Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Karantena

25 min čitanja
jahanje mladog kurca

Jedva sam čekao te praznike. Po prvi puta potpuno slobodan i punoljetan. Nema više škole, nema više obaveza, sledilo je 2 mjeseca uživanja. Želja za slobodom i uživanjem još je više bila potaknuta ovom vražjom pandemijom i glupim restrikcijama koje su me zakovale u sobu i potpuno promijenile moj način života i zabave. Glupiranje i bauljanje po ulici zamijenile su on line druženja, stjecanja prijateljstva sa ljudima koje možda nikad niti neću upoznati uživo i mnogo neprospavanih noći provedenih sjedeći za kompjuterom i igrajući igrice. Jedina dobra stvar bile je online nastava koja pogotovo za nas koji nismo baš bili neki dobri učenici omogućavala da kud i kamo lakše okončamo školsku godinu bez ikakvih posljedica. Završetkom škole najavljeno je popuštanje mjera, otvaranje kafića i svega ostalog u svrhu turističke sezone što je za mene značilo da ću većinu vremena provoditi vani ali smetnuo s uma da moja mama ima možda drugačije planove. Još prije smo se bili dogovorili, pošto definitivno neću ići na fakultet, da će mi ona uz pomoć svojih poznanstava u kratkom roku pronaći posao. Ipak, zbog ove korone odlučila je da ovih ljetnim mjeseci budem slobodan, da se samo provodim jer sam kako i svi zadnje vrijeme najčešće bio zatvoren u kuće, pa će na jesen početi sa traženjem posla. Eto, sve je išlo u moju korist, škola je završila a mjere su popustile.
Možda sam još u početku trebao reći da živim sa četrdeset petogodišnjom majkom Jasnom koja je valjda kao i sve samohrane majke bila vrlo zaštitnički ali i dosta popustljiva prema meni, svom sinu jedincu. Druga osoba za koju je još bila vezana osim mene je njezina mlađa sestra Verica. Iako su bile potpuno drugačijeg karaktera i temperamenta bile su zaista jako vezane. Verica zbog njene naravi nikako nije mogla ostvariti stabilnu vezu a što je bivala starija bilo joj je sve teže skrasiti se s nekim. Ipak već u kasnim tridesetim napokon je upoznala nekog i njena veza je potrajala više od 2 mjeseca. On je bio advokat iz Praga a upoznali su se tu na moru. Nakon ljetnje romanse, unatoč svim pretpostavkama oni ipak ostali u vezi a Verica se uskoro preselila u Prag. Sjećam se jednog dana kad je mama pričala na telefon i odjednom počela vrištati, Vesna joj je javila da se se upravo vjenčali. Bilo je to iznenada, nisu radili nikakve ceremonije nego jednostavno otišli na putovanje i vratili se vjenčani. Vrijeme je prolazilo, oboje su već ušli u četrdesete pa je bilo za očekivati da će uskoro imati i dijete ali to se nije dogodilo. Verica je imala nekakav medicinski problem i znam samo da je odlazila u nekakve privatne klinike na terapije. Mama je još jednom počela vriskati od uzbuđenja kad joj je Verica javila da je trudna. Trudnoća joj je bila komplicirana pa je Verica većinu vremena bila pod nadzorom, tako da po prvi puta nisu došli kod nas tokom ljeta. Rođenje djeteta se poklopilo sa početkom pandemije tako se nismo vidjeli sa njima pune dvije godina iako do Praga ima nepunih desetak sati vožnje ili sat vremena leta avionom. Iako su mogli doći ljeti, ipak nisu htjeli riskirati doći u doba korone sa malim djetetom i onda je moja mama odlučila da ćemo mi posjetiti njih čim popuste restrikcije. Verica je javila da je Češka ukinula mjere, a mama je odmah rezervirala dvije avionske karte za Prag čim je meni završila škola. Iako bih radije bio doma i uživao, nisam mogao odbiti da idem s mamom i posjetim tetku i po prvi puta vidim svog nećaka.
Unatoč tome što me mama učila da uvijek treba 2 puta provjeriti sve informacije, sada je napravila katastrofalnu grešku. Sletjeli smo u Prag i uzeli prtljagu, čekali u redu na provjeru pasoša i tada je uslijedio šok. Policajac nam je rekao da moramo u sedmodnevnu karantenu. Mama mu je pokušavala objasniti da su ukinute mjere i da karantena nije potrebna kombinirajući engleski sa nekoliko riječi češkog ali onako šokirana svaka treća riječ iz nje izašla bi na našem jeziku. Komunikacija između njih dvoje nije bila baš najbolja i nikako nisu razumjeli jedno drugog. Ja sam bio šokiran, nisam mogao zamisliti da ću opet biti zatvoren u nekoj sobi tjedan dana. Onako uzrujana rekla je policajcu da malo sačeka pa smo izašli iz reda i stali sa strane. Počela je šiziti.
