Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Zadirkivanje Svog Supruga 1. Deo

8 min čitanja
jebe suprugu u sise

Dozvolite mi da vam ispričam o našoj godišnjici od pre samo nekoliko dana. Kada smo se venčali, odlučili smo da prvu godišnjicu moramo učiniti posebnom. Nismo imali dece i mogli smo šta smo hteli! Nažalost, takođe nismo imali novca. Novopečeni mladi bračni par, koji još uvek radi na poslovima koje smo dobili na fakultetu, pokušavajući da nađemo način da unovčimo skupe diplome koje smo imali, ali u to vreme i McDonald’s je bio ekstravagancija.

Upoznavanje Hrvatska

Tako smo odlučili da oboje jednog dana odjebemo posao i zajedno provedemo ceo dan – jebeći se ko zečevi. Počelo bi prethodne noći i prolazilo kroz sledeći dan pretvarajući ceo dan u jednu orgazmičku zamagljenost.

Tokom godina dodavali smo našem sexu jednu ugodnu večeru kako su finansije postajale sve bolje, a sad smo malo stariji i treba nam mala pauza, ali je to još uvek bio najvreliji dan u godini.

Juče sam odvezla našu decu kod prijatelja da se igraju i tamo prespavaju. Hvala Bogu da smo imali letnje venčanje! Založiti svoju decu nekoj drugoj porodici prava je pomoć. Utrčala sam u kuću i oprala veš za decu. Upravo sam započela naš veš kad se dragi vratio kući ranije. Čula sam kako drveni pod u hodniku škripi, ali ipak sam malo poskočila kad je prišao iza mene i prigrabio me k sebi.

Osetila sam osmeh na njegovom licu dok me je ljubio u vrat, rukama prateći bokove mog tela. Spustio je ruku da podesi mašinu za veš i na moje iznenađenje je stavio na najviši stepen okretaja dok se prizemljivao uz mene, pribijajući me uz veliku, sada jako vibrirajuću mašinu.

„Bolje požuri dragi, nemam pojma kada se moj muž može vratiti kući.“ Stenjem dok njegove ruke putuju mojim bedrima do pojasa. Njegove ruke putuju napred, a on me na trenutak odvlači od mašine za pranje i počinje da mi otkopčava farmerke.

„Oh, moja draga se danas šali. Mislim da ću morati da te kaznim zbog toga.“ Tutnjava u njegovom dubokom glasu uvek šalje uzbuđenje kroz moje telo. Posle svih ovih godina samo ton njegovog glasa mi je dovoljan da vidim koliko je uzbuđen. Njegove ruke brzo rade na dugmetu, ljubeći me kroz od pozadi kroz majicu dok mi spušta farmerke do članaka.

Izlazim iz farmerki i odbacujem ih. Ruke mu se brzo vraćaju i zgrabe crvene čipkaste gaćice koje nosim i trza ih do poda. Njegove ruke prelaze preko mojih nogu do mojih sada potpuno golih butina. Naježim se od njegovog dodira. Zatim zavrištim dok osećam njegove zube na levom guzu.

Mali ljubavni ugrizi počinju da me napadaju dok me pritiska napred ka mašini. Dovoljno sam visoka da me glavno okruglo dugme pritiska uz klit, fokusirajući ritmičku energiju u moju karlicu. Stenjem dok mu se ruke podižu i počinje snažno da me hvata za dupe, gnječeći moje meso i nastavlja da me gricka. Onda ga nakratko nema, nameravam da se okrenem kad osetim kako mu je ruka oštro ošamarila moju guzu.

Pročitajte i ...  Sumnjivi Zvukovi iz Sobe

Viknem i nehotice jače pritisnem mašinu za pranje. Sačeka trenutak, a zatim me ponovo šamara. Radim ono što on želi iznova i iznova pre nego što shvatim njegovu iskrivljenu ideju. „Ti prljavo kopile!“. „Šta?“ Pita sa lažnom nevinošću dok me ponovo šamara. Stenjem dok moje telo reaguje snažnim zabijanjem napred u vibrirajuće dugme.

