala, besmisleni zvuci, umirujući, opuštajući moj um dok je ona opuštala moje telo. Ne shvatajući, razdvojila sam noge i ćerka je klečala između njih. Počela je da mi masira listove, razvlačeći čvorove napetosti za koje nisam znala da su tu. Njene ruke su se pomerile više, uz spoljašnju stranu mojih bedara do mojih kukova.

Milica je počela da mi gnječi zadnjicu, trlja rukama, istražuje. Blagi trnci su se uzburkali duboko u mom stomaku. Ćerkine ruke su se ponovo kretale nadole, duž unutrašnje strane mojih bedara. Osećala sam se pomalo razočarano, postojao je samo jedan deo mene koji nije dotakla; deo koji sam želela da u tom trenutku dodirne više od svega. ćerka trlja maminu pičkicu

„Dušo“, uzdahnula sam, „molim te…“

Njeni prsti su pravili male kružne pokrete, lepršali preko moje kože kao blagi povetarac, približavajući se… Zadrhtala sam kada me je dodirnula, a vrhovi njenih prstiju nežno su očešali moje tople usmine. Njen dodir je postao smeliji, a ja sam mogla da osetim kako mi krv juri telom, licem i grudima, usnama. Milica se pažljivo spustila na mene, njene bradavice su se zabijale u moja leđa, a njena ruka je još uvek bila među mojim nogama.

Njeni prsti su ispitivali moju pičku, širili moje usmine, ulazili duboko u mene. Osećala sam kako sokovi cure iz mene; tečna toplina širila se od mesta odakle me je ćerka dodirivala. „Volim te mama“, šapnula mi je na uho. Ćerka mi je trljala i jebala pičku prstima dok sam pomerala kukove napred-nazad, a bradavice su mi mažene mekim materijalom ispod, postajale su tvrde.

Pročitajte i ...  Mladi Doktor na Zameni

Celo moje telo je bilo prožeto tim poznatim, neizbežnim osećanjem, sve dok me nije zapljusnuo vrhunac, terajući me da zaplačem bespomoćno. Ležala sam tamo neko vreme. Ćerka me je uzela u naručje i osetila sam kako tiho diše na moje uho. Na kraju sam se okrenula prema Milici i uzela njeno lice rukama. Nežno sam je poljubila, pokušavajući da izrazim ljubav koju osećam prema njoj.

Poljubila sam joj usta, obraz, vrat, pa niže; prešavši usnama preko njenih grudi, njenih bradavica, do njenog stomaka, pa dalje… Milica se prevrnula na leđa i razdvojila noge. Mogla sam da vidim sićušne kapljice poput malih dragulja među njenim divnim mladim usminama. Koristeći samo vrh kažiprsta, zadirkivala sam njen klitoris, oslobađala ga iz njegovog skrovišta. mama liže ćerkinu glatku pičku

Milica je zaplakala, zvučala je tako mlado i ranjivo. Nežno, tiho, polako trljajući prstom klit, istraživala sam ostale delove jezikom. Imala je tako svež i čist ukus. Polako sam prelazila jezikom gore-dole po njenom prorezu, povremeno gurajući dublje unutra, sve vreme kruživši prstom po njenom klitorisu.

Milica je prolazila rukama kroz moju kosu, gurajući me prema svom centru. Ćerkin dah je sada dolazio u kratkim plitkim intervalima, i činilo se da je dostigla vrhunac, ispuštajući gotovo nečujno cviljenje. Činilo se da je njen orgazam trajao zauvek, a ja sam postepeno usporavala svoje pokrete dok se njen vrhunac nije smirio.

Ostavila sam ćerku da leži, zatvorenih očiju, duboko dišući, a ja sam ušla u kupatilo i spremila nam kadu. Kada je kupka bila spremna, probudila sam ćerku i zajedno smo ušle u kadu. Sapunale smo jedna drugu svuda, uživajući u svakoj sekundi.

Odjednom smo se vratile u realnost kad je neko kucao na vrata. „Mama!“ viknu moj sin kako samo osamnaestogodišnji momak ume. „Šta je sa doručkom? Umirem od gladi!“ Nasmejala sam se svojoj ćerki. Naše zadovoljstvo je za sada bilo gotovo, ali smo znale da će verovatno biti još.

Pročitajte i ...  VATRENA MAĐARICA

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
4 thoughts on “Nedeljno jutro sa Ćerkom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!