Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Kancelarijski Flert

6 min čitanja
kolega joj liže vrelu pizdu

Preplanule snažne ruke… Peđa je stavio desnu ruku na moje rame i nagnuo se da mi šapne: „Danas izgledaš predivno.“ U bilo kojoj drugoj situaciji, imala bih neki pametan komentar kao odgovor. Bilo da je duhovit, hladan ili flertujući odgovor – imala bih nešto.

Ali on je postao drugačiji prema meni u poslednjih nekoliko meseci. Prilazio mi je bliže i prisnije svojim rukama… zapravo, celim gornjim delom tela. Pratila sam njegove oči dok je pomerao pogled nadole ka izrezu moje bluze. Opet, imala bih nešto pametno da kažem, barem bih pomislila, ali ne u tom trenutku.

Kosi izrez mog dekoltea stajao je nekoliko centimetara od njegovog pogleda, i bio je posebno primamljiv zbog spoljašnjeg pritiska koji je vršio moje grudi. Dosta moje odeće ima problem sa mojim grudima, ali ova bluza je bila dovoljno dobra da izađe sa njima na kraj.

Video se moj dekolte i čipkasti umetak mog grudnjaka iz veoma specifičnog ugla. Njegovog ugla. Bio je jul, i mislila sam da mogu da se izvučem sa takvim “raskalašnijim” odevanjem. Vazduh koji je kružio nežno je hladio moja bedra. Znala sam da ću biti usidrena za svoj sto veći deo dana dok završavam izveštaje, pa sam očekivala da ću dobiti poneki pogled ka mojim grudima.

Znao je da ću danas raditi na izveštaju jer mi ga je on i dodelio. Bila sam pomoćnik u kancelariji koja je brojala deset zaposlenih, ali je on baš od mene najčešće tražio pomoć. Barem jednom dnevno je dolazio do mog stola i naginjao se tako da su mu usta bila blizu mog uha. Obično bi dao mali komentar na jedan od mojih zadataka. Profesionalna tema, ali intimni govor tela. koleginica sa velikim dekolteom

Ovog puta — njegov komentar je odgovarao njegovom govoru tela. Izgledala sam predivno, neću da budem lažno skromna. Bilo mi je drago što je primetio. Ranije nisam imala hrabrosti da mu uzvratim flertovanjem, ali možda je to bila letnja vrućina ili što sam videla najavu tamnih dlaka na grudima koje vire iz gornjeg dugmeta njegove košulje dok sam mu se smeškala.

Pročitajte i ...  Anamarija

Posle nekoliko sekundi smirila sam svoje trkačke misli. Okrenula sam glavu u stranu i pogledala ga pravo u oči. Polako sam se osmehnula i rekla: „Obukla sam se za tebe.“

Čula sam njegov kratak, oštar udah samo sekund kasnije. Sklonio je desnu ruku sa mog ramena. Prekinuo je kontakt očima i počeo je nervozno da se smeje. Podigao je oči da ponovo sretne moje, a ja sam videla bljesak spoznaje na njegovom licu. Nisam pomerila oči sa njegovog lica, i dalje sam gledala preko ramena. Da bih učvrstila njegovo razumevanje, nastavila sam: „Drago mi je da ti se sviđa.”

„Znaš… uvek sam voleo tu boju na tebi.“

Konačno sam slomila pogled da se suptilno osvrnem oko sebe. Moj sto je bio ušuškan u uglu blizu toaleta. Niko od mojih susednih kolega nije bio za svojim stolom. Ručak je počeo pre 10 minuta.

„Mislila sam da će ti se dopasti. Nadala sam se…“ Polako sam se nasmešila i stavila ruku na njegovu. Takođe je posmatrao kancelariju oko nas. Njegova ruka se vratila na moje desno rame tako da su mu vrhovi prstiju jedva pristajali na vrh moje dojke. Polako sam udahnula, osećajući kako mi se grudni koš širi ka spolja.

