Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gledanje Moje Žene kako se Jebe 7. Deo

9 min čitanja
zagrljeni u krevetu

Vratio sam se u sobu i polako prošao pored nje dok sam izlazio na zadnja vrata. Na moje olakšanje, pošto sam i ja tada bio umoran, ali ne i iscrpljen, otkrio sam da je područje bazena praktično pusto. Stanko i Branko izašli su iz svoje sobe desetak minuta kasnije, ali javili su mi da će nešto prvo da gricnu i pitati me da li nešto želimo ja i Nina. Rekao sam im ne dok su mahali i rekli da će se brzo vratiti.

Upoznavanje Hrvatska

Zapravo ne znam koliko sam ležao pre nego što sam zaspao u ležaljci, možda deset minuta, ali iznenada sam čuo Ninu kako govori tihim tonom. Klizna staklena vrata su se vrlo teško mogla potpuno zatvoriti, pa su najčešće ostajala otvorena oko centimetar ili dva. Nisam bio siguran da li govori u snu, ali ustao sam sa stolice i prišao vratima. Čim sam stavio lice, video sam jednog od Stankovih i Brankovih prijatelja kako leže pored Nine na levoj strani, leđima okrenutim ka meni.

Od svega što se dogodilo u poslednjih nekoliko dana, bio sam ono što bi se moglo nazvati zavisnikom, tako da sam uvek bio spreman da gledam kako se jebe. Međutim, ovaj put sam pomislio da bih mogao da gledam ali da joj ne dam do znanja da gledam.

Brzo sam napustio to mesto i otišao do kliznih staklenih vrata spavaće sobe. Kad sam došao do njih, oprezno sam ih otvorio. Sigurno mi je trebalo trideset sekundi da ih otvorim, jer su znala biti bučna. Ušavši u sobu, prišao sam vratima spavaće sobe, a do tada je Nini bila stisnula noge i on se praktično naslonio na njena kolena moleći je da mu dozvoli da se igra s njom.

Odmah sam mogao da kažem da je Nina bila više raspoložena za spavanje nego za napaljenog studenta i ovo bi bio prvi put da nisam bio pored nje (a da on to jeli zna), što je sigurno za nju bilo drugčije i zbunjujuće.

Pretpostavljam da postoji jasna razlika između jebanja sa nekim dok te dragi muž gleda, i jebanje sa nekim a da on nije u blizini. Nastavila je da insistira da treba da ode, a on je i dalje bio uporan ali ne i bezobrazno napadan. Međutim, posle još nekoliko sekundi, kupaće gaće su mu se spale do članaka. Sve vreme sam znao da je ona dobro i da ima potpunu kontrolu. Čim sam pomislio da je odustao, prilično je snažno počeo da odvaja Ninine noge, dok je ona strogo govorila: „Rekla sam ti da se to neće desiti.“

Dok je to govorila, snažno joj je raširio noge gotovo kao da više ne želi da se igra i naslonio se na nju. U milisekundi sam video kako se postavlja pred njom. Došao sam do samih vrata i primetio tada da je Nina naglo raširila noge što je više mogla. Ušao je u nju i počeo je tucati dok je Nina stenjala i tražila me pogledom.

Pročitajte i ...  Sastanak na Slepo (Trans) 1. Deo

jebe mu ženu pred njimDok ju je ludo jebao, počela je dahtati: „Požuri i svršiii“. Znao sam da mahnito pokušava da ga natera da brzo ejakulira, ne želeći da ja iznenada naiđem. Posle tridesetak sekundi manje više, počela je da ga vuče za dupe i da se i sama nabija, ponavljajući: „Želim da uđeš u mene, nabij se jače u mene, OOHHH JEBI ME DA, uđi u mene“.