Mama – Pa rekla je Verica da su ukinute mjere! Jebemu vrapca, šta ćemo sad? Zašto nemam signala?
Ja sam samo slegnuo ramenima a ona je nervozno držala mobitel i pokušavala nazvati Vericu.
Ja – A da pokušaš ugasiti avionski mod?
Napokon je dobila signal uspjela nazvati Vericu. Verica joj je rekla da se smiri i da će provjeriti o čemu se radi i nazvati je za 2 minute.
Mama – Sad će ona provjeriti o čemu se radi.
Ja – Kako bilo ja ne namjeravam u nikakvu karantenu. Idem doma.
Mama – Pa, vratit ćemo se doma onda. Provjeri kad imamo let za natrag.
Izvadio sam mobitel i počeo pretraživati Sky Scanner. Danas više nije bilo letova za nazad. Sutra je bilo a cijena je bila takva da si nismo mogli priuštiti. Našao sam let za kući po prihvatljivoj cijeni tek u petak a to bi značilo da još moramo ostati tu u hotelu dvije noći.
Mama – Ne, ne dam hiljadu eura za kartu. Čak i ovo u petak nije jeftino s tim da moramo platiti i hotel.
Ja – Kog vraga ideš na putovanje ako nemaš love i ako nisi provjerila pravila, nevjerojatno! A meni stalno prigovaraš da sam…
Zazvonio joj je mobitel. Mama je pričala sa Vericom a ja sam nervozno šetao u krug. Kad je završila pričati obratila mi se nježnim tonom.
Mama – Verica je pogriješila, ukidanje mjera za dolazak vrijedi tek od 1.7. za strance, a ne od 15. 6. Ali karantena je samo 5 dana i Jiri nam je sredio besplatno u hotelu preko svojih veza. Ako zaista želiš možemo se vratiti doma ali računaj koliko nas dođu karte, pa onda još spavanje ovdje i na kraju opet ih moramo posjetiti za desetak dana. To će koštati najmanje hiljadu i pol eura. Imam toliko novaca ali zar se nije bolje strpiti tih 5 dana pa ti ostane lova za provoditi se cijelo ljeto. Mislim… eto sam izaberi.
Ja bih zaista žrtvovao taj novac samo da se vratim doma jer mi je pun kurac zatvaranja u sobi ali realno, mama zaista ima pravo. Nismo baš toliko bogati da možemo tek tako baciti toliko novaca.
Ja – A dobro, strpit ću se.
Rekao sam to teškom mukom a mami se napokon pojavio osmjeh na licu i prišla mi je bliže i zagrlila me.
Mama – Pametni moj momak.
Vratili smo se se na šalter, rekli policajcu gdje ćemo odsjesti. Upisali sve podatke i napokon izašli iz aerodroma. Uzeli smo taksi i nakon 20 minuta došli u hotel.
Bio je to mali hotel nedaleko centra grada. Ljubazna recepcionerka je najprije pregledala dokumente i pronašla rezervacija zatim nam je objasnila da ne smijemo napuštati peti kat. Doručak, ručak i večera će nam biti dostavljeni u sobu prema dnevnoj ponudi a ako želimo nešto drugo možemo izabrati i javiti na recepciju sat vremena prije. Kava, čaj i voda su posluženi na hodniku a tu se također nalaze čisti ručnici i posteljina. Na samom kraju hodnika nalazi se balkon gdje se može boraviti na zraku. Dala nam je ključ i uputili smo se prema liftu.
Ja – Čekaj, dala je jedan ključ? Šta ćemo biti u istoj sobi?
Mama – Pa očito nam je Jiri uzeo dvokrevetnu sobu.
Taj podatak mi se baš nije sviđao. Kad već moram biti zatvoren u sobi volio bih da sam sam. Ubrzo je slijedio novi šok. Čim smo ušli u sobu vidio sam da postoji samo bračni krevet.
Ja – Pa šta je sad ovo? Zašto nema dva odvojena kreveta?
Mama – Hm, ne znam. Malo je nezgodno Valjda je tu takva dvokrevetna soba.
Ja – A jbt.
