Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Moja Ana

7 min čitanja
pusenje kurca zestoko

Bilo je još uvijek vruče ko u paklu. Prošlo je osam sati a ja sam u gačama sjedim na kauču i gledam TV. Zazvonilo je na vratima a ja zakrenuo očima i opsovao onoga ko je došao. Ana na poslu a ja malo prije metnuo pornič i taman se napalio i počeo drkati. Uvijek sam voleo da gledam jebačinu. Ponekad sam uživao više drkajuči nego da jebem Anu. Strpao sam kurac u gače i dok sam došao do vrata malo mi je spao. Otvorio sam i samo progurao glavu misleči da oteram uljeza i da nastavim sa drkanjem. A to na vratima moj najbolji prijatelj Mirsad. Roditelji se doselili u Sloveniju a on se tu rodio. Bili smo prijatelji od malena. Zajedno išli u školu i ponekad drkali zajedno i igrali se. Zvao sam ga Mirs kao i drugovi u školi. Bilo nam je lakše. Tako je onda bio i moj vjenčani kum.

Još uvijek isti ko prije. Nije se skoro ništa promenio. Dolazio bi dva do triput na godinu i prespavao kodnas dan dva ili preko vikenda.

besplatan sms

. Izneneđenje. Rekao je.

Nasmijao se i zagrlio me ljubeči me. Pa kako si mi.Rekao mi je. A gdje ti Ana?

Radi posle popdne. Dolazi poslije 22:30

Ahaaaaaaa. A ti? Šta radiš? Drkao si? Još ti se vidi. Smijao se i zadirkivao me.

Popili smo malo i pričali o starim danima. Kako sad živimo i slično. Tako je brzo prošlo vreme i evo Ane na vratima.

O bože. Ko nam to došao. Sva se topila moja Ana. Grlili su se i ljubili a ja kao da sam imao osječaj da malo predugo. Pogotovo kad joj je dao jedan poljubac na usne koji je trajao malo duže. Dok je Ana pripremala večeru ja se istuširao a on joj pomogao kao svaki put dok je bio kod nas. Poslije večeri još smo nešto malo popili i pričali do kasno u noč.

Moram na spavanje. O bože. Kako ču da se dignem ujutro na posao. Vi imate vremena. Ana ne radi subotom. Otišao sam u sobu i zavalio se na krevet. Misleči na pornič i na drkanje digao mi se i počeo sam lagano da ga navlačim. Čuo sam kakao se neko tušira a onda kakao se sprema kauč u boravku. Znao sam da je to Ana, koja sprema krevet za našeg kuma. Digao sam se i htio da joj iz galerije viknem da me probudi ujutro ako se slučajno sam ne probudim. Taman kad dođem i otvorim vrata iza Ane, koja je namještala krevet pojavio se Mirs i to sasvim gol. Priljubio se uz Anu i počeo da je hvata za sise i ljubi je u vrat.

Pročitajte i ...  Seksualno otkrivanje

Sačekaj malo. Jan još sigurno ne spava. Rekla mu je.

Ma daj. Koliko je popio sigurno nema pojma gdje je. Namjerno sam mu sipao piče ko u svatovima. Pričao joj je i dalje je ljubio .

Mmmmmmmmmmmmmm. Bože. Još ti je uvjek takav. Čuo sam Anu kako mu priča.

Da meni se diže odmah samo da pomislim na tvoju pičku. Pa znaš da sam se uvijek palio na tebe. Volim da si moja kurvica. Da te jebem ko kuju kad god mi se digne. A i ti voliš moj veliki kurac. Zapravo svaki dobar kurac. Neznam kako Jan dosad nije skužio.

Nisam mogao da vjerujem. Pa oni su se več jebali. Kada. Nisam imao pojma. Bio sam ljut i baš sam htio krenuti niz stepenice, da napravim sranje, kad sam osjetio da mi se kurac u gačama digao do bola i da ga več nesvjesno polako mazim.

Bože što te želim. Jebaču te ko kuju sve dok se Jan ne digne. A poslije čemo zvati i Zvonu da mi pomogne. Želiš li to? Moja kurvice. Šaptao joj je u vrat ljubeči je i jednom rukom je hvatao za sise a drugom je mazio po pički.

Onda se Ana okrenula prema njemu i zagrlila ga. Ljubili su se ko dečko i cura priljubljeni jako jedan uz drugoga.

Želiš ga? pogledaj koliki mi je? Šaptao joj je. A Ana se samo spustila niz njegovo golo tjelo ljubeči ga sve do kurca. A onda mu ga uzela u usta. Pa ga izvadila i lizala i ljubila po glaviču, sa strane i onda ga opet strpala u usta. Cjelog. Svih njegovih 20 cm i možda čak i više.

Toooooooooooooooooooo. To volim kurvo moja. Sisaš isto ko u svatovima. Tako daaaaaaaaaa. Pričao je i jebao je u usta. Držeči je za njenu dugu bjelu kosu nabijao se do jaja. Bože. Kako je moguče. Kad sam joj ja htio to uraditi skoro bi povračala a moj kurac je tek 15 cm. Uvijek se bunila kao ,da joj se to gadi.

