Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Karantena 2. dio

16 min čitanja
mama sin incest

I meni je trebao tuš. Ležao sam i slušao zvuk vode iz kupaone. Htio sam samo zaspati i probuditi se misleći da je ovo bio samo san. Pa zaista se čini nevjerojatno da sam upravo jebao svoju mamu. Onu ženu za koju sam oduvijek mislio da je suzdržana, potpuno na zemlji. Za koju sam mislio da je zadnji puta imala seks 9 mjeseci prije nego je mene rodila. Kako je moguće da sam imao takvo mišljenje o njoj? Kako je moguće da nisam mogao niti naslutiti da se iza maske krije zapravo jedna pohotna jebačica koja očito toliko voli jebanje da se nije mogla suzdržati da se ne pojebe sa vlastitim sinom? A možda se je i mogla suzdržati ali je to uradila zbog mene? Očito je znala u kakvom sam stanju pa mi je pomogla na obostrano zadovoljstvo. Ne, mogle se to riješiti ne neki drugi način. Šta da joj kažem sad kad se vrati iz kupaone? Odnosno šta će ona reći? Da, neugodno mi je sve ovo, pogotovo sad ovo iščekivanje. Imam neki loš predosjećaj ili možda samo paranoja i osjećaj grižnje savjesti. Najizglednije je da će se sad vratiti iz kupaone i vikati na mene, ljutiti se, kriviti mene. Možda više nikad u životu neće više pričati sa mnom. Sigurno me više nikad ne želi vidjeti u životu. Koja je druga opcija? Da krivi samu sebe, padne u depresiju i tko zna šta još? Ne, to nikako ne bi bilo dobro. Namjestio sam se na bok, navukao bokserice i čekao. Nedugo zatim otvorila su se vrata. Samo sam krajem oka pogledao prema njoj izbjegavajući pogled u oči. Činjenica da je izašla gola kakva je i ušla ipak me malo ohrabrila.
Mama – Jesi zaspao?
Ja – A skoro.
Legla je na svoj dio kreveta.
Mama – Okreni se da te vidim.
Okrenuo sam se prema njoj i pogledao je u oči na trenutak ali opet mi je pogled bježao prema sisama i pički.
Mama – Jesi dobro?
Ja – Jesam.
Mama – Dobro, nećemo sad puno filozofirati. Mislim, svjestan si šta se upravo dogodilo.
Ja – Da.
Mama – Onda se nadam da si i svjestan posljedica koje ovo što se dogodilo može uzrokovati.
Ja – Jesam.
Mama – Dozvolila sam da se ovo dogodi računajući na tvoj slobodoumni svjetonazor i jaku mentalnu stabilnost. Reci mi da nisam pogriješila.
Ja – Nisi.
Mama – Znaš, ja jako volim seks i imam potrebe možda veće nego druge žene. Znala sam da si bio zaista jako uzbuđen, počeo se me dirati. Mislim, mogla sam se ja suzdržati ali… odlučila sam tako… Možda me sad mrziš. Možda ćeš me mrziti u budućnosti…
Ja – Mama…
Nisam znao šta da joj kažem ali mi je bilo drago da nije ljuta niti na mene a ne želim joj dopustiti da krivi sebe pa sam joj se približio i zagrlio je.
Ja – Super je imati te kako mamu a tek imati seks sa najseksipilnijom osobom ikad. Pa vidiš kako si privlačna i seksi kad mi je tako došlo da se nisam mogao suzdržati.
Mama – Joj pa i meni tako bude, ponekad sam tako… uzbuđena…znaš nemam stalnog partnera…
Kao da se još uvijek pokušavala opravdavati.
Ja – Mama, shvaćam te. Pa nisam dijete.
Mama – Znaš. Ovo smo samo jer smo tu… jer…
Ja – Hej, u redu je. Idem sad spavati.
