Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Maćeha je Moja Gospodarica!

8 min čitanja

Njeni koraci su se približavali. Zvuk njenih potpetica koje polako udaraju o pod u mom pravcu uspeo je da me uzbudi i prestraši u isto vreme. Klečao sam u dnevnoj sobi trideset minuta za kaznu. Napokon mogu da se opustim i da izdrkam kurac, pomislio sam. Ali pornić koji sam pustio je izgleda ipak bio glasniji nego što sam mislio.

Iskoristila je svoj rezervni ključ da otključa vrata moje sobe i uhvatila me sa nauljenom rukom i spuštenim pantalonama. Nije gubila vreme hvatajući me za kosu i vukući me, šamarajući me usput dok je pretraživala moju sobu i moje torbe.

„Oh, šta to imamo ovde?“ Znao sam da sam ga najebao. Smejala se dok je sve što je našla stavljala na sto. Pognuo sam glavu od stida. „Bič, zanimljivo. Lisice? Nisam znala da imam kriminalca u svojoj kući.“

Pored toga našla je i moje crteže. Slikao sam i crtao zgodne moćne žene koje drže bičeve, puše cigarete i nose strapon dildo oko struka. Nadao sam se da neće pronaći onu najtajniju sliku. „Čak si i mene nacrtao? Ti si pravi umetnik, a?! Hajde, sagni se kao pas, bole me noge“, rekla je i poslušao sam je.

Crtao sam i slikao svoju maćehu u crvenom ogrtaču, sa naočarama i smeđom kosom vezanom u moćan rep. Oko vrata biserna ogrlica (da, imam i fetiš na nakit) i držala je bič dok joj je oko struka bio crni gumeni penis.

„Moram ti priznati, za napaljenog prljavog perverznjaka, prilično si talentovan.“ Rugala mi se, pritiskajući noge jače na moja gola leđa koja su joj služila za naslon. „Oh, a šta je ovo… strapon? Izgleda mnogo veći nego što možeš da podneseš.“

Zaista je bio ogroman i po obimu i po dužini. Nadao sam se da ću jednog dana naći nekoga ko će ga upotrebiti na meni jer sam se previše plašio da ga upotrebim sam na sebi. Okrenula se ka meni direktno. Nosila je samo svoj crveni bade-mantil sa kožnim crnim grudnjakom i gaćicama. Sada vam je jasno odakle mi inspiracija za njene portrete. Držala mi je lice i nanela nekoliko blagih šamara preko njega. maćeha gospodarica

„Kada bi tvoj otac video samo nešto od ovoga, ti bi bio gotov!“ Klimnuo sam glavom stidljivo. „On se muči jadničak, mesecima je udaljen hiljade kilometara da zaradi da ti sve obezbedi… a ti OVO radiš? Ne mogu ni da zamislim njegov bes.“

Moj tata je bio klasičan konzervativac srednje klase srednjih godina. Nikada mi nije bilo jasno kako je mogao posle mame koja je bila divna religiozna žena da oženi ovu perverznu i dosta mlađu dominantnu nasilnicu. Očigledno je to savršeno krila od njega.

„Molim te, nemoj reći tati.“

„Ne znam… on je meni udelio obavezu da te čuvam i ja ne bi smela da krijem ove stvari od njega.” Nasmejala se i podigla bič. „Osim ako sama ne uzmem stvar u svoje ruke i disciplinujem te.“ Nagnula se uz moje uhi i prošaputala. „Tvoj izbor!“

Pročitajte i ...  Iznenađenje

Progutao sam pljuvačku i klimnuo glavom. „Dobar izbor. Klekni na kauč i stavi ruke iza glave.“ Ona to verovatno nije znala, ali ova kazna je počela da liči na moju fantaziju. Udahnuo sam i osmehnuo se. Šta god da se desi, ne može se meriti sa onim što bi mi moj tata uradio.

