Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ljubav Ispod Drveta

10 min čitanja
Ispod Drveta jebanje pod kajsijom

Smilja je sedela na ćebencetu Ispod Drveta kajsije koja je činila deo prelepog voćnjaka. Iza voćnjaka i zaklonjen od njenog pogleda visokom ogradom od šiblja nalazio se bazen. Od njega su dopirali plač, cika i smeh mladih ljudi. Tu je živeo Petar, prijatelj njenog sina. Ljubomorno je pomislila na mlade devojke i njihova prelepa tela u bikinijima. Takođe i na mladiće sa svojim kupaćim šorcevima kroz koje se jasno ocrtava njihova muževna muškost. Kasnije će njihova mlada tela biti upletena u činove ljubavi. Petar bi želeo da jedna od devojaka ostane preko noći – ona mu to pravo nije uskratila. Čuće njihovo stenjanje od ekstaze kad bude u krevetu, jedina uteha joj je dildo.

* * *

Buka iza ograde od šiblja počela je da jenjava i Smilja je mogla da čuje šapat i povremeno kikot. Tada je čak i šapat prestao pa ona je čula kako se automobili pale, a zatim odvoze. Zavladao je mir i Smilja je zatvorila oči, slušajući zujanje insekata i lepršanje ptica na drveću. Počela je da spava kada je osetila da nije sama. Otvorila je oči.

„Janko! Mislila sam da ste se svi razišli.“ Nosio je samo šorc za plivanje i mogla je da vidi njegov penis. Uspravan kao što je često bio u njenom prisustvu se naprezao u krhku tkaninu. „Zašto nisi otišao sa ostalima?“

„Mislim da znaš zašto.“

Da, znala je zašto. Ovaj trenutak je dugo dolazio; bio je to trenutak kojeg se plašila, a ipak ga je očajnički želela. „Da, znam zašto Janko.“ Nosila je samo jednostavnu letnju haljinu ispod koje je bila gola. Uhvatila ju je i podigla, navukla odeću preko glave i bacila je na travu a Janko je skinuo šorc. Smilja je podigla pogled prema njemu, ugledavši njegov dugi tvrdi penis sa ljubičastom glavom. jebanje pod kajsijom

Razdvojila je noge i Janko je nekoliko trenutaka stajao gledajući njenu ženstvenost. „Veoma si lepa“, promrmljao je. Smilja je pozivljivo dodirnula svoju pičkicu. Legao je između njenih široko raširenih nogu, penetrirajući u ulaz u njenu vaginu glavom svog penisa. „Volim te… volim te…“

„Ohhh… dragi moj… ljubavi moja…“ Smilja je strasno dahtala.

* * * *

Smilja je prvi put upoznala grubo zgodnog, ali iznenađujuće nežnog Janka, u veoma ranjivom periodu svog života. Imala je trideset devet kada ga je Petar doveo kući da je upozna. On i Petar su studirali hemiju, ali Janko se bližio kraju i želeo je da postane farmaceut. Bilo je jasno da se Petar sviđa Janku i da mu se divi. Ubrzo se Janko pridružio grupi mladih ljudi – Petrovih prijatelja. Iako je bilo jasno da je Janko dobro primljen u grupi, činilo se da se malo izdvaja od njih.

Ispod Drveta prvi dodir.

Smilja je u početku mislila da je to zato što je on bio nešto stariji od ostalih članova grupe. Ali kada ga je upoznala shvatila je da to možda ima veze sa njegovim poreklom. Nije poznavao ni rođenu majku ni oca i odgajan je u brojnim hraniteljskim domovima. Neki od tih domova bili su ili beznadežno neadekvatni ili potpuno uvredljivi. To je u jednom trenutku dovelo do javnog skandala.

Inteligentan i odlučan Janko je izborio svoj put do univerziteta, ali su ga iskustva ostavila pomalo opreznim prema ljudima. Nikada nije bio spreman da se previše posveti vezi. Smilja je mogla da saoseća sa njim jer je i ona imala poteškoća u životu. Sa trideset devet, na površini je izgledala kao mala priča o uspehu. Vlasnica biznisa kozmetičkih salona, sa dovoljno novca, sama žena prilične lepote, taj uspeh ju je koštao dva propala braka.

