Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Violetina Velika Jaja 2. Deo

6 min čitanja
sisa trandžinu kurčinu duboko

Denis je još neko vreme sedeo na suncu, bio je ošamućen onim što se dogodilo. Sva sperma se osušila i zalepila za njegovu kožu kad je otišao da se opere u vodi. Polako se vratio u svoju sobu i tamo se dugo tuširao vrelom vodom brišući poslednje ostatke Violetine sperme sa svog tela, ali ne i iz sećanja.

Upoznavanje Hrvatska

Izašao je iz kupatila sa peškirom i još uvek sušio kosu kada je primetio da je neka ceduljica sa porukom gurnuta ispod vrata njegove sobe. Poruka je bila od Violete. Napisala mu je broj sobe i vreme i predložila da se Denis pojavi ako želi da iskoristi svoja vruća usta za novu rundu.

Denis je zgužvao papir i bacio ga u smeće. Kako je nije bilo sramota. Da li je zaista mislila da se Denisu dopada ono što se dogodilo? Da je želeo više?

Ali ipak ga je cela ta situacija kopkala. Nakon što je prošlo nekoliko minuta, Denis je počeo da razmišlja o tome da ode samo da bi Violeta malo razmislila o celoj stvari, pre nego što je sebe ukorio što je čak i pomislio da je poseti. Imao je sastanakto veče u isto vreme. Sa divnom ovdašnjom devojkom.

Mogao je izabrati da ide na taj dejt ili bi mogao da ode do Violete i ponovo se suoči sa njenim ogromnim, ženskim kurcem. To zaista nije bio nikakav izbor. Jel tako? Zašto se onda Denis nije spremao za sastanak dok su minute odmicale? Zašto je napustio svoju sobu u određeno vreme i nije krenuo ka prelepoj devojci sa kojom je pravio planove, već u Violetinu sobu?

Zašto??

Denis je stajao ispred Violetinih vrata i pitao se šta on tamo radi. Želeo je da bude neizmerno ljut, ali je došao tamo svojom voljom. Znao je da ne bi trebalo da bude tamo. Njen veliki, sočni kurac bacio je veliku, sočnu čaroliju na njega. Polako je pokucao na vrata. Iz sobe je stigao miran, postojan odgovor. „Uđi.“

Pročitajte i ...  "Oplodi me Tatice!"

Denis je ušao unutra i Violeta mu je rekla da zatvori vrata za sobom. Ležala je na krevetu, njeno veliko telo je zauzimalo veći deo, u belom bade mantilu. Denis je shvatio da ona nema ništa ispod ogrtača. Violetine noge bile su ispružene dugačke i čvrste na krevetu. Pojas za ogrtač je samo labavo vezala, otkrivajući dobar deo njenih lepršavih sisa.

Denis je prišao krevetu sporo, i dalje se iznutra mučeći i pitajući se šta je uopšte radio tamo. Violeta je zevnula i raširila noge. Denis je duboko udahnuo, ugledavši njene velike, gole testise koji su ponosno virili ispod ogrtača.

„Upravo sam se otuširala. Htela sam da budem čista i sveža za tebe ovog puta. Znala sam da nećeš moći da mi odoliš“, rekla je uz mudar osmeh.

„Kako si znala da ću…?“ nežno je upitao Denis.

„Imam ja mnogo iskustva. Naučiš mnogo o osobi kada ti ljubi i liže jaja. Provalila sam te od samog početka. Znala sam da ti se sviđa, perverznjaku jedan prljavi. Zato dođi i obavij svoje lepe usne oko ovog debelog kurca.“

Violetin penis je počeo da se stvrdnjava i bio je u procesu podizanja ogrtača. Denis je sedeo na ivici kreveta, pored jedne od Violetinih nogu. Denis je isprva oprezno dodirnuo ogrtač i otvorio ga. Njena polu tvrda kurčina je došla u potpunosti u vidno polje. Uzeo je toplo, rastuće čudovište u svoju malu ruku i počeo nežno da ga miluje. Violeta mu je pljesnula ruku.

„Upotrebi svoja usta ako ne želiš da te ugušim s njima kao što sam to uradila sa svojim jajima. Iako bi ti to voleo, zar ne kurvo mala?“

Denis se sagnuo i pritisnuo usne na Violetin vrh kurca koji se ukrutio. Lagano ga je poljubio. Violet je zastenjala, a oči su joj se zatvorile od blaženstva.