Okrenuli smo se svatko na svoju stranu i zaspali. Napokon sam dobro spavao. Ignorirao sam i kucanje na vrata kad su posluživali ručak i samo nastavio spavati. Probudio sam se popodne. Ona je još uvijek spavala. Tacne s hranom sa unio u sobu i išao pod tuš. Kad sam se vratio mama je bila budna. Ležala je na krevetu samo malo pokrivena plahtom preko trbuha. Pogledali smo se i nasmijali. Instinktivno sam joj prišao i poljubio je. Pružio sam joj ruku da ustane.
Ja – Evo ručak se već ohladio.
Mama – Baš sam gladna.
Čim je ustala odškrinula je zastore i otvorila prozor a sobu je obasjalo sunce. Nije mi baš odgovaralo toliko svjetlosti nakon dugo vremena. Oboje smo se namrštili kao da smo vampiri. Ona je najprije išla u kupaonu a onda smo jeli, pa pili kavu. Legli natrag na krevet i svatko na svom mobitelu tipkao, čitao. Komentirali smo vijesti i tekuće događaje i uskoro je došlo vrijeme za večeru. Nismo bili gladni. Ostavili smo sve za poslije. Ionako je bilo za očekivati da ćemo opet cijelu noć biti budni. Odložio sam mobitel i protegnuo se. Pogledao sam prema njoj. Naravno najviše sise i pičku.
Mama – Jel ti možda smeta što sam gola?
Ja – Ne. Ne nimalo. Mislim da možda i ja skinem…
Mama – Pa skini, ionako smo već sve vidjeli.
Oboje smo se nasmijali i ja sam skinuo bokserice. Da bio je krut i nije moglo da se ne primjeti.
Mama – Opa, ima ga…
Prišao sam joj bliže, oboje smo bili na boku okrenuti jedno prema drugom. Pogledali smo se.
Mama – Ma šta bi ti htio?
Ja – Hmm.
mama sin incestIspružila je ruku i dodirnula mi kurac. Nježno ga je dirala i ponovila: -”Šta bi ti htio a?”
Nisam odgovorio nego sam se samo nasmijao. Pomaknuo sam se i istovremeno sam ustao dok je ona legla na leđa. Gledao sam u pičku i samo mi je bilo na pameti da joj ga nabijem unutra ali ipak sam samo legao na nju i prislonio glavu do njene. Polako prišao bliže usnama i tada smo se poljubili. Bilo je savršeno. Dok je ona širila noge ja sam se namještao a tada sam primjetio velike bradavice koje se ukrutile. Tako velike s takvim bradavicama je nešto zaista jako napaljivo. Krenuo sam ih sisati, dirati, gnječiti…igrao sam se s njima kako kod sam želio. U trenutku obostrane strasti kurac je bio nestrpljiv da uđe u nju čim prije. Odmah je ušao u široku mokru pičku. Oboje smo ispustili zvuk ugode. Počeo sam je jebati i gledao sam je u oči. Bila je tako lijepa. Zaista mi se sviđalo to što je malo debela. Bilo me je svuda po njoj. Mogao sam je jebati kako kod sam htio. Nježno, grubo, brzo…kako god sam htio.
Mama: -”Odličan si, odlično to radiš, aaah”
Ja: -”Mama ti si super”
Nastavio sam jebati, kružio kurcem duboko u njenoj pički. Ona je počela stenjati sve jače.
Ja: -”Joj mama kako si dobra.”
Mama: -”Voliš jebati mamu a?”
Ja: -”Mama se voli jebati a?”
Mama: -”Daaa, mama se jako voli jebati.”
