Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Brat je Najbolji Ljubavnik

7 min čitanja
jahanje bratove kurčine

„Oh, da, jebote, da.“ Za nju nije bilo ništa bolje od toga da je tvrd kurac razvaljuje. Na njenu nesreću, momak kojeg je pokupila u klubu bio je potpuni glupan što se tiče seksa. Srđan, ili Zoran, ili kako se već zvao, stenjao je nad njom, potpuno nesvestan da nije impresionirana njegovim veštinama. Bila je jebeno napaljena, toliko da je mogla da zaplače od frustracije. Ali sa dotičnim nije mogla da dostigne orgazam.

Pipao ju je okolo, štipao joj klitoris dok je održavao ujednačen ritam… činilo se da otprilike zna šta radi… ali njeno telo nije reagovalo onako kako je trebalo. To je bila njegova krivica. Bilo kako bilo, sa jednim otegnutim jaukom, on je svršio u nju. Nataša nije dostigla vrhunac, ni blizu. Spustio je glavu do njenih sisa, usisao bradavicu u usta i zabio prst u njenu pičku natopljenu spermom. jebanje sa bratom taboo

Njeni kukovi su se podigli dok ju je jebao prstima. Trebalo joj je oslobađanje, gorela je iznutra, napetost je bila prevelika… „Oh, oh, da…“ Tako blizu. Bila je tako blizu. Prstima je pridružio jezik znajući tačno gde i kako da liže, oralno je bio majstor. Jezik je zavukao duboko uz prst koji je još uvek bio u njoj. Tako ju je tucao sve dok njeno telo nije moglo više da izdrži. Svršula je oštro i glasno.

„Jebote, tebi nije lako ugoditi“, rekao je zbunjeni muškarac, „ali nikada ne ostavljam ženu nezadovoljenu.“

„Hvala ti“, reče Nataša, gledajući ga kako se oblači.

„Zadovoljstvo je moje“, osmehnuo se.

Vazduh je bio ispunjen mirisom seksa, Natašino telo je još uvek pulsiralo i bilo je napaljeno, čak i više nego ranije. Morala je da svrši ponovo i žestoko pre nego što izgubi razum. Znala je rešenje za svoj problem, ali nije bila voljna da ponovo pređe te moralne granice. Koliko je bilo dobro, kako se neverovatno osećao njegov kurac duboko u njoj… Sećanja na prvi i jedini put kada su se jebali dovela su je do ludila.

Prošlo je nekoliko meseci od tada, ali njena pica se sećala kao da se to dogodilo juče. U početku je pokušavala da ublaži svoju želju igračkama, proživljavajući sećanja, zamišljajući nova. Uspevala bi vremenom da potisne te fantazije. Ali kada je njeno telo zahtevalo penis, ona bi kupila nepoznate muškarce iz klubova da je zadovolje. Međutim ništa nije uspelo da zameni jebačinu koju je imala sa bratom.

Pročitajte i ...  Sestra Egzibicionista 4. Deo

Njeni prsti su već bili duboko u njenoj izjebanoj pički. Zamišljala je da iz nje curi sperma njenog brata, da ju je njegov kurac ispunio, razvukao. Prinela je ustima svoje prste, lepljive sa semenom drugog muškarca, kušajući, gutajući… „Ah, ahhh, ahhh… da… Stefane!“ Opet je svršila. Ali opet je bila razočarana. Obećala je sebi da nikada više neće imati seks sa Stefanom. Bilo je pogrešno, nemoralno, taboo.

Ali niko nije mogao da ukloni tu bol i potrebu u njenoj pički osim njenog brata. Znao je to i on. Rugao joj se, govoreći joj da će kadtad doći i moliti ga da je pojebe ponovo. Njen stariji brat je oduvek bio kreten. Tri godine stariji od nje, Stefan je oduvek mislio da je mnogo stariji, mudriji. U ovom slučaju, bio je u pravu – Nataša je bila spremna da moli za njegov kurac.

**

Nakon dvadeset minuta bila je istuširana, obučena i namirisana. Više nije marila ni za šta, samo je razmišljala o tome da će ponovo videti Stefana. Pogledala je sebe u ogledalo u kupatilu, primetivši visoku boju njenih obraza, modrice na usnama, uspravne bradavice koje su jasno vidljive ispod njene bele majice. Ona je praktično odisala seksom. Nadala se da će Stefan to ceniti i da neće biti previše ljut na nju što ju je toliko čekao.

Put do Stefanovog stana trajao je manje nego obično. Bila je željna da ga vidi, željna da se konačno oslobodi. Poludeće ako nije kod kuće. Zahvalila se svim božanstvima koja su slušala kada je ugledala njegov auto parkiran pred zgradom. Nataša je koristila ključ koji joj je dao kada se tu uselio pre više od šest godina.