Mama – Ne psuj! Bilo bi mi neugodno sad zvati Vericu da nam treba druga soba a Jiri je sve platio…
Ja – Pa šta ovi Česi misle da samo parovi dolaze u hotele…
Mama – Ma daj smiri se. Krevet je dovoljno velik da oboje spavamo tu bez problema.
Ja – Pa baš i nije.
Mama – Ako treba ja ću spavati na podu samo ne stvaraj probleme.
jedan krevet za seksJa – Ma ne. Nećeš spavat na podu.
Nekako sam se uspio smiriti i prihvatio činjenicu da ću 5 dana spavati s njom u istom krevetu. Ništa me više nije moglo iznenaditi i šokirati. Smjestili smo se, tuširali se… Ponuda tv kanala nije bila loša a srećom sam ponio laptop pa smo imali izbor filmova, igrica i ostalih stvari za zabavu. Spojio sam se na wi fi i pretraživao internet a ubrzo je stigla večera. Osoblje je pokucalo na vrata i predali nam tacne sa hranom i pićem. Hrana je bila zadovoljavajuća. Inače ja bih pojeo svoju porciju i pola mamine. Jedino sam imao zamjerku što bi poslužili samo jednu krišku nekakvog kiselog kruha. Nakon večere svatko od nas je bio zauzet u svom svijetu poziva, poruka i socijalnih mreža, a onda smo pronašli nekakav film i počeli gledati, ali umor i stres su napravili svoje pa kraj filma nismo dočekali nego smo oboje zaspali. Krevet je zaista bio udoban i ne pamtim kada sam zadnji puta spavao ovako dobro. Probudilo nas je kucanje na vrata i posluživanje doručka nakon čega smo se opet posvetili svatko svojem virtualnom svijetu sve do ručka.
Ajme, toliko hrane i samo ležanje u krevetu… Nakon ovog trebat će mi opet puno vježbanja, nekakva dijeta jer ovako ću postati debela prasica – Rekla je mama i stavila ruke na stomak. Pogledao sam prema njoj. Dobro, ona je možda malo punija ali onako u lijepom smislu. Ne mogu zamisliti kakva bi bila da je mršava. Ovako je čisto ok, ne mogu je zamisliti drugačiju. Nisam znao što da joj odgovorim. Naravno da neću reći – da debela si i trebaš na dijetu. A sigurno neću ni lagati i reći joj da je mršava kao cura od 20 godina. Rekao sam joj ono što i jeste.
Ja – Mama, takva kakva jesi potpuno izgledaš zadovoljavajuće tako da par kila manje ili više nema baš nikakve razlike.
Mama – Hm, Ne znam baš.
Mama ima jako lijepe crte lica koje joj izgleda mladoliko a to što je i prirodna plavuša, sigurno joj pomaže da ne izgleda kao da je u četrdesetima nego desetljeće mlađa. Kao što sam rekao jeste malo punija ali s obzirom na veličinu njenih grudiju i guzice zaista se može reći da izgleda prilično dobro. Da, pogodili ste. Ima zaista ogromne sise, šire kukove i ogromnu guzu a to što je nižeg rasta obline joj dolaze još više do izražaja.
Tada smo nakon ručka napravili grešku. Zaspali smo i probudili se kasno poslijepodne. Očito se nije moglo odoljeti udobnom krevetu i toplini. Zašto je to bila greška? Zato jer nam se navečer nije spavalo. Ona je ipak uspjela zaspati oko 2 u noći a ja sam se samo vrtio u krevetu i uspio utonuti u san tek pred jutro. Naravno ništa nas nije sprečavalo da ne nadoknadimo spavanje po danu tako da sam prespavao skoro cijeli sljedeći dan i opet imao problem po noći. Imala je i ona problem ali ipak bi uspjela zaspati prije mene. Potpuno smo promijenili bioritam i spavanje više nije bilo redovito kvalitetno. Cjelodnevni boravak u krevetu je uradio svoje. Spavali bi više puta na dan tek po kojih sat vremena i to više po danu nego po noći. Samo smo ležali i gledali serije ali nakon nekog vremena počela nas je hvatati lagana nervoza. Sve češće bi se ustajali iz kreveta i šetali po sobi. Ja sam cijelo vrijeme bio u boksericama i majici. Ona je u početku za spavanje oblačila kratku ljetnu spavaćicu i gaćice a po danu bi se presvukla u majicu i tajice ili kratke hlačice ali pošto smo zamijenili dan za noć, zapravo kao da nam je stalno bila noć tako da je i ona po cijele dane ostajala u spavaćici i gaćicama.
