Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Verica 1

11 min čitanja
analni seks

Verica je bila djevojka prosječnog izgleda, ali neobuzdane mašte i apetita u seksu. I iznad svega, zadovoljavajući svoje i tuđe najskrivenije i najrazvratnije seksualne želje ona je uspijevala ostati – nevina. Ova neobična djevojka, studentica farmacije iz provincije godinama je “ČUVALA NEVINOST ZA ONOG PRAVOG I PRVU BRAČNU NOĆ TAKO ŠTO JE NUDILA DUPE, PUŠENJE I BILO ŠTA, SAMO DA JOJ NE UĐE TAMO GDJE TREBA !” Divljala je po po najrazbludnijim tulumima, a da nije primila kurac u pičku. Ali, zato je bila umjetnica oralnog i analnog seksa, lezbijskih, grupnih i svakovrsnih igara poslije kojih njeni momci, vjerenik, sestra, studentske cimerice i kolege uopće nisu žalili što je nisu pojebali u međunožje.

Vericu nisam posebno primjećivao, iako se pričalo da je pojebljiva, sve dok jednom nisam došao u priliku da s njom razmjenjujem knjige. Desilo se da smo morali neko vrijeme čak učiti iz jedne knjige i dane i dane provodili u njenoj studentskoj sobi. Kako su barijere nepovjerenja i nepoznavanja padale, našli smo se na kraju pod jednom dekom, smrznuti u sobi u kojoj je grijanje prestalo raditi. I to je bilo presudno. Najprije se naslonila na moje rame, pa prebacila noge preko mojih butina, pa mi počela puhati ispod vrata… i dalje nije bilo ništa od učenja.

Bila je neobično topla i mirisala je na neke kolače. Izrazita crnka, imala je sitne dlačice iznad usne. Sjetio sam se priča da su takve cure vrlo temperamentne i jebežljive. Zavukao sam ruke pod deku, jednom je obujmio oko struka, a drugu zavukao među butine: “Smrzle su mi se ruke, mogu ih ugrijati ?”
“Mmmm, ma naravno…” promrmljala je i malo raširila noge puštajući moju ruku oprema međunožju. Krenuo sam dlanom preko njene unutrašnje strane butine i bez otpora je uhvatio za pičkicu. Na sebi je imala helanke ispod kojih sam osjetio male gaćice, gotovo tange. Pica je bila već vrela, a sokovi su probijali kroz tanku pamučnu tkaninu. Prstom sam lako napipao brazdu među nabreklim usminama i otvor koji se širio i otvarao. Počeo sam je sve čvršće stiskati i preko tkanine gurati prst u picu. Drugu ruku sam spustio među njene guzove trudeći se da napipam slatki kružić čmara… Sve žešće sam joj trljao pičku i šupak preko helanki objema rukama i tad je počela ječati. Širila je noge potpuno se prepuštajući.
Osjetih njen jezik na vratu i otkopčavanje mojih hlača. Bez imalo odugovlačenja oslobodila je moj kurac iz tijesnih farmerica, odahnuo sam… radujući se unaprijed seksu koji nisam očekivao, ali ne znajući šta me tek čeka.

“Izluđuješ me”, dahtala mi je za vrat, “samo nastavi tako, ne prekidaj, ne prekidaj… daj mi ga, daj mi ga u usta…. mmmmm”. Zatim se sagnula i prosto zabila moj kurac u svoja usta. “Mmmmm… daj mi ga, daj… svrši mi na jezik… nahrani me”, dahtala je izmijenjenim prepuklim glasom.
“Ne, ne još, neću ti svršiti u usta… to ćemo na kraju… hajde da se skinemo, pojebimo se… hajde slatka moja Verice… dole te gaće…, branio sam se od prebrzog svršavanja. Sisala je tako razvratno, uzbudljivo i znalački da sam se sve teže kontrolirao. Sve razbludnije je pritiskala picu od moj dlan već mokar od vaginalnih sokova, uvijala se i nabijala na prst koliko je mogao ući preko helanki i gaćica.