Ovakva komunikacija tokom jebanja je bila za mene nešto novo ali nešto što me tako jako napaljivalo. Ne znam koliko vremena sam je jebao, nismo niti mijenjali poze ali postao sam tako napaljen, na rubu orgazma, srećom i ona je stenjala sve jače. Iako sam htio da dokažem da mogu dugo jebati, ipak je bilo previše za mene. Samo sam se nadao da će i ona svršiti. Počeo sam nabijati svom snagom. Krevet je škripao i lupao. Njene sise poskakivale kao i njezin seksi trbuh a zatim je ispustila dugačak – Aaaaaaaah, pa onda još jednom duži i onda najduži a ja sam joj punio pičku spermom. Ostao je u njoj neko vrijeme a ja sam legao na nju. Oboje smo bili mokri. Kad je kurac napokon postao mlohav sam je izašao iz pičke. Tada sam se maknuo s nje i legao na svoju polovicu.
Mama: -”Ajme kako me lijepo dovedeš do vrhunca. Zaista si nadaren.”
Ja -”Pa kad si tako… mmmm”
Malo smo odmarali a onda gledali film. Film je bio dobar i zanimljiv ali jedva sam čekao da završi. I čim je završio odmah sam joj se probližio i počeo laziti po njoj, ljubio sam je u usta pa po vratu, gnječio sise, sisao bradavice, ljubio pupak i na kraju počeo lizati pičku. Ona je bila iznenađena.
Mama: -”Ajme, to mi radiš, to radiš mami.”
Takvu pičketinu imalo se što lizati. Klit ko dugme na playstationu, raširene usne, mesnate i na kraju rupa tako velika da ne pruža otpor kad uguraš prst. Jebao sam je prstima i lizao. Htio sam da je tako zadovoljim ali nisam znao da li je to uopće moguće. Istodobno prstenjačenje i lizanje klita dali su rezultata. Ona me čvrsto držala za glavu. Najprije jednom rukom za kosu a tada se sa obje ruke pritiskala prema svojoj pički. Stalno sam lizao klit i prstenjačio je a kad sam uspio dovući i drugu ruku onda sam zabio prst i u guzu, tada je postala glasnija i stenjala svakim putem sve duže da bi odjednom ispustila dugačak – aaaaaaaaah. Kao i zadnji puta. Znao sam da svršava tada a po prvi puta doživio tekućine iz pičke na svojim ustima. Samo je ležala i dahtala. Ja sam kleknuo ispred nje i drkao ga. Ona se malo podigla i uzela ga u ruku, približila glavu i počela ga pušiti. Radila je to savršeno. Ustima ga tako dobro sisala a rukom drkala upravo kako treba. Nije dugo trebalo da sperma ispuni njena usta. Isisala ga je do zadnje kapi i sve progutala. Legli smo i nismo ništa pričali, samo smo se smješkali.
Ja -”Sad još neki film?”
Mama: -”Može.”
Kad je film završio već je bilo skoro 3 sata. Mama je legla na trbuh i protezala se.
Mama: -”Danas bi mogli spavat malo ranije, haha.”
Ja: -”Hm”.
Nagnuo sam se nad nju a ona je okrenula glavu prema meni.
Mama: -”Zar ti možeš opet?”
Ja: -”Da, i te kako.”
Nije ništa odgovorila, samo je kratko rekla: ”Uh”, i podigla guzu. Prišao sam joj straga a ona se naguzila baš kako treba. Stao sam na koljena, razmaknuo njene debele guzove i ugurao kurac u široku pičku, čim sam ga zabio držao sam ga unutra i radio kružne pokrete a onda je uhvatio za guzove i počeo je jebati. Njoj je glava bila u jastuku tako da se stenjanje čulo puno slabije. Zaista je bio gust jebati je tako. Jebao sam je koliko god sam mogao i pljuskao po guzi a tada mi je palo na pamet da bih je mogao jebati u guzu. To još nisam nikad radio. Nakon 10-15 minuta jebanja izvadio sam ga iz pičke i prislonio uz šupak.
Mama: -”Ajoj, tu moraš pažljivo, jesi to već radio?”
Ja: -”Pa nisam baš.”
Mama: -”Molim te samo polako, usko je, boli. Možda će trebati neki lubriikant.”
