Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Iskustvo Koje Zaborava Nema

10 min čitanja
liže nepoznatoj ženi čmar

Ovo se desilo ne toliko davno… ali sećanje na ovaj događaj nikada neće izblediti.

Upoznavanje Hrvatska

Prijatelji i ja smo odlučili da provedemo vikend van grada i svakodnevnih briga. Odredili smo motel u centru tog malenog mesta kao pogodno za boravak i dogovorili se da rezervišemo sopstveni smeštaj. Neki su bili parovi, a neki samci. U tom trenutku sam bio solo i mogao da delim sobu, ali pošto sam nameravao da odem tamo u petak, dakle dan ranije da vidim i neke druge prijatelje, želeo sam sobu samo za sebe.

Međutim, to je bilo pre nego što me je moj dobar prijatelj nazvao da me pita da li ću biti sam. Kada sam odgovorio potvrdno, rekao je „Dobro, moj prijatelj je u gradu, možete da podelite sobu“.

Rekao sam „Dobro“, poznavajući ga dobro i verujući njegovoj proceni.

Pretpostavio sam da ima nekoga sa kim želi da deli svoju sobu, i neka mu je sa srećom. Promenio sam dakle rezervaciju u dvokrevetnu. Odradio sam svoj petak kako je planirano, viđajući se sa prijateljima, i završio u motelu u ranim večernjim satima.

Znajući da će biti ceo vikend zabave, iskoristio sam priliku da se pripremim. Imao sam dosta vremena pre nego što su ostali počeli da pristižu da vidim neka od istorijski zanimljivih mesta u tom naselju pre nego što sam se vratio u motel oko 13h. Kad sam se vratio, stigli su neki od prijatelja.

Rečeno mi je da je stigla moja cimerka i da je i ona dobila ključ od sobe. Kao džentlmen, prišao sam i pokucao na vrata uprkos tome što sam imao ključ. Vrata je otvorila plavuša sa kosom do ramena i tamnim dubokim očima starija od mene 10-15 godina, koja se predstavila kao Danica.

Smestila se, uzevši manji krevet za sebe a meni je ostao veliki krevet za dve osobe; Ostavio sam svoj prtljag prepakovan u uglu kada sam izašao tog jutra. Danica, veoma privlačna i posebno izražena u grudnom delu, na onaj ukusan majčinski način, rekla je da ju je njen dugogodišnji partner nedavno napustio i da joj je potreban odmor od svog imanja gde su živeli zajedno.

Pošto je dogovor bio da posetimo nekoliko različitih mesta te večeri, osećao sam da je u maniru da ponudim da je vozim tokom popodneva sa mojim kolima. Pozdravila je taj predlog jer je želela društvo nakon što je bila sama poslednjih nekoliko nedelja. Grupa je imala veoma prijatno popodne i veče, nakon čega je usledila večera koja je uključivala tipičnu kuhinju koja se nalazi u seoskom restoranu i nekoliko odličnih domaćih jela.

Naravno, ovo je takođe uključivalo mnogo društvenog diskursa o širokom spektru tema, koji se završio kada je osoblje restorana vrlo jasno dalo do znanja da je prošlo dosta vremena nakon uobičajenog vremena zatvaranja, i bili bi zahvalni ako bismo poravnali račun i otišli kako bi oni mogli da zatvore.

Kada smo se vratili u motel, dobrovoljno sam se javio da sačekam napolju dok se Danica sprema za spavanje, da joj pružim privatnost. Ona iz nekog razloga nije to prihvatila, tako da sam se istuširao i otišao u krevet dok je ona čitala svoju knjigu. Tek tada kada sam bio u krevetu, ona bi smatrala da je u redu da se tušira i pripremi.

Da bih sačuvao njeno dostojanstvo, izabrao sam da ležim zatvorenih očiju u krevetu dok je radila sve što joj je bilo potrebno. Posle tuširanja mi je kroz vrata kupatila rekla da ugasim sva svetla osim onog na njenom noćnom ormariću, koje je trebalo da bude usmereno dalje od kupatila i da držim oči zatvorene.

Pročitajte i ...  Velika i Prelepa 3. Deo

Činilo se da je sve ovo preterano komplikovano i nepotrebno, ali nikada nisam protivurečio devojci pa sam uradio prema uputstvima. Dok sam ležao i čekao da se i ona ušuška u krevet i ugasi svetlo, činilo se da se otvara i zatvara ogroman broj rajfešlusa što je značilo da je prtljag ostavila mnogo bliže meni nego što mi se učinila.

