Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gledanje Moje Žene kako se Jebe 5. Deo

9 min čitanja

Nina je uzimala ogroman gutljaj i pogledala me: „Shvactaš da se to više neće nikada neće desiti; zar ne dragi?“ Natočio sam još jedno piće odgovarajući, „Tek nakon što budemo imali rakove za večeru.“ Oboje su počeli da se cerakaju, „Opaaa, uuuuu, ti si u veelikoj nevolji sada … Oh, dovraga čoveče; toliko si spreman za to … Hej, nas dvojica nismo ništa rekli o tome, tvoj muž sam započinje. Mi smo kultirna gospoda. “

Upoznavanje Hrvatska

U ovom trenutku Nina se kiselo nasmešila i rekla, „Hajde samo da već krenemo.“ Svi smo počeli da pijemo poslednji gutljaj kada sam je, dok je Nina prolazila pored mene do vrata, zgrabio i okrenuo prema sebi držeći je za dupe i počeo da je ljubim. Uzvratila mi je poljubac na nekoliko sekundi, a zatim ga prekinula govoreći: „Ok, idemo već jednom“.

Još jednom sam je privukao k sebi i počeo da je ljubim, dok je Stankoko prolazio pored nas. Hihoćućim potezom, počela je da se povlači prema vratima mrmljajući dok smo se ljubili, „Idemo već …“ Na moje zaprepašćenje, a siguran sam i na njeno, Stankoko, dok je držao vrata otvorena naslonjen leđima na njih, posegnuo je i povukao zadnji deo haljine.

Tada joj je zavukao ruku ispod zadnjeg dela gaćica. Krajičkom oka gledao sam ga kako to radi i odmah prebacio ruke do njenih bokova. Stajali smo tamo nekoliko sekundi dok joj je stiskao guzu, kad je rekla, „Idemo li već aman?“ Napokon smo izašli iz sobe, ali nastavio sam da je povlačim i ljubim u hodu.

Nacerila se dok smo hodali kao da mi želi reći: „To se neće dogoditi“. Kao i mi, Stankoko je počeo razigrano navlačiti stražnji dio haljine osećajući joj dupe ispod haljine dok smo hodali prema autu. Neposredno pre nego što smo prošli trem koji je vodio do parkinga, odvukao sam je u kutak gde su bile mašine za led i grickalice.

Stankoko je sve vreme bio sa nama i Nina je to naravno osećala. „Dragi, ne sada. Razmisliću o tome kasnije“. Tada sam počeo da je hvatam za gaćice i spuštao sam ih do kolena u samo nekoliko sekundi. Na trenutak ih je držala za vrh, ali, dok joj je Stankoko stavljao ruku između nogu i počeo je jebati prstima, pustila je gaćice i šapnula: „Mora da se šališ sa mnom … Ovde?“

Bili smo u tom trepćućem uglu fluorescentno osvetljenih automata. Mirisalo je na kombinaciju losiona za sunčanje i mokraće, gotovo kao da je nekoliko pijanaca večeras odabralo to mesto za toalet. Neverovatno je šta nečiji um zabeleži u trenutku kao što je ovaj. Dok joj je Stankoko gurao prste i stajao na levoj strani, podigao sam je i poseo joj dupe na ivicu ovog malog pulta na koji se naslanjala.

Uspeo sam da joj malo podignem noge i uklonim gaćice. Stanko je gotovo instinktivno znao šta radim i pomerao se između njenih nogu dok je užurbano spuštao kratke bermude. Kad je počeo da je ljubi i spušta gaće dovoljno nisko da oslobodi svoj penis, promrmljala je dok su se ljubili: „Idemo bar u sobu“.

Pročitajte i ...  Cimerka je za Sve Kriva 2. Deo

Taman kad joj je posljednji slog napustio usne, smestio je i gurnuo joj glavu svog penisa oko centimetar i po u njezinu picu. Prestao je da je ljubi i zavalio se unazad tražeći još poluge i počeo silovito ulaziti centimetar dublje sa svakim potiskom.

Samo nekoliko sekundi nakon toga, odgurnula ga je i skočila sa šaltera govoreći: „Da li sam ja jedina koja je ovde pri zdravom razumu?“ Zatim je uzela gaćice, obukla ih i žustro izašla iz kutka pored Branka koji je sve vreme stajao i gledao nas pored ulaza. Brzo smo ušli u hodnik.

