Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Nove prijateljice u komšiluku

10 min čitanja
prijateljice trojka

Zdravo, moje ime je Jelena ili Jeca kako obično volim da me prijateljice i prijatelji zovu. Želela bih da podelim sa vama jednu avanturicu koja mi se dogodila pre nekoliko godina. Ona mi je totalno promenila život. Imala sam tada 27 godina i već sam par godina bila udata. Upoznala sam svog muža Srđana tokom poslednje godine studiranja. On je sjajno zarađivao tako da sam već tada bila domaćica koja je imala vremena da radim na svojoj umetnosti.

Slikala sam i to me je ispunjavalo i emotivno i kreativno. Srđan je bio više nego srećan što je omogućio meni da razvijam svoju kreativnost dok je on bio onaj koji je zarađivao. Par godina nakon stupanja u brak, Srđan je dobio veliko unapređenje koje je oduvek želeo. To je za njega značilo promenu radne uloge i kompanija. Loša strana svega bila su česta poslovna putovanja koja bi često trajala nedelju ili dve.

Usled ovoga imala sam previše slobodnog vremena jer su kućni poslovi bili smanjeni na minimum. Dosada me je navela da krenem na časove aerobika, da vežbam, čak i da se pridružim našem komšijskom klubu. U pitanju je jedno elitno naselje i komšije su nam bile dosta starije od mene i Srđana. Samim tim, dosađivali su se pa su stvarali mnoge klubove/grupice.

Ciljevi su bili razni – od ekoloških do umetničkih, književnih i kulinarskih aktivnosti. Ali to je samo bilo tako na papiru. U stvarnosti, grupu su više zanimali tračevi i skandale nego bilo šta drugo. Naše malo bogato naselje bilo je prilično dosadno sve dok se prijateljice Kaja i Tanja nisu doselile u ulicu. Obe su bile u ranim dvadesetim i gotovo momentalno su postale predmet ogovaranja.

Nove mlade prijateljice u komšiluku.

Ovo nije bilo bez razloga. Činilo se da su dve devojke imale veliki broj momaka koji su svakodnevno dolazili i odlazili. Kao najmlađi član komšijske grupe i neko blizak njihovim godinama, poslata sam da malo istražim. Devojke su se držale sebe i nikome nisu naudile, ali trebalo je to sve ispitati. Jednog popodneva sam im pokucala na vrata i dočekala me slatka plavuša u kućnom ogrtaču. prijateljice eskort

„Zdravo, ja sam Jeca. Želela sam da vas pozdravim i predstavim se. Dobro došli u naše malo naselje.“

„Hvala Jeco, ja sam Tanja. Hoćeš li da uđeš na kafu?“ Pitala me ljubazno.

Dok nam je spremala piće u kuhinji, neki momak je sišao je niz stepenice sa ogromnim osmehom na licu. Tanja se zakikotala, a nekoliko minuta kasnije pridružila nam se njena prijateljica Kaja. Nas tri smo se upoznale uz piće i kaficu. U početku su bile nekako rezervisane i oprezne. Ali na kraju su priznale da su njih dve studentkinje, ali su radile i kao eksort devojke. Cilj je bio da zarade malo više novca jer su im bogati roditelji davali na kašikicu.

Daleko od toga da sam bila šokirana, bila sam zapravo uzbuđena onim što su mi govorile. Objasnile su kako rade. „Imamo zaštitu. Nikada ne radimo solo. Cena… pa u zavisnosti od toga šta momak želi.“ – govorile su mi u jednom dahu. Kafa se brzo pretvorila u nekoliko čaša vina i nas tri prijateljice smo ubrzo vrlo iskreno pričali o poslu.

Veoma brzo smo se sprijateljile. Često sam išla kod njih na ćaskanje i čašu-dve vina. Iskreno, uzbudilo me je ono što su devojke radile. Uvek sam imala daleko veći seksualni nagon od Srđana i često sam bila seksualno frustrirana. Naravno da ni odsustvo Srđana na duži vremenski period nije pomoglo stvarima.

Pročitajte i ...  Venčanje - Sestrin zgodni Muž 1/2

**

Nekoliko meseci nakon upoznavanja, Tanja me je nazvala i tražila uslugu. „Zdravo Jeco. Treba mi jedna zaista velika usluga.“

„Kako mogu da pomognem?“

„Kaji je nešto iskrslo i morala je hitno da ode, a ja imam jednog tipa koji dolazi. Možeš li svratiti? Samo da budeš tu dok je on ovde?“

Bila sam tamo nekoliko puta kada su obe devojke imale mušterije tako da mi ovo ne bi bilo ništa novo. „Naravno. Odmah ću doći.“

Tanja je bila u dnevnoj sobi sa svojom mušterijom. Mislim da je sada dobar trenutak da malo sebe opišem. Ja sam oko 170cm, smeđe oči, crna kosa do ramena, prilično svetla put. Moje sise su neka lagana trojčica. Imam seksi guzu koja je uvek izluđivala momke. Tanja je nešto viša od mene. Kosa joj je nerealno dugačka, skoro do guze. Izgleda veoma slatko i mladalački, skoro kao da ima 18godina a ne 20 koju. Farba se u plavo i naravno najupadljivija karakteristika – ogromne sise.