Došlo je do tačke kada sam osetio da moram nešto da kažem kada sam okrenuo glavu prema njoj i otvorio jedno oko. Tada, shvatio sam da je njena prelepa guza bila nekoliko centimetara od mog kreveta, i da je pokazivala pravo prema meni, dok je bila pognuta i ispružena da dođe do kreveta gde je imala svoju tašnu.

Sve što sam mogao da pomislim da kažem bilo je „Vrlo si sigurna u to da sam ja džentlmen, zar ne, i da te neće nedolično dirati?“

Njen odgovor u mojoj glavi je bio „Kako znaš da ne želim da me neprimereno diraju i da se od tebe kao gospodina očekuje da to prepoznaš i preduzmeš nešto?“

Razmišljao sam o ovome na trenutak i odlučio da je to previše duboko pitanje da bih mogao da odgovorim u to doba noći. Odlučio sam da odgovorim sa „Džentlmen nikada ne maltretira bilo koga, a ako sam potreban, znaš gde me možeš naći. Nadam se da ćeš se dobro naspavati“.

Rekla je „Vi ste zaista džentlmen. Laku noć.“
***
Tokom noći sam se probudio jer sam imao problema sa pomeranjem, i otkrio da mi se pridružila u bračnom krevetu i privila se uz mene. Nije trebalo dugo, čak i u polu snu, da shvatim da imam potpuno golu devojku u naručju.

Dok je spavala, odlučio sam samo da zatvorim oči i uživam u iskustvu. Nije trebalo dugo da se vratim na spavanje. U nekom trenutku kasnije probudila me je ona koja je nežno plakala na mojim grudima.

„Šta nije u redu, mogu li da učinim nešto za tebe?“.

Odgovor je bio „više nisam privlačna muškarcima, partner me je napustio. Sada ležim gola uz muškarca, a on se ni ne interesuje za mene“.

Odgovorio sam: „Ako si obraćala pažnju, primetićeš da postoji reakcija na to što je tvoje telo uz mene. Neverbalan je dobar pokazatelj kako se osećam“.

„O čemu pričaš“, upitala je.

Odgovorio sam: „Ako ne primetiš ovako nešto, kako ćeš onda znati da li te neki muškarac privlači? Možda bi trebalo da ti još više pokažem svoju želju za tobom. Primetio sam kako devojke mogu da budu previše samozadovoljne i ne budu svesne koliko su one zaista zadivljujuće, posebno kada njihova unutrašnja lepota zablista. Želim da vam dam potvrdu ovoga.“

„Kako?“ zahtevala je.

Odlučio sam da počnem sa prelepim usnama na njenom licu, a ne sa prelepim grudima koje su tražile moju pažnju pred mojim očima. „Počeću tako što ću te delikatno poljubiti u tvoje usne, a zatim ću početi nežno da te mazim i milujem grudi“, odgovorio sam.

„Uradi to!“ Danica je zapovedala.

Počeo sam da radim kao što sam rekao, da bih počeo da joj pokažem kako se zaista osećam, ali nisam znao kako da joj pokažem tokom popodneva i večeri. Moja sledeća izjava nekoliko minuta kasnije bila je: „Probijaću se poljupcima do tvojih bradavica koje će biti ljubljene i sisane naizmenično. Dok su moja usta na jednoj bradavici, ruka će nežno masirati drugu dojku i bradavicu.“ Uskladio sam akcije rečima.

Pročitajte i ...  Ucinio sam Dobru Stvar

„Znaću da počinjem da te ložim kada tvoje bradavice postanu potpuno uspravne“, pažljivo sam izgovorio oko njenih bradavica koje su se polako ukrutile dok sam davao sve od sebe.

„Moje sise su tako osetljive“, stenjala je.

„Divne su“, promrmljao sam dok sam nastavio da guram jednu bradavicu i kotrljam drugu između prsta i palca.

„Činiš me tako vrelom i mokrom. Poljubi me u vrat i malo protrljaj moju picu“, zahtevala je Danica. ljubi nepoznatu ženu u sise i vrat

Dok je jedna ruka i dalje bila na dojci, drugom sam počeo da joj masiram unutrašnju stranu butina krećući se polako okolo i ka centru. „Pređi jezikom na moju pičku“, poručila je. Počeo sam da ližem unutrašnjost svake od njenih butina naizmenično, da bih osetio njen ukus, veoma polako napredujući do centra.

Kada sam stigao tamo, počeo sam nežno da sišem i grickam njene usmine, a onda je moj jezik automatski ušao u nju, probijajući je koliko je mogao. Danicino telo se sada treslo od zanosa dok me hvatala za glavu i nežno me gurala u sebe. Šta sam mogao nego da počnem da joj ližem klitoris dok nežno ubacujem prst.