„Ako si mislio da ću ovo učiniti seksi… na način koji ti prija…“

„Aaaaaahhh!“ uzviknuo sam. Udarac je bio mnogo jači nego što sam očekivao. Sletanje biča na moje golo dupe bilo je nešto najstrašnije što sam ikada osetio u obliku bola. Pre nego što sam uspeo da dođem do daha, udarila me je još 3 puta. Nisam mislio da će biti ovako bolno kada je to samo bila fantazija. Ponovo se glasno nasmejala.

„Očigledno me ne poznaješ “sine“. Svuda ćeš imati tragove koje će te podsećati da sa mnom nema zajebavanja.“ Zamahnula je bičem i ovaj put me odalamila po golim stopalima.

„Molim te, ne mogu više.“ Zacvilio sam, moj osmeh od ranije je nestao. „Obećavam da više neću drkati!“ bičevanje maćehe

Nastavila je a ja sam prestao da brojim udarce. Nakon nekoliko minuta zaustavila se. Prišla mi je i držala moje lice, ližući moje suze i ljubeći me u čelo. „Moj jadni posinak nije mogao da izdrži batine kao pravi muškarac.“ ponižavala me je. Pao sam na kauč, razvaljen. Ali tada sam osetio čudno zadovoljstvo koje obuztimalo moje telo.

„Nadam se da znaš šta sledi?“ upitala je, bacivši bič i podigavši džinovski strapon.

Kupio sam taj strapon ali nikada nisam imao hrabrosti da ga iskoristim. Gledala me je zlobnim pogledom dok je vezivala kaiševe oko struka. „Bolje bi ti bilo da dođeš i popušiš ovaj jebeni kurac… ne teraj me da ponovo koristim bič.“

Otkotrljao sam se sa kauča i kleknuo ispred nje. Polako sam polizao vrh i stavio ga u usta, sisao ga i stavljao pljuvačku na njega. Pevušila je i mazila me po kosi dok sam se borio sa silikonskim dildom. Sa svakom sekundom, ulazio je sve dublje u moja usta.

„Sladak si kada ideš tako sporo, ali moram da ubrzam tempo.“ Uhvatila mi je glavu i nabila mi lažni kurac u grlo. Nakašljao sam se i pljuvao na pod. Ošamarila me je. „Pljuješ samo na kurac, jasno?“ Nastavila je da mi maltretira usta, terajući me da primim celo čudovište u svoje sićušno grlo.

„Ohhh, ti si gladan dečko? Kakva si ti jebena prljava drolja.“ Nasmejala se i začepila mi nos prstima zaustavljajući dovod vazduha na 30 sekundi. Pljuvačka iz usta suze na očima a sline su mi išle iz nosa. Ona je, naravno, uživala… a i meni se kurac sve više dizao.

Pročitajte i ...  Neočekivana Novogodišnja Žurka

„Ne bih da trošim mnogo lubrikanta, pa se pobrini da bude mokar.“ Nastavio sam sisati njen kurac dok mi je stenjala u uho. „Prelepo. Jesi li spreman da primiš ovaj kurac u svoje dupe?“ klimnuo sam glavom u iščekivanju, zaista sam želeo da me jebe! Povukla me je na kauč, namazala kurac uljem i sagnula me kao kad me je bičevala.

Ušla je polako, a ja sam uzdahnuo jer je veličina strapona bila komično velika. „Osećaš taj veliki kurac, zar ne?“

„Daaaaaa.“

„Reci DA Gospodarice!“

„DA DA DA GOSPODARICE!“

Snažno me je udarila po guzici i zacvilio sam. Bilo je prelepo dok me je tucala, osetio sam kako pogađa svaku do tada nedostižnu tačku. Ali niotkuda je snažno ubrzala. „Da da, primi taj kurac u svoje prljavo dupe!“ vikala je, hvatajući me za struk i razvaljujući moju guzu. „Ti si jebena kučka koja voli kurac.“

„Ja sam jebena kučka koja voli kurac!“

„Reci to u kameru.“ Tada sam tek shvatio da drži telefon u ruci, sa kamerom usmerenom ka meni. „Zašto ti se toliko sviđa moj kurac?“

„Jer sam jebena kučka!“ Vrištao sam. Toliko sam uživao da je moj kurac bio na ivici orgazma.