Bila je treća večer. Tražili smo po internetu preporuke za serije ili film. Oboje volimo trilere tako da smo se brzo dogovorili što ćemo gledati. Triler serija koju smo odabrali pokazalo se da je zapravo erotski triler sa zaista puno necenzuriranih scena seksa. Nije bilo prvi puta da zajedno gledamo nešto gdje ima scena seksa ali ovo je bilo ipak malo previše. Zapravo cijela radnja serije se svodila na seks što se prema naslovu nije moglo zaključiti. Naziv serije „Poremećaj” a za žanr je pisalo triler. Iako se meni čini da je trebalo pisati erotski triler a može se svrstati u kategoriju soft porn.drkanje kraj mame Uglavnom ta mini serija je bila super ali meni je bilo tako neugodno ležati s njom u istom krevetu i gledati jebanje a najgore je bilo to što mi je cijelo vrijeme bio dignut. Nakon prve epizode prekrio sam se plahtom iako je u sobi bilo prilično toplo. Prije zadnje epizode ona je odlučila da će pokušati zaspati a ja sam stavio neki drugi film. Ipak se nisam mogao smiriti. Iako film nije imao nikakve veze sa seksom meni je kurac bio tvrd i dignut cijelo vrijeme a u glavi sam sam samo zamišljao jebanje. Znao sam da ću se morati izdrkati. Naravno, pazio sam na svaki pokret samo da me ona ne skuži. Tako sam odlučio ne ići odmah u kupaonu dok ona ne zaspi čvrsto jer sam mislio da će shvatiti da se idem izdrkati. Zato sam čekao da ona zaspi ali i ona se se stalno okretala. Kad bih već mislio da je zaspala ona napravi pokret. Bila je okrenuta leđima prema meni pa sam odlučio da izvadim kurac iz bokserica, lagano ga drkao i čekao da budem siguran da ona spava pa onda napokon ići u kupaonu da ga izdrkam. I tako sam ga počeo lagano drkati ali sam stalno pogledavao prema njoj da se ne bi okrenula prema meni i vidjela. Tako sam više gledao prema njoj nego u tv. Nisam nikako mogao da ne primijetim kako joj se spavaćica podigla preko guze kad je skvrčila koljena. Da, njena guza bila mi je kako bi se reklo na dlanu. Svjetlost od televizije pružala mi je mogućnost da vidim kako joj se gaćice urezuju u pičku. Na trenutak sam zastao i rekao u sebi – Jbt pa nisi normalan, gledaš staroj u guzu i picu i drkaš? Jesam li ja normalan? Gori sam od ovih u seriji koju smo gledali.
Tada sam shvatio da se ona ne miče iz te poze i zaključio da je zaspala. Kao što sam rekao, planirao sam se ići izdrkati kad ona zaspi ali sad sam iz nekog razloga htio još malo gledati je i drkati. I ja sam se okrenuo na bok prema njenoj guzi koja je bila na sredini kreveta. Dijelilo nas je nekih desetak centimetara a ja sam ga drkao u pravcu nje. Ne znam šta sam htio u tom trenutku ali još sam još se više približio. Osjetio sam kako diše i zaključio da spava. To je bila prilika da odem u kupaonu i izdrkam se. Iznenada sam promijenio plan. Htio sam joj se približiti, zapravo dodirnuti njeno tijelo, samo malo da se još više napalim a onda se ići izdrkati. Jasno mi je bilo da bi bila katastrofa kad bi se ona probudila i shvatila šta radim pa sam pospremio sam kurac u bokserice i polako se priljubio uz nju tako da izgleda kao da spavam i da smo se u snu tako približili slučajno. Gotovo nekoliko minuta sam bio tako priljubljen uz nju a ona se nije micala. Duboko je disala pa sam zaključio da spava duboko. Bio sam tako napet, napaljen kao nikad prije. Kurac je bio zarobljen u boksericama priljubljen uz njenu guzu. Imao sam osjećaj da bi svršio čim bi ga dodirnuo. Znao sam da se moram odmaknuti i ići se izdrkati u kupaonu. Već sam se bio odmaknuo od nje i htio sam je samo malo prstima dodirnuti prije nego odem. Mislio sam pa kad ovako čvrsto spava, nije se probudila dok sam bio stisnut uz nju, valjda se neće probuditi ako je samo malo dodirnem. Skupio sam hrabrosti i polako stavio prst preko njenih gaćica urezanih u pičku. Da, sve je bilo mokro. Zastao sam tako na nekoliko sekundi a ona se tada malo pomaknula ispruživši jednu nogu a drugu je savila u koljenima.

