Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Gledanje Moje Žene kako se Jebe 3. Deo

8 min čitanja
gleda suprugu kako se jebe

Prišao sam suprotnoj strani mladića, kleknuo pored nje i krenuo prema njenoj glavi. Dok sam hodao, osećao sam kako mi je natečeni penis među nogama i uspeo sam da se pomerim tako da mi se, hvala Bogu, namestio duž leve strane kratkog šortsa. Moj um je počeo da obrađuje milion misli u sekundi. Počeo sam da govorim sebi da možda nikada više neće biti iste kombinacije događaja; Stalno sam ponavljao sebi da, bez obzira koliko puta u prošlosti pokušavao da dočaram događaje, nikada se nisam ni približio.

Upoznavanje Hrvatska

Za nekoliko sekundi uverio sam se da je najgore što će se dogoditi to što će me ona u nekom trenutku odbiti, a ja bih u najmanju ruku mogao biti svedok nekih prilično erotskih dodira i scena. Kad sam stigao do njene glave, razigrano sam je uhvatio za ruke povlačeći levu ruku iza leđa i spustivši joj obe ruke na dušek. Odmah je rekla, „Ok, evo, vidiš da nemam tvoje ključeve.“

Njen ton je bio kombinacija šoka i „Ok, šala je gotova“. Dok sam joj držao ruke dole, sagnuo sam se i poljubio je govoreći: „Ok, gde su ključevi?“ Dobro sam znao gde su, ali ona to nije znala. Samo je podigla obrve i rekla: „Oboje se sada možete maknuti sa mene, neću vam reći gde su “. Na pola puta dok je to izgovarala, stavio sam joj obe ruke među svoje noge i čvrsto ih držao.

Potom sam posegnuo za desnom rukom i kad sam napokon pronašao njenu pičkicu i brzo ubacio srednji prst u nju, ona je stegla nogama još čvršće, zajedno s mojom rukom između njih, govoreći: „Prokletstvo, prestani, jebeno si pijan.“ Nagnuo sam se nad njom i počeo da je ljubim dok je mumlala. Dok smo se ljubili, ona je promrmljala pitajući: „Prokletstvo, dragi, šta dođavola to radiš?“

Zatim sam sklonio desnu ruku sa njenih prepona i povukao je za desnu butinu pokušavajući da joj raširim noge. Nastavila je stezati noge, dok je ovaj tip kojeg ćemo zvati Stanko, onaj koji ju je golicao, počeo da se spušta prema njenim stopalima. Stavio je potom ruke na njena kolena kao da pokušava da ih raširi. To je trajalo tridesetak sekundi kada sam je konačno uhvatio za zglobove i povukao obe noge prema sebi. Kao i ja, brzo je i Stanko sišao s kreveta, odmah bacivši šorts, i popeo se natrag na krevet.

Bilo je očigledno šta pokušavam da se dogodi. Nina me je tada pogledala u oči i rekla: „Moraš da prestaneš pre nego što ozbiljno uništimo bračni zavet“. Njegov je penis bio potpuno uspravan i stajao je ravno prema plafonu i tvrd je kao dijamant. Budući da je bio u ranim dvadesetim, bilo je očito da je njegov penis spreman čim se situacija stvori. Odmah sam primetio velike vene koje su se kretale u svakom smeru niz njegov čvrsto uzbuđeni kurac dok je klečao na podnožju kreveta.

Pročitajte i ...  Zadirkivanje Svog Supruga 5. Deo

Takođe sam primetio njegov veliki set jaja dok mu se vreća oslobađala između nogu. Ovo se može činiti previše biološkim opisivanjem, ali s obzirom da je ovo bila apsolutno nova situacija i činjenica da sam pedagog biologije, počeo sam da mislim da su nesumnjivo proizvodili ogromnu količinu sperme.

Ruke su mu zapravo drhtale od iščekivanja. Iako su se ovi događaji pojavili u samo nekoliko sekundi, nisam ništa propustio. Jedina sigurna misao u pozadini mog uma bila je da sam znao da Nina to može zaustaviti u bilo kom trenutku, jer je nas dvojica nismo u potpunosti držali dole. To me je zapravo dodatno erotski izluđivalo. Činjenica da se borila samo sa pola snage pojačala je trenutak i meni se zeleno svetlo upalilo.

trlja jok picu glavićemDok sam joj držao noge, ovaj mladić se prislonio grudima na njena stopala i dodirivao joj picu kitom nekoliko sekundi. Nina se trznula na delić sekunde jer sam bio siguran da joj je glava penisa dotaknula picu. Kada se Nina trgnula i lagano pritisnula noge na njegova prsa, brzo se odmaknuo nazad kao da se pita šta dalje. Tada sam primetio da mu glavić blista od Ninog vaginalnog soka i verovatno njegove vlastite predsemenske tečnosti.

Siguran sam da je samo malo gurnuo glavić prema njoj pre nego što se trznula. Kada sam je ja potom dodirnuo prstima dole, bila je natopljena. Dok se naginjala glavom gledajući ga, Nina je vrlo lucidno i tiho rekla: „Slobodno svrši na moj stomak ili čaršafe, ali ne u mene.“ U tom trenutku sam znao da ću biti svedok najerotičnijeg fantastičnog ispunjenja u svom životu.

Znao sam da ne postoji opasnost da zatrudni zbog toga što je bila na pilulama. Još jednom sam se sagnuo i počeo da je ljubim s rukom još uvek između njenih polu otvorenih butina. Dok sam to činio, počeo sam da osećam kako joj butine podrhtavaju i polako se opuštaju dok ih je širila.

