Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Molio me za guzu

2 min čitanja

Kada je mama otišla na specijalizaciju u Ameriku na godinu dana ostao sam sam sa tatom. On bi kao i obično radio po cijele dane a ja bih se poslije škole vucao sa društvom ili kurvama. Jedno veče kada je već prošlo dva mjeseca od maminog odlaska ulazi meni tata u neko doba noći u sobu samo u gaćicama na kojima se ocrtavala velika budža. Vukla mi je oči ali sam se pravio da ne gledam. Moram priznati da sam od malena volio da gledam u kurčeve čikama i momcima na plaži. Sjeda on kraj mene na krevet i reče mi:
“Sine upitao bih te nešto”
-Pitaj tata
“Hoćeš dati tati malo guze”
-Kako misliš dati?
“Pa da tata stavi malo ovu svoju nabreklu karu, znaš da već dva mjeseca ništa ne jebem a nakupilo se baš sperme”
-Joj tata pa boljeće me (rekao sam to jer znam koliko me boljelo kada am stavljao sebi dezedorans jednom prilikom čisto da znam kakav je osjećaj imatin nešto u pakašu)
“Ma neće sine, tata će biti nježan. Vadiću ga svaki put kad te zaboli”
-Ajde onda tajo, znaš da bih ja tebi sve dao što imam
“Ma ti si moj sinčina”
Istog trena sam svukao sa sebe pidžamu a tajo gaćice. Zauzeo sam doggy stile. Pljuvaoi mi je na pakaš i na svoju kurčinu kako bi me dobro pripremio za ubod. Već kada je počeoglavić da ulazi znao sam da je to ono što mi cijelog života nedostaje. Uživao sam u svakom ubodu kao u lizu najukusnijeg sladoleda.
kako si ti taji dobar, mmmmmmm. kako ću te nafilovati, bićeš moja igračkica godinu dana, nikad tanju pičkicu nisam probao, hajde malo vrti guzom da se tata ne muči mnogo, hajde se nabijaj.. govorio je sve tako a ja sam ispunjavao svaku željici. Promijenili smo brdo poza, sex je trajao satima. Na poslijetku je uslijedio mlaz vrele spermetine u litrama a tata je vrištao kako ranjena zvijer. Da sam nemoćan osjetio sam tek kada je kurčina iskliznula. Tata odvedi me na kupanje zaplakao sam. Okupao me i donio nazad u krevet. DAnima sam ležao razjeban u krevetu ali tata me je svako veče iznova filovao. Kroz par edelja sam postao ovisan o kurcu, tata je uzeo godišnji a meni je počeo raspust. 25 dana nisam silaziio sa kurca a moj organizam se navikao i zavolio kurac jednako kao ja. Od tada se svako veče jebemo do ranog jutra u mojoj sobi a da za to niko sem nas dvojice ne za.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
gresne cica maca

Još zanimljivosti

5 min čitanja
3 min čitanja

3 thoughts on “Molio me za guzu

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

1 min čitanja
1 min čitanja
6 min čitanja
Don`t copy text!