„Ne čujem te!“

„Ja sam tvoja jebena kučka Gospodarice!“ Ponovo sam vrisnuo kada me je bič udario u leđa. Pustila je moj struk i sada je bez napora nabijala lažni kurac. „Voliš da budeš kučka?“

„Da Gospodarice!“

Nastavila je da bičuje i da me jebe. Noge i kolena su mi vibrirala. Kao da sam imao milion orgazama odjednom. Kada je zastala osećao sam tugu jer nisam želeo da prestane. „U redu, sada želim da me pojebeš.“ Udarila me je u dupe. „Hajde dečače.“

Nisam to očekivao ali čak sam uspeo da se nasmejem. Moj kurac postajao je sve tvrđi, pred-sperma je već počela da se izliva iz glavića. Tada mi je opičila nekoliko šamara preko kite. Zatim ga je zgrabila i drkala ga istim zamahom kojim me je jebala, a ja sam vrisnuo još jače.

„Svršiću!“

„O ne, nećeš!“ Pustila je moj penis i zavalila mi šamar. „Ne svršavaš dok ja ne kažem. Jel to jasno bedni crve?“

Zatim je počela da mi pljuje lice dok nisam zinuo i tada je pljuvala u moja usta. „Pljuni me jače!“ Zastenjao sam jer sam uživao u ponižavanju, a ona se osmehnula i nastavila da izliva svoju pljuvačku po meni. Nije pokazala milost i podigla me je. Znao sam da je jaka, ali nisam očekivao da će biti ovako jaka. U ovom trenutku sam zaista bio samo kučka.

Pročitajte i ...  TATA U BOLNICU,JA NA MAMU-- TRECI DIO

Bacila me je nazad na krevet i skinula grudnjak, otkrivajući svoje velike sise. „Možeš ih dodirnuti, zaslužio si.“ Nasmejala se, nastavljajući da skida strapon i svoje gaćice. Sa suzama u očima ja sam sisao njene grudi kao žedna beba. Davila me je nežno jednom rukom, a drugom je mazila moj kurac.

„Ti si spreman da svršiš, zar ne dušo?“ Opkolila me je nogama, sela mi u krilo i lagano sam do kraja ušao u njenu vrelu pičku! Vrištao sam dok sam zatvarao oči.

„Gledaj me! Ne skidaj pogled sa mene!“ – otvorio sam oči i gledao je, jedva uspevajući da odložim orgazam. Jahala me je nežno i tiho, bilo je nečega čak erotskog u načinu na koji me je jebala. Grubost je nestala, njeno disanje je postalo pliće i brže… očigledno je i sama bila na ivici. maćeha mu jaše kurac

„Sada… sada… imaš moju dozvolu….“

Celo moje telo se pokorilo i doživeo sam najbolji orgazam u svom životu, zajedno sa njom.

**

Ležao sam u krevetu, držao se za lice dok sam se oporavljao od onoga što se upravo dogodilo. Ispružila je ruku i podigla me. „Obično bi u ovim trenucima morao da me oližeš i da posisaš svu spermu koju si uneo u mene. Ali vidim da si jebeno iscrpljemn.“ Mahnula mi je telefonom i pokazala snimak. Osećao sam se posramljeno, ali više od toga, bio sam oduševljen.

„Ako se opet budeš loše ponašao, ako budeš drkao bez pitanja – imam ovaj video. Zapamti – od danas pripadaš meni!“ prošaputala je.

„Hvala.“

„Nema na čemu dušo. Sada se istuširaj i odmori“, rekla je a ja sam klimnuo glavom. „Takođe ne očekuj da ćeš uskoro dobiti neku od svojih igračaka. One pripadaju meni i koristićeš ih samo kada ja to kažem.“

„U redu Gospodarice.“ rekao sam i krenuo u kupatilo.

Celo telo mi je bilo bolno, dupe me je bolelo do te mere da nisam mogao normalno ni da sednem. Da – bio je to najbolji dan ikada.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!