Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Ćerkina Mokra Usta 4. Deo

5 min čitanja
tata joj svršio u usta

Ispod stola, Tatjana je mogla čuti Rajka kako pita Slavka da li se oseća dobro.

Upoznavanje Hrvatska

„Izgledate nekako zajapureno i oznojeno“, rekao je Rajko.

„O da, dobro sam“, odgovorio je njen otac. „Još uvek sam samo malo vruć i znojav od plaže.“

Tatjana je želela da se hihoće naglas, ali je znala da mora biti oprezna. Njen otac i tip po imenu Rajko počeli su da razgovaraju o poslovima dok se ona našla suočena s tim tvrdim penisom u očevim gaćama.

Dok su muškarci razgovarali, devojka je mogla samo da bulji u očev penis koji je virio. Ne znajući da li će ikada više dobiti ovakvu priliku, nestrpljiva osamnaestogodišnjakinja posegnula je rukom da opipa kurac. Slavko se iznenada nakašljao, a Tatjana je shvatila da joj pokušava reći da prestane. Ali nije se zaustavila.

Da ju je stvarno želeo zaustaviti, mogao je posegnuti ispod stola i odmaknuti joj ruku ne izazivajući sumnju. A onda, kad je počela da ga miluje prstima gore-dole po njegovom vrelom, tvrdom kurcu, on se zapravo malo primakao unapred u svojoj stolici, dajući joj više prostora za igru i istraživanje.

Tatjana je bila izvan sebe od uzbuđenja. Ne samo da je istraživala očev vrući, uzbuđeni kurac, već joj je puls ubrzavala činjenica da je pokušavao da nastavi svoj razgovor sa kolegom. Jedva je čekala da o svemu kaže Sonji. Pomerila je nogavicu šorca koliko je mogla.

Oduševio ju je pogled na tu veliku, debelu kurčinu i nije joj moglo biti draže kad je saznala da je ona ta za koju ga je činila tvrdim. Slavko je pokušavao da se reši Rajka, ali drugi čovek je nastavio da govori, uz Slavkove gunđajuće kratke odgovore.

Pročitajte i ...  Jebačka Priča

Tatjana je mogla provesti čitav ostatak dana pod očevim stolom dodirujući neverovatan penis. Posle trljanja njegovog vrelog kurca neko vreme, sagnula se bliže i učinila nešto što je oduvek želela. Oblizala mu je glavu penisa. Činilo joj se da joj srce sve više kuca, a pica joj je bila vrela i kapala je od sokova.

sisa tatin kurac pod stolomTelo njenog oca postalo je ukočeno kad je polizala njegov penis, ali on i dalje nije učinio ništa da je zaustavi, pa je jezikom istraživala njegovo ukusno okno sve dok iz vrha nije procurila bistra tečnost. Tatjana je odmah zavolela da degustira očevu pre-spermu.

Neprestano je lizala njegov glavić sve dok poriv da ga povuče u usta nije bio veći nego što je mogla da se odupre. Usnama oko prvih par centimetara njegovog pulsirajućeg kurca, tinejdžerka je počela sisati i motati jezik pod njegovim mesom. Znala je da mora biti savršeno tiha, ali neprestano je sisa

Tatjana je volela osećaj uzbuđenog kurca njenog oca u njenim ustima i pobrinula se da zna da je više nego srećna da mu ga sisa kad god poželi. Bila je toliko nestrpljiva i uzbuđena što je prvi put sisala muški penis i, po tom pitanju, svog omiljenog muškarca na celom svetu, da je izgubila pojam o vremenu.

Njen otac i Rajko su nastavili da razgovaraju, ali devojka nije imala pojma šta govore. Tada je Slavkov penis odjednom počeo pulsirati, a guste gomile muške sperme počele su curiti u usta Tatjane. Gotovo je dahtala na sav glas, ali nastavila je sisati očev veliki kurac dok je njegov organ i dalje prskao. tata joj svršio u usta

Ustuknula je kad je mislila da je sve gotovo, ali još dve divlje rakete pucale su iz njegovog debelog kurca pravo u lice devojke. Tinejdžerli se zavrtelo u glavi od uzbuđenja, i jedva je čekala da Rajko ode, pa je ponovo mogla biti sama sa svojim muškarcem. Srećom, nije dugo čekala. Rajko je konačno napustio Slavkovu kancelariju, a Slavko je odgurnuo stolicu i zaprepašćeno zavirio u svoju ćerku.

Pročitajte i ...  Bez Reči

Tatjana je shvatila da još uvek ima mokru spermu na licu, pa je jezikom prešla po spermivim usnama dok je uzvraćala pogled prema ocu sa ljubaznim osmehom. Shvatila je da je sigurno uradila zaista dobar posao, jer mu je trebalo zauvek da mu se vrati glas. U međuvremenu je podmetnula veliki, mokri poljubac na vrh potrošenog kurca svog oca i vratila ga natrag u nogavicu.

„Da li ti se svidelo tata?“ – pitala je uzbuđeno, ali i dalje stišavajući glas u slučaju da je Rajko i dalje negde blizu.

Njegov ošamućeni izraz lica bio je odgovor koji joj je potreban, a ona se zahihotala zadovoljno dok je on odmakao stolicu unazad dajući joj prostora da ispuzi ispod njegovog stola. Sela mu je u krilo i privila se uz njega.

„To je bilo neverovatno dobro, nevaljala devojčice“, rekao je Slavko.

„Mmm, da, bilo je“, složila se. „Mislim da ću zaista voleti da budem tvoja sekretarica.“ Njen otac se nasmejao.

„Mogao bih da ostanem ovde s tobom ceo dan, ali bolje da se vratimo kući pre nego što se tvoja majka počne pitati šta nam se dogodilo.“

„A daaaaaj, ne želim da idem. Želim da budem stalno sa tobom.“

„I ja bih to volelo princezo. Ali bojim se da moramo da sačekamo neki povoljan momenat. Učinićemo to čim budemo mogli, obećavam.“

„Nadam se tata, i nadam se da će to uskoro biti, jer se moja pica sada oseća kao da gori.“

Nasmejao se i zakolutao očima komično. Znala je taj njegov izraz lica jednako dobro kao i svoj dlan. Dala bi mu svoju glatku, mokru pičku nadajući se da baš o njoj i razmišlja. A to nije moglo biti bliže istini.

Pročitajte i ...  Violetina Velika Jaja 1. Deo

 

KRAJ

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

jahanje mladog kurca 25 min čitanja
mama i sin 53 min čitanja

3 thoughts on “Ćerkina Mokra Usta 4. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

zgodna devojka u treningu traži normalnog dečka 1 min čitanja
tuca ljubavnicu konobaricu 5 min čitanja
BDSM Oglasi bič 4 min čitanja
Trans Zenica 1 min čitanja
Don`t copy text!