Polako za početak, pomerajući prst unutra i napolje. Odlučio sam da pokušam da upišem njeno ime na njoj jezikom dok sam uveo drugi prst. Polako i ritmično sam ubacivao i vadio oba prsta, nekad do prvog zgloba, nekad do drugog, a onda u potpunosti, ali ih nikad ne uklanjajući iz njene pičke do kraja. Uvek ostavljam vrh prsta unutra dok sam joj sisao klitoris.

„Više!!! Jače!“ rekla je glasno.

Znao sam da moram da joj pomenem da sam bio nespreman za takav događaj ovog vikenda. Da postoje rizici ako nastavimo. Izneo sam svoju zabrinutost. Danicin odgovor je bio da se okrene na stomak i raširi svoje prelepe oguzove. „Počni da ljubiš i ližeš moju guzu“ bio je njen direktan zahtev.

Dakle, onda sam pomerao jezik naizmjenično od ljubljenja oko njene guze i usmina, lizanja i sisanja. Pazio sam da njena guza bude detaljno olizana dok sam polako pomerao dva prsta unutar njene pičke dok sam drugom rukom trljao njen klitoris. liže nepoznatoj ženi čmar

Nakon nekog vremena trudio sam se da uvučem jezik u njen anus, gurajući ga što dublje mogu. Uzimam kap pre-sperme koja je iscurila i trljam je preko njene vagine dok joj energično ližem guzu i jezikom počinjem da uvodim prst. Onda otkrijem da mi treba još malo podmazivanja, pa skinem još malo ovog puta njenih tečnosti uz pre-sperme sa vrha mog tvrdog penisa i pređem preko njene guze.

Ovo omogućava da se drugi prst ubaci u njenu guzu dok ja imam dva u njenoj pički. Zatim ih trljam kroz zid između njih. „Želim da gurneš svoj tvrdi kurac duboko u mene, želim da osetiš koliko sam uska“, kaže Danica.

Dva prsta mi omogućavaju da imam dovoljno otvora u njenoj guzi da nežno uguram svoj tvrdi penis u nju. Onda pokušavam da pomerim prste u njenoj pički uz zid njene pice dok njeno dupe stiska moj tvrdi kurac. Danica je toliko zategnuta da mi je teško da pomeram prste, a stisak koji mi njeno dupe pruža je divan.

Pročitajte i ...  Ona Neće, ali Njena Mama Hoće 1. Deo

Dohvatim je drugom rukom da nastavim da joj masiram klitoris. Počinje da pomera guzu prema meni dok stenje sve glasnije i glasnije. Trljam njenu pičkicu između prstiju dok nežno guram svoj penis u tu prelepu usku i tesnu guzu. Sada nema nedostatka podmazivanja, što znači postepeno povećanje tempa.

„Počni brže da me tucaš… jebi me jače…“, kaže ona, savijajući leđa tako da joj guza bude usmerena pravo prema gore, tako da mogu da zavučem svoj penis duboko u nju. „Pobrini se da ga gurneš duboko, ali i jako“, naređuje Danica. jebe nepoznatu ženu u čmar

Jesam. Koliko god sam mogao. „Oseti me, kako sam vrela i tesna unutra“, kaže ona.

Ona je u pravu, najtesnija guza koju sam ikada imao, i najlepša. Nikad nisam znao da devojka može biti tako dobra sa svojim držanjem na mom kurcu samo koristeći snagu svoje guze. Sada moram da pomerim ruke na Danicina ramena da bih je podržao i zadržao dok nastavljam da zabijam što dublje mogu.

Zatim pomeram ruke do njenog struka. Povlačim njene kukove koliko god mogu svaki put kada se gurnem napred da bih bio siguran da je pogođena na svim pravim mestima. Miris njene mace je takođe sada čini uzbudljivijom, jer je sada puna vlage i sokova.

„Hajde da svršimo zajedno. Želim tvoju spermu u guzi“ Danica stenje.

Učinak mog penisa u njoj čini da se snažno trese. Ne mogu više i punim njenu zategnutu guzu mlazom za mlazom vruće sperme.

„Ohhh dušo, to je tako dobro i vruće“, cvili ona.

Nastavljam da guram dok tvrdoća mog kurca postepeno počinje da jenjava, nikada ranije nisam imao ovakvo iskustvo.

„Čini me srećnijom nego ikada što mogu da te zadovoljim“, šapuće Danica.

„Najbolje što čovek može da dobije“, odgovaram.

Uklonim svoj kurac iz njene guze i curenje sperme polako počinje. Pošto sam džentlmen, odem i zgrabim peškir da nežno obrišem njenu voljenu guzu, pa da se mazimo ispod pokrivača. Konačno vidim da Danica ima tetovažu “Rupa za Jebanje” na leđima. Ovaj, oblik njenih prekrasnih kukova, guze i struka je prosto neverovatan.

„Ne mogu da izdržim, moram da znam kakav je ukus“, kažem ja, i veoma nežno ližem njenu picu, a zatim i guzu da saznam da je raj. Nakon što joj obrišem guzu, dok Danica silazi sa vrhunca orgazma, počinjem nežno da masiram njene slatke bradavice i grudi, prelazeći prstima preko njenog seksi tela, tako je privlačna.

Dok se mazimo, otkrivam da više ne mogu da se oduprem potrebi da zaspim i zadremam. Kad se probudim kasno ujutru, nalazim da je jedini trag Danicinog prisustva ostavljen na ogledalu u vidu velikog srca, dva velika poljupca u obliku usana i reči hvala. Više je nisam video niti se čuo sa njom.

Danice, ako ovo čitaš, znaj da nikada neću zaboraviti naše iskustvo.
Tvoj M.N.

KRAJ!

Please complete the required fields.
BDSM

Još zanimljivosti

anal od oženjenog lika 4 min čitanja
Zatim zastanem na trenutak, razmislim, i shvatim poentu njene opaske, “Da postoji...ako je istraživač rad da bude istražen.” Ona se ponovo zakikota: „Pa, ovaj istraživač voli da ga istražuju, ako je osoba koja istražuje takođe željna istrage.“ „Ako sam ja ta određena osoba, onda je on veoma srećan istraživač.“ Široki osmeh joj je bljesnuo na licu: "Znaš…." zatim blagi pogled stida, „…ako pogledaš pozadinu te donje fioke,” klimajući glavom prema kredencu, „naći ćeš nešto što će olakšati taj put istraživanja”. Okrećući se, otvaram fioku i preturam dok ne osetim nepogrešiv oblik tube, izvlačeći je i nađem da držim tubu analnog lubrikanta. „Pokušavala sam da zainteresujem mog onog za malo tog istraživanja, ali on stalno govori da to nije neđšto što ga interesuje.” Podižem upitno obrvu "Ali ti si ranije imala.....istraživače?" Ona se osmehuje: „O, da, postojali su momci pre, a nekoliko njih su postali veoma iskusni istraživači.” "Pa, to je definitivno nešto što mene interesuje." Ona zatvara oči, osmehuje se. Stavljajući tubu na sto, skidam patike, čarape i majicu. Pogledam gore-dole ostatak njenog tela, uglavnom ignorisan do sada, ona sigurno ima obline i one su na svim pravim mestima. Podesan struk sa raširenim bokovima, blaga izbočina njenog stomaka, lepe zgodne noge. Dodirujem joj noge, prelazim rukama preko njene kože: od njenih članaka, sve do bokova njenih nogu, preko kukova do struka, nastavim uz ivice grudi do ramena, spusti haljinu niz nju. Lagani pritisak na njene kukove dok ne shvati ideju i ne okrene mi leđa. Mmmmmm, ona zaista ima divnu zgodnu guzu. Vrhovi prstiju oko njene zadnjice, rupice i ono moje najomiljenije mesto: nabor između vrhova njenih butina i guze. Zatim, a da ja ništa ne uradim ili kažem, ona se saginje napred preko sofe i preuzima svoju težinu na sofu unazad, što sve ima željeni efekat da mi prikaže svoju guzu zajedno sa ukusnim pogledom unazad na njenu pičku. Jedna ruka se vukla po unutrašnjoj strani njene noge, kažiprst vrlo lagano prelazi preko njene pice, a zatim gore preko njenog anusa; njena guza se migolji od ovog prvog dodira i ona nesvesno širi noge još više dovodeći svoje dupe u pun pogled. LIZANJE GUZEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE Raširim joj guzu, nagnem se i, uhvativši je pomalo nespremnu, ližem po naboranoj koži. Ona stenje i gura se uz mene, ja ližem iznova i iznova, tvrdi, ravni mišić mog jezika pritiska se uz nju. Zapečatim usta oko nje, grickam, sisam, guram, ponovo sisam, masirajući ustima. Tekstura kože oko njenog anusa je potpuno drugačija od njene zadnjice, nervi ispod tog malog prstena smeđe kože su mnogo osetljiviji. Nežno grebem zubima, jezikom je kušam, guram čvrstu elastičnost mišića, sežući što dublje mogu. Pritisnem vrh mog