Pročitajte i ...  UZIVANJE SA BATOM I TATOM

U takvoj pozi njena pička je bila još više dostupna i bolje se vidjela. Iako sam se uplašio da se probudila pa sam potpuno stao ipak nakon nepune minute odlučio sam samo da malo razmaknem gaćice, dodirnem joj pičku i da napokon odem u kupaonu. Najgore je bilo to kako polako i neprimjetno razmaknuti gaćice. Polako sam prst ugurao između pičke i gaćica. Sve je bilo jako mokro. Onda sam polako povukao gaćice i prebacio preko njene pičke. Svašta mi je prolazilo kroz glavu tada. Znao sam kakve posljedice bi mogle biti ako se probudi i skuži šta radim. Bilo me je strah ali strast je ipak prevladala. Počeo sam prstima dirati njenu pičku. Bila je tako mesnata, ogromne raširene usne otkrivale su izbočinu s nekim dugmetom na vrhu pičke. Nisam nikad vidio tako izražen klitoris a spuštajući prst prema dolje, raširene usne su same pokazivale put i vodile do rupe koja bila tako skliska da je prst bez imalo otpora ušao unutra. Čim je prst ušao u njenu pičku ona je ispustila nježan zvuk – aaaaah. Odmah sam pomislio da se budi izvadio prst i od straha se naglo maknuo na svoju stranu kreveta a ona je još dva puta nježno izdahnula, aaaah, aaaaah. Pa ona valjda sanja? Pomislio sam. Nakon možda minute – dvije ponovno sam pogledao prema njoj. Promijenila je položaj. Sada je ležala na trbuhu. I dalje joj je spavaćica bila podignuta preko guze a noge lagano raširene. Gledao sam u tu ogromnu guzu i zapitao se: – Pa dobro jesam li ja normalan? Razum nije prevladao.

Ponovno sam izvadio kurac i počeo ga drkati gledajući u tu ogromnu maminu guzu. Nije dugo trebalo da joj se opet približim i prstima dođem do njenog međunožja. Gaćice su joj još uvijek ostale onako sa strane preko pičke kako sam ih prvotno bio ostavio. Ovog puta čim sam dodirnuo joj dodirnuo pičku ona se stresla a ja se brže-bolje okrenuo i pravio da spavam. Mislio sam: – „Ne, pretjerao sam, moram se smiriti, napokon ići u kupaonu izdrkati se i onda mi više ovakve gluposti neće padati na pamet. Počekao sam još nekoliko minuta da ponovno čujem njeno duboko disanje da se uvjerim da čvrsto spava i onda sam se okrenuo. Pogledao prema njoj a ona je sad ležala na leđima. Najprije sam joj pogledao lice. Oči su joj bile zatvorene. Disala je na usta. Čvrst u nastojanju da ovog puta idem u kupaonu ipak me nešto opet zaustavilo. A kako i ne bi kad joj je jedna sisa ispala van. Možda je kod drugih žena sisa ali kod moje mame to je ogromna sisurina koja ne može stajati ravno dok ona leži nego se sruši sa strane. Dobro znao sam kakve sise ima, znao sam i za ogromne bradavice ali sad je sve bilo drugačije. Ne mogu opisati kako sam se osjećao. Gledao sam u tu sisu. Bože pa ta bradavica je kao prst, kako je samo tako iskočila. Naravno, odlazak u kupaonu je ponovno bio odgođen a drkanje s pogledom na mamu se nastavilo. Bio sam na rubu da svršim, zapravo cijelo vrijeme sam, još od kad smo počeli gledat seriju prije puno sati. Pogledao sam prema dolje. Imala je raširene noge a gaćice su još uvijek ostale sa strane priljubljene između njene noge i pičke. Svijetlo od televizije je baš lijepo svijetlilo prema njenom međunožju. Mogao sam detaljno vidjeti pičku. Došao sam glavom koliko god sam bliže mogao i zurio u pičku. Ma nije to pička, moja mama zaista ima pičketinu. Odmah mi je palo na pamet da je sigurno puno njih guralo kurčeve u nju. Bila je vidljivo mokra, slinava, meni se činilo da je sva nabreknuta, natečena. Nikad još nisam uživo vidio takvu pičku. Ovog puta nisam gurnuo prst nego dodirivao klit ali ona se opet počela micati pa sam prestao. Shvatio sam da je previše opasno da je tako diram, sigurno bi se probudila i skužila me. Ipak sam htio nešto više od užitka drkanja u kupatilu pa sam odlučio da ga izdrkam tamo dok ju gledam. Namjestio sam se tako da sam kleknuo po strani i počeo drkati. Malo bi pogledao u pičku, malo u sisu ali najviše sam joj gledao u lice, to jest u oči, da znam ako se slučajno probudi. Ona je još uvijek duboko disala na usta a na trenutak bi lagano zahrkala. Tada sam shvatio da mi treba nešto gdje ću se izdrkati, znao sam da će biti puno sperme i da mi dvije salvete s noćnog ormarića neće biti dovoljne nego mi treba nešto puno veće, recimo ručnik. Zato sam ustao i išao u kupaonu. Uzeo sam ručnik koji je već bio korišten u vratio se u sobu. Pažljivo sam zatvorio vrata od kupaone ali ipak se začuo onaj klik a zatim još i škripa kreveta dok sam se smjestio na svoju polovicu. To je bilo dovoljno da se ona probudi. Kako sam pažljivo zurio u nju najprije sam primjetio da je duboko udahnula, progutala slinu i nastavila disati na nos. Nije otvarala oči nego se samo okrenula na bok na svoju strane ostavivši guzu na sredini kreveta. Tada je promrmljala:
Mama – Još ne spavaš?
