Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Leto, bazen – moj Sin i njegov Drugar 1/2

9 min čitanja
bazen jebanje

Jednog petka sam se ranije vratila sa posla i čula buku iz dvorišta, kao da je neko koristio bazen. Tako je sve počelo…. Ali da krenemo iz početka. Ja sam 50-godišnja samohrana majka sa 24-godišnjim sinom koji je na master studijama. Od kada sam se razvela od njegovog oca, nas dvoje smo se mnogo zbližili. Iako nisam obraćala puno pažnje na njega kao seksualnog momka dok je odrastao, sada postajem svesna koliko je postao muževan.

Svakih par nedelja kad bi došao kući sa fakulteta, primetila sam da se razvijao i sazrevao. Sjajno građen jer je išao u teretanu, čak sam u nekim prilikama pokušavala da zamislim njegov polni organ. Bila sam ponosna znajući da će jednog dana usrećiti mnoge devojke.

Ponekad kada bi bio kod kuće, čula sam zvukove koji su dolazili iz njegove sobe i zamišljala ga kako drka. Fleke na njegovom donjem vešu davale su mi jasan znak koliko je masturbirao. Sve te misli su mi godinama prolazile kroz glavu tokom njegovog studiranja. Iako sam pokušavala da ne mislim na svog sina Nemanju na seksualni način, nisam mogla da prestanem.

Izlazila sam sa mnogim muškarcima tokom proteklih nekoliko godina, ali nisam imala seks mesecima. Moja bludna razmišljanja o Nemanji dovela su do povećanja želje u telu. Nije bilo neuobičajeno zateći sebe kako sve više masturbiram i razmišljam o seksu sa mlađim muškarcem. Znam da to nije ništa čudno, mnoge starije dame drkaju na fantazije o mladim momcima.

**

Dakle, vraćamo se na moj dolazak kući tog petka. Kada sam pogledala napolje kroz prozor, videla sam Nemanju i njegovog prijatelja Petra kako se brčkaju u montažnom bazenu. Petar je bio prijatelj iz srednje škole koji je završio fakultet i sada je ponovo živeo u našem gradu. Bacali su loptu, smejali se i zabavljali. Kada je Petar izašao iz vode da uzme loptu, bila sam šokirana kada sam videla da je go! bazen sin i drugar

Bacio je loptu Nemanji i zaronio nazad u bazen.

Pogled na njegov viseći penis odmah me je uzbudio. Dok sam gledala oprezno kroz kuhinjski prozor, mogla sam da vidim da su oba momka gola kad god bi izašli iz vode. Dodirnula sam se ispod suknje i osetila da su mi gaćice mokre. Ne znajući šta da radim, samo sam neko vreme posmatrala sa rukom među nogama.

Videti dva snažna mladića i njihove lepo razvijene penise bio je veoma uzbudljiv prizor za napaljenu nedojebanu majku. Duboko sam uzdahnula, izašla napolje i glasno im dala do znanja da sam došla. Nosila sam suknju i bluzu, stala na ivici bazena i pozdravila ih.

„Otkud ti mama?“ – upitao je Nemanja, blago crven u licu, skrivajući rukama golotinju pod vodom.

„Pustio me je šef ranije kući. Nije bilo mnogo posla. Baš je toplo momci, hoćete nešto da popijete?“ – tada sam primetila njihove kupaće gaće pored bazena. „Šta je ovo?“ – pokazala sam rukom na gaće. Znala sam da je neprijatno pitati, ali sam se osećala razigrano.

Obojica su zamuckivali i izgledali su posramljeno. „U redu je, ne morate se meni pravdati. Samo budite oprezni.“

Pročitajte i ...  Nevaljali bata

Dok smo razgovarali, Petar je zadirkivajuće pitao: „Teta Vesna, želite nam se pridružiti?“

„Vrlo rado ali imam nekih sitnih obaveza po kući. Možda kasnije.“

„Hajde mama, nisi svesna koliko je zabavno.“ – dodao je Nemanja.

Nekako se sve otrglo kontroli, počeli su da mi daju komplimente, govoreći mi koliko sam lepa i zgodna. Nekako su me ubedili da sednem na ivicu bazena sa nogama u vodi. Momci su se približili i mogla sam da razaznam njihove tvrde kite kroz vodu. Videvši njihovo uzbuđeno stanje i sama sam se uzbudila. Malo sam raširila noge, znajući da mogu da vide moje gaćice.