Dok je šetala hodnikom natrag prema sobi, okrenula se i vrlo sarkastično upitala: „Da li svi dolazite ili bismo to trebali uraditi nasred ulice? “ Po povratku u sobu niko nije progovorio ni reči; jednostavno je zgrabila dno haljine, podigla je preko glave i povukla Stanka na krevet kad je pala na leđa.

Stanko je počeo panično uklanjati šorc. Kad su se počeli ljubiti, postavio je kurac ispred njenog ulaza. Savršeno ga je smestila između svojih usmina i on je nežno gurnuo. Dok je nežno gurao, Nina je raširila noge na najdivljiji način koji sam ikada video. Uhvatila je raširena kolena i povukla ih gore koliko je mogla. jebe mu ženu pred njim

Pogled na njegov penis koji joj ulazi duboko promenio je moj um. Mislim da sam upravo u ovom trenutku u potpunosti shvatio koliko sam neverovatno imao sreće. Nemate pojma koliko je vaša žena seksi sve dok je drugi muškarac ne jebe pred vašim očima!

Ovo su bile svetlosne godine iznad osnovne fantazije koju sam zamišljao svih ovih godina. Koliko god neko maštao o takvom nečemu, sam pogled na to kad vidite picu vaše supruge čvrsto omotanu oko kurca drugog muškarca, gledajući ga kako se natapa njenim vaginalnim sokom, dok čitavu svoju dužinu zabija u nju, to se JEBENO ne može OPISATI!

Dok su nastavili da se divlje jebu, natočio sam si piće. Ruka mi je nervozno zadrhtala od uzbuđenja kad primetih kako Branko skida majicu i šorc. Okej, već ih je poševila obojicu, ali imati oba na sebi ODJEDNOM nije čak bilo ni u mojoj najluđoj jednačini. Ustvari, malo je falilo da mu kažem da to ne čini dok se svlačio.

Brzo sam pomislio da bi to moglo preći u nešto zbog čega bi ona završila celu stvar. Nisam imao pojma gde je granica kada je Nina u pitanju. Linija se u ovom trenutku toliko zamutila, prestao sam da nagađam. Branko je došao do ivice kreveta, kleknuo na pod pored kreveta i počeo da ljubi Ninu i pipa joj grudi.

U tom trenutku sam počeo da mislim da nema granice. Zatim sam seo u stolicu par metara od njih i počeo da se skidam. Polako sam počeo milovati penis dok sam gledao kako je ova dvojica mladića potpuno imaju. Nakon ne više od trideset sekundi nakon što ju je Branko poljubio i opipao njezine grudi, ustao je i sagnuo penis prema njenom licu.

Pročitajte i ...  Teino prvo iskustvo ove vrste

Nina ga je odmah uhvatila desnom rukom. Nastavila je da ga drži, ali zadržala je lice gledajući pravo u Stanka dok joj se zabijao u pičku. Dok je držala Brankov penis, pogledala me na sekundu i širom otvorila usta vičući dahćući u pola osmeha. Znala je dobro da sam u erotskom blaženstvu dok sam drkao pred njima.

Zatim je polako okrenula lice prema Brankovom penisu dok je dahtala i telo joj je nasilno zadrhtalo. Počela je nežno stavljati usne preko glave njegovog penisa, samo ga držeći u ustima. Kako je to učinila, Stanko se snažno zabio u nju. Ona je u dahu širom otvorila usta. Dok su joj usta bila otvorena dahtajući, jasno sam vidio kako se potoci njegovog pred semenske tečnosti protežu između njezinih usana bistrim ljepljivim mlazom povezanim od usta do glave njegovog kurca.

Uskoro, Branko je počeo polako zabijati joj se u usta. Izdisala je i stenjala kroz nos na najerotičniji način koji se može zamisliti. Posle nekoliko minuta ovoga, Stanko je počeo da se napreže na onaj vrlo poznati način koji sam ranije video. Dok je poslednjih nekoliko puta žestoko zalupio, prignječio je čitavu telesnu težinu o nju i počeo da savija dupe i stenje kao da je izgubio pamet.