Ja – Pa ne.
Mama – Pa pusti barem mene da spavam, stalno se mičeš i skačeš tu po krevetu!

Pročitajte i ...  Price iz zivota moje mame

Nisam ništa odgovorio. Odlučio sam se smiriti dok ponovno ne zaspi. Ovog puta obe noge su joj bile jednako savijene tako da joj je guza bila potpuno naprčena. Počekao sam par minuta i na osnovu njenog glasnijeg disanja zaključio da je zaspala. Stavio sam ručnik između njene guze i mene i počeo ga lagano drkati. Nije to bilo ono što sam htio, a htio sam izdrkati dok joj gledam sise i pičku dok su joj raširene noge. Ali šta je tu je. Par puta sam ga malo brže rukom protresao i zadnji čas prije svršavanja sam stao. Zašto sam stao opet? Nisam odolio a da još jednom ne dodirnem pičku. Najprije sam je pipkao, klitić, usmine a onda sam gurnuo prst. Osjetio sam promjenu u njenom disanju i učinilo mi se kao da se malo micala. Prst je bio zabijen u njenu pičku i tako sam stao. Nisam ga micao ali sam osjetio da se ona lagano pomiče. Tako sam ostao s prstom u njenoj pički i samo lagano rukom ljuljao njenu guzu a onda sam stavio u nju i drugi prst. Zatim sam oba prsta blagim pokretima izvukao do pola van pa onda nazad unutra. Tako sam ponavljao sve brže i kad sam shvatio da je ona u snu i da ne reagira palo mi je na pamet da možda mogu s kurcem doći do pičke pa čak ga možda i ugurati malo. Priljubio sam se uz nju i namjestio kurac prema njenom međunožju. Trljao sam ga o nju ali mi se učinio da kad glavić dodirne pičku kao da se ona malo odmakne. Možda zbog dodira tako reagira. Tada sam uzeo kurac u ruku i pokušao ga ugurati u pičku ali u trenutku kad je već počeo prodirati ona se pomaknula i legla na trbuh. Tada mi više ništa nije bilo jasno. Jel spava ili ne? Jel ona osjeti ovo ili misli da sanja? Pa ako zna zašto ništa nije rekla? Misli su mi bile zbrkane. Ipak sam ponovno stavio ruku na njenu pičku i opet nije bilo reakcije pa sam ponovno pokušao staviti kurac. Pošto je ona sad ležala na leđima morao sam se namjestiti iznad nje. Stao sam na koljena između njenih nogu i spuštao se niže. Naslonio sam se na svoju lijevu ruku a u desnu uzeo kurac i s njime dodirivao njenu guzu i pičku. Namjestio sam se da ga uguram ali tada je uslijedio šok.

mamina velika guza
„Prestani” – Izgovorila je, a sam ostao u šoku. Dakle ona zna što se događa. I nije ljuta? Hm. Bio sam u čudu. Mislio sam u sebi – Pa onda je u redu. I nastavio sam pokušaj da joj ga uguram ali ona se vješto izmicala. Tada sam shvatio da mi vjerojatno dopušta da je diram ali ne da joj stavim kurac. Slijedio je još jedan pokušaj ali završilo je isto. Rekla je ovog puta malo glasnije – „Nemoj!”. Ja sam stao a ona se izmakla i okrenula prema meni. Djelovala je potpuno budno. Bio je to šok kad se okrenula prema meni i zurila i dignut slinav kurac a ja onako u šoku izbjegavao pogled u oči ali i dalje gledao u onu sisu koja je bila ispala iz spavaćice. Srećom je ona prva prekinula neugodnu šutnju.