jezika u centar, prislonim ga na otvor, zatim usisam njeno telo u moja usta, potisnem pljuvačku nazad, ponovo pritisnem jezikom, stalno povećavam pritisak na nju dok ne popuštam taj otpor da uđem u njen čmar. Naizmenično lizanje i guranje, čujem njen uzdah kako joj škripi u grlu uz povremeno dahtanje, osećam kako stenje. Usta mi se zamaraju, guram ruku između lica i njene guze, prst između jezika i njene pljuvačkom natopljene guze. Guram prst malo po malo u njen uski zadnji otvor i uživam u osećaju. Posle nekoliko nabijanja prstom izvlačim ga i brzo zamenjujem palcem, deblji je i opet nailazi na blagi otpor, ali još malo lubrikanta uz blagi pritisak i skliznem u nju. Uvrtanje i guranje brzo isteže mišiće tako da povlačim palac i kažiprst se vraća nazad, nema nikakvog otpora dok istiskujem još maziva. Posle pola tuceta lakih potiskivanja usporavam, moj srednji prst se pridružuje i polako, nežno, oba prsta ulaze unutra. Veoma kratki udari u nju, svaki put prodiru malo dalje dok ne budu celom dužinom zakopani u njoj. Održavam ritam, njen sfinkter se opušta, njeno disanje olakšava i ona stenje u ritmu. Držeći prste u pokretu, guram se uspravno, otkopčavam kaiš i puštam odeću na pod, a zatim guram svoje bokserice dole. Moj penis je bio bolno tvrd i dok levom rukom premazujem kitu lubrikantom, desnom je i dalje jebem prstima. Vadim potom prste i kurcem dodirujem joj blistavu, blago razjapljenu guzu, ona nekako odmah prepozna promenu, podiže glavu i napetost joj se vraća u telo. Držim kurac uz nju jednom rukom i njen kuk drugom i guram, ona stenje i gura se nazad. Uprkos pažnji mojih prstiju, njen sfinkter je i dalje zategnut, ali oboje želimo ovo, pa nastavljam sa pritiskom, popuštajući kroz otpor sve dok, bez ikakvog upozorenja, prvi centimetar ne potone u nju. Ona dahće i napinje se "Oooo, jebote!". Prestajem da guram i čekam da se prilagodi upadu, milujem je po guzi i leđima dok gledam dole u potpuno erotičan prizor mog kurca delimično zakopanog u njeno dupe. Dok osećam da se počinje opuštati, polako guram napred, malo po malo zarivam svoj kurac u nju. Ubrzano diše kroz stisnute usne, a glava joj sada pritiska naslon sofe. Nakon što sam joj dao minut ili dva, polako se povlačim unazad, samo do tačke gde moj glavić dodiruje njen sfinkter, zatim lagano guram napred dok moj stomak ne dodirne njenu guzicu, počinjem ujednačen ritam jebanja: dugi glatki potezi. Prsti dopiru do njene pičke i imam taj snop nervnih završetaka na dohvat ruke, "O, da, to je mesto", uzdiše ona. Krećem sve jače da se nabijam u njen anus i počinju da mi trnu jaja. Za to vreme ona je već dva puta svršila uz vrisku i stezanje. Skoro je moje vreme, pokušavam da izdržim više, ali svaki put kada ona svrši dupe stisne moju osovinu još čvršće. Noge joj se tresu, mrmlja, "Ahhhhh, jače, jače…" njeno dupe me steže i to je to, moja sopstvena samokontrola nestaje i zabijam svoj kurac koliko god mogu, pucam potok sperme u nju. ANAAAAAAAAAALLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLLL Noge joj se i dalje tresu dok joj kolena klecaju. Istisnem poslednju kap u njenu guzu dok pokušavam da je zadržim. Ona sklizne sa mog kurca, potonuvši na sofu; na trenutak počiva na kolenima pre nego što se baci na stranu. "JE BO TE!" promrmlja ona. “Vau! Da sam znala da to imaš u sebi i u gaćama, pozabavila bih se sa tobom ranije.” Smejem se, takođe još uvek pomalo drhtav. "Nikad nisam od onih koji će iskoristiti klijenta." "Mislim da je to bio zajednički poduhvat." "Drago mi je da se tako osećaš." "U tom slučaju mislim da možemo sa sigurnošću reći da postoji nova linija u opisu tvoga posla, ako se slažeš?" "Mmmmm gde da potpišem!?" KRAJ! 6 min čitanja

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Glatka uska mlada! 1 min čitanja
napunjena picka starije gospodje 5 min čitanja
potreban normalan momak 1 min čitanja

Licxni oglasi

Don`t copy text!