Bio je veoma uzbudljiv osećaj biti tamo, znajući da su goli i stimulisani dok me gledaju. Odjednom me je lopta udarila, ali me nije povredila. Petar je prišao po loptu i izvinio se. Zatim me je šaljivo poprskao vodom i svi smo se smejali. Nekako me to motivisalo da se sagnem i pokušam da poprskam Petra.

Ubrzo je počeo „rat“ prskanjem a voda je učinila moju belu bluzu dovoljno providnom da se vidi moj ružičasti grudnjak. Do tada, moja suknja je takođe bila mokra i gurnuta do bedara, osetila sam da su mi gaćice potpuno otkrivene. Sve je otišlo dođavola i posle par minuta skliznula sam cela u bazen.

Došavši po vazduh, bila sam potpuno mokra i smejala se. Mora da je to bila veoma smešna scena – obučena, ali potpuno mokra žena sa dva gola mladića u svom bazenu. Smejali smo se kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Htela sam da izađem, ali Nemanja me je nagovarao da ostanem.

„Ali ne mogu ovako obučena.“ Skinula sam suknju i bluzu i skromno ostavila grudnjak i gaćice na sebi. Otplivala sam na drugi kraj bazena. Bio je to smešan, ali zadovoljavajući osećaj bezbrižne slobode. Nas troje smo počeli da se dodajemo loptom. Svaki put kada bi se jedan od momaka podigao da uhvati loptu, mogla sam da vidim ukočen kurac.

Posle nekog vremena, došlo je vreme da izađemo. Zezala sam ih da izađu prvi ali oni su instistirali da ja prva izađem iz vode. Znam da bi me providnost grudnjaka i gaćica učinili skoro golom. Smejali smo se, zadirkivali i prepirali i konačno odlučili da izađemo u isto vreme. Krenula sam prema stepenicama na plitkom kraju, a oni su me pratili. bazen mama drka

Znam da su posmatrali moje dupe i to me je jebeno uzbudilo. Petar je bio najhrabriji i nije pokušao da se prikrije. Prošao je pored mene, okrenuo se, nasmešio se i dodirnuo kitu. Bio je to prelep penis, veći od mojih bivših i mog sina. Dugo nisam mogla da skinem pogled sa njega. Posegnula sam za peškirom i počela da se brišem, pokušavajući da ignorišem dva mlada kurca dok su oblačili kupaće gaće. Čim sam par minuta kasnije uskočila pod tuš, prsti su mi otišli do pičke i doživela sam divan orgazam.

**

Nekih nedelju dana kasnije, radila sam kućne poslove kada je neko pokucao na vrata. Bio je to Petar. „Zdravo Petre. Nemanja je na predavanjima na fakultetu.“

Uzvrativši mi osmehom, Petar je rekao: „Znam teta Vesna, čuli smo se.“ Ušavši unutra, pogledao me je i pohvalio me za moj izgled: „Prelepo izgledate.“

Pročitajte i ...  Tetka Bela

„Laskavče jedan. Otrcana majica i helanke, čistim po kući i tako. Hoćeš neko piće možda?“

Pitanje na koje nisam odgovorila.

Odbio je bilo šta da popije i pomislio je da bismo možda mogli da odemo na kupanje. Podsetio me je na onu našu zabavu koju smo imali u bazenu pre nedelju dana. (Kako da zaboravim, od tada mi je u mislima). Pokušala sam da ga razuverim, ali on je insistirao. Uhvativši me za ruku, izveo me je do bazena. Stojeći pored mene, skinuo je majicu, stavio ruku na međunožje i pitao: „Nisam poneo kupaći. Mogu li go kao prošli put ili u boksericama?“

Ostala sam bez teksta tako da nije čekao odgovor, skinuo je sve sa sebe, okrenuo se i zaronio u bazen. U glavi mi se vrtelo, mnogo sam razmišljala o Petru, ali ovo nije izgledalo kao vreme i mesto.

„Voda je prelepa Vesna, svideće vam se. Osvežiće vas, verujte mi.“ Na kraju sam poklekla pred njegovim molbama, skinula sam se u donji veš i ušla u bazen. Njegov tvrdi penis se jasno video kroz prozirnu vodu. „Mislite da je fer da ja budem go a vi obučeni?“

„Teško da se ovo na meni može nazvati odećom. Sve se providi.“

„Baš zato i ne vidim svrhu da to imate na sebi.“

Pogledala sam ga, osmehnula se… i brzinski skinula brus. Stajala sam tamo sa vodom do struka potpuno izložena najboljem prijatelju svog sina. Čudno, nisam se stidela. Okrenula sam se i počela da plivam prema drugom kraju bazena. Petar me nije odmah pratio, već me je posmatrao kako plivam okolo nekoliko minuta, dajući mi mnogo komplimenata.

