Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

U Zagrljaju sa Bebisiterkom

9 min čitanja
milf i teen tribbing

Biti učiteljica je oduvek bio moj san još od malih nogu. Znanje, vođenje i sabranost mojih profesora su me jako impresionirali. Čak ni nedostatak pažnje i strasti kod pojedinih profesora u srednjoj školi nisu mogli da poremete moju želju. I posle mnogo dugih i bolnih godina, konačno sam stigla do svog sna. Međutim, nije bilo tako lagano kao što sam se nadala.

Upoznavanje Hrvatska

Učenje dece je svakako bilo zabavno i veoma zadovoljavajuće, ali je zaista uzelo danak. Kada bih se vratila kući, bila bih previše iscrpljena da radim bilo šta osim da jedem, gledam TV ili spavam. Društvena leptirica kakva sam bila u tinejdžerskim godinama je nestala. Sada sam bila ono što su zvali – odgovorna odrasla osoba.

Ali kada morate sami da odgajate bebu, to iz korena menja vaše poglede na život. Nisam se žalila zbog toga, moja Sofija je bila preslatka dobrica i nisam požalila što sam je usvojila pre godinu dana. Ali sa mojim prenatrpanim rasporedom, potreba za bebisiterkom je znatno porasla. Srećom, moja komšinica je bila potpuna suprotnost od mene: mlada i sa dosta slobodnog vremena. I apsolutno je obožavala bebe, tako da je to svakako bio plus.

Uzela je pauzu na fakultetu iz ličnih razloga i pristala je na ideju da čuva Sofiju kada mi je to potrebno. Obično bih joj platila petkom, a ona bi se vratila sledećeg ponedeljka. Ali večeras sam potpuno zaboravila na nju. Čim sam primetila da je Sofija već zaspala, moj refleks je bio da se bacim u krevet. Ova nedelja je bila posebno duga i stresna i jedino o čemu sam mogla da razmišljam je kako da se malo opustim, zaboravivši da isplatim dadilju koja me je čekala u dnevnoj sobi.

A najbolji način da se opustim bio je da se posvetim svom telu. Na kraju krajeva, prošlo je više od dve nedelje otkako sam poslednji put mogla da se igram sama sa sobom. Toliko dugo bez orgazma sigurno je doprinelo mom usranom raspoloženju, a želja da se igram sa svojom pičkom bila je posebno velika to veče.

Dugmad moje bele bluze bila su prilično brzo otkopčana. Srećom, moj grudnjak je imao frontalni otvor, tako da nije bilo teško skinuti ga. Uzdah olakšanja napustio mi je usta kada su moje velike grudi puštene na slobodu. Kad sam zgrabila svoje mekane brežuljke i počela da se igram sa njima, mogla sam samo da razmišljam o tome koliko bi se ovo osećalo bolje ako bi tuđe ruke radile posao umesto mene.

Kao rezultat pomeranja prstiju prema bradavicama, moje disanje je postajalo ubrzano. Moj um je počeo da luta izvan stvarnosti, ispunjavajući se prljavim fantazijama dok su se moje ruke temeljno igrale mojim grudima. Moje noge su se raširile pod uticajem ovog zadovoljstva. Još uvek sam nosila suknju, ali nije bilo teško spustiti ruku dole i zadirkivati svoju vaginu. matirka se mazi u krevetu

Moje gaćice su bile prilično natopljene tamo dole i bilo je u najmanju ruku veoma uzbudljivo. Ispustila sam tihe jauke kada je moja ruka počela milovati moje nabore kroz moje gaćice. Prošlo je dosta vremena otkako se nisam osećala ovako dobro. Kako sam uspela da izdržim dve nedelje bez ovoga, bilo je van mog razumevanja. Oči su mi se zatvorile, dodatno me uranjajući u svoje fantazije dok je moja ruka nastavila da radi na mojoj pički.

Pročitajte i ...  Lesbo bus

„Stvarno morate uložiti koji dinar u vibrator.“

Činilo se da je glas došao niotkuda i prepao me. Odmah sam povukla pokrivače da sakrijem svoje telo, a izostavila sam samo glavu. Osoba koja je govorila nije bila niko drugi do Sara, na koju sam očigledno zaboravila dok sam bila u svojim požudnim fantazijama. Stajala je tačno ispred kreveta, skrštenih ruku na grudima. Iz nekog razloga, sve što sam mogla da primetim bio je način na koji su njene helanke savršeno grlile njene sočne butine, način na koji su joj bradavice jasno virile ispod majice bez rukava, njena koža je blistala.

