Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Mamina Noćna Potreba

7 min čitanja
mama jaše sinov tvrd napaljen kurac

Lidija, 41, nije se radovala što će njen muž biti odsutan na poslu sledeće nedelje, a njena ćerka Sonja (19) je bila kod prijatelja nekoliko dana, što znači da će biti kod kuće sama sa svojim sinom Filipom, 18. Razlog zašto ne voli da bude daleko od svog muža toliko dugo je njen veliki seksualni nagon, kojim obično svake noći upravlja njen muž.

Upoznavanje Hrvatska

U takvim trenucima kada su razdvojeni, ona ima sredstva da ublaži svoje nastale porive, ali oni nikada ne zadovolje kao njen muž koji je tako veliki i tako snažan, a naravno, prevara joj nikada ne bi pala na pamet. Takve stvari treba rešavati zajedno.

Kada se tuširala te večeri, sa otvorenim vratima kupatila kao i obično, Lidija se osećala kao da je posmatraju, gledala je oko sebe, ali nije videla ništa sumnjivo. Ona, međutim, zna da njen sin voli da gleda kada se ona tušira i presvlači, ali joj to nikako ne smeta jer ostvaruje želje mladog momka koji treba da uči, a takođe je i bezazleno gledati, posebno uz svu prljavštinu na internetu.

Nakon tuširanja, Lidija baca pogled u sinovu sobu na putu do glavne spavaće sobe, i, kao što ona obično očekuje da vidi, on na internetu gleda gore pomenutu prljavštinu; ta prljavština je matorka-mladić porno snimak.

Što se tiče osećaja da ga posmatraju, on je nesvestan Lidijinog pogleda, toliko je zaokupljen svojom opsesijom. Lidija se vraća u svoju sobu i odlazi da se presvuče u pidžamu, ali pogled joj se zaustavlja na prelepom donjem vešu i razmišlja da se oblači, ali bez muža u blizini da uživa u tome, to bi bilo uzaludno. Dakle, nastavlja sa pidžamom i sprema se da se smesti u krevet uz malo posla na svom laptopu da proveri za sledeći dan.

Pozivajući iz udobnosti svog kreveta sa laptopom u krilu, Lidija viče: „Laku noće sine“, kao što bi obično radila. Ona čuje prigušen odgovor kroz zidove: „Laku noć mama“, zatim tišina, ali znajući da će on još neko vreme biti budan. Ipak, formalnosti su van puta, vreme je da se pripremi za sutrašnji posao. Lidija proverava sve što joj je potrebno i uverava se da je ono što treba da uradi i pripremljeno, dakle, vreme je za zabavu?

Pročitajte i ...  Moja Polusestra

To bi bilo lepo, međutim, primećuje da je dosta kasno i odlučuje da bez zabave legne u krevet. Zatvorenih očiju, baca se i okreće, ušuškava se u mekanu posteljinu, okreće jastuk na lepu, hladnu stranu, ali posle nečega što se činilo kao sati, Lidija je daleko od toga da zaspi.

Ona otvara oči da pronađe budilnik i vidi da nije prošlo ni 15 minuta otkako je spustila laptop i ušuškala se. Da stvar bude još gora, Lidija je počela da se napaljuje. Bez strasnog zagrljaja njenog muža, jedini način da se zasiti je da koristi jedno od svojih sredstava, u ovom slučaju vibrator.

Sa dohvatom ruke u fioku pored kreveta, ona pronalazi igračku i izvlači je; mesnati, debeli komad plastike i silikona specijalno proizveden u fabrici za sve ženske potrebe… Nevoljno, ona spušta donji deo pidžame i gaćice kako bi omogućila pristup igrački, ali, pre nego što je posegnula, razmišlja o pomisli koja joj je pala na pamet. Koliko puta se nađe sama kod kuće?

Maltene nikada. Ali to veče, ona je u kući sa sinom, i on bi mogao da se iskoristi. On se neće protiviti ispunjenju svoje fantazije, zar ne? Lidija leži boreći se sa svojom savešću oko toga da li treba da ode i pita ga. Otvoreno i direktno bez foliranja, kao što majka i treba da se ophodi prema sinu.

Ne pomaže joj to što njena napaljenost raste. Dakle, poseže da vrati vibrator u fioku, povuče gaćice i donji deo pidžame, i zabaci jorgan da bi ustala iz kreveta. Ona gleda, uočava seksi donji veš i ima ideju. Dole niz hodnik, Filip je u svojoj sobi i bori se sa sopstvenom napaljenošću dok pokušava da pronađe nešto sveže i zanimljivo na šta bi drkao.

Ohrabren samopouzdanjem znajući da njegova majka, jedina druga osoba u kući, bezbedno uživa u svojoj sobi. Dakle, Filip sedi za svojim kompjuterskim stolom potpuno go, i spreman da ga izdrka. Odjednom… „Filipe“ doziva glas tiho iza njega, zaprepašćujući ga i čineći da mu srce stane dok se okreće da vidi svoju majku na vratima, obučenu u seksi spavaćicu koja joj labavo oblaže grudi i elegantno joj visi preko bokova.