Mama – Ajde isprazni se pa da možemo normalno spavati.
Ja – Znači ne ljutiš se?
Mama – Nećemo sad o tome.
Shvatio sam da je bolje da šutim i nije mi bilo jasno šta je točno mislila pod ovo „isprazni se”. Da li je mislila sad ovako tu ili? Odmaknuo sam se od nje i legao na svoju polovicu a ona se okrenula leđima prema meni. Pa valjda je mislila da tu drkam? Nisam bio siguran pa sam upitao bojažljivo.
Ja – Misliš da tu…? Ili…?
Mama – Kako god hoćeš, samo da se već jednom smiriš.
Legao sam tako na leđa i počeo drkati. I dalje mi je bio dignut a nisam više bio onako blizu svršavanja. Kao da me bilo prošlo. Drkao sam nekoliko minuta i sve više ubrzavao. Valjda mi nije bilo ugodno to što je ona sad budna i zna da drkam. Snažno sam ga drkao, namještao se ovako onako ali nije mi došlo da svršim. Dugo je to trajalo.
Mama – Treseš cijeli krevet, hoćeš li već jednom?
Nisam ništa odgovorio nego sam nastavio jače drkati. Misli mi nisu bile usmjerene na pičku i sise nego sam razmišljao kako je sve ovo nevjerojatno. Pa nije mi još ušlo u glavu da sam dirao maminu pičku, da sam joj htio staviti kurac i da sad drkam pored nje. Očito su me te misli odvratile od onakve napaljenosti tako da je drkanje potrajalo dugo ali nije bilo učinka. Mama je bila sve više nervoznija. Prošlo je sigurno pola sata da sam drkao, tresao krevet tada se ona okrenula. Mislio sad da će opet prigovoriti nešto da se smirim i prestanem tresti krevet.
Mama – U redu je, sigurno se ne možeš opustiti.
Sjela je na krevet na svojoj polovici a ja sam i dalje ležao.
Mama – Ajde ovo će ti pomoći. Samo se opusti i gledaj.
Istodobno dok je govorila skinula je spavaćicu a dvije sise su ispale i stale visjeti skoro dodirnuvši njene noge. Ona ih je uhvatila rukama. Ja sam buljio otvorenih usta a ona se smješkala.
Mama – Hajde riješi to, šta čekaš sad.
Ja – A-aha.mama mi drka kurac
Nekako bojažljivo sam ga uzeo u desnu ruku. Bilo mi je neugodno drkati kad me tako gleda. A očito je i ona to shvatila.
Mama – Ajde da ti pomognem jer ovako nećeš nikad.
Dok sam još pokušavao shvatiti šta je rekla ona je došla bliže i uzela ga u ruku. Smiješila se i počela ga drkati. Tresla ga je nježno desnom rukom a ja sam gledao kako joj sise skaču. Počeo sam osjećati i već sam razmišljao da li treba da kažem da ću svršiti ili će sve prskati okolo. Nakon par minuta je zastala.
Mama – Čekaj da se bolje namjestimo, ruka me boli ovako.
Ona se podigla i onda sjela.
Ja – Kako želiš da se namjestim.
Mama – Smo klenni.
Ja sam kleknuo ispred nje a ona je sjedila. To me jako napalilo, Najprije ga je malo nježno drkala. Sav je bio slinav a onda sve brže i jače, svom snagom ga je natezala i uskoro više nisam vladao sa sobom. Na svaki njen trzaj mlaz sperme bi prskao. Sperma je letjela svuda. I po njoj i po krevetu i po podu. Inače sperma prestane izlaziti nakon nekog vremena ali ovog puta se zaista skupilo puno toga.
Mama – Bože koliko toga ima!
Svakim pokretom još jedan mlaz bi izletio. Najviše toga je bilo po njoj. Sperma se slijevala niz njezine sise, trbuh a ja sam se srušio natrag na leđa. Usta su mi bila suha. Jedva sam disao. Ona je uzela onaj ručnik koji sam još prije bio pripremio i brisala se. Ja sam ispružio ruku i uzeo bocu vode. Ispraznio sam je skoro cijelu.
Mama – Daj mi molim te dodaj vlažne maramice iz torbe.
Ustao sam i dao joj maramice. Ona se još uvijek brisala.
Mama – Hm. Ništa ne pričaš, sigurno ćeš sutra imati puno pitanja. Hajde sad da napokon spavamo.
Ja – Da, trebalo bi.