Odmahnula sam glavom, svo ovo vreme bez seksualnog oslobađanja me je zaista pogodilo. Ali ona je bila moja mlada bebisiterka, nisam smela imati takve misli o njoj, posebno s obzirom na neprijatnu situaciju u kojoj me je zatekla. Tada sam shvatila da joj još uvek nisam odgovorila.

„Ovo je tako sramotno! Ja sam potpuno zaboravila na tebe…“ Počela sam da lutam, ali me je brzo presekao njen razigrani glas.

„U redu je, sada bih mogla da iskoristim jezik na tvojoj pički.“

Njene reči su me iznenadile, posebno jer je bila tako opuštena i samouverena. Otvorila sam usta u znak protesta, ali kada sam videla njenu ruku koja kreće da skida majicu to je uništilo moju poslednju odbranu. Ionako mi to ne bi bilo prvo iskustvo sa devojkom, fakultet se već pobrinuo za to.

Pogled na njene sise uspeo je da me učini vlažnijim nego ranije. Njene sise divne mlade i čvrste, a njen blago zakrivljeni stomak samo je doprineo njenoj ukupnoj seksualnosti. Pre nego što sam shvatila da je na meni, njene usne su se spojile sa mojima u strasnom poljupcu koji je oslobodio talas topline u mojoj srži. Koliko je prošlo od kada sam nekoga poslednji put poljubila?

Način na koji je vrtela jezikom u mojim ustima bio je dokaz njene veštine. Ko je znao da tako slatka devojka to može imati u sebi? Povukla se iz našeg poljupca, ostavivši me bez daha i osmehnula se. Njene oči su zurile duboko u moje kada su njene ruke zgrabile moje sise i počele da ih nežno masiraju. Nisam mogla a da se malo ne migoljim ispod nje. Njen dodir je bio opojan, znala je gde i kako da mi ugodi, a ja sam molila za još.

Ova devojka je jednostavno znala kako da usreći drugu ženu. Moje ruke su zgrabile njenu kosu i primakla sam je a ona je nemilosrdno sisala i lizala moje bradavice. Sve što sam mogla da uradim je da ležim tamo kao paralizovana i da stenjam od užitaka koje mi je pružala. Bilo je tako sjajno da mi neko drugi ugodi, to je bilo mnogo bolje i intenzivnije nego da to radim sama. Poljubila mi je grudi pre nego što je sela na krevet i skinula helanke. Ostale su joj samo gaćice koje su se brzo spojile sa ostatkom njene odeće na podu. Njen kažiprst je ukazao na njenu mokru picu.

Pročitajte i ...  Emilija

„Tvoja usta – tamo!“

Nisam časila ni časa. Njeni natopljeni nabori izgledali su prilično privlačno. Dole je bila samo malo dlakava, sve je bilo lepo oblikovano. Ukusan obrok je tražio da se pravilno pojede. I bila sam više nego srećna što sam baš ja ta koja će ga okusiti. Čim je moj jezik došao u kontakt sa njenom pičkom, njene ruke su se stisle na čaršave. Izgleda da nisam izgubila svoje veštine posle svih tih godina. Jezik mi je neko vreme zadirkivao njene spoljne usmine pre nego što sam zakopala dublje. matorka joj liže mladu pičku

„Mmm liži me svuda…“

Nikada ne bih pomislila da bi me slušanje pohvala i ohrabrenja moglo toliko pokrenuti. Moj um je bio preplavljen potrebom da joj ugodim i moje ruke su zgrabile njena bedra, raširivši ih dalje. Bila je prepaljena a ja sam jezikom išla od pice do anusa, i što sam više slušala te seksi sitne jauke koje je ispuštala, to sam više želela da joj ugodim najbolje što mogu.

Njene čvrste ruke uhvatile su me za glavu i povukle moj jezik do njenog blistavog klita. Odmah sam shvatio šta želi i nisam gubila vreme igrajući se sa njenim klitorisom. To je uticalo na njeno dublje, glasnije disanje i nešto glasnije jauke. Način na koji me je povukla za glavu i naterala me da joj udovoljim bio je tako zadovoljavajući. Osećala sam se kao da sam mala robinja posvećena udovoljavanju svojoj ljubavnici i jednostavno sam uživala u svakom delu.