Filip, u šoku, kaže: „Mama? Šta koji kurac!“

Lidija kaže: „Mami treba pomoć sine. Tako si joj potreban. “

Pročitajte i ...  Zbog Bivše sam Zavoleo Spermu

Filip, u potpunoj neverici, pita: „O čemu pričaš? Šta ti treba?”

Lidija odgovara: „Molim te sine, trebaš mi. Mama te voli i ne želi da te povredi. Samo mi treba malo pažnje a ti si jedini koji mi trenutno može pomoći, molim te sine, molim te ?“

Filip, još uvek u neverici, pita: „Je li ovo šala? Zašto si tako obučen i šta si…“ Pre nego što je Filip uspeo da završi, Lidija prilazi svom sinu i ljubi ga snažno i strastveno na usnama.

Obema rukama uhvati njegov vrat i masira ga dok Filip jednostavno sedi tamo, potpuno nespretan i iznenađen. Što poljubac duže traje, Filip se više upušta u njega, stavlja ruke na majčine bokove i oseća mekoću svilene spavaćice. Lidija povlači naramenice preko ramena i spušta spavaćicu dole.

Lidija hvata Filipa i podiže njegove ruke da pomiluje njene grudi, još uvek duboko u poljupcu, i, dok se Filip igra sa njima, jednom rukom hvata njegovu skrotum, a drugom njegov penis. Ona oseća koliko je čvrst i spreman, pa se povlači od poljupca i kaže: „Sedi,“ a Filip radi kako mu se kaže, tonući u stolicu ispod sebe.

Lidija se spušta na kolena ispred svog sina i trlja mu noge dok ga gleda u oči, i pita: „Pogledaj me… Gledaj me…“, a Filip joj bulji u oči: “ Mama je tu za tebe. Mama će se pobrinuti za tebe. Ali, večeras ti više nisi mamin dečak. Ti si ono što mami zaista treba u ovom trenutku; muškarac. Trebaš mi da istupiš u odsustvu svog oca, i budi moj čovek večeras. Molim te, preklinjem te. Da li razumeš o čemu govorim?“ mama napaljena guta sinov kurac

Filip klima glavom, a Lidija hvata njegov kurac i naginje ustima počevši da mu ga sisa. Vodeći njegov kurac u ustima svojim jezikom, dok palac i kažiprst hvataju oko kurca i pumpaju ga gore-dole, Lidija stenje od zadovoljstva dok uživa u mesnatom ukusu tvrdog mladog kurca koji pulsira.

Nije tako debeo kao kod njenog muža, ali je sam po sebi impresivan. Dug i obećavajuć za ono što dolazi. Lidija prestaje da sisa i stenje, govoreći: „Ooooh, ne mogu više da čekam“, i ona ustaje i komanduje: „Na krevet, odmah!. Lezi na leđa“, a Filip skoči iz stolice i zauzima položaj na krevetu kako je njegova mama tražila od njega.

Pročitajte i ...  Kako se virenje zavrsilo seksom drugi deo

Lidija ne gubi vreme penjajući se na krevet i opkoljava mladića, dok joj grudi lepo vise dok hvata njegov kurac i drži ga na mestu dok se spušta na njega. Dok njegova majka počinje da se ljulja napred-nazad na njegovom kurcu, Filip pita: „Mama… uffff… šta ako…? Šta ako zatrudniš?“

Lidija utešno kaže: „Neću, ne brini… samo me jebi…“, i nastavlja da jaše sinov kurac primajući ga tamo odakle je izašao ne tako davno. mama jaše sinov tvrd napaljen kurac

Grize usnu zatvorenih očiju dok oseća euforiju i adrenalin kako je preplavljuje, od glave do pete, i stenje dok govori: „Mama te voli. Voliš li ti svoju napaljenu mamu?“

Filip odgovara: „Da. Volim te mama.“

Lidija usporava svoje pokrete dok govori: „Dobar dečko. Tucaš svoju mamu… kada joj zatreba,“ i ubrzava, brže nego ranije, stenjajući jače, govoreći: „Da, to je ono što mami treba“.

Otvarajući oči da pogleda u oči svog sina dok se približava orgazmu, dok stenje: „Oh, jebote, da!“ Filip napinje svoje telo ispod svoje majke, a ona pita: „Mora da si spreman da svršiš. Ne još. Drži se. Svrši sa mnom!… Ah!“, Lidija jače okreće kukove na sina i brže sve dok se iznenada ne napne i uzdahnuto zalaje: „Sadaaaa! Aahhhhhh….“

Lidijinim telom se širi snažan orgazam i nastavlja da jaše što je brže moguće kako bi pomogla svom sinu da doživi orgazam, a on joj puni utrobu velikom količinom sperme.

Mirovali su neko vreme tako spojeni i iscrpljeni.

Lidija sjaše i kaže: „Hvala. To je upravo ono što je mami trebalo. Sada sam izjebana, napunjena, i zadovoljena… laku noć sine,“ i ona izlazi iz sobe.

„Laku noć mama“, on se otkotrlja na bok da i sam zaspi.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Mamina Noćna Potreba

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!