„Udaraš me da me nateraš da tucam ovu mašinu … mmmm … kako si jebeno … aaah … uvrnut!“ Ubrzao je korak dok sam govorila. „Sad ću se napaliti svaki put kad perem odeću!“ kažem pokušavajući da se odmaknem od mašine i počinjem da je gledam manje kao uređaj, a više kao moju novu seks igračku. Odjednom osetim kako mi muž pritiska celo svoje telo uz moje, još uvek potpuno odeveno i svojom težinom me prisiljava da se vratim uz mašinu.

„Zvuči savršeno za mene. Dobio sam čistu odeću, a moja supruga je svršila.“ Njegove ruke počinju da otkopčavaju moju košulju, puštajući ka oslobađanju moje masivne grudi, njegovog omiljenog dela mog zaobljenog tela.

“ Možda se samo uselim ovde, više mi nećeš trebati. Samo ja i moja mašina za jebanje!“ Podignem ruke kako bi mogao da mi skine majicu, što je značilo da su mi se grudi oslobodile i pale na vrh mašine za pranje. Zastenjala sam dok su mi se bradavice odmarale na vibracionoj površini, osećajući kako se stvrdnjavaju u trenutku.

lizanje suprugine pičkeDragi me je poljubio u desno rame dok su me njegove ruke obuzimale i počeo je da masira moje grudi. Osećala sam njegovu tvrdoću kroz njegove pantalone. „Da, ali da li vaša mašina ovo može?“ Pitao je dok mi je desnom rukom napuštao grudi samo da osetim kako me pritiska između nogu. Raširila sam noge za njega dok je trljao ruku po mojem prorezu, skupljajući sokove koji su curili iz mene, a zatim je nastavio da se kreće napred, dok njegovi mokri prsti nisu mogli da uhvate moj uspravni klitoris.

„Aaahhhhhhhh…”, telo mi je drhtalo dok mi je izbijao vreli znoj. Njegova leva ruka mi je još uvek zabila bradavice u mašinu koja je slala vibracije kroz mene. Nisam mogala više izdržati, odgurnula sam se od mašine za pranje i okrenula se, uhvativši okovratnik njegove košulje i spustivši ga da ga poljubim.

Onda se on povukao. Ruke su mu se podigle do mojih bokova i pre nego što sam to shvatila, bila sam podignuta i postavljena na vrh mašine za pranje veša. Raširio mi je noge. Sagnuo se sve dok mu nos nije zakopao u moju gustu šumu stidnih dlaka, udišući moj miris.

Pročitajte i ...  Tatina kujica 2

Počela sam da vrištim od uzbuđenja. Srećom on je to želeo isto toliko kao i ja. Igrao se prstima po mojoj ribici a njegov jezik je pronalazio moj klitoris. Oči su mu ostale zaključane za mojima sve dok nisam mogla više da izdržim i zabacila sam glavu u ekstatičnom plaču.

Tada je njegova desna ruka skliznula u mene, snažno pritiskajući moje karlično dno pre nego što je kliznuo prema mojoj g-tački. Nije bilo reči, puknuo mi je mozak dok me je sisao i jebao prstom a ja sam vozila svoj sada omiljeni seksi kućni aparat. Orgazmičko zadovoljstvo je prolaziloo kroz mene. I dalje je radio na meni dok nisam napokon pružila ruku da mu odgurnem glavu.

Pomogao mi je da se maknem sa mašine i poljubio me. Bilo mi je tako vruće probati svoj ukus na njegovim usnama. „Tako se dobro ponašaš prema meni dragi! Evo, još uvek si potpuno odeven i brineš se o svojoj ženi. Čak si dobio i malo mog soka na košulji. Danas si bio strašno dobar dečko.“

Rukama mu pronađem struk i brzo mu otkopčam kaiš i otvorim mu pantalone. One padaju sa njegovih uskih bokova i tada je tanka tkanina njegovih bokserica bila jedina prepreka između mene i manifestacije njegove požude. „Da li moj muž želi njegovu posebnu poslasticu zbog toga što je tako dobar dečak?“ Energično je klimao glavomi.