Ja: -”Ma neće trebati, sve je mokro.”
Prislonio sam glavić uz šupak i polako gurao. Nije baš išlo. Nisam htio biti grub ali bio sam toliko uzbuđen da sam ga ipak gurnuo malo jače i glavić je ušao u usku rupu a ona glasno zastenjala.
Mama: -”Ah, neee, ne tako. Polako…”
Polako sam ga gurao dublje i onda izvukao van toliko da glavić ostane unutra i onda opet nabio malo jače.
Mama: -”Ah, ne. Ne tako jako, aaah,aaaah.”
Ona je stenjala i cvilila a ja sam je počeo jebati. Sviđalo mi se, osjećao sam se tako nadmoćno jebajući je mnogo užu rupu. Nisam se obzirao na njeno cviljenje i stenjanje, samo sam je jebao. Ne znam je li ona zapomagala ili uživala ili šta već, uglavnom bila je jako glasna a kad sa bio blizu svršavanja postao sam još grublji i nabio ga još jače. Svršio sam joj u guzu. Kad sam ga izvadio još je jednom zastenjala. Ostala je ležati tako na trbuhu. Ja sam išao pod tuš a kad sam se vratio našao sam je u istoj pozi.
Mama: -”Manijače, rasturio si me, jako si grub.”
Ja: -”Oprosti, ne znam šta mi je bilo…”
Mama: -”Hm, volim ja tako.”
Mislio sam u sebi – Pa ona se zaista voli tako rasturati, zaista je prava jebačica.
Zaspali smo. Ujutro sam se samo na kratko probudio da unesem doručak i nastavio spavati. Kad sam se probudio ona je izlazila iz kupaone. Čim sam je vidio odmah sam bio napaljen a i probudio sam se s erekcijom kao i svaki puta. Legla je kraj mene a ja odmah stavio glavu među sise.
Mama: -”Ma vidi ti njega, mali napaljenko.”
Nisam ništa rekao nego sam stavio ruku na njenu pičku a odmah je i ona stavila ruku na moj kurac.
Mama: -”Joj mali, stalno ti je dignut.”
Nije dugo trebalo da legnem a nju. Malo samo se ljubili a onda sam joj ugurao kurac u pičku. Zaista je dobar osjećaj kad mi je kurac u toj vrućoj mokroj pički. A to što ona odmah počne lagano stenjati, još više napali. A da ne spominjem pogled a ogromne sise da ekstremno velikim i tvrdim bradavicama.
Ja: -”Joj kako si dobra.”
Mama: -”Ma gdje si se naučio tako dobro jebati, tako si mlad a…”
Ja: -”Pa znaš da sam imao neke cure.”
Mama: -”Dobro su te naučile.”
Ja: ”A tko je tebe naučio, tata ili…?”
Mama: -”Pa nije sad važno.”
Ja: -”A daj reci.”
Mama: -”Hmm a to tebe pali, a? Želiš znati tko je jebao tvoju mamu?”
Čim je to rekla počeo sam je jebati jače.
Ja: -”Daa, želim znati sve.”
Mama: ”Ah, aaah, daaa jebali su me, puno njih, aaaah.”
Ajme kako me je to palilo, tako sam je žestoko počeo jebati.
Mama: -”Ah, voliš to, ah. Voliš da me jebu, aaah, aaah.”
Ja: -”Reci tko te je jebao, reci kurvo jedna.”
Kad sam to rekao počela je nekontrolirano stenjati a ja sam bio na rubu svršavanja. Ugurao sam ga još par puta svom snagom i počeo je puniti spermom. Oboje smo dahtali. Malo sam još ležao na njoj a kad je kurac sam ispao iz pičke legao sam na leđa. Neko vrijeme nismo ništa pričali, samo smo se gledali.