„Možeš ti to mnogo jebeno bolje“, rekla je.

Pročitajte i ...  Moje prvo gej iskustvo

Denis je progutao masni, sunđerast vrh u usta i sisao ga. Njegove usne su se razvukle da prihvate njen obim. Debela glava pulsirala je na vlažnom nebu koje su bila Denisova usta. Zadovoljstvo koje ju je peckalo po kičmi bilo je ispisano po celom Violetinom zadovoljnom licu dok je Denis prelazio jezikom preko natečenog vrha.

Uhvatio je njena ogromna jaja svojim rukama i trljao ih dok mu se jezik vrtio u krugovima oko njenog glavića. Denis je širom otvorio usta i pokušao da uzme više od njene dužine. Žilasta, ogromna osovina polako se uvlačila između njegovih mekih, mladih usana. sisa trandžinu kurčinu duboko

Violetina ruka se udobno naslonila na njegov potiljak. „To je to dečko. Puši taj debeli kurac. Lepo ga pokvasi. Želim da te čujem kako ga gutaš.“ Violeta mu je gurnula glavu niže na svoj penis, gurajući još jedan cm između njegovih usana.

Natečena, mesnata glava opasno se približila otvoru Denisovog grla. Gušio ga je i pokušao je da odvoji njen pulsirajući kurac iz svojih usta, ali Violetina ruka je čvrsto držala njegovu glavu, primoravajući ga da ostane na mestu.

„Ostani miran. Preuzmi kontrolu i nastavi sa sisanjem“, rekla mu je nežnijim glasom nego što je to bio slučaj ranije.

Denis je pokušao da posluša njene reči. Zatvorio je oči i duboko produtao njenu masivnu kurčinu. Njegove ruke su ostale pričvršćene za njene natečene testise, golicajući i milujući meku kožu njene vreće. Glava mu se klimala i on je sisao, a obrazi su mu se nadimali i tonuli oko njenog pulsirajućeg obima.

„Tako je dušo. Ti si prirodan talenat. Tako je dobar osećaj, da da da! Puši taj veliki ženski kurac, ti mali perverznjaku!“

Violeta se smejala i gurala mu kurac u usta, praktično ga jebeći u njih. Svojim jezikom je milovao donju stranu njene osovine navikavajući se na puno grlo.

„Veoma sam blizu“, rekla je Violeta kroz stenjanje. „Mora da te boli vilica, tako delujem na ljude. Približavam se. Nastavi da gladiš moja jaja i spremi se da progutaš večeru.“

Pročitajte i ...  Saša mi je postao cura 3. dio

Violetini kukovi su se sada uzdizali sa kreveta, gurajući njen vrh još dublje u vlažne granice njegovih usta. Njena debela kita je ludo ubadala i osećala se kao da postaje još veća, približavajući se eksploziji. Denisove su oči zasuzile dok se borio da udahne vazduh, jezikom se boreći za prostor protiv njenog čudovišta koje je napadalo njegove oralne dubine.

Violetine noge su se snažno savijale, ona je čvršće uhvatila Denisovu glavu i gurnula njegovo lice niže niz svoj penis. Sperma je prodrla kroz njenu čeličnu cev i prsnula iz vrha. Preplavila je Denisova usta lavinom svoje vruće bele kreme.

„Progutaj dečko. Gutaj moju slanu jebenu spermu!“ vrištala je, prsti su joj se uvijali, skinula je jednu ruku sa Denisove glave i počela grubo da čupa svoje bradavice. Denis je progutao što je više njene sperme mogao, ali njegovo malo grlo je bilo presporo da bi držao korak sa njenom konstantnom ejakulacijom. D

enis je imao vrtoglavicu i bio je obložen ljepljivom spermom pre nego što je Violeta konačno ispraznila ta velika, spermom napunjena jaja koja su sve ovo i započela. Još uvek je hvatao dah i pitao se šta bi još Violeta mogla da mu spremi kada je ustala i skinula svoj noćni bade mantil.

KRAJ 2. Dela

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.




BDSM

Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

beograđanke fine devojke 3 min čitanja
Ispunjavam sve tvoje snove i zeljice 1 min čitanja
lizanje dilda 1 min čitanja
jednostavna obrazovana devojka 1 min čitanja
Don`t copy text!