Zatim sam je nežno povukao u pokušaju da joj otkrijem međunožje na najdivljiji, najseksualnije izložen način. Još sam mogao da osetim blagi, ali kontrolisani otpor Nine, znajući da je odlučila da ga primi u sebe, i na neki telesni način sugerisao sam joj da što se više širi, to ga dublje može primiti. Siguran sam da samo mali deo muževa koji su ikada imali ovu fantaziju ima dovoljno sreće da je iskuse, a u stvarnosti je većini verovatno ugodnije maštanje o tome nego što je zapravo svedočenje.

Pročitajte i ...  Rođena za užitak

Moram reći da sam do ovog trenutka bio jedan od onih muževa kojima je bilo ugodnije samo da maštaju o tome. Verujte mi, kad ste proveli godine maštajući o tome i konačno vidite seksualno uzbuđeni penis drugog muškarca na nekoliko centimetara od vagine vaše žene; počinjete da se zaista pitate da li možete to da odradite do kraja.

Budimo realni – morate se pomiriti sa tim da voljno postavljanje glave penisa drugog muškarca na grlić materice vaše supruge će dovesti do toga da je vaginalno napuni sa nekoliko stotina miliona spermića, i da će danima nositi njegovo seme u sebi – to je veoma mentalno jaka odluka.

Dok sam je nastavio divlje ljubiti, iznenada je uzdahnula i tiho mi jecala u lice. Bilo je intenzivno erotično dok sam osećao miris jake arome alkohola na dahu. Znao sam da je upravo osetila kako mu glava penisa krši vaginalni otvor. Dok smo se nespretno i divlje ljubili u kombinaciji njenog dahtanja i izdisaja, počeo sam da osećam da više ne uzima kratke potiske, već da se razvilo u sve jače i duže ritmičke navale.

Nekoliko sekundi nakon što je snažno gurnuo karlicu o njenu, sagnuo sam se da konačno vidim šta sam maštao svih ovih godina. Kao i ja, Nina je nastavila da me steže i drži me uza se. Dok me je čvrsto držala za ruku, stisnutih očiju, više puta je dahtala, „Dragi, on ulazi u mene, oh, moj Bože, on ulazi u mene.“ Odmah sam primietio kako njegov natopljeni i blistavi penis ritmično klizi u njezinu macu. gleda suprugu kako se jebe

Bio sam zapanjen koliko mu se penis pojavio mokar. Čak su mu i stidne dlake vlažile od vaginalne tečnosti. Nisam mogao da odvojim pogled od njenog međunožja. Kad bi bio potpuno u njoj, povremeno bi i vrlo polako podizao telo prebacivši potisak na leđa. Njegov penis bi se divlje protegnuo i raširio vrh njenih usmina, čineći da joj se strane pičkice čvrsto izboče i prilepe za njegov penis.

Još uvek sam maltene poricao u sebi da je nezaštićeni kurac drugog muškarca zapravo u mojoj ženi. Dok su se tako jebali nekoliko minuta, on je izrazito promenio ritam i počeo žestoko gurati, intenzivno škrgućući zubima, stenjajući i stiskajući je za dupe. To je trajalo još skoro dvadeset sekundi kada je konačno ispustio urlik, „AAAAAHHHHHHH…“

Pročitajte i ...  Težak dan na poslu

Naprezao se i naglo se nabio do kraja u Nininu pičku. Ona se u trenutku trgnula i poviknula – „Ne u mene!“ Kad ga je pritisnula o grudi i oštro udahnula nekoliko puta, on se naglo povukao i snažan mlaz sperme pucao je na Ninin stomak. svršio joj na stomak

Nina mu je držala ruke na njegovim prsima dok se naginjao hvatajući svoj penis i čvrsto ga stišćući. U mojoj glavi nije bilo sumnje da je ubacio nekoliko mlazova sperme u nju. Bio sam opčinjen. Znajući dobro da je prvih nekoliko hitaca nasilno pucalo u Nininu vaginu, tada sam gledao kako se on povukao i ostavio joj nekoliko gustih želatinoznih mlečnih potoka na stomak.

Kako je nastavio naprezati i stiskati penis, mlazovi sperme počeli su se smanjivati na guste kapi, i nekoliko njih je završilo i na njenim butinama. Sa zapreminom koju joj je stavio na stomak i snagom kojom je seme pucalo iz njegovog kurca, nisam mogao ni da zamislim kako su se osećali prvih nekoliko najmoćnijih mlazova, uprti u njen otvor.

Čak i kada se Nina gurala protiv njega kada se prvi put napinjao, govoreći mu da ne svršava u nju, osetila je kako u njoj eksplodiraju prvi snažni gusti mlazovi njegovog semena.

Nakon što se potpuno potrošio, izgledajući kao da bi se mogao onesvestiti, polako se povukao i pao na krevet s Ninine desne strane. Bio sam toliko izmučen gledajući da sam odmah bacio šorc i manevrisao između Nininih nogu. Dok sam to činio, odmah sam primetio blagi beli mlaz sperme koji se iz njezine vagine odvodio između guzova. Dno njenog vaginalnog otvora bilo je razjapljeno oko obima olovke, a prozirni odvod njegove sperme tekao je od njene vagine do male lokve koja joj je dodirivala dupe i plahtu pod nama.

Nikad ne bih mogao u potpunosti da opišem rečima koliko je to bilo zapanjujuće;

 

KRAJ 3. Dela

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

1 thought on “Gledanje Moje Žene kako se Jebe 3. Deo

  1. Priča je vrlo erotična. I ja sam glegao na moru u Budvi kako jedan momak muva moju suprugu, smuva je u diskoteci, privodi i žestoko je tuca skoro dvadeset minuta i bez pardona svršava u nju.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Hot Oglasi

Don`t copy text!