Popodne je proteklo uobičajeno, svatko na svom mobitelu, chat, pozivi, čitanje vijesti. Razgovarali smo normalno, kao i inače. Ja sam htio početi teme seksa. Zanima me sve o njoj, zanimam sve tko ju je kada i kako jebao. Kas je izgubila nevinost ali na svaki upit ona bi vješto izbjegla odgovor. Zamišljao sam kako su je jebali, možda i grupno, možda su na njoj radili redaljku. Pa takva ženska koja se jebe sa sinom sigurno se jebala ko štuka. Uostalom kakvu razvaljenu pičku ima… Ali kako to nisam nikad prije primjetio, Mislio sam da nije probala kurac još od tate. Zapravo uopće nisam mislio o tome. Tada sam je pogledao. U roku od nekoliko sekundi sam bio na njoj a ubrzo i u njoj. Igrao sam se s kurcem u njenoj pički a ona se samo smješkala. Neko vrijeme sam je tako jebao a kad je počela stenjati ponovno sam počeo ispitivati.
Ja -”S koliko godina si se počela jebati?”
Mama: -”Nije važno.”
Onda sam je počeo jače jebati.
Ja: -”Reci, reci tko te prvi jebao.”
Mama: -”Ah, ah, neee.”
Ja: -”Reci kurvo jedna, tko te je prvi jebao.”
Postao sam grub i snažno ju jebao.
Mama: ”T-tvoj tata, ah…tvoj tata me je. Rano, ah..”
Ja: -”Stvarno? On? Koliko godina si imala?”
Mama: -”Trinaest:”
Ja: -”Uh,pa rano te je..”
Mama: -”Eto sad znaš.”
Izvadio sam ga malo i prišao joj. Stavio sam kurac na sise i na njeno lice. Najprije sam je jebao među sisama a onda ga je uzimala u usta.
Mama: -”Lezi!”
Legao sam na leđa a ona me zajašila.
Mama -”I jesi zadovoljan kad si saznao?”
Ja: -”Jesam.”
Baš me grubo počela jašiti.
Mama: -”A ti, s kim si ti izgubio nevinost? S Martinom, je li?”
Ja: -”Ne, nisam s njom.”
Mama: -”Hm, da nije onda s onom Sanjom?”
Ja: -”Ne, nije.”
Počela me jače jašiti.
Mama: -”Nego?”
Ja: -”Dalija.”
Mama: -”Susjeda Dalija? Pa ona je starija od tebe puno.”
Tako se jako nabijala na mene, a nije baš lagana. Sise su letjele lijevo – desno, gore – dole. Jednom rukom uspjela je uhvatiti jednu i stavila bradavicu u usta. Uh, kako me to napalilo. Od siline jahanja nije mogla zadržati sisu u ustima pa ju je pustila ali spustila ruku na pičku i trljala klit. Više nije ništa govorila samo je stenjala i divljački me jašila. Bio sam nemoćan. Orgazam je bi blizu a nisam imao nikakve kontrole. Nisam ništa više mogao. Počeo sam svršavati a tada i ona. Ispustila je vrisak a onda sama sebi rukom zatvorila usta. Svršavala je. Radila je tako snažne pokrete, da je kojim slučajem umjesto mene neki momak slabije konstitucije polomila bi ga. Jašila me dok kod je kurac bio upotrebljiv a po prvi puta sam vidio kako tekućina izlazi iz pičke.
Oporavljali smo se od jebačine. Pogledali nekoliko sezona serije i već je ponoć prošla. Mene je opet uhvatila želja i pokušao sam razgovarati o jebanju. Pitao sam je s kim je sve bila, s koliko njih, kako joj je bilo prvi puta ali vješto je izbjegavala odgovoriti dajući mi do znanja ne želi pričati. Nije bilo druge nego smo nastavili gledati seriju. Pogledali smo dvije epizode i ona je počela zijevati.
Mama: -”Mislim da je vrijeme za spavanje.”
Ja: -”Šta već?”
