Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Sedam Dana sa Sinom

9 min čitanja
jebe i plodi svoju mamu

Nemo sam stajala pored vrata dok mi je moj suprug držao poslednje dugačko predavanje o svemu što je trebalo da uradim dok bude odsutan na svom jednonedeljnom poslovnom putu. „Da li razumeš?“ završio je formalnim, bezosećajnim tonom koji je koristio sa svima, uključujući i sopstvenu ženu. U odgovoru sam ćutke klimnula glavom.

Na svoje iznenađenje, osetila sam da mi se srce ubrzalo od uzbuđenja kada sam shvatila da je moj muž nekoliko trenutaka daleko od toga da ga nema čitavih nedelju dana. Tek tada sam shvatila koliko sam se radovala ovom danu. Moj muž nije bio nasilnik, ali je bio hladan, strog i kontrolisao je sve oko sebe.

Nisam smela nigde da idem sama van posla, a kada završim, moram da se vratim pravo kući. Malo kašnjenje dovelo bi do dugog ispitivanja o tome gde sam bila. Uvek sam nagađala šta želi i zašto, samo se nadajući da neću izazvati dane ledene tišine kojom bi me kaznio kada bih uradila nešto što mu nije bilo drago.

Oprostila sam se od muža i zatvorila vrata za njim. Dok sam gledala kako taksi kreće do aerodroma, uzdahnula sam. Osećala sam se kao da sam pustila dah koji sam zadržavala svih dvadeset i jednu godinu braka. Bila sam slobodna! Sedam slavnih dana bila sam slobodna! Bez brige o tome šta ću reći ili uraditi.

Mogla sam da jedem kada god poželim, nosim na sebi šta god hoću! U trenutku nestašnosti, skinula sam se, oslobodivši svoje velike grudi iz grudnjaka koji je moj muž insistirao da nosim čak i kod kuće. Plesala sam hodnicima svoje prazne kuće, vrteći se kao da sam na nekom slavlju.

Ali ubrzo sam se ukočila kada sam čula da se brava ulaznih vrata otvara. Srce mi se stisnulo kada sam, na jedan iracionalni delić sekunde, pomislila da se moj muž vratio. Ali moje srce se još više uzdiglo kada sam čula glas mog sina Zorana kako viče „Stigo sam!“

Nije bilo nikog drugog na svetu sa kim bih radije podelila svoju privremenu slobodu. „Ćao dušo!“ Uzviknula sam odozgo dok sam brzo navlačila svoju staru, izlizanu spavaćicu bez grudnjaka i gaćica. Osetila sam kako mi grudi drhte dok sam žurila niz stepenice da ga pozdravim. Videla sam svog osamnaestogodišnjeg sina u dnevnoj sobi i zagrlila ga, gnječeći mu grudi o grudi.

„Znači tata je otišao?“ upitao je, odmah shvativši šta je signalizirao moj izliv emocija. Potvrdila sam, jedva potiskujući osmeh. „Divno,“ odgovorio je, a u toj jednoj reči oslobođene su godine napetosti. Ostatak večeri smo pričali o njegovom ocu, izražavali svaku našu ogorčenost i frustraciju. Bilo je tako dobro da kažemo svoje pritužbe naglas umesto da ih skrivamo šapatom, prevrnutim očima i uzdasima.

Dok smo sedeli za večerom, primetila sam da su mu oči stalno klizile ka mojim neobuzdanim grudima. „Sviđa ti se to što vidiš ili?“ upitala sam koketno, podižući grudi rukama.

„Izvini mama…“, promucao je.

„Samo napred dragi. Bili smo tako iskreni jedno prema drugom večeras.“

Pročitajte i ...  GREH SA BRATOM INCEST PRIČE

„Pa… ja nikad nisam primetio koliko su zaista VELIKE.“

Zakikotala sam se. „Nekoliko godina nakon što smo se venčali, tvoj otac mi je rekao da izgledam kao kurva kada mi grudi tako zavibriraju.“

„Kopile. Nikad nisi izgledala lepše.“

Ne znam šta me je snašlo. Mislim da je naša novootkrivena emocionalna otvorenost razoružala sve moje inhibicije. Ustala sam sa stolice i poljubila sina pravo u usne. Nije se povukao i ubrzo sam osetila da mi uzvraća poljubac. Nakon nekoliko minuta strastvenih poljubaca, prekinula sam taj dodir i otvorila oči. Gledao je u mene s ljubavlju. Zoran je prvi progovorio.

„To je bilo ekstra.“

„Hahaha… Da“, rekla sam bez daha. „Bilo je baš eksta.“

Između nas je prošao dug trenutak tišine. Opet, sin je prekinuo tišinu. „Pa, mama… koliko daleko želiš da ideš?“

„Da idem?? Kako to misliš?“ Tačno sam znala šta misli, ali nisam mu htela odmah dati do znanja.

„Da li želiš da… znaš…“ Bacila sam pogled na njegovo međunožje i videla ispupčenje ispod njegovih pantalona.

„Sine… pitaš me da li želim da imam seks sa tobom?“

Zoran je odvratio pogled od mene, posramljen. Nisam bila sigurna da li želim da imam seks sa svojim sinom, ali znala sam da imam samo sedam dana slobode pre nego što se moj muž vrati kući i da ću ih maksimalno iskoristiti. Ne moram ni da pominjem da godinama nisam imala intimne odnose. Uzbuđeno sam rekla – „Da!“

Uzeo me je za ruku i odveo u moju spavaću sobu. Skinula sam spavaćicu i dozvolila sinu da prvi put vidi moje golo telo. Legla sam na krevet raširenih nogu. Moj sin je skinