Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Debeljuca u Fabrici Šećera

6 min čitanja
Debeljuca mu puši kurac

Provlačim se kroz lavirint čeličnih cevi i velikih rezervoara koji su previše vrući da bi ih dodirnuli, u mislima Debeljuca. Hiljadu je stepeni i vazduh je bolno vlažan. Mašine koje bruje iznad i ispod mene vibriraju i tresu podove. Para koja juri kroz metalne cevi zviždi mi u uhu. Bliži se dva sata ujutru, vreme ručka za noćne zombije.

Penjem se uz stepenice i provlačim se između par masivnih rezervoara za vodu. Mrak me štiti od neželjenih očiju dok grabim metalnu lulu iz džepa i mrvim duvan u nju. Bljesak crvene i narandžaste svetlosti za trenutak prkose tami. Dim mi puni pluća. Kako nikotin curi u moj krvotok, napetost u mojim bolnim mišićima nestaje. Jedina prednost rada u trećoj smeni u fabrici, mogu da pušim koliko hoću i manji je rizik da me uhvate.

Spuštam se dole prema zastareloj laboratoriji fabrike. Tu su jedna starija žena i čovek koji testiraju uzorke i unose brojeve. Šetam prema Dijani – brineta u tridesetima sa velikim sisama i još većim dupetom, lagano preko 100 kilograma. Debeljuca koleginica

„Dobro jutro dragi“, pozdravlja me Dijana sa toplim osmehom.

Opuštam se na stolici pored srebrnog radnog stola koji je prekriven epruvetama i starinskom opremom. Dijana se naginje preko stola i hvata plastičnu kantu napunjenu kristalima šećera. Majica joj se lepi za leđa i u divnim helankama buljim u njeno masivno debelo dupe.

„Mrzim da radim treće smene“, petljam po gomilu besmislenih papira, „Uskoro ću da zaspim.“

„Hej, ovde ima mnogo posla ako želiš da pomogneš.“ Ona me hvata za ruku i steže.

„Dijana… sigurno postoji bolji način da provedemo vreme ovde u fabrici u sred noći.“

Dijana sipa nekoliko grama šećera u malu mašinu i pritisne nekoliko dugmadi. „Šta imaš na umu?“

„Da li si ikada bila na vrhu starog silosa?“ Dijana odmahuje glavom. „Hajde, pusti tajjebeni šećer i pođi za mnom.

Debeljuca na vrhu silosa.

Vodim je niz uz betonske stepenice do prvog sprata. Prelazimo kroz topli, vlažni vazduha unutar fabrike u hladan, oštar vazduh na otvorenom. Pet betonskih silosa se nadvija nad nama. Trčimo kroz deo za utovar pun raznih kutija šećera i zaustavljamo se kada nas blokiraju zaključana vrata i tastatura.

Pročitajte i ...  Zadovoljena između svoja dva Sina

Kucam četiri dugmadi, vrata se otključavaju i nastavljamo put. Šećerna prašina oblaže podove i zidove. U sredini hodnika je stari, klimavi lift i odmah povlačim žutu ručku i stajemo na platformu. Polako nas lift podiže kroz sredinu silosa, prolazeći sprat za spratom rafinisanog šećera. Do vrha je potrebno tri minuta i najbolje je da ne gledate dole tokom putovanja.

Pustim ručicu i zakoračim na čvrsto tlo zajedno sa njom krećem ka šini visokoj do struka koja okružuje vrh silosa. Sa naše tačke gledišta, možemo videti ceo grad kao na dlanu. Sredina je decembra, a grad sija božićnim lampicama u svim bojama.

„Prelepo je“, kaže Dijana dok se naslanja na ogradu.

Gleda pravo dole i pravi korak unazad. Vertigo je posebno moćan na ovoj visini. Hladan vazduh se probija kroz moju jaknu i primetim da Dijana drhti. Stavljam joj ruku na rame i privlačim je.

„Hladno je. Hajdemo unutra.“ Ona klima glavom i prati me.

Ja otvaram jaknu, pozivajući je da me prigrli za toplinu. Njen vreli dah se lepo oseća na mom vratu. Ona pritiska svoje teške grudi na moj torzo. Klizim rukom niz njena leđa i duž krivine njene guze. Moj kurac počinje da raste i trlja se o njenu nogu, postajući sve veći i jači sa svakim dodirom. Dijana se kikoće i trlja rukom po spoljašnjoj strani mojih pantalona. Ona oseća obris mog kurca koji brzo dostiže punu snagu.