Mama: -”Osim ako ti ne bi nešto drugo.” – Rekla je i nasmijala se.
Ja: -”Hm, želiš se opet jebati.”
Mama: -”Ne budi tako nepristojan.”
Joj kako glumi, mislio sam u sebi. Okrenuo sam se prema njoj i stavio glavi na sise. Ljubio ih, sisao bradavice a zatim sam je poljubio u usta. Dok smo se ljubili spustio sam ruku na pičku. Naravno da je bila mokra i odmah sam je počeo jebati prstima. Čekao sam da počne stenjati a ona rekao: -”Mmm baš se voliš jebati na bilo koji način.”Ona je samo stenjala. Spustio sam glavu i lizao mokru pičketinu. Bila je tako rascvjetana, svi prsti su mi bili u njoj atada mi je palo na pamet da sa stola uzmem bočicu coca cole i jebem ju s njome.
Mama: -”Š-šta to..”
Nije stigla reći do kraja a ja sam joj ugurao bočicu i počeo je jebati. Da, uživala je. Po načinu stenjanja znao sam da je u transu.
Ja: -”A voliš to?”
Mama: -”Daa, ah.”
Ja: -”Joj mama pati se baš jako voliš jebati.”
Mama: -”Daa.”
Ja: -”Uh kurvo jedna!”
Mama: -”Daa.”
Ja: -”Uh, priznaješ da si kurva, a?”
Mama: -”Ah, daaa.”
Ja: -”Radili su redaljku na tebi. A?
Mama: -”Jesuu, aaah.”
To me je tako napalilo, htio sam reći još mnogo toga ali morao sam ga staviti u pičku. Prestao sam je jebati s bočicom i stavio kurac. Bio sam tako napaljen, grub. Jebao sam ju kao životinja a ona je stenjala kao kujica. Nevjerojatno je kakve zvukove je ispuštala i počela je svršavati. Ja sam bio jako izdržljiv ovog puta i nastavio sam je jebati svom snagom. Dugo je svršavala. Ja nisam. Kad je svršila rekao sam joj da se okrene. Naguzila se a ja sam je jebao straga. Nakon par minuta jebanja stavio sam grlo bočice u guzu i nastavio jebati pičku. Ponovno je počela stenjati, skvičati, cviliti. Svršavala je. Izvadio sam sve iz nje i pomaknuo se ispred. Želio sam svršiti po njoj. Smo ga je malo uzela u usta a ja sam ga drkao i ubrzo izdrkao spermu po njenom licu. Sad je zaista izgledala kao prava kurva. Jedva je uspjela izgovoriti: -”Gdje si sve to naučio?” Ja sam se samo nasmijao i legao. Zapali smo.
Kao i obično, kad sam čuo kucanja na vrata ustao sam i unio doručak i nastavio spavati ali ubrzo nas je probudilo zvono maminog mobitela. „Jbt, pa tko ovako rano…” – Mislio sam. Ona se javila.
Mama: -”Molim”
Mama: -”Stvarno? Pa to je super.”
Mama: -”Odlično, stižemo čim se spremimo”
Mama: -”Ok, za sat vremena. Vidimo se, cao.”
Skužio sam šta se događa, Verica joj je javila da smo slobodni.
Mama: -”Verica je javila da su skratili karantenu na 5 dana tako da smo sad slobodni.
Ja: -”Pa, ok. Dobro.”
Koliko god mi je bilo drago da napokon izlazimo na slobodu, ipak mi je bilo pomalo žao. Ipak ovakva seksulana iskustva se rijetko događaju. Tko zna šta će biti kad se vratimo u normalu. Vidio sam na njoj da također nije oduševljena kao što bi trebala biti.
Mama: -”Pojedi doručak i onda se pakujemo, Verica je tu za sat vremena.”

Pročitajte i ...  Verujem ti mama

Nastavak price – Karantena

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!