Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

MASKIRANI OTMIČARI

5 min čitanja
maske jebanje fetis

Vraćala sam se sa posla. Vrućina, a još me I sandala žuljala. Krenula sam bila do centra da gledam izloge . Nije mi se išlo kući. Upravo sam prolazila red kuća u jednoj uskoj ulici.

Upoznavanje Hrvatska

Sagla sam se da istresem kamenčić kad iz jednog prašnjavog podrumskog prozora sa žičanom mrežicom kao da sam čula neko cviljenje I jecanje.

Mislila sam da se neko dete zavuklo u podrum igrajući se pa sad ne zna da izadje. Kapija je bila otključana pa sam ušla u dvorište. Viknula sam par puta ima li koga. Niko mi nije odgovarao.

Sišla sam niz neke memljive stepenice I ušla u uski mračni hodnik. Dole je bilo značajno hladnije. Malo sam se naježila.

Zastala sam osluškujući da vidim odakle dolazi zvuk. Bilo je tu više prostorija. Žurila sam u pravcu jecanja . Zastala sam na ulazu prostorije . Vrata nije bilo.

Vitka plavuša bila je vezana kožnim lisicama za neke cevi . Ruke su joj bile visoko iznad glave . Imala je mekani povez za oči ,sitno mrežaste samodržeće nadkolenice I crne salonke na visoku štiklu . To je sve što je imala na sebi.

Progutala sam knedlu. Pored nje dva muškarca potpuno u crnom I sa crnim maskama na glavama. Moja pubertetska maštarija.

U sred bela dana. Nisam mogla da verujem. Naslonila sam se na zid I posmatrala. Stezali su joj dojke , sisali joj bradavice. A ona se ježila I držala usta poluotvorena. Mazili su je po ravnom stomaku, po kukovima.

Videlo se da devojka uživa. Disala je duboko uz povremene jecaje. Spustila sam tašnu na pod I zaklonila se više iza zida. Uh ovo voajerisanje je bilo mnogo bolje od mog ustaljenog večernjeg maženja sa dezodoransom.

Pročitajte i ...  Razvaljivanje od kurca

Ljubili su je u usta naizmenično. Razmicali joj usmine prstima. Blago joj masirali mali klitoris. Uživala sam gledajući. Bradavice su mi se toliko stvrdle da su me bolele. Najradije bi skinula grudnjak al sam se bojala da ne šuškam previše.

Jedan muškarac sa prilično širokim ramenima je čučnuo ispred nje , prebacio joj noge na svoja ramena I krenuo da je licka blago I polako.

Cičala je dok su joj se kapljice znoja slivale niz čelo. Drugi dasa joj je gnječio I sisao bradavice.

Uh rado bih I gaćice skinula. Sad su me I one žuljale. Klitoris mi je pulsirao I oticao. Premeštala sam se sa jedne noge na drugu.

Zamenili su se. Sada je drugi čučao I lizao je dugim potezima jezika. Zavlačio joj je jezik u obe rupice . Vrtela je glavom levo desno.. Glasno je dahtala.

Grudi su joj bile čvrste uzdignute a bradavice tamne uvećane. Prvi joj je gurao prste u usta . Po dva prsta , duboko. Videla sam kako joj se tanak mlaz slio niz levu butinu .

Visoki , lepo gradjeni momak uzimao je njeno predivno izvajano malo stopalo u svoja usta. Videla sam kako sisa njene crveno nalakirane prstiće. Lizao ga je od pete prema prstima. Mirisao ga.

Onda se naglo podigao , otkopčao šlic I izvadio batinu krutu kao mermer. Mazio ju je njome po usminama. Zabacivala je glavu unazad iščekujući.

Zavukla sam ruku u gaćice I mazila se . Toliko sam bila mokra. Skinula sam gaćice I bacila ih na pod. Prozirna tečnost mi je lepila butine.

Držao ju je jako za kukove , podigao snažnim rukama I ušao do pola u nju. Ciknula je. Drugi momak joj je gnječio grudi.

Pročitajte i ...  Gruba, Bolna Motivacija

Onda ju je uhvatio za male čvrste guzove I podigao je još malo . Ušao je potpuno u nju I zadržao se malo.

Vriskala je. “ Da ! “ “ Da ! “ Daaaaaaaaaaaaa! “

maske jebanje fetisNekako se sva opustila a glava joj je klonula. Bila sam sigurna da je svršavala. Snažni momak je klizio I dalje unutra napolje. Ljubili su je naizmenično.

Ubrzavao je I počeo da se trza. Zario je svoje prste u njene male guzove. Ostao je tako par trenutaka a onda je prešao pored nje.

Drugi momak je otkopčao šlic , izvadio svoje tvrdo spremno koplje I lako ušao u nju . Sperma predhodnog se slivala niz njene butine.

Zavukla sam dva prsta duboko u sebe. Dok sam drugom rukom spustila korpe od grudnjaka. Prslanjala sam vrele bradavice uz hladni zid podruma.

Momak ju je jebao brzo , žustro, napaljeno. Cela prostorija je mirisala na njihove mlade sokove. Stezao joj je jednom šakom obraze. Drugom rukom joj je držao jednu nogu podignutu .

A onda ju je odvezao . Prebacio preko prašnjavog stola . Vezao joj ruke na ledjima . Pljunuo joj je par puta na uski mali otvor. I krenuo da se probija svojim širokim čvrstim glavićem.

Stenjala je I vrtela glavom rasipajući svoju dugu plavu mokru kosu. Zavukla sam jedan svoj prst , dobro ga nakvasivši u guzu. Trljala sam bradavice o zid.

Ulazio je polako u nju. Milimetar po milimetar. Očigledno je bila veoma uska. Guzovi su joj se ježili I tresli.

Drugi momak je svojim poludignutim udom prelazio preko njenih rastvorenih usana . Bila je uska. Momak iza nje joj je nežno mazio guzove. Stiskao ih , širio ih. Pljuvao je na taj mali otvor.

Pročitajte i ...  Stranac

Kita mu je bila debela I čvrsta. Vriskala je pokušavajući da oslobodi ruke. Sada već čvrst ud popunjavao joj je usnu duplju.

Držala sam dva prsta u mojim ustima I sisala pohotno. Gurala ih u pičkicu pa u usta pa u guzu . Po dva zajedno.

Ušao je u nju do kraja. Tresla se . Vrištala . A onda je opet klonula . Glava joj je pala I utihnula je. Momak se kretao I dalje dok nije I on počeo da se trese . Pao je preko nje I ljubio joj kosu I vrat.

“ Oh !“ Brzo sam popravila suknju , uzela tašnu I krenula prema izlazu . Žurno. Dosta sam videla. Uhvatila sam se za teška podrumska vrata . Otvorila ih. Svetlost me je na trenutak zaslepila . Udarila sam o nešto.

“ Eeeeeheeeeej ! Vidite šta sam našao ! Još jedna plavušica ! “ Visoki momak , takodje potpuno u crnom me je gurao nazad u podrum držeći me čvrsto za mišice.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Incest oglasi mamica sisa kurac 4 min čitanja
Bludnice elegantne 3 min čitanja
Don`t copy text!