„Oh, da, jebote! Namesti se za mene.“

Znajući koliko je vešta sa svojim jezikom, jedva sam čekala da svojom čarolijom izmami moj orgazam koji sam tako dugo čekala. Brzo sam se otarasila gaćica, ostavivši samo crne najlonke, i zauzela položaj četveronoške kako mi je rekla. Neočekivani udarac po dupetu me je naterao da zacvilim. Kada sam je čula kako šapuće da mi je sočno dupe, nisam mogla a da ne pljesnem rukom po svojim guzovima.

To je bio jedan od retkih trikova koje sam naučila na faksu. Činilo se da ju je ovo inspirisalo da me jače udari, u čemu sam uživala. Ugrizla sam donju usnu kada sam osetila njen prst kako se vuče po mojim mokrim usminama. Moja ženstvenost je bila puna potrebe za njom. Želela sam da mi uradi sve prljave stvari kojih se seti. Osećala sam se kao da je moje telo bilo u njenoj milosti da raspolaže na koji god način želi sa njim i ovaj osećaj da me neko želi bio je u najmanju ruku uzbudljiv.

Njen prst je došao do mog klitorisa i nežno ga pritisnuo. Zastenjala sam na njen meki dodir. Sara je definitivno znala da se snalazi u pički i dopadala mi se kao dominantna devojka iako je bilo dosta mlađa od mene. Morala sam da gurnem lice u jastuk kada je počela da me jede. Tako su moji vriskovi zadovoljstva bili pomalo prigušeni. Način na koji je radila jezikom u meni dok se istovremeno igrala sa mojim klitorisom učinio me slabom.

Pročitajte i ...  Moja Baka

Moja pička je bila u jebenom raju! Svaka sekunda toga bila je samo zapanjujuće zadovoljstvo kakvo nikada ranije nisam osetila. A kada mi je raširila guzove za dublji pristup mojoj pički, osećala sam se kao da sam na ivici svršavanja. I mogla sam da osetim da ću svršiti snažno.

„Ne sada, ne još… imam nešto novo što ću te naučiti.“

Bila sam pomalo razočarana, ali ipak uzbuđena zbog te „nove stvari“. Rečeno mi je da legnem na bok dok je Sara sedela uspravno, sa nogama na obe strane mog tela. Po izgledu, trljali bismo svoje pičke zajedno. Sigurno je izgledalo zabavno, ali sam se pitala koliko bi to moglo biti praktično. Nikada ranije nisam radila nešto ovako i bila sam radoznala koliko bi truda to zahtevalo. Međutim, sve brige i pitanja su mi pobegle iz glave čim smo počeli da meljemo jedna o drugu.

Napaljeni klitorisi i naša vlažnost omogućili su optimalno trenje i, o moj bože, ovo je bilo neverovatno. Trljanje naših natopljenih pičkica jedna o drugu bilo je čisto zadovoljstvo i obe smo stenjale od toga, ne mareći više da ćutimo. Škripanje kreveta i erotični zvuci pratili su naše zvukove zadovoljstva. Njena ruka je čvrsto grabila moje dupe dok smo išle brže sa našim klizavim mlevenjem. milf i teen tribbing

Mogla sam da osetim koliko je mokra od mojih i sopstvenih sokova i ovo je bilo čak neverovatnije nego što sam ikada mislila da će biti. Sada smo već vrištale – svedočanstvo našeg zajedničkog zadovoljstva. Zatvorila sam oči i dozvolila da moje telo obuzme ritmično mlevenje i ogromno zadovoljstvo koje je to donelo.

„Ohhh, jebote, svršiću!“ Stenjala je dok je njen stisak stezao moje dupe.

Naši zvuci ispunili su prostoriju dok je slatki talas zadovoljstva rastao iz nas i izbijao duboko iz našeg jezgra, dovodeći naša tela do ludila. Ovo je bila vrsta orgazma koji prate uvijanje prstiju i okretanja očima o kojoj je svaka devojka sanjala u svom seksualnom životu.

Onda smo obe legle na moj krevet, natopljene našim sokovima i zadihane. Srećom, Sofija je i dalje duboko spavala i nije se probudila od sve naše buke. Sara me je tada lagano bocnula u dupe sa osmehom na licu.

„U ponedeljak uveče u isto vreme?“

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!