“Ti bi da me jebeš… hoćeš samo da me nabiješ je li… šta fali pušenju, baš ti dobro pušim, hajde izlij mi se u grlo… hajde…”
Tad shvatih da zbog nečeg izbjegava koitus (menstruacija, triper…?) i u sekundi se osvjestih. Bacih deku sa nas i ugledah je potpuno drugačiju, izobličenog lica, poluzatvorenih očiju. I ona se trže, izvadi kurac iz usta, ali ne puštajući ga iz ruke. Sad ga je drkala u savršenom ritmu, a drugom rukom počela je trljati pičkicu ispuštajući grlene glasove, uzdahe zadovoljstva.
“Hej, mala… stani malo… nećemo valjda samo ovako… nismo djeca. Daj da te skinem, da ga zabijemo kako treba… naravno da bih da te pojebem”, i izvukoh se iz ovog napaljujućeg klinča. Verica ostade malo zatečena, a onda se pruži na krevet zabivši glavu u jastuk. Upali mi se lampica da ovdje nešto nije uredu, ali njena priča je prevazilazila sva moja očekivanja i slutnje.

Pročitajte i ...  Gruba, Bolna Motivacija

“Slušaj me dragi kolega. Zvuči neobično ali… ti bi da me pojebeš, a ja sam nevina. Shvataš, imam himen! I ne mislim ga pocijepati do prve bračne noći. Glupo ti je, ha? Ali ne budi razočaran (valjda je vidjela moju zabezeknutu facu), na možeš me pojebati. Razumiješ, ne možeš mi zabiti kurac među noge, ALI MOŽEŠ SVE OSTALO. BILO ŠTA DRUGO DA TI PADNE NA PAMET – MOŽE! SAMO RECI. ALI, HIMEN MORA OSTATI ČITAV. Jel jasno!? A sad da čujem spisak želja…”

analni seksGledao sam je zapanjeno, razrogačenih očiju. Prisjećao sam se da se vodala sa nekoliko momaka na fakultetu i po gradu te da su je pominjali kao “vatrenu i poprcljivu”. Neko je pominjao i vjerenika u njenoj provinciji, njena cimerica se znala našaliti da “sa Vericom nema zime ni krize u seksu”, ali nisam razmišljao šta bi to moglo značiti…
“Onda? Zatucani jebač nema nikakvih drugih ideja? i pogleda me malo prijekorno. A šta fali pušenju, lizanju, karanju u šupak, izdrkavanju po mom licu ??? Hoćeš da se igramo… kurve i mušterije, brata i sestre… hoćeš da me popišaš? Ili ja tebe? Hoćeš da ti pušim u parku ili u liftu ?” Prestala je nabrajati i samo sa naguzila na krevetu isturivši dupe visoko i u jednom potezu svukla helanke i gaće zajedno sve do koljena. Spustila je glavu na jastuk i objema rukama se uhvatila za guzove i raširila ih prema mom licu. Među bijelim lijepim polutkama sijevnuo je blistavi natopljeni klanac vagine i ružičasti otvor šupka iznad nje. Prošla je srednjim prstom preko pice zavukavši samo jagodicu unutra, a zatim kružnim pokretima počela obrađivati šupak. Pokvasila je prst u ustima i navalila na medeni kružić. Drugu ruku je provukla ispod tijela i navalila na klitoris, sve brže i uzbuđenije. I onda sam je čuo…

“Sviđa ti se, ha? Hajde, šta god želiš. Hoćeš da se ovako gledamo i drkamo… hoćeš da mi ga zabiješ u šupak… hajde, ne muči se. Izdrkaj na mene, poliži mi šupak, popišaj me… !” Shvatio sam da mi se nudi mnogo više od običnog koitusa i odlučio da zaigram.
“OK, hoću da mi kažeš šta bi ti željela najviše u ovom trenutku”, ponudio sam strahujući malo od nečeg degutantnog.
“Tako dragi, tako… hajde prvo me poliži ovako zguza… hajde, skroz… od pupka do šupka… gurni mi jezik… ne brini… sve je čisto i uglancano za tebe. Samo liži… A onda si ti na redu…”
I gurnuh joj jezik u vlažnu pičku iz koje su se slijevali sokovi po mojoj bradi. Primjetih da je prirodno vrlo dlakava među nogama, ali je sve vrlo stilski ošišano i svedeno na okvir malih gaćica. Gurnuo sam jezik što sam mogao dublje nastojeći da dodirnem himen. Ali nisam to razaznavao. Ona je počela žestoko uzdisati i ječati i bulazniti nešto nerazumljivo. Kad bih dodirnuo klitoris vrisnula bi. Nos mi je pri tome dodirivao njen raskvašeni anus, mazio sam ga i nadraživao vrhom nosa, a ona ga je nastojala širiti razvlačeći rukama guzove.
“Tako, dragi… samo tako…molim te sad mi gurni jezik u šupak… hajde, uradi mi to. Zažvali me u šupak pa ću ti uraditi sve što želiš…Oh, kako to volim…”