Bio sam skoro pri kraju. Osječao sam da ču svaki čas svršiti. Bože što me palilo sve to. Pogotovo kad pomislim da su se več jebali prije. A onda jebajuči je u usta ko kurvu Mirs je podigao glavu i skoro zarzajuči ko ždrijebac od slasti dok mu moja žena pušila, on je otvorio oči gledao pravo u mene . Samo je malo trznuo i kad je vidio da ga drkam nasmješio se i nastavio dalje da je navlači na svoju batinu. A ja baš u to vrijeme počeo da svršavam ko nikad dosad. Sjeme mi štrcalo više od metra preko ograde galerije. Jedva sam uspio da mu prstom pokažem da šuti. On se samo nasmijao i još je jače navalio na nju. Odjednom je gurnuo nazad da je pala na krevt i zavukao svoju glavu medju njene noge ljubeči joj pičku.

Pročitajte i ...  U javnoj kući

Sva ti je mokra. Jel spremna da primi moj top. Da ti ga nabijem ko kobili. Pričao joj je.

Ana je samo razkrenula noge do kraja i molila ga da je jebe. Daj. Daj nabij mi ga.Molila ga.

A on se nagnuo naprijed., podigao joj noge na ramena i namjestio ga na njenu počku. Nisam mogao vjerovati. Sam je jednim trzajem, bez da ga namjesti rukom pronašao rupu i sjurio se do jaja od prve.

pusenje kurca zestokoAaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Viknula je Ana i u isto vrijeme počelo je njeno prvo svršavanje. Jebao je kao životinja. Kad bi je ja jače malo nabio samo bi se ljutila. A sada? On joj svoju batinu nabija ko luđak. A Ana ga još moli, da je jebe još jače. Neznam kako mu uspjelo. Ana ga zagrlila oko vrata a on se podigao njom ne vadeči kurac i ovako nabijenu nosao po primačoj sobi.

To volim. Da. Tako. Spusti me sada na svoj kurac do kraja. Daaaaaaaaaaaaaaa.

Jebajuci je tako ponekad bi Mirs pogledao gore kao da provjeruje dali još gledm. A ja sam drkao ko blesav. Kurac me boleo, toliko sam ga jako stegao. Nikad nisam uživao više nego sada.

Ti si moja kurva. Jebaču te kad god zaželim. I svi moji drugovi. Pričao joj je znajući da ja slušam. Jana čemo svezati a mi čemo te jebati danima. Neka gleda i uči štoo je jebačina. Želiš to? Kurvo moja.

Daaaaaaaaaaaaaaaaaa. Samo da me ti jebeš. Da osjetim tvoj veliki kurac. To volim.

A Zvonin? I njegov voliš?

Da volim . Volim velike batine. Da mi napune pičkicu do kraja. Da me glavičem udaraš u ulaz rodnice. Da mi sve rupice napunite odjednoom ti i tvoji drugovi.Tek tad dobro svršimmmmmmmmm.

Pročitajte i ...  Ostvarenje Sna 4. Deo

Zategla je Ana kad joj ga je jako nabio. Spustio je na pod i namjestio na sve četiri ko kuju, ko kobilu. Ana je guzom gurala nazad da što prije osjeti njegovo batinu.

Želiš ga ovako? Daj reci kad sam te prvi put ovako jebao? Pričao joj Mirs. Gledajuči gore u mene. Jesi zapamtila? Reci mi kada? Kurvice moja.

Na vjenčanjuuuuuuuuuuuu. Zategla je jer joj ga zabio do jaja. Na vjenčanju, dok je jan pričao sa roditeljima o kuči koju če da nam srede. Dok su svi plesali ti si me odvukao dolje u podrum ispod sale. A ubrzo i Zvona je došao za nama. Mmmmmmmmmmmmmm. Bilo je ludo. Smijala se moja Ana i nabijala se na njegovu batinu. Sad ču, bože svršavam, počela je da cvili ko luda.

Mirs je uhvatio još jače za kukove, da mu ne spadne sa batine. Izvadio ga do pola a onda nabio bez milosti do jaj. A moja Ana je svršavala cvileči ko nikad samnom.

Sad ču i ja. Rekao je. Gdje želiš da ti svršim? Daj reci kujo moja?

Daj, daj mi u usta. Želim da osjetim tvoje sjeme. Da ga progutam ko nekad. Na brzake ga izvadio a Ana se brzo okrenula nazad i namjestila mu usta. Mirs ga sjurio ovakvog mastnog, balavog u usta i počeo svršavati. U usta i po licu. Po njenim sisama, a ona je sve gutala i razmazivala prstima.

Voliš moje sjeme pitao je? Gledajuči pravo u mene.

Da volim. Volim sve što je tvoje. Pričala je sisajuči mu sada na pola dignuti kurac i kupeči svaku kap sjemena koju bi našla.

Ja sam svršio sada več peti put i kurac me boleo a još mi je uvijek stajao kao da sam se tek napalio.

Jebačemo se cjelu noč. Rekao joj je mazeči je opet po sisama i gurajuči svoje debele prste u njenu pičku. A neki če drkati. Baš nas briga.

A Ana se samijala opet ga hvatajuči za debelu veliku kurčinu.

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
besplatan sms

Još zanimljivosti

7 min čitanja
6 min čitanja
9 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

6 min čitanja
1 min čitanja
6 min čitanja
1 min čitanja
Don`t copy text!