Pročitajte i ...  Milf komšinica me iskoristila

Dok su se približavale četrdesete, pitala se da li je sve to vredelo truda. Kada je prvi put otvorila salon sa dvadeset pet godina, bacila se na uspeh i postala je opsednuta time. Upravo je ova opsesija dovela do toga da zanemari svoj brak. Dolazila bi kući iscrpljena od posla svaki dan. Kada bi njen muž pokušao da vodi ljubav sa njom, rekla bi: „Previše sam umorna večeras, a rano ujutro počinjem.“

Kraj njenog drugog braka bio je posebno oštar. Setila se onoga što su bile poslednje reči njenog muža. „Kakva jebena ironija, zar ne? Izgledaš kao milion dolara, ali si zapravo hladna kučka.“ Njegove reči su je zaprepastile. Istina je da sebe retko vidimo onako kako nas drugi vide. Nakon što je čula te reči, ona je malo razmislila o tom aspektu. I tako je sa trideset i jednom našla sebe kao uspešnu poslovnu ženu bez muža sa desetogodišnjim sinom.

Pošto je posao bio tako uspešan i dobro uspostavljen, počela je da nalazi vremena za druge stvari u svom životu. U nekim aspektima njen sin Petar bio joj je spas. Trebalo je da daje i prima naklonost, a Petru je davala i od njega je dobijala. Ali to nije bilo dovoljno. Njenu energiju više nije crpio posao. Ona je otkrila – ili tačnije ponovo otkrila – svoju seksualnost. Otkriće da je ona žena sa seksualnim potrebama izazvalo je dvosmislena osećanja u vezi sa zadovoljenjem tih potreba.

Ona nije bila žena koja bi mogla da prihvati neobavezne seksualne odnose ili veze za jednu noć. Trebala je, i znala je da su joj potrebne, ljubav i naklonost koje stvaraju najzadovoljniji seks. A ipak se plašila same bliskosti takve veze. Nije nedostajalo muškaraca koji su bili voljni da stupe u seksualni odnos sa njom. Mladi i stari. Zgodni i ružni. Sebeli i mršavi. Oženjeni i slobodni. Tu nije bilo poteškoća. Njena poteškoća je bio strah od još jedne propale veze. Ona bi se u njenim godinama činila katastrofalnijom od prve dve. Ispod Drveta jebanje solo dildo

Da bi zadovoljila svoje seksualne potrebe, pribegla je seks igračkama. Ali koliko ljubavi i naklonosti neko može dati ili dobiti od plastike koja radi na baterije i koja vibrira? Ako je dildo zadovoljio njene fizičke potrebe, nije učinio ništa za njene dublje emocionalne potrebe. Orgazami koje je izazvao ostavili su je uplakanu i depresivnu. Tako je živela u samonametnutom celibatu.

* * * *

Pošto ne bi rizikovala još jednu blisku vezu, činilo se da će celibat biti njena doživotna sudbina. Kada je dostigla strašne četrdesete, ova sudbina je poprimila mračniji ton jer je Petar objavio svoju nameru. Želeo je da nastavi dalje studije u inostranstvu kada završi osnovne. Smilja je shvatila da ako stvari budu išle svojim prirodnim tokom, Petar se nikada neće vratiti kući. Verovatno bi usledila ženidba, svoj dom i deca.

Ušao je u njen život.

Kako je Smilja to videla, jedina bliska veza koju je imala nestala bi iz njenog života. Lli bi barem sada zauzela pozadinu. Dolazak Janka u njen život dao joj je neočekivan, i za nju zastrašujući, novi pravac. Razumljivo je da joj je ovaj nežni mladić privlačan. Lepo je izgledao i ponašao se prema njoj tiho i ljubazno. Kada je posećivao Petra, često je tražio Smilju da razgovara sa njom. A kada je čula za njegovu životnu priču, osetila je saosećanje prema njemu. Nema sumnje da je ova privlačnost imala seksualnu oštrinu. Shvativši to, Smilja je rekla sebi: „Ne lupaj! Mladić, skoro petnaest godina mlađi od mene, šta bi hteo da ima sa mnom?“

Pročitajte i ...  Stojadinka

U Jankovim očima i govoru tela videla je želju koju je imao za njom. Kada su Petrovi prijatelji koristili bazen, Smilja bi im se često pridružila. Za ove prilike nosila je bikini i kada je Janko bio prisutan nije mogao da skrene pogled sa nje. Ako joj je bio potreban dodatni dokaz o njegovim osećanjima, to je bio adekvatan prizor njegove nabrekle muškosti. Nju su njegov šorts za plivanje i njegova ruka bezuspešno pokušavali da sakriju.

Mnoge žene njenih godina su se možda osećale ushićeno što mogu da uzbude mladića poput Janka, ali ne i ona. Prizor Jankovog uzbuđenja ju je uznemirio, ne samo zato što je osetila da reaguje na to. Prestala je da se druži sa mladim ljudima. Više nije nosila bikini ako bi slučajno bila u bašti kada su oni bili prisutni. A kada je htela da uživa u toplini letnjeg dana, otišla bi na svoje omiljeno mesto ispod stare kajsije. Istina, ispod haljine nije nosila ništa, ali ona ju je dovoljno pokrivala.