Pročitajte i ...  Lezbo Iskustvo i Prelepi Užitak

„Stefane?“ povikala je.

„Šta je… Konačno si se opametila?“ rekao je izlazeći iz dnevne sobe.

U farmerkama i majici, nijedan muškarac Nataši nije izgledao tako dobro. Bilo je očigledno da su brat i sestra. Ista svetla kosa, iako je njena bila malo svetlija, iste smeđe oči, isti vitki stas i crte lica. Bilo je uzbudljivo. Zajedno bi izgledali neverovatno.

Pratila ga je do dnevne sobe gde ga je zatekla kako se već svlači. Usta su joj se otvorila pri pogledu na njegov tvrdi penis koji stoji uspravno za nju. „Shvataš li da ću te kazniti što sam te ovoliko čekao?“

„Da.“ Nataša mu je prišla i pritom skidala svoju odeću. Stefan je sedeo na sofi, raširenih nogu, drkajući kurac. „Puši mi ga seko.“ Poslušno je kleknula pred njim, stavljajući njegov penis u svoja željna usta. Uzela ga je što je dublje mogla, volela je teksturu, miris, težinu njegovih jaja u njenim malim rukama. sisa bratov ukusan kurac

Ona je vešto sisala glavić, terajući ga da stenje, lizala je, pohotno ga zadirkivala, ostavljajući njegovo meso sjajnim od pljuvačke. „Oh, možeš ti to dublje seko.“ Stefan je uzeo kurac u ruku i nabio joj ga do grla! On je imao kontrolu. . Gledao ju je kako se guši u njegovoj tvrdoj kurčini i mazio je po glavi svoju dragocenu malu sestru. Bio je spreman da pukne pa ju je odgurnuo.

„Pokaži mi tvoju slatku pičku.“

Odmah je raširila noge pred njim. Tako lepa pičkica, pomislio je, glatka sa lepim ružičastim naborima. Pade na kolena pred njom. Video je iščekivanje u njenim očima. Stefan je trčao glavom svog penisa duž njenog proreza, od anusa do klitorisa, šireći njenu vlažnost. Nataša je molila, baš kao što je i znao da će raditi, gotovo jecajući, ali Stefan je nastavio sa mučenjem. Ušao je u nju, samo vrhom, i izvukao ga. Konačno, protrljao se preko usmina pa ga do kraja nabio u njenu raširenu otvorenu pičku.

Poljubio ju je prvi put te noći. Vlažan poljubac koji joj je udvostručio potrebu. Neprekidno ju je ljubio, sisao njen jezik, grizao usne, a sve vreme ju je dubokim pokretima ulazio kitom u dubine njene vagine. Zadirkivao ju je, doveo je do ivice orgazma, ali se pobrinuo da se povuče nazad baš kada se spremala da padne niz ivicu. „Jebi me jače.“

Pročitajte i ...  Teta i ja 2

„Moja mala kurvo.“ Njegova usta su se pomerila na njene bradavice. Sisao je jako, gotovo bolno, ali je Nataša samo jače stenjala za svojim bratom. Ugrizao je drugu bradavicu i dao joj mali šamar. Njegov prst se igrao sa prstenom njenog anusa, zadirkivajući ubacujući srednji prst, imitirajući jebanje. „Zapamti da ti samo ja mogu doneti zadovoljstvo. Samo moj kurac može da te natera da svršiš.“

„Da!“ jahanje bratove kurčine

Zabio se u nju do muda. Oštro je zavapila, osetivši savršen osećaj kako je bratov penis ispunjava i širi. Njegovo tucanje je uvek postajalo životinjski divlje pred svršavanje, i to je znala. Nataša je osetila kako šiklja sperma, nadolazeći jače nego ikada, dok se njen brat neprestano zabijao u nju.

„Ohhhh daaaa… najbolja pička koju sam ikada imao…“ Brat ju je doveo do još jednog teškog orgazma. „Gledaj kako te moj kurac puni“, povukao ju je u sedeći položaj, tako da su oboje mogli da vide kako se njegov penis prazni u nju.

„Oh bože, ovo je tako prljavo… tako… moj brat… moj brat…“

Njena pica je još uvek pulsirala, i dalje je požudno gutajući kurac svog brata. Ništa bolje od osećaja da ti iz pičke curi od toliko sperme. Pogotovo ako pripada tvom bratu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Nove erotske price

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Prava sam 1 min čitanja
pusenje kurca transica 4 min čitanja
Napaljena sisata zavodnica 1 min čitanja
Kučka jahanje kurčine 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!