Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Udata i napaljena

4 min čitanja
Udata i napaljena naslovna

Dobar dan svima, moje ime nije važno, samo je bitno da sam Udata i napaljena i ovo je moja fantazija. I nije da sam napaljena samo danas. Već poslednjih nekoliko dana, nedelja i meseci ja sam previše napaljena. Muž me ne jebe… Sve sam radila. Igrala sam se sa sobom, sa prstima sa igračkama. Snimala sam se na kameri i hotovala sa momcima preko interneta. Sve to samo dodatno jača moju želju. Žudim za dodirom drugog muškarca. Napaljenog muškarca. Nekoga ko zna kako da me zadovolji. Da me dodirne.

Želim da uzdišem i drhtim i pre nego što se skinemo. A kad se skinemo, tada molim za još njegovih dodira. Njegova usta želim na sebi. Njegovo sve. Želim da budem toliko zadovoljena da čvrsto spavam od iznemoglosti. Da više ne sanjam svoje želje i tuđi dodir. Udata i napaljena masturbira

Želim da me drži za lice i polako se nagne za poljubac. Treba mi da taj poljubac produbi dok mi rukom prolazi kroz kosu do potiljka. Želim da sklizne rukom sa mog kuka ispod ivice moje bluze do donjeg dela mojih leđa. Hoću da me vodi unazad dok ne budem leđima pritisnuta uza zid. Grubo da mi ruke drži iznad glave. Da pritisne svoje telo uz moje, držeći me na mestu.

Udata i napaljena želim grubo.

Potrebno mi je da jednom rukom pretražuje moje telo, dok u drugoj drži moje ruke. Moje grudi su osetljive i on ih grabi a ja uzdišem i gubim glas. Da nađe tu slatku tačku na mom vratu sa svojim ustima i da mi tada kolena zaklecaju. Želim da prođe prstom po mojoj koži tik iznad farmerki, nagoveštavajući da želi da ih skine sa mene.

Pročitajte i ...  Zavođenje moje Supruge

Želim da mi polako otkopča bluzu, prateći put dugmadi sa vatrenim poljupcima niz grudi od kojih se naježim. Pokida mi jebenu bluzu i baci je tako uništenu na pod. Želim da me gleda polu golu i da čitam sa njegovog lica kako želja u njegovim očima bukti. Da gledam kako proždire pogledom moju kožu. Očajnički moram da ga osetim.

On me muči svojom kontrolom i odlaganjem. Želim da mi skine bratele sa ramena, otkači kopče grudnjaka i pusti da padne na pod. Njegova usta pokrivaju moju sada golu bradavicu, a drugu miluje prstima. Želim da svojim jezikom i usnama izmami jauke i dahtanje sa mojih usana. Da me dovede do ivice samo svojom odanošću mojim grudima. Želim da mi otkopča farmerke, polako ih spusti niz bokove i pogleda moje crne gaćice. Dok pišem svoju fantaziju one su na meni… mokre.. slepljene za moju pičku.

Gaćice jebeno zalepljene za pičku!

Osećam kako istražuje toplotu moje pice kroz tkaninu. Želim da me položi na krevet, skine gaćice sa mene i ljubi moje telo sve do mog intimnog brežuljka. Polako mi širi noge i gleda moju ženstvenost. Želim da me proždere, prstima, ustima, a posebno jezikom, da pretražuje svaki centimetar mene. Da me dovede tako neverovatno blizu ivice, ali ne dozvoli da blaženo padnem preko tog vodopada.

Želim da me natera da gledam kako skidai majicu preko glave i otkopčava farmerke. Želim da me natera da gledam kako izvlači svoj kurac i prolazi prstom preko vrha, skupljajući tečnost. Dozvoljava mi da ga prinesem usnama i da ga prvi put probam. Želim da mi dozvoli da ga dodirnem, da ga istražujem. Da ga ponovo okusim. Tvrd je pulsira i trza se na moj dodir. Udata i napaljena pušenje

Pročitajte i ...  Mladi kolega iz susjedne firme

Gutam taj debeli komad muškog mesa i želim da ga osetim u grlu, duboko. Želim da me potom prekita i ošamari me kurcem dok me gleda u oči. Namešta me i pokriva svojim telom, obavijam noge oko njega. Trlja glavićem moj napaljeni klitoris a ja da molim da me ispuni. Želim ga u sebi tako jako da boli. On tako grubo i naglo ulazi u mene da odmah osećam prvi orgazam kako me pogađa.

Udata i napaljena jašem kurac.

Želim da poveća brzinu, stavljajući moje noge preko njegovog ramena i naginjući se u mene. Da pronađe ono najslađe mesto u meni. Želim da me tuca kao da je to poslednja pička koju će jebati. Grčim i drhtim pod njim ali ne želim da prestane. Želim da mi kaže… ne, želim da me natera da se popnem na njega. Da preuzmem uzde i ponovo odjašem u blaženstvo preko ivice. Imam kontrolu po prvi put i nabadam se na njegov kurac žestoko i glasno.

Grčim se oko njega… opet… i opet. Želim da u meni dostigne svoj vrhunac. Da nađe oslobođenje sa mnom i napuni me vrelinom svoje sperme. Želim da pronađe taj srećni osmeh, zadrema i odmori se. Da me malo kasnije probudi svojim jezikom. I neka sve počne iznova…

Nadam se da ste uživali.

KRAJ!

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

1 thoughts on “Udata i napaljena

  1. Takve zene volim, kad zeli da uziva i kad je nezasita.Jos udata i zeljna dobre jebacine.Ako zelis javi se da ti ispunim zelju a i pickicu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!