Već napaljen i otečenog kurca nisam puno razmišljao. Prislonio sam usne na njen opušteni čmar i gurnuo jezik. Kao da ju je udario grom, trznula se i vrisnula. “Tako, samo tako, zabij, izvuci, zabij… kao da me jebeš jezikom… samo tako… Ne prestaj… dublje, dublje… tako, divan si, divno me ližeš, popizdila sam kako me jebeš jezikom… sviđa ti se moje dupe, je li da ti se sviđa… je li slatko… tako, oooh !”

Pročitajte i ...  Price iz zivota moje mame

Sve nerazumljivije je bulaznila najcrnje prostote, nadražena do besvjesti. I onda me uhvatila jednom rukom za kosu promrmljavši samo: “Isplazi jezik najviše što možeš i zabijaj.” I učinio sam to. Ali ona si je zabijala moj jezik u čmar čvrsto me držeći za kosu, u svom žestokom ritmu. “Tako, tako… ti si savršen razvratnik…”
U jednom momentu se odmakla i okrenula na leđa stavivši jastuk pod dupe. Ja sam se našao klečeći na koljenima pored kreveta dok je Verica dizala noge i širila guzove i vaginu ispred mog lica koliko je god mogla. “Hajde još samo malo… skoro sam gotova… hajde dragi, žestoko preko šupka i pice… poliži me još malo…” i lizao sam žešće nego ikad u životu umiven vaginalnim i analnim sokovima. Uzdisala je i ječala sve glasnije, već životinjski: “Tako, tako, još malo… oooooh !” I onda je pukla. Vrisnula je od zadovoljstva uhvativši me za glavu i zabivši mi lice u svoje međunožje. Prije toga nisam vidio tako divlji orgazam u seksu bez koitusa.

“A sada ti”, javi se nakon dvije-tri minute kad se ispuhala. “Kako god želiš. Sviđa li ti se da mi ga staviš u ovoj pozi, jesi već probao guziti gledajući curu u lice, ha? Jebeš li u dupe uopće? Daj mi ga u ruku.” Podigoh se s poda i usmjerih kurac prema njenom međunožju, ali me ona vješto uhvati za korijen penisa. “Polako, ja ću ga namjestiti… da ti se ne omakne u zabranjenu rupu. Strpi se još trenutak.” Onda je sa malog noćnog ormarića dohvatila pripremljenu i već otvorenu bočicu ulja za sunčanje i istresla malo na dlan. Ulje je brzo nanijela na čmar i malo utrljala zavlačeći prst unutra i odmah zatim ostatak ulja namazala po mom penisu.
“Tako, sad polako…” Spustio sam se među njene noge bez pogovora kako me vukla za kurac. S dva prsta lijeve ruke malo je raširila otvor, a desnom je sebi uvukla glavić u šupak. I prije sam tucao cure u guzu, ali uglavnom uz puno prepirke i prigovora. Samo su ponekad uspijevale da se opuste i uživaju. Verica je znalački vodila igru. Uvukavši glavić unutra rukom je pokrila vaginalni otvor.
“Sad polako… lagano… nemoj me razvaliti…,” govorila je isprekidano dok sam joj milimetar po milimetar uvlačio kitu. “Tako… nemoj me prevariti… nemoj ga ubaciti u picu… ovo je dobro… je li da je dobro… “, bulaznila je skoro nerazumljivo i počela rukom obrađivati klitoris. Krenula je ka novom orgazmu, dok sam ja punio njeno debelo crijevo. “Eto ga… do jaja… kako je ovo dobro… reci da ti je dobro, reci ljubavi kako je zabiti ga do jaja u Veričin šupak… tako, samo tako… sad ga zabijaj cijelog, do jaja… jebi kao što jebeš u pičku… slobodno ga zabijaj cijelog, jako… oh!”
I zabijao sam približavajući se orgazmu. Potpuno opušten čmar nije pružao nikakav otpor peneteaciji u njenu vrelu dubinu. Verica je sve žešće masturbirala i uvijala guzovima. I onda je ponovo vrisnula. Njeno svršavanje tako me napalilo da sam se i ja počeo izlijevati u njeno dupe. Osjetila je to, obujmila me nogama za kukove i počela me još jače zabijati u sebe. Svršili smo istovremeno urličući jedno drugom u lice.