Nagnuo se da njegove usne skoro dodiruju moje desno uho. „Hoćeš li da pođeš sa mnom u toalet? Možemo tamo da nastavimo ovaj razgovor.“

Bio je red na mene da budem uhvaćena nespremna. Nisam očekivala da će moj stidljivi flert dovesti do ovoga. Srce mi je kucalo i disanje mi se ubrzalo. Peđa je sigurno žudeo za mnom čim se ponašao tako drsko i direktno i posle najmanjeg uzvraćanja flerta sa moje strane.

Pročitajte i ...  Frustrirana Nedojebana Domaćica

Klimnula sam glavom i počela da ustajem. Peđa me je zgrabio za ruku i nežno me povukao ka sebi. Otišli smo do toaleta, zatvorivši vrata. Zaključao ih je i odmah obavio ruke oko mog struka, približio usne mojima i duboko me poljubio. Osetila sam kako mi se usne razdvajaju i kako mi jezik klizi napred da bi se susreo sa njegovim.

Nisam mogla da sprečim svoje telo da reaguje čak i da sam htela. On je bio taj koji je prekinuo poljubac. Odstupio je pola koraka, a ruke su mi i dalje bile oko mog struka. „Želim te dugo i mislim da se i ti osećaš isto.“

Usne su mi trnule. Celo telo me je peklo. Lagano sam otvorila usta i malo se nasmejala. „Želim te od kada si se prvi put nagnuo i šapnuo mi na uho.”

Uz to, nagnuo se i prošao vrhom svog jezika duž mog spoljašnjeg uha, polako se vukući prema centru. Dahtala sam i ukočila se. Osećala sam se neverovatno škakljivo i uzbuđeno odjednom. Da bih održala ravnotežu, naslonila sam se na ivicu lavaboa. Naše teško disanje ispunilo je mali prostor dok sam mu prelazila jezikom gore-dole po vratu i postavljala poljupce duž njegove vilice.

Dok sam ga milovala, on je čvrsto pritiskao svoje telo u moje. Nagnula sam se dalje da mu se smestim, naginjući ramena prema ogledalu iznad lavaboa. Njegova ruka je skliznula sa mog struka da se nasloni na moje grudi. Videla sam njegove oči kako se zakačinju u oteklinu mog dekoltea.

Videla sam kako mu se usne razdvajaju. Njegovi prsti su pipali po mojoj dojci nekoliko sekundi pre nego što su pronašli moju bradavicu. Počeo je da je štipa i kotrlja između dva prsta. Nisam mogla da zadržim stenjanje dok je nastavio da stiska, kotrlja i vuče. Pogledao je moje lice dok je kroz mene slao šokove zadovoljstva.

Pročitajte i ...  Moja Nova Sekretarica

Videla sam osmeh kako mu se raširio prkeo lica. Odjednom je spustio ruke na moju zadnjicu i podigao me tako da sam sedela na ivici lavaboa. Spustio se na kolena i priveo lice mojim savijenim kolenima.

„Molim te, dozvoli mi da te okusim.“

Razdvojila sam kolena. Toliko sam želela njegov jezik da su mi se noge lagano tresle. Prineo je svoje lice mojim gaćicama. Kroz njih je poljubio moju pičku.

„Drži gaćice.“ kolega joj liže vrelu pizdu

Pomerio ih je u stranu tako da je moj klitoris bio otkriven. Bila je to skoro zapovest i ja sam se marljivo pridržavala. Nije gubio vreme. Koristio je vrh jezika da me liže u svim pravcima, ujednačeno. Usta su mi se otvorila, a oči zatvorile. On je preuzeo kontrolu nad mojim osećanjima.

Doveo me je do vrhunca brže nego iko ikada ranije. Držala sam usne skupljene da ugušim tihi vrisak. Povukao se i ustao. Osmehujući se, nežno me je poljubio u čelo.

„Kako je bilo?“ Pitao je, ali je već znao odgovor.

U kancelariju su počeli da dopiru prigušeni glasovi. Čuli smo ih kroz vrata toaleta.

„Pošalji mi poruku posle posla, imamo neki posao da završimo.”

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Nove erotske price

1 thought on “Kancelarijski Flert

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

Sex oglasnik – Mira 1 min čitanja
erotske price lez 3 min čitanja
Dominacija sitna devojka 1 min čitanja
doggy jebanje sa bivšom 6 min čitanja

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!