Možda je pokušala da potisne svoja osećanja prema Janku, ali noću, sa njenim dildom, ona su izbila na površinu. Kad bi dostizala vrhunac, dahtala bi: „Janko… Janko… oh Janko.“ Morala je da se suoči sa činjenicom da je zaljubljena u Janka, beznadežno i neporecivo zaljubljena u njega. Kvalitet njegovih osećanja prema njoj nije razumela, pogotovo što je na raspolaganju bilo toliko mladih i privlačnih devojaka. Rekla je sebi da će svaka afera sa Jankom biti kratka. Da će se on prirodno okrenuti devojkama svojih godina i ostaviti je emotivno na cedilu.

* * * * *

Tog dana ispod stabla kajsije ona je konačno odbacila svoje strahove. Morala ga je imati, makar samo jednom. Dok je Janko prodirao u dubinu njene vagine jednom rukom milujući joj dojku, uzdisala je. „Nemoj me povrediti Janko… molim te, nemoj me povrediti.“ Pogrešno ju je razumeo misleći da je mislila da je fizički ne povredi. Nije razumeo da je njen strah bio da će on otključati emocije koje je dugo držala pod kontrolom.

Ispod Drveta prepuno strasti.

Počeo je da se povlači od nje, ali ona ga je uhvatila za zadnjicu i povukla u sebe. „Nemoj stati… nemoj stati…“ Ispod Drveta jebanje ljubav

Zbunjen, počeo je da se kreće u njoj veoma sporo. Ali kako je počela da se gura prema gore, počeo je da se kreće brže. Prošao je tačku bez povratka kada je Smilja počela da jeca: „Da, da.. jebeno da… želim da svršim…“ Orgazmički šokovi su potresli njeno celo telo. Vriskovi koje je ispuštala prekinuli su se kada su se njegova usta zatvorila preko njenih. Ona je osetila kako se njegov jezik zavlači u njena usta. Osetila je kako se snažno zabio; prekinuo poljubac i zastenjao.

Pročitajte i ...  Moja Bivša Profesorka

Tada je njegova topla mlada sperma šikljala u nju. Bio je to trenutak ekstaze dok su se borili za sve dublji prodor. Njene noge su mu bile zavijene oko struka. Osetila je kako se opušta, i sa poslednjim povikom, započela je dug silazak sa vrhunca. Bez daha su se držali jedno za drugo, sve dok Smilja nije promrmljala: „Petar… ostali… mogli bi da se vrate.“

Nasmejao se rekavši: „Ne brini, neće se vratiti.“

„Kako možeš biti siguran?“

„Zato što znaju šta se dešava.“

„Šta… molim??? Oni znaju da mi…?“

„Da, i sve je u redu.“

„Petar zna?“

„Da, on je to i sredio.“

Smilja se osećala izdanom i borila se da se odvoji od Janka: „On mi je namestio… on mi je namestio! Kako je mogao…?“

Janko nije hteo da je pusti i nežno je rekao: „Peter, svi oni odavno znaju šta osećamo jedno prema drugom.“ Nasmejao se i nastavio: „Peter je rekao da mu je dosta da sluša kako pričaš stalno o meni.“

Smilja je shvatila istinu. Kao i većina zaljubljenih, bez obzira na temu o kojoj se razgovara, ona je uvek unosila Jankovo ime u razgovor. „On… njemu to… ne smeta?“

„Ne, rekao je da je vreme da imaš život izvan posla. Ja te volim, znaš?“

„Da li me zaista zaista voliš Janko?“

„Da, zaista, i nemoj da pričaš o razlici u godinama.“

To je upravo ono što je Smilja nameravala da kaže, ali ju je preduhitrio. Uzeće ono što se nudi pa neka se budućnost sama pobrine za ostalo. Ako je ikada sumnjala u Jankovu potenciju, te sumnje su bile raspršene ubrzo. On je ponovo počeo da se kreće u njoj. „Nema šanse“, dahtala je, „možeš tako brzo posle…“

„Mogu sa tobom“, odgovorio je.

Tucao ju je nežno i erotično pod krošnjom kajsije. Mogla je da oseti kako se njegova ljubav preliva u nju, ispunjavajući je. Kada je završio, prošaputao je: „Inače, Petar neće doći kući do ponedeljka kasno popodne.“

* * * *

Taj vikend je bila potvrda njihove ljubavi. A sve se dodatno potvrdilo kada je Smilja posle par meseci otkrila da je trudna. Ubrzo nakon toga, Petar se našao sa očuhom malo starijim od sebe i sa sestrom. On se do tada odselio iz kuće da nastavi studije u inostranstvu.

Smilja i Janko ponekad vode ljubav ispod stare kajsije u znak sećanja na taj prvi put.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!