Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Baka sa sjajem u očima

6 min čitanja
baka jaše unuka

Kada neko kaže Baka, mene kao da sunce ozari. Ona je i pre ovog događaja bila veoma važna osoba u mom životu. Sa svojih devetnaest godina bilo je vreme da odem iz sela u grad i probam da pronađem posao. Sa obzirom da sam imao baku koja je živela u gradu javio sam joj se i rekao svoje planove. Dozvolila mi je da budem kod nje dok se ne snađem. Boravak u njenoj slobodnoj sobi nekoliko dana imalo je puno smisla.

Ona bi mi kuvala i starala se da imam čistu odeću za intervjue. Bila je veoma pažljiva baka. Brinula je da sam uvek uredno obučen i da su mi cipele uglačane, kako bih ostavio dobar utisak. Jednog jutra nakon par dana intervjua u raznim firmama, čekao sam da mi se jave. Bez posebne žurbe da ustanem, ležao sam u krevetu i zatvorenih očiju maštao. Imao sam rutinu da jutra započnem masturbacijom i to se nije promenilo ni u bakinoj kući.

Bilo je pravo uživanje lagano maziti svoj tvrdi kurac da sam se ubrzo izgubio u svom malom svetu. Lagano sam navlačio kurac dok sam ležao raširenih nogu sa osmehom na licu. Oči su mi bile zatvorene, a uši ispunjene zvukom sopstvenog disanja. Fantazija je bila toliko jaka da nisam primetio da se vrata polako otvaraju. Vrata nisu mogla da se zaključaju, ali sam pretpostavljao da je baka kao i svako drugo jutro bila na pijaci.

Čuo sam tiho dahtanje i otvorio oči. Baka je bila u kućnom ogrtaču i poosmatrala me kako drkam. Pocrvenevši, pokušao sam da sakrijem genitalije i ispustim „sramotu“ iz ruku. Baka je samo stajala na vratima i ja sam očekivao da brzo izađe. Ipak, ona je ušla u sobu, zatvarajući vrata za sobom. Bio sam zbunjen i prilično nervozan. Baka se približavala a potom sela na ivicu mog kreveta. Njen kućni ogrtač se malo otvorio, pokazujući duboki dekolte njenih zrelih sisa.

„Ne moraš da staješ. Znam da vi mladići imate jutarnje problemčiće. Samo sam htela da te probudim i da kažem da sam ti skuvala kaficu. Ali ti slobodno prvo završi ono što si počeo.“

Pročitajte i ...  Moj prvi pravi seks

Njene reči bi imale smisla kada bi se udaljila i ostavila me samog, ali ona je i dalje sedela uz mene. Imala je sjaj u očima i osmeh koji kao da je htela ali nije uspela da sakrije.

„Bako.. jel je sve u redu?“

„Iskreno… prošlo je mnogo godina od kada sam videla jedan. Jel bi učinio baki uslugu i dozvolio mi da ga vidim i možda… dotaknem?“

Baka je bila dugo bez kurca.

Dok je govorila prilazila je rukom i sklanjala pokrivač sa mene otkrivajući moju tvrdu muškost. Znam da je trebalo da odgovorim ali ja prosto nisam mogao ni da pričam ni da se pomerim. Možda nije za pohvalu ali ja sam uvek bio stidljiv i bez mnogo iskustva u tim stvarima. Ruka joj je bila topla i suva kada me je dotakla i pomilovala nežnim, stručnim pokretima. Svakih nekoliko poteza, savijala bi prste oko mojih jaja, nežno podižući moju vreću i smešeći se. baka drka unuku

Nisam ja debil. Znao sam da treba da je zaustavim, ali bilo mi je tako dobro da nisam ni uradio ni rekao ništa. „Ha… nevaljali moj dečko“, prošaputala je, „skrivaš svoj divni kurac od svoje bake. Svi pričaju da si stidljiv i da nemaš curu. Ali sada kada ovo vidim… nemaš se ti čega stideti.“

Baka se izmigoljila i kućni ogrtač joj je skliznuo s ramena. Imao sam prvi pravi pogled na svoju baku, golu. Grudi su joj bile zrele, čvrste, malo viseće sa velikim natečenim bradavicama, naborane i tamnosmeđe. Uzevši moju ruku, omotala je moje prste oko svoje bradavice, koja je bila gumena i popustljiva dok sam je stiskao. Zatvorila je oči i malo se nagnula napred ispunjavajući moju ruku svojim mekim mesom.

Penis mi je bio natečen.