Još se snažnije nabijao u nju i vrlo brzo počeo da ejakulira duboko u njoj, baš kako je i sama želela. Napinjao se i pucao svaku kap sperme koju je mogao oko pola minuta. „Ok, gotov si, a sada idi. Ako nekome ovo kažeš ja ću reći da si me napastvovao i najebaćeš! “

Tada je klinac došao sebi i počeo obilno da se izvinjava misleći da je potpuno prekoračio svoje granice, što je na jedan način i učinio, a na drugi nije, ako to uopšte ima smisla. Čvrsto sam znao da je mogla da ga šutne po sred jaja da je to i želela. Na nov i bizaran način, ova scena me je oduševila više nego da je znala ili da sam sedeo tamo sa njom dok je jebana.

Nikada joj nisam rekao da sam je taj dan gledao, naravno ona mi je kasnije pričala o tome, ali je izostavila mnogo detalja. Nisam bio u poziciji da sudim s obzirom na to da sam je u osnovi nagovorio na većinu stvari tokom tog našeg odmora. Osim toga, verovatno bi mi odvalila šamarčinu da je znala da sam sve to gledao a da nisam ušao u sobu i izbacio ga.

Stanko i Branko su se na kraju vratili i pa smo malo razgovarali, opuštajući se i ne radeći ništa. Kako je noć odmicala, svi smo se našli među njenim nogama i radili ono što bračni parovi uopšte ne bi trebalo da rade. Primetio sam da se Stanko do tada potpuno zaljubio u Ninu.

Počeo sam da primećujem da se i Nina ponaša neobično. Razmišljao sam o tome nekoliko sati kad sam shvatio da treba da objavim da je gotovo sa tim našim avanturama. Napokon sam ih zamolio da odu u svoje apartmane kako bismo Nina i ja mogli imati malo vremena zajedno i bili su vrlo razumni.

„Zašto ne bismo uživali zajedno još nekoliko dana, samo nas dvooje. Nema više ludila, samo mi. Posetimo nekoliko mesta i sklonimo se odavde. Zabavimo se. “ Nina me pogledala gotovo zabrinuto. Znao sam da se sprema da mi izbaci duboku izjavu, a kako se ispostavilo drago mi je što jeste.

Dok sam stajao i zurio u nju čekajući odgovor, ona se naslonila na zid i jednostavno počela zuriti u plafon: „Dragit … Ovo je bilo najluđe iskustvo koje smo ikada imali. Verovatno se nikada više nećemo ponašati ovako jebeno ludo … Ali znaj … gotovo je. Gotovo je i više to ne radim. “

Pročitajte i ...  Doktor Koji Voli Pičku

Zastala je na sekundu-dve kad me pogledala pravo u oči i rekla: „Dok smo eksperimentisali i neselektivno sam se jebala Bog zna koliko puta, zaista je bilo uzbudljivo i zapravo sam uživala u većini toga , pokušavajući da ispunim svaku fantaziju koju si ikada imao, i možda jednu ili dve moje, ali ako otvoriš svoje oči na pola sekunde, možda ćeš primetiti da smo se Stanko i ja prestali jebati već posle prvog seksa. Nakon toga smo počeli da vodimo ljubav. Moja moralna osnova se jebeno raspliće svaki put kad sam sa njim. “

Nastavila je i posvetila mi punu pažnju, „Jesi li mislio da bih mogla da nastavim da budem prisna sa tobom i još dvojicom momaka i da ljudska priroda ne preuzme na kraju? Žene nisu poput muškaraca kada je to u pitanju. Da, u početku je bio samo čist seks, ali moraš da znaš da je to preraslo u nešto više, i ne osećam se prijatno sa Stankovim ponašanjem i ne osećam se prijatno kad vidim svoje emocije prema tome. Osećam da se sa tim slažem, a to ne bi trebalo da osećaju udate žene prema drugom muškarcu. Nekako mislim da smo svoje bračne zavete izgubili negde, i želim ih nazad. “

Neverovatno je kako je ponekad ono najočiglednije tako neverovatno nejasno kada vas toliko pokreće tako snažno iskustvo. Nastavila je strogo govoreći: „Slušaj me. Ne možemo ostati ovde još jednu noć. Ovde sam udata žena a vodim ljubav sa drugim čovekom. To nije ono za šta sam se prijavila kad smo položili naše zavete “.