Zvuci jebanja su me napalili.

Pored nje je bio veoma mišićav tip, crne kose i grubih zgodnih crta lica. Morala sam da se zapitam zašto bi platio seks kada je bio prilično zgodan. Tanja je bila u svilenom kimonu. „Zdravo Jeco.“ – zagrlila me je i poljubila u obraz. „Raskomoti se, znaš gde je šta… mi ćemo završiti za satićak.“ Njih dvoje su nestali u Tanjinoj spavaćoj sobi.

Smestila sam se u dnevni boravak, skuvala sebi kafu i našla neku knjigu za čitanje. Zvukovi koji su dolazili iz sobe su na kraju bili previše ometajući i glasni. Kao i uvek u takvim trenucima, moja pica je odmah ovlažila. Odložila sam knjigu i pažljivo slušala. Tip ju je očigledno super karao. Jecala je i tražila mu da je jebe jače. Otprilike pedeset minuta kasnije, zvukovi su se stišali i Tanja je sišla dole. Nosila je kimono i imala je pomalo zbunjen izraz na licu.

„Jel je sve u redu? Jel je platio?“

„On… zapravo… On zapravo pita da li si slobodna?“

Nisam mogla a da ne zurim u njene usne. Tanja je shvatila da buljim: „Jebote, imam li spermu na usnama?“ uzviknula je. Obe smo se smejale.

„Khm.. slobodna?“

„Rekao je 500! Ako bi nas obe mogao imati.“

U tom trenutku prošle su dve nedelje otkako sam se tucala, a Srđan je i dalje bio odsutan. „Ti znaš da sam ja udata.“

„Slušaj, niko nikada neće saznati. Uostalom, ne moraš da radiš ništa što ne želiš i možeš se povući u bilo kom trenutku. Rekla sam mu da si samo voajer. Gledaš, malo se pomaziš i uzmeš 250 evra!“

To je zvučalo primamljivo, iako mi novca nikada nije falilo, ali uzbuđenja itekako. „Samo da gledam?“

„Da. Obećavam.“

„Pa sladak je…“

„Ufff… ne i da li je sladak! Ima jebenu zmiju od 20cm!“

Progutala sam pljuvačku i osetila trnce u ribici. 20! Moj Srđan jedva dođe do 15 i to kad je takav dan. Obe smo se uputile gore. Ležao je go na njenom krevetu držeći svoj polu tvrdi kurac. Čak i na pola koplja delovao je mnogo veći od Srđana.

„Drago mi je što si nam se pridružila.“

Pročitajte i ...  NE POTCJENJUJ KONJA KOJEG NISI JAHAO

„Ja.. ja… samo da gledam…“ – tiho i posramljeno sam rekla i sela na stolicu pored kreveta.

Tanja je pustila da joj kimono padne na pod. Još uvek nisam mogla da verujem da prolazim kroz sve to. „Pa dobro, ali nećeš valjda da gledaš tako… obučena?“ Zastala sam na trenutak dok me je nervoza obuzimala. Mislim, ja sam spavala sa samo 3 različita tipa u životu. Mada onog prvog ne znam ni da li da brojim jer smo oboje bili pijani i nevini.

Gledao me je prodornim očima dok je lagano nadrkavao kurac. Moje skidanje je bilo odlučno, ali usporeno. Ne znam zašto ali dobila sam ogromnu želju da me ovaj jebač vidi golu! Nakon dugih 5 minuta ostala sam samo u grudnjaku i gaćama. Njemu se svidelo ono što je video dok je nastavio da drka kurac. prijateljice lezbice

Sa druge strane, ovo je bio prvi put da sam ikada videla svoju prijateljicu Tanju golu. Zagledala sam se u njen lep goli oblik. Njene divne velike grudi. Kao i ja, držala se obrijana. Zagrlila me je i šapnula mi: „Opusti se. On želi da nas vidi zajedno. Samo se prepusti.“ – i skinula mi je gačice i brus.

Trebao je trenutak da shvatim na šta je mislila. Nikada nisam imala iskustva sa drugom ženom, ali u tom momentu ja sam bila jebeno napaljena. Tanja me je lagano poljubila u usne. U početku sam se zaprepastila, ali sam ubrzo prihvatila njen dodir. Naši jezici su se igrali jedan sa drugim dok smo se mazili pred njim.

„Mogu li da se pridružim zabavi?“ Jovan je upitao.