Kada sam stala da dođem do daha i zadržala se uz ivicu bazena, Petar je doplivao iza mene. Pritisnuo se u mene i osetila sam njegov kurac na svom dupetu. Stavio je ruke na moje grudi i počeo nežno da ih miluje dok me je gurao u zid bazena. Nisam želela da prestane. Osećaj njegove ruke i penisa na meni bio je tako neverovatno uzbudljiv.

U tom trenutku me nije bilo briga ko je on. Sa jednom rukom na mojim sisama, on je koristio drugu da pomera svoj tvrdi penis gore-dole preko mog dupeta prekrivenog gaćicama. Čula sam sebe kako tiho stenjem.

„Uhhh.. baš ste seksi teta Vesna. Vaše grudi savršene… vaša guza tako mekana.“ – šaputao je i polako mi spustio gaćice. Okrenuo me je, podigao toliko da sednem guzom na ivicu i raširio mi noge. Zatvorila sam ih, ali on ih je opet razdvojio sa opominjućim pogledom u očima. Njegovi prsti su pratili moja bedra pre nego što su uleteli u moju zjapeći pičku.

Dva prsta su istraživala moju otvorenost i priznajem da je to bio veoma stimulativan osećaj. Misli su mi lutale i pitala sam se koliko je majki tinejdžera otvorilo sebe drugom momku na tako čudan način. Mora da sam luda, ali osećanja koja su prolazila mojim telom učinila su da se osećam neverovatno senzualno i privlačno. Nešto za šta sam sigurna da svaka žena želi.

Pročitajte i ...  Mama me je Naučila

Izlazeći iz vode, Petar me je položio na ležaljku. Njegov penis je stajao nada mnom i zadivljeno me gledao. Zamolio me je da kažem šta želim. Nisam mogla da izvučem nijednu reč i zahtevnijim glasom Petar je insistirao da pitam. „Pričaj sa mnom… želiš li mene, moj tvrdi kurac? Želiš li da se jebemo Vesna?“ – mislim da je to bio prvi put ikada da mi nije persirao.

Konačno sam izgovorila: „Da petre… želim tebe i tvoj… tvoj tvrdi… kurac.“

Spustio se na moje golo telo, lizao mi sise i grickao me po vratu. Osetila sam njegovu nabujalu tvrdoću kako me pritiska. Bila sam van sebe, uhvatila sam njegov kurac i utisnula ga u svoju vaginu. Bio je to neverovatan osećaj dok se polako gurao u mene. Prošlo je mnogo vremena i moja vagina je bila predivno zategnuta. bazen jebanje

Jebanje uz topao bazen.

Ubrzo smo započeli zadovoljavajući ritam, ni prespor ni prebrz. Petar je bio pažljiv ljubavnik i kretao se na pravi način da se osećam potpuno ispunjeno. Kada je prišao i nabio mi jezik u usta, osećala sam se dodatno prljavo. Znala sam ovog momka maltene ceo život, poznavala mu i majku i oca. A sada sam ga ljubila, dodirivala i primala njegov prelep kurac duboko u pičku.

Čim sam osetila da počinje moj orgazam, osetila sam i njegovo grčenje. Vrela tečnost iz njegovih jaja šiknula je poput gejzira u moju nedojebanu picu. Doživeti obostrani orgazam za mene je bilo veoma retko i neobično iskustvo. Držala sam se za Petara što sam čvršće mogla dok telo nije prestalo da mi se grči.

„Moram priznati da mi je ovo bilo jedno od najboljih jebanja koje sam ikada imala.“ Počeli smo da se smejemo i polako da dolazimo sebi. Nije se više imalo šta reći. Majka njegovog najboljeg prijatelja ga je upravo pustila da je pojebe. I bila je srećna što mu je pružila to zadovoljstvo.

Ostala sam gola dok se on oblačio, otpratila ga do vrata i poljubila za oproštaj. U oproštajnom komentaru, Petar je rekao: „Nemanja zna za moju želju da vas zavedem i pojebem. On nema problem sa tim, naprotiv, smatra da si veoma privlačna i jebozovna.“

„Jebozovna?“

„To su njegove reči. Laku noć teta Vesna.“

Zatvorila sam vrata i naslonila se leđima na njih. „Jebozovna? Moj sin misli da sam jebozovna?“ – osmeh se pojavio na mom licu. Dugo sam se tuširala te večeri i maštala o Petru… ali i o mom sinu Nemanji.

KRAJ 1. Dela

Drugi Deo je OVDE!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!