Zatim je dala primer koji je savršeno zaokružio njen, već savršeni moralni sinopsis, rekavši: „Pokušaj da zamisliš kako smo u sobi sa dve atraktivne dvadesetjednogodišnje devojke, koju jebeš s vremena na vreme. Jednom kad prođete seks, mogli biste shvatiti da je moguće da razvijete osećanja jedno prema drugom, a oženjeni to ne rade. Sigurno da mi se ne sviđaju osećanja koja sam ovde razvila. “

Osećajući se kao kreten, prišao sam i privukao je k sebi izvinjavajući se najbolje i najiskrenije što sam umeo. Zagrlili smo se i dugo je nisam puštao, kao ni ona mene. Počeo sam da joj govorim koliko je volim i nastavio sam da se izvinjavam zbog forsiranja situacije i zbog činjenice da sam to namerno održavao bez obzira na njena osećanja. zagrljeni u krevetu

Stvarnost onoga što je govorila bila je kristalno jasna. Siguran sam da bi bilo drugačije da to nismo nastavili. Nekoliko puta sam primetio kako se strastveno miluju dok su vodili ljubav, strastveno se ljube, drže se kao pravi iskreni partneri. Kad je sve ovo počelo, jednostavno su se ševili, a kad je bilo gotovo, bilo je gotovo.

Ali da sam na trenutak upao u stvarnost, primetio bih da se sve to zaista razvilo u više od seksualnog odnosa između nje i Stanka. Dok je objašnjavala svoj položaj, to mi je bilo kao da mi je sijalica sijala u mislima. Mislim da je to bila u kojoj sam ja sve znakove ignorisao, odlučivši da nastavim sa iskustvom, a ne sa činjenicama. Ali zapis je bio očigledan na zidu i bila je u pravu.

Pročitajte i ...  Mladi Kolega sa Posla 3. Deo

Nina je tada rekla da će se istuširati i otišla je. Ne više od nekoliko minuta nakon izlaska iz tuša, ona je počela da pakuje naše stvari i, u roku od trideset minuta, bili smo u našem automobilu i vozili se kući. Bila je krajnje iscrpljena dok se sklupčala na suvozačkom sedištu i čvrsto zaspala. Spavala je šest sati uz veoma malo pomeraja.

I ja sam bio umoran i jedva sam držao oči otvorene dok sam vozio, ali nastavio sam, želeći da što pe stignemo kući i vratimo se u normalu. Trebalo je mnogo sati, ali nakon što smo popili tri galona kafe, stigli smo. Mislio sam da će proći nedelje pre nego što smo ona i ja ponovo vodili ljubav nakon koliko je puta imala intimni odnos sa mnom i mladićima koje smo upoznali, ali nekoliko sati nakon dolaska u naš dom, oboje smo se trljali jedno o drugo. jebanje u hodniku

Upali smo pali u hodnik i imali najdivljiji životinjski seks koji smo ikada imali u svom domu. Siguran sam da su neki skakali padobranom, skakali bungee, vozili Lamborghini 200 km/h ili čak leteli u svemir, ali nikada nisu iskusili ono što smo Nina i ja radili tokom prošlogodišnjeg odmora.

Ne mogu vam reći koliko smo puta razgovarali o tom odmoru. Smešna stvar je da nikada nismo pričali više od nekoliko minuta pre nego bi počeli žestoko da se jebemo. Razmišljali smo povremeno i da to ponovimo, ali nekako uvek dođemo sebi, govoreći: „Bio je to jednokratni eksperiment. Naš brak je još uvek netaknut i želeli bismo da tako i ostane. Zašto bismo, zaboga, rizikovali? “

Da, uvek se kao složimo oko toga da nije dobro za brak, ali koga ja zajebavam? Moć tog iskustva nikada neće napustiti naš um i neizbežno će se to sve ponoviti – kad tad … i siguran sam da ni jedno od nas neće biti dovoljno jako da se izbori protiv toga… samo je pitanje trenutka.

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
1 thought on “Gledanje Moje Žene kako se Jebe 7. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!