„O Bože“, tiho je zastenjala, „Stisni ih, igraj se mojim bradavicama i sisama.“ Zvuk moje bake koja je stenjala i preklinjala me da zadirkujem njene bradavice me je palila žestoko. Moj penis je bio još više natečen nego kada je otvorila vrata. Kada sam usmerio pogled na njenu pičku, bio sam zatečen. Očekivao sam dlakavu babsku pizdu a ugledao sam veoma urednu natečenu pičkicu.

Pročitajte i ...  TATA I BOLNICU,JA NA MAMU--6,DIO

Osećao sam njene sokove, oštre i snažne, a grube usmine su vlažno blistale. Baka je sagnula glavu i moj kurac je bio obavijen toplim ustima koja su lako progutala moj kurac celom dužinom. Ona je kovitlala jezikom po celoj kurčini pohlepno ga sisajući, a zatim je počela da klati glavom gore-dole. Mogao sam da osetim njena usta i jezik kako me miluju. Bila je bučna kao da nije mogla da se zasiti mog mladog kurca u ustima i grlu.

Osećaj njenih usta koje jašu gore-dole po mom kurcu bio je, da budem iskren, nebeski. Mogao sam da osetim pritisak moje sperme kako se gomila u mojim jajima. Verovatno je i baka shvatila da sam spreman da svršim jer je izvukla kurac iz usta. baka puši kurac svom unuku

Zatim se prevrnula na leđa i raširila svoje divne noge. Na trenutak sam je samo posmatrao otvorenih usta dok je širila bedra preda mnom. Njene spoljašnje usmine su bile divno razmaknute a unutrašnje su odavale miris prave žene. „Dragi“, prošaputala je, „Jebi me.. treba mi tvoj kurac duboko. Hoćeš li me jebati?“

io sam zapanjen. Nisam ništa rekao i umesto toga kleknuo sam između njenih raširenih butina. Uhvativši kurac protrljao sam vrh uz njene usne i osetio vrelinu njenog uzbuđenja. Duboko sam udahnuo i polako gurnuo. Potonuo sam u njenu zrelu pizdu i osetio kako mi obavija kurac. Mokri zvukovi su isticali moje pokrete. Svaki put kada bih se zabio u nju ona bi zajecala od zadovoljstva.

Postepeno sam ubrzavao sve dok mi jaja nisu udarala o njeno dupe pri svakom udarcu. Mogao sam da osetim njen miris i osetim kako njeni sokovi teku preko mog kurca i jaja. Bakina pička je bila previše labava da bi moj kurac stekao dovoljno trenja da me natera da brzo svršim. Kada sam počeo prstima da joj trljam klitoris to je bilo dovoljno da je prebaci preko ivice. Izvila je leđa i grčila se ispod mene.

Zadihana me je pogledala i nasmešila mi se. „Moraćemo da ti ispraznimo ta jajca“, prošaputala je. Pomislio sam da će mi drkati ili pušiti, ali ona je imala drugu ideju. Sa mojim penisom u ruci, nežno ga je pritisnula i nameštala se u mom krilu. Baka je želela da me zajaše! Ja sam prstima pritisnuo tamni naborani ulaz njenog dupeta dok se ona spuštala pičkom na mene.

Pročitajte i ...  SA BRATOM U IZOLACIJI

Baka je želela moju spermu.

Tiho je zastenjala i počela da me jaše. Bio sam oduševljen što je moja baka u tim godinama imala toliko energije snage i želje. Njeno iskustvo i znanje stopili su se u jedno dok me je jahala na krevetu. Kada je prišla i isplezila svoj jezik ja sam ga sa osemhom zgrabio i posisao. Ljubili smo se i vodili divnu ljubav. Nisam se suzdržavao, dozvolio sam da me emocije i strast okupiraju. baka jaše unuka

„Svršavam.“ – rekao sam u želji da je upozorim.

„Da, da, jebi me i napuni me“, vrisnula je.

Baka se ponovo grčila i osetio sam kako joj se vaginalni ulaz zaključao oko mog kurca. Spajala je svoj orgazam sa mojim. Gomila vruće lepljive sperme završilo je u njenoj jalovoj materici, napunivši je do prelivanja. Nakon toga je moj penis omekšao i iskliznuo iz njene vagine. Ležali smo jedno pored drugog zadihani i zajapureni.

„Znaš“, rekla je baka, „ako dobiješ taj posao, uvek možeš da ostaneš i živiš sa mnom.“

Sa zadovoljstvom mogu da kažem da se upravo to i dogodilo. Ja i baka od tog dana delimo jedan krevet.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
4 thoughts on “Baka sa sjajem u očima

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!