Sebi smo došli nakon par minuta. Polako sam ga vadio iz njenog dupeta očekujući govanca po kurcu, ali on je bio sjajan, poluopušten i mirisao je na kokos, od ulja za sunčanje. Ni traga bilo kakvoj prljavštini. Bio sam fasciniran time kako dobro analni seks može biti odrađen. Kao da mi je čitala misli…
“I, sviđa li ti se ? Je li dovoljno dobra moja guza da ne čezneš za picom ?”
“Jeste”, priznah. “Ovo je bilo savršeno.”

Pročitajte i ...  Moja Ne Tako Nevina Devojka

“Nije bilo savršeno, ovo je tek početak. Nemaš pojma šta se sve može uraditi. S kime li si se ti tucao dosad ? Ali, nema veze. Možemo probati sve osim.. znaš već šta. Sviđaš mi se, brzo si ukapirao moje mušice, ne kompliciraš. Ima svakakvih frajera, uglavnom zatucanih. Misle da mi nešto fali, ako sam nevina. Samo mi nemoj poderati himen na prevaru pa ćemo se dobro provesti. Može ?”

Naravno da je moglo. U pozadini svega bila je neobična priča o životnom stavu njene majke, pa i nje i njene sestre o obaveznom polaganju djevičnjaka na “žrtveni oltar prve bračne noći”. U njenom kraju posjedovanje djevičnjaka nije bilo samo pitanje ugleda mlade i njene porodice, nego i uvjet da se uopće uda u svom kraju, da je mladoženja prihvati. Međutim, imperativ primitivne sredine “sačuvati himen” gubio se u talasima hormona mladih djevojaka koje su žudjele za seksom. Čim se zadjevojčila, majka joj je, pa zatim i mlađoj sestri otkrila formulu užitaka: “Sačuvaj himen! Ali nepisana pravila ne zabranjuju ništa drugo,” rekla je mama strpljivo je upućujući u tajne čulnosti i potencijale erogenih zona. Verica je već sa 16 godina probala oralni seks sa malo starijim dečkom, pa liz sa najboljom drugaricom, a onda i sa mlađom sestrom, a kad se povjerila mami da dečko navaljuje na “pravi seks”, mama ju je skinula, opalila joj propisan liz po međugužju i lagano joj zavukla osrednji krastavac u šupak.

“Eto, kćeri moja, može i ovako. Time će svaki momak biti zadovoljan, a ti ostaješ nevina. Sve smo mi to radile, dok se nismo udale. I ja. Tvoj tata me dvije godine tucao u dupe, dok me nije oženio pa sam mu tek onda dopustila da me razdjeviči. Čak i danas me guzi kad imam menstruaciju ili kad nam je merak. Samo polako. Vidjećeš da je i to slatko… To muškarci vole i što si pohotnija, to su luđi za tobom,” poučavala je mama. Verica je taj princip razradila do savršenstva. Posebno kad se poslije mature u svojoj provinciji vjerila sa dečkom, sinom lokalnog bogatuna kojeg je kao “dobru partiju” nanišanila za muža. I kad je krenula studirati dogovor je bio “oženi, pa jebi.” I držala se dogovora, bar formalno.

Na kraju priče, koju je osjećala da mi mora ispričati, samo je dodala: “Dakle, dok se ne udam bit ću jungferica. Možemo se tucati ovako, ako hoćeš. Meni se sviđa i treba mi seks, jer vjereniku samo popušim kad idem doma, k svojima. On još nije dobio ni guze, ali ću ga počastiti pa se valjda prije odluči za svadbu.”
I tako je krenulo, najneobičniji i najrazvratniji seksualni period u mom životu kad su se smjenjivale sve žešće i luđe stvari u studentskoj sobi moje fakultetske kolegice. Ali, to je već druga priča za drugi put…

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!