Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Iznenadno Putovanje sa Prijateljicom

10 min čitanja
duboko u pički svoje prijateljice

Suzana se nedavno razvela i vraćala se u svoj rodni grad. Kuća je prodata, njen nameštaj je bio u tranzitu i sve što je trebalo da uradi je da preuzme auto i neke lične stvari. Bila je bez kuće za to kratko vreme pa je odsela kod nas. Suzana je bila malo više od obične prijateljice jer smo proveli mnogo sati sa njom i njenim bivšim, ali moja supruga i ona su bile prave bliske drugarice.

Upoznavanje Hrvatska

Budući da nikada nije vozila ni blizu onoga što bi bilo putovanje od skoro 1000km, Suzana je bila veoma zabrinuta, skoro uplašena. Da li bi mogla da ostane budna? Da li je bilo opasno za ženu sama da ide na toliki put? Šta ako se pokvari ili ostane bez goriva?

Moja supruga, Valerija, je rešila problem deklarativnom rečenicom: „Aca će ići sa tobom. On voli putovanja i može da odvoji vreme.“ Bio je to iznenađujući gest, ali imao sam posla u obližnjem gradu, tako da je ovo bio realan plan. Uz vrlo kratku diskusiju i zdravicu uz vino, dogovor je postignut.

Sutradan, malo sam kasnio jer sam morao i sam da ponešto isplaniram. Nije bilo jasnog rasporeda, već samo da pokušamo da pređemo dobar broj kilometara na putovanju za neki normalni vremenski period. Vožnja je išla veoma dobro jer smo Suzana i ja bili veoma prijatni jedno sa drugim i razgovor je bio lak. Čak smo pominjali i lične odnose i razgovarali o seksu sa našim partnerima.

Bilo mi je jako zabavno jer sam bio svestan da me žena nekoliko dana ispraćala da budem sam sa drugom ženom koja je, inače, bila veoma privlačna. Vitka i fit, tačno mojih godina (rane četrdesete), ova žena bi sigurno bila MILF da ima decu. Čak i sa malim kašnjenjem, ipak smo uspeli da spičkamo trećinu puta u dogledno vreme.

Jedini motel koji smo našli sa slobodnim mestom imao je samo jednu sobu sa jednim bračnim krevetom. Brza diskusija nas je dovela do: „Šta dođavola, možemo da delimo krevet, mi smo odrasli ljudi.“ Ovde nisam imao erotične misli, ali je bilo uzbudljivo.

Prvo sam se istuširao da se osvežim. Sedeo sam u stolici kada je Suzana izašla u odeći za spavanje koja je u suštini bila duga majica. Očigledno bez grudnjaka, ali nisam mogao da vidim da li je nosila gaćice. Uskočila je u krevet i bacio sam bombu na nju kroz šalu – „Ja inače spavam go.“

Očekivao sam da kaže nešto protiv, ali nje se mnogo bunila – „Pa“, rekla je, „valjda je to okej. Mi smo odrasli, zar ne?“

Zbunjen, golišav sam ležao pored nje na velikom krevetu, pokrivem jorganom. Ali negde usred noći nešto se dogodilo. Ne znam baš kako, ali sam se probudio i našao se u položaju kašike sa Suzanom. Bila je na njenoj strani sa moje leve strane, a ja sam bio sklupčan uz njenu guzu. Ovo je zajednički položaj uobičajen za mene i moju ženu. To je za mene prirodna stvar i mora da sam uradio ovaj potez u snu.

Moram priznati da se ovo osećalo užasno dobro. Moja ruka je bila prebačena preko njene gornje noge i bio sam potpuno ugnežđen u njen zadnji deo. Nisam imao erekciju, ali je kurac počeo da se pomera kada je moj um prepoznao situaciju. U ovom trenutku je bila ili budna ili u stanju sna dok se primakla uz mene uz lagano pomeranje. Sada sam bio potpuno budan i osećao sam da je nosila gaćice. go sa prijateljicom u krevetu

Pročitajte i ...  Moja Suseda iz Prošlosti

Mislio sam da to nije opasno, da može biti samo veoma stimulativan događaj koji može biti koristan za moje buduće fantazije, ništa više od toga. Hajde da ostanem uz nju neko vreme. Ostao sam tako najmanje 15 minuta. Za sve to vreme nisam postao agresivniji, ali moj kurac je definitivno bio tvrd i pritisnuo se u njenu zadnjicu. Uopšte nije preduzela ništa osim povremenog pomeranja unazad. Veoma diskretno i suptilno. Zaista nisam imao pojma da li je budna i samim tim svesna.

Prekinuo sam ovaj kontakt i vratili smo se na spavanje rame uz rame. Kao da se ovaj ‘zagrljaj’ nikada nije dogodio. Probudili smo se i pozdravili za dobro jutro. Kada je izašla iz kreveta video sam bljesak plavih bikini gaćica koje su joj prekrivale zadnjicu.