Prekinula je naš poljubac i sela na ivicu kreveta. Potapšala je krevet pokazujući mi da sednem pored nje. Našle smo se sa momkom između nas. Tanja je uzela kurac u ruku i počela da ga drka, gledajući u mene. Ispružila sam ruku i počela da dodirujem njegova jaja. Bila su tako nabrekla i teška. A onda mi je Tanja ponudila kurac i ja sam ga omotala rukom. Počela sam da ga masiram po dužini kada se Tanja spustila i počela da liže po glaviću.

Deo mene je još uvek bio u neverici da dodirujem penis drugog čoveka. Tanja je ispustila glavu iz usta i znala sam da je moj red. Bila sam uplašena, ali sam znala da je pušenje kurca moja sjajna veština. Sisala sam ga jako, grubo, omotavši usne oko glave i masirajući ga jezikom. Zastenjao je u znak zahvalnosti i pomazio me po kosi.

Tako nagnuta, osetila sam kako ruke počinju da istražuju moju guzu. Napalila sam se na taj dodir, primila sam ga dublje u usta. Dok sam nastavila da mu pušim, Tanja je ustala i sela mu na lice. Taj prizor mog sisanja i njegovog lizanja bio je najerotičniji u mom životu. Gušila sam se u kurčini ovog tipa, iako sam jedva uspevala do pola da ga primim u grlo.

„Želim da jebem tvju prijateljicu.“ On joj je rekao kada mu je sišla sa lica. prijateljice trojka

Shvatila sam da je to sada ili nikad! To je bio poslednji trenutak kada sam mogla da se povučem. Ali istina je bila da sam drhtala od želje da ga osetim u sebi. Sela sam i pokušala da zvučim što je moguće napaljenije: „Alo dečko, ja sam tu. Ako nešto želiš od mene onda se meni i obrati. A sada dođi da me jebeš. Želim tu debelu kurčinu duboko u pičkici.“

Pročitajte i ...  Suma gej

Legla sam na leđa i raširila noge a Tanja me je zbunjeno i šokirano gledala, ne verujući ni očima ni ušima. Tip je ustao i pomerio se tako da je bio nada mnom. Pljunuo je u ruku, razmazao pljuvačku po džinovskom glaviću i nabio ga tako da su mi oči umalo izletele iz glave! Odmah je počeo da lupa kurac u moju picu.

Sve prijateljice su se jebale i delile kurac.

Svidelo mi se koliko je veliki i koliko sam se osećala usko oko njega. Bilo je sjajno uživati u mešavini peckanja bola i ogromnog zadovoljstva. Bila sam van sebe, uživala, svršavala… i držala zatvorene oči. Dok nisam osetila miris pičke pred licem. Čučnula je nada mnom, a ja sam počela da je mlatim jezikom po pičkici! Imala je zaista sladak ukus i mogla sam da osetim njenu aromu i sokove. Nagnula se napred i počela da trlja klitoris dok sam je lizala.

Lik je pojačao tempo, tucajući me jako i snažno. Nisam bila tako jebana godinama. Srđan, uprkos tome koliko sam ga volela, bio je više nežan ljubavnik. Predugo sam čeznula da budem ovako izjebana. Plakala sam od zadovoljstva dok me je ljubavnik dovodio do snažnog orgazma. Nastavio je da me tuca dok mi je pica podrhtavala na njegovoj kiti, celo telo se treslo dok sam svršavala.

Tanja je sišla i legla pored mene što je on iskoristio da odmah iz moje uđe u njenu pičkicu. Svidela mi se izdržljivost ovog tipa jer nikada nije spuštao tempo dok je prelazio između nas dve. Ponovo smo počele da se ljubimo, kao ljubavnice a ne prijateljice, dok ju je on jebao. Mogla sam da okusim svoju macu na njenim usnama. Gledanje ove malene plavuše kako uzima tako ogroman kurac je bilo tako uzbudljivo.

Iznenada je prodro u mene i ispustila sam krik bola i zadovoljstva dok je moja pička bila ispunjena njegovim penisom. Malo je usporio sa svojim debelim kurcem i znala sam da je blizu. Volela sam kako sam mogla da osetim kako svaki njegov centimetar pulsira duboko u meni. Naterao nas je da legnemo jedna do druge i drkao je kurac. „Svrši na nas… da da, svrši…“ – govorile smo u glas.

Svršio je svuda preko naših lica. Isplazila sam jezik želeći da uhvatim njegovo seme u usta. Pokrio nam je lica spermom pa smo se međusobno lizale i gutale gustu tečnost. Kada se sredio, platio i otišao, nas dve smo prešle u kupatilo da se otuširamo. Tanja je podelila pola novca sa mnom. Krivicu sam osetila narednih par dana. Ali na nesreću za mog muža, ovo je bio samo početak mojih avantura sa Tanjom i Kajom.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!