Nina je momentalno uklonila Brankov penis iz usta i dalje ga zadržavajući rukom i zabila glavu natrag u dušek. Kao što sam već spomenuo, Stanko je bio mladić koji je imao neobično debeo penis i držao ga je duboko u njoj dok je seme pucalo što je dublje moglo u njenu vaginu.

Dok je savijao dupe i podizao telo, njegov je penis divlje istezao Nininu pičkicu. Svaki put kad bi savio guzu i trzao, jaja bi mu se izvukla visoko u skrotum. Bio sam očaran dok sam gledao. Ninine prepone bile su podmazane koktelom njihovih polnih tečnosti.

Otprilike deset sekundi nakon njegove eksplozivne oplodnje, primetio sam baricu sperme koja se nakupljala na dnu njene rastegnute mace. Kako se nagomilavalo, počeo sam primećivati kako se lepi između njegovih jaja i njene mace. Na zemlji nema pornografskog ili seksualnog materijala koji bi se uporedio sa onim što sam video.

Nakon nekoliko minuta onoga što se činilo kao da pokušava istisnuti posljednju kap sperme iz svog kurca direktno u njezinu matericu, polako je došao do daha i posmatrao svoj penis dok ga je polako povlačio iz nje. Kada je glava njegovog kurca napokon izašla, Ninina se maca brzo povukla, jer je čep njegovog semena procurio iz nje i polako se slivao po sredini dupeta.

Dok je hodao prema kupatilu, ja sam prišao i zabio joj kažiprst i srednji prst u macu, pritisnuo i malo raširio prste. Prizor guste sperme u njoj bio je opojan. Dok sam izvlačio prste iz nje, nagnuo sam se i bez napora kliznuo celom dužinom svog penisa u nju.

Pročitajte i ...  Užitak u osveti

Zvukovi i osećaj koliko je bila natopljena – oduševili su me. Moje stidne dlake i jaja postali su prljavi nered u roku od nekoliko sekundi. Dok sam je polako jebao i gledao kako Branko metodično gura svoj penis u njena usta, znao sam da ne mogu dugo izdržati. Dok sam se zabijao i pritiskao svom snagom u nju, Branko je ispustio „Uhhhhh… aaaahhhh…“.

Prestao sam da se nabijam dok sam gledao. Bio je čudno ukočen dok sam gledao kako se njegov penis kreće i pulsira u Nininim ustima. Skoro sam bio u vantelesnom iskustvu dok sam ga gledao kako joj puca svoju spermu u usta. Trgnuo se telom dok je savijao leđa i stenjao poput divljeg vepra. Video sam kako Nina drži kurac kako joj ne bi preduboko ušao.

Mislio sam da će u bilo kom trenutku ili se cagrcnutii ili pljunuti spermu na čaršaf. Ostao je tako napet u njoj, barem minut, kada je počeo dahtati u gotovo osećaju olakšanja. Pažljivo sam posmatrao Ninu u krajnjem čuđenju šta će učiniti sa spermom. Pucao joj je u usta najmanje minutu, a ona ga je samo držala u ustima dok je ejakulirao.

Kad je potpuno završio, počeo se povlačiti iz njenih usta. Dok je to činio, Ninine usne su kliznule i zatvorile se na vrhu penisa, a ja sam gledao kako joj se tanka nit njegovog semena zalepila za usne. Zatim se trznula licem i progutala sve. Dok je gutala, iz usta joj je curilo malo sperme. supruga guta spermu od studenta

Odmah je spustila glavu na dušek. Miris sperme koju je izdahnula prema meni je nešto što nikada neću zaboraviti. Nakon što sam prisustvovao ovoj sceni, morao sam da je potisnem samo četiri ili pet puta, kada mi se nagomilani testosteron naglo popeo na vrh. Mislio sam da će se glava mog kurca rasprsnuti dok je eksplodirao mlaz semena u najdublje carstvo njenog vaginalnog kanala.

Bila je to najjača ejakulacija koju sam imao u svom životu. Gurnuo sam joj kolena do ramena kao da pokušavam da spermu uvučem dublje uz milijardi spermatozoida koji su se već vrteli u njoj. Mislim da bih ostao zaglavljen u njoj bar pola sata, ali nakon nekoliko minuta, šapćući je rekla, „Bože moj dragi… ne mogu da verujem šta ti je ovo učinilo.“ Znala je da sam upravo imao najintenzivniji orgazam u životu.

KRAJ 5. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Don`t copy text!