Odlučim da ga malo zadirkujem i prvo mu skinem košulju. Polako otvaram dugmad dok ga ljubim u vrat, osećam miris na njegovom vratu. Onda mu ljubim prsa dok ne padnem na kolena. Gleda dole, plitko dišući. „Postoji nešto iza ovih bokserica što želiš da vidim?“ Gledam ga sa osmehom. Samo klima glavom, gutajući teško u iščekivanju.

Volim što je još uvek toliko vruć za moje telo. Ispružim ruku i pritisnem izbočinu, toplota od njega šalje vatru kroz mene. „Da li je to ono što želiš da uzmem?“ – pitam dok mu kotrljam bokserice do članaka, puštajući ga da slobodno skače na otvorenom. Već blista od predsemene tečnosti koji curi iz otvora na njegovom vrhu.

Pružim ruku i skupim svoje masivne grudi, prikazujući ih njegovim gladnim očima. Oči pipaju velike kremaste gomile, naizgled prateći sve vene koje se mogu razabrati ispod gipke kože dok ne dođe do mojih velikih areola tvrdih bradavica. „Želiš li moje sise? Želiš moje mekane, tople sise oko svog vrelog, tvrdog kurca? Želiš da osetiš kako mi srce kuca u grudima dok kliziš i izlaziš iz mog dubokog dekoltea? Moram da te čujem dragi. Moram da čujem kako me moliš za ono što želiš“. S

Pročitajte i ...  Jebanje matorki: Ujna, Strina, Komšinica

kupljam gutljaj pljuvačke i puštam da se izlije između mojih grudi, još više ih zalizujući mešajući se sa znojem od koga mi celo telo blista. „Ja, jebiga! Ja … trebam te.“

„Trebaš me za šta?“ Pitam nevino dok podižem levu dojku i bez gubljenja očnog kontakta počinjem da sisam sopstvenu bradavicu.

„MOLIMO TE!“ Izvadila sam bradavicu iz usta, „Šta?“ Pitala sam kao da sam ga prvi put primetila.

„PROKLETSTVO! ŽELIM DA ME JEBEŠ SVOJIM SISAMA!“ Približila sam usta i pljunula na njegov široki vrh. Zatim sam ponovo skupila svoje grudi i konačno ga zagrlila u svojoj mekoj toplini. Nisam morala mnogo da radim, jer je odmah počeo da mi se zabija u dekolte. jebe suprugu u sise

Čvrsto sam se držala za njega, pokušavajući da ga sprečim da ih u svojoj želji ne izgura iz mog stiska. Ruke su mu se naslonile na moju glavu, a prsti su se uvili kroz moju crnu kosu. „To je to dušo! Tako dobro jebeš moje sise! Sviđa ti se osećaj, zar ne? Volim način na koji se nabijaš u njih, kako me ljuljaš celim telom iznova i iznova tražeći moje grudi! “

Podižem pogled prema njemu dok govorim. Oči su mu uglavnom zatvorene jer me oseća i sluša kako ga vozim dalje. „Znaš šta mi treba od tebe, zar ne, dušo? Danas uopšte nisam jela. Imaš li nešto za svoju ženu? Posebna poslastica da mi greje stomak? “

Odvajam se i nabijem usta na njegov penis. Moje usne su mu jedva prešle vrhom pre nego što je zaurlao. Nemam vremena ni da se spustim dalje niz njegovo okno dok prska, ispunivši mi usta. Gutam što brže mogu, ali ima toliko da osećam kako mi curi iz usana i počinje da mi putuje niz bradu. Ipak, ostajem na njemu sve dok poslednji deo ne nestane.

Naslađujući se ukusom i punim stomakom vrele sperme. Kliznuo je niz zid i seo na hladan pod, vukući me da se uvijem u njega. Ne pričamo, samo se odmaramo, osećajući toplinu međusobno nagih tela. Baš onako zadovoljni kao Adam i Eva u vrtu, a ni brige jedne na svetu dok smo zajedno.

 

KRAJ 1. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nevaljale devojke

Don`t copy text!