Glava joj se gubi iz vidokruga, ona savija kolena dok ne dodirnu pod. Ona mi otkopčava pantalone i provlači moj kurac kroz otvor. Njena usta su utočište zadovoljstva i slatkog odmora od hladnoće. Ona sisa moj kurac dugim potezima i hvata moja jaja rukom. Vrh njenog prsta golica moju guzu i puzi između guzova. Moj šupak prvo odbija njen prst, a ni moj mozak nije tako siguran. Polako provlači vrh kroz sredinu i gura srednji prst u moj anus sve dok ne uđe do pola. Debeljuca mu puši kurac

Pročitajte i ...  Majka me je Utešila

Guranje prsta u šupak.

Zabacim glavu unazad preplavljen zadovoljstvom i noge mi se tresu. Ona prstima jebe moj šupak i sisa moj kurac istovremeno. Kada joj usta klize unazad, njen prst ide unutra, a kada se njen prst povuče unazad, njena usta gutaju kurac. Telo mi drhti i ne mogu da prestanem da ponavljam reči: „Ti si jebeno neverovatna.“ Zgrabim joj ruku i izvučem njen prst iz svog dupeta. Podiže pogled ka meni sa zbunjenošću. Želim da probam njene slatke sokove.

Spuštam je na leđa, skidam joj pantalone gaćice majicu i brus. . Moj jezik prati obrise njenih usmina i odlučujem da uzvratim uslugu koju mi je pružila. Golicam njen masni šupak i nežno probijam barijeru nakon što sam je pokvasio jezikom. Jedem njenu pičku kao da je kornet sladoleda koji se topi, odbijajući da dozvolim da čak i jedna kap promakne.

Prst mi klizi unutra duboko u njen topao čmar dok uvlačim ceo klitoris u usta. Držim ga tamo, udarajući ga vrhom jezika iznova i iznova dok ona stenje. Ona mi odgurne lice od međunožja i kaže: „Jebi me dragi!“

Poravnam svoje bokove i gurnem glavu svog penisa između njenih blistavih usmina. Dijana trlja klitoris u širokim krugovima dok joj se glava kreće s jedne na drugu stranu. Moj penis uranja duboko između njenih nabora. Njene usmine se drže sa strane mog penisa i rastežu se kada se povučem. Njeni klizavi sokovi su tako topli i tako olakšavaju penetraciju.

Debeljuca analna ljubavnica.

Prilagođavam svoj ritam u skladu sa njenim jaucima i cviljenjem i sopstvenom potrebom da svršim. Ali ona je imala drugačiji plan. Ona se prevrće i podiže na ruke i kolena. Hvata guzove i povlači ih kako bi mi pokazala svoju analnu rupicu. Njen šupak se proteže i namiguje mi. Usta mi se pune pljuvačkom i pljunem na njen šupak. Koristim vrh svog penisa da dodatno ovlažim i opustim njen sfinkter.

Pročitajte i ...  Trojka - Dva Ortaka i Kučka

Neočekivano lako ceo moj penis nestaje između njenih guzova, a ja ga polako pomeram napred-nazad da proširim mišiće. Dijana trlja svoj klitoris sa dva prsta. Jebem je sve brže i brže dok se njen šupak rasteže sve više i više. „Tako si jebeno uska… Svršiću.“ Debeljuca analna kučka

Izvlačim kurac a ona još više rasteže svoj razjapljeni šupak. Ponovo pljujem na njega i zabijam kurac grubo u njen čmar usled čega dostiže vrhunac. Trese se, njeno salo vibrira a to me samo dodatno napaljuje! Ubrzo mlaz belog semena puca u njen rektum. Njena creva ispunjavaju se mojom spermom i bio je to sasvim logičan kraj naše male avanture.

Dijana gleda na sat dok se oblači. Poljubi me u usne i kaže: „Moram da se vratim na posao. Hvala ti, bio si u pravu, ovo je zaista poseban doživljaj i prelepi pogled.“

Kada joj se pruži prilika, ona stupa na platformu lifta i nestaje dole u mrak. Umesto da je pratim dole ja odlazim ka vrhu silosa. Udišem hladan noćni vazduh, gledam u mali grad pred sobom i uživam u trenutku. Ja lično obožavam treću smenu u fabrici šećera.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
BDSM

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!