Mama – I nemoj previše razmišljati o ovome.
Legli smo. Svatko na svoju stranu. Uspio sam zaspati ali nije to bilo kvalitetno spavanje. Više kao polusan. Već je bilo jutro. Iako su zastori bili navučeni preko prozora ipak je malo dnevnog svijetla ulazilo u sobu. Ustao sam i još bolje namjestio zastore tako da bude mrak. Zatim sam opet legao. Uspio malo zaspati i tada me probudilo kucanje na vrata. Da, već je bilo prošlo 7 sati i posluživali su doručak. Ustao sam i uzeo dvije tacne sa hranom, stavio na stolić i počeo jesti. Mama se na trenutak probudila, shvatila da je doručak i nastavila spavati. Dok sam jeo pogledavao sam prema njoj i naravno opet mi se digao. Vratio sam se u krevet i pokušao opet spavati. Nije išlo. Stalno sam se okretao. U glavi mi je bila potpuna zbrka. Opet sam se stisnuo uz nju i rukom je dodirivao. Nije se micala. Prstima sam odmaknuo gaćice preko pičke i dirao je. Zatim sam ugurao prst, pa drugi i onda treći. Izvadio sam ih i onda malo trljao klit pa ih opet ugurao. Tek kad sam započeo jebanje prstima shvatio sam da ona lagano stenje i namješta se. Kružio sam prstima u mokroj pičketini, zabijao prste a ona je samo dahtala. Zatim se pomakla, zapravo ispružila nogu i samo se spustila tako da legne na trbuh a svoju desnu ruku je provukla ispod i također stavila na pičku. Shvatio sam da trlja klit a ja sam je nastavio jebati prstima. Sve jače je stenjala. Mislio sam da ako joj ga sada uspijem ugurati, neće odbiti. Nisam stajao prstenjačiti i približio sam kurac, nadvio sam se ispred nje isto kao i zadnji puta ali ovog puta sam joj ga odmah nemilosrdno zabio. Ona je samo jače zastenjala a jasam odmah počeo jako upirati. Tako široka i mokra pička nije postavljala nikakav otpor, samo sam ga gurao u rupu. Pokušao sam što je moguće snažnije. Nisam nikad tako snažno jebao kao sad. Pomogla mi je činjenica da sam već bio svršio i te kako, pa nisam imao problema s kontrolom svršavanja a ona je stenjala sve jače. Nisam bio siguran jel ona to svršava ili ne. Bila je malo podigla guzu a ja svom snagom upirao ali pošto je široka i skliska ispao mi je. Tada je zastenjala još jače i izmakla se. Mislio sam da će se opet tako namjestiti ali se okrenula prema meni i zapovjedno rekla: „Lezi!”.
jahanje mladog kurcaLegao sam na leđa. Ona je vješto skinula spavaćicu i gaćice. Znao sam što slijedi. Tako me je pohotno zajašila i rekla: „Sam si tražio ovo”.
To kako me je jašila to sam vidio samo na pornićima. Uz to si je dirala sise i trljala klit. Više puta je nešto rekla. Ne sjećam se točno kojim redosljedom ali ovako je govorila: „Ti si počeo prvi”, „Htio si me jebati”. „Svoju mamu si htio jebati”, „Jel ti se sviđa ovo?”. „Sviđa ti se ovakva mama?”, „Nisi imao pojma Kakvu mamu imaš”… Bilo je i još nešto ali ne mogu se točno sjetiti. Uglavnom moram priznati da me je rasturala. Iako sam ja prilično jake konstitucije ipak i ona ima koji kilogram i zaista me je izjebala. Zaista nije bilo lako. A tek kad je počela svršavati… ne mogu to opisati. Samo sam mislio o tome da će nam iz susjednih soba pokucati da se smirimo. Takav ženski orgazam sam vidio samo na pornićima. I to je trajalo i trajalo i trajalo a ona se samo nabijala na mene dok god je mogla. Nisam više mogao kontrolirati a nisam znao smijem u nju ili ne. Pokušao sam reći: „J-ja ću svrš..”. Ali ona se nije obazirala. I dalje me jašila a ja sam počeo prskati u njenu pičku. Ipak je ovog puta bilo manje sperme. Tek kad je kurac postao mlohav ona je napokon sišla s mene. Legla je na leđa i dahtala. Sise su se sručila svaka na svoji stranu a iz pičke je curilo malo sperme. Kad se oporavila ustala je i rekla: „ Idem u kupaonu a kad se vratim imat ćemo ozbiljan razgovor”.

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Licni oglasi upoznavnaje

Don`t copy text!