***

Sledećeg dana bila je fina vožnja dok smo prošli još trećinu puta. Morate da shvatite da ovo nije bio autoput gde pičite 130km/h i stižete za sekund. Ne, u pitanju je veoma nezgodan teren i dosta naseljenih mesta kroz koje morate da idete sporo i polako. Ali lepo smo se slagali. Suzani su se svideli mixevi muzike koji sam poneo sa sobom jer su svi bili stariji rok, malo R&B i džeza. Muzika uz koju je lako pevušiti i koja nosi mnogo pozitivnih uspomena.

U jednom trenutku je pala u zonu spavanja i legla položivši glavu na moju nogu. Spavala je skoro sat vremena. Zaista sam uživao u kontaktu plus mogao sam da pogledam niz njenu bluzu u njene grudi bez grudnjaka. Bila je to prijatna vožnja jer me je ponovo uzbudila okolnost da sam sam sa ovom seksi devojkom.

Stali smo u neki restoran na večeru i razgovarali šta dalje da radimo. Zaustavite se za noć ili nastaviti 3-4 sata dalje? To bi nas dovelo na odredište u rano popodne umesto kada padne mrak. Bili smo potpuno budni i to je bila laka odluka – vozimo dalje. Kada smo napunili benzina, uzeo sam pet-šest piva i krenuli smo u noć.

Mešavina pričanja, pevanja i smejanja stvorena je za zabavnu vožnju. Nema mnogo saobraćaja na tom delu puta. Dotični gradić je bio mrtav kada smo stigli posle ponoći, ali smo srećom našli motel. Ovo mesto je imalo raspored sa dva kreveta, pa sam zaključio da neće biti problema sa spavanjem i golotinjom.

Nema tuširanja večeras, prekasno je. Skinuo sam se i legao u svoj krevet. Suzana se kratko kupala u kadi i kada je izašla bila je u istoj dugačkoj majici koju koristi za spavanje. Ali nisam bio spreman za ono što se dalje dogodilo. Ugasila je svetla i povukla moj čaršav. Ova cura je upravo uskočila u moj krevet! Zaista nisam znao šta da radim.

Kliznula je preko, poljubila me u obraz, a zatim blic poljubac u usne. Nisam imao pojma šta je ovo signaliziralo. Naravno, prevrnula se na bok i očigledno je bilo vreme za spavanje. Trebali smo samo da budemo partneri u krevetu i pretpostavio sam da joj je postalo prijatno sa mnom i da je toliko uživala u ranijem kontaktu u krevetu da nije želela da spava sama.

Bio sam iscrpljen od vožnje u kombinaciji sa pivom koje sam popio pred spavanje, tako da sam čvrsto zaspao bez ikakvog razmišljanja. Međutim, negdje pred zoru sam bio stegnut u predelu bešike pa sam ustao da se olakšam. Kada sam se vratio u krevet primetio sam da se Suzana malo pomerila prema mojoj strani. Naravno, ovo podseća na položaj kašike od sinoć. Ovo je možda bio poziv?

Pročitajte i ...  Njena mama Sladja 2

Ugnezdio sam se uz njenu zadnjicu, desnom rukom povukavši njenu natkolenicu i guzu uz sebe. Međutim, bilo je nešto sasvim drugačije. Nema donjeg veša“ Plave gaćice nisu bile tu, samo meso. Sranje! Temperatura mi je skočila kao i kurac. Ušuškala se uz mene i bili smo tesno spojeni. Nisu razmenjene reči. Samo vezanost. Moj penis je pulsirao u toj divnoj šupljini između njene guze i njene pice. Nisam bio aktivan, to je bilo samo parking mesto velike intimnosti.

To je bila naša pozicija već neko vreme. Ona se mrdnula i malo pomerila unazad, ali to nije bio predlog za snošaj. Ona je samo potvrđivala kontakt, intimnost. Onda se to promenilo kada je Suzana malo pomerila svoje telo, a zatim je koristila svoju ruku da manipuliše vrhom mog kurca u otvor njenih usmina. Ne ulazak, već samo omogućavanje da nas dvoje budemo fizički povezani.

I dalje sam bio neka vrsta pasivnog učesnika, jednostavno sam je dodirivao, trljao, nežno milovao njenu zadnjicu i bokove. Ali moj penis je ostao na mestu ugnežđen do ivice u njenoj vlažnoj i toploj pički. Bio sam u redu sa ovim jer je bilo izuzetno seksualno i intenzivno intimno. Bili smo u toj pozi možda desetak minuta.

Ali bilo je jasno da će se nešto desiti… i dogodilo se. Suzana je ponovo samo malo pomerila telo i prstima je gurnula moj kurac u potpunosti u sebe. Glatko, vlažno, duboko prodiranje. Bilo je neverovatno, gotovo egzotično jecanje od nje dok je osetila da je potpuno ušao u nju. Bio je to neverovatan zvuk koji neću zaboraviti skoro. Bio sam uronjen u pički moje prijateljice. Nije bilo jebanje jer se nismo primetno kretali. Držala me je u sebi i bilo je neizmerno prijatno ali ostalo je pasivno. Samo je htela da me oseti tamo, htela je kurac u sebi. duboko u pički svoje prijateljice

Tako je to trajalo još 10 ili 15 minuta. Zapravo sam bio u čudnoj vrsti spokoja. Bilo je divno biti ovako povezan. Razmenjivali smo nešto između nas. Bilo je divno. Nije me baš bilo briga da li će ići dalje.. i nije išlo. Povukla se i nagnula da mi da isti onaj poljubac u obraz i usne. Nije trebalo da bude strastven, već da pokaže zahvalnost za moje učešće.

***

Onda je krenulo spremanje za vožnju tog dana. Otputovali smo u njen gradić bez ikakve rasprave o tome šta se dogodilo tog jutra. Bilo je udobno druženje u kolima. Večera nam je ovog puta bila u malo lepšem restoranu sa vinom. Suzana mi je rekla da sam bio odličan partner na putovanju i da je veoma srećna što sam pristao da dođem.

Rekao sam joj da je to iskustvo bilo jednako lepo za mene. Vratili smo se u hotelsku sobu do 21 sat i nisam baš znao kako da podnesem poslednje veče. Suzana je tiho sedela u tapaciranoj stolici dok sam se ja osvežavao u kupatilu. Kada sam izašao, ležala je gola na krevetu, licem nadole, sa zadnjicom na ivici, s nogama na podu. Nije gledala u mom pravcu. Oči su joj bile pravo ispred sebe. Pomalo šokiran, probao sam biti duhovit: „Da li pokušavate da me zavedete gospođice Suzana?“

Ona je odgovorila: „Možda. Kako izgleda?“

„Izgleda kao – molim te, jebi me.“

Ovo je finiš našeg putovanja i ona je želela da ima redovan seks. Njeno lepo dupe je bilo poput mete i krenuo sam pravo ka njoj skidajući pantalone usput. Ova njena „JEBI ME“ poza je bila veoma seksualno uzbudljiva. Stigao sam do nje i dodirnuo joj leđa nežnim potezima praćenim vrlo blagim masiranjem. Dodirnuo sam njenu pičku i izmasirao je sa dva prsta. Bila je veoma vlažna i uzbuđena.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 1. Deo

Suzana je odgovorila tako što se podigla na laktove i gurnula zadnjicu prema meni. Hotelski krevet je bio savršena visina za naše spajanje. Lagano sam se povezao sa njom, samo sam stavio vrh mog tvrdog kurca na njen ulazak. Nakon što sam prvi put napravio nekoliko lažnih poteza, stopio sam se u Suzanu do kraja, klizeći duboko u njen mokri tunel. erotsko jebanje s guza sa prijateljicom

Njena guza je bila na mojim butinama, a moje ruke su joj hvatale bokove. Njeni prsti su se zarili u čaršafe i mi smo se prvi put zaista jebali. Bilo je posebno! Neverovatna, nezaboravna seansa sa našim telima koja neko vreme spavaju zajedno. Mogao sam da čujem tihe zvukove od nje, prigušene čaršafima dok smo tada jurili u zajednički vrhunac. Podelili smo orgazam zajedno i ja sam se odmah povukao.

Sjajan seks. Kratak, ali veoma intenztivan, erotičan… i zabranjen. Suzana se potpuno uvukla na krevet, a ja sam legao pored nje. Lice joj je bilo zajapureno i imala je onaj post-orgazmički sjaj. Zatim me je pogledala i šaljivim tonom rekla: „Hvala. Trebalo mi je to.“

Oboje smo se nasmejali, ali ja sam nastavio sa: „Ovo je bilo pravo putovanje. Mislim da ga nikada neću zaboraviti.“

„Ovo će ostati jedno pakleno sećanje za oboje.“

Oboje smo pali da spavamo noć. Nema više seksa. Bez jutarnjeg seksa. Nismo bili ljubavnici. Mislim da je Suzani prosto trebalo ovako nešto nakon razvoda. Možda je želela seksualnu pažnju i osećaj da je poželjna ili željena. Ili je možda jednostavno mislila da će se zbog lepog kurca osećati dobro. Koga je briga. Za mene je to jednostavno najbolje putovanje ikada.

Rekao sam Valeriji za jednokrevetni motel i intimne trenutke maženja, ali nisam proširio priču da uključim da smo se Suzana i ja zapravo pojebali. Samo sam odlučio da zadržim malo privatnosti pa sam to sačuvao za kasnije. Pitao sam se da li bi možda toliko informacija moglo naneti štetu, ali kada sam joj na kraju rekao za poslednju noć, ona je ponudila tipičan odgovor u svom stilu: „Naravno da si je kresnuo. Vas dvoje napaljenih ljudi ste završili kako je bilo i logično.“

Valerija je mislila da je stvar sa partnerom u krevetu zaista prirodna i erotična, a način na koji se Suzana nudila za jebanje bio je đavolski seksi. Svidela joj se vizuelna slika mene kako ulazim u tu sobu sa Suzanom koja primamljivo stavlja svoje dupe u vis. Bonus za mene je bio u tome što je ona takođe smatrala da je to veoma stimulativno i više puta smo odigrali istu tu scenu u svom seksualnom životu. Drago mi je da imam tako razumljivu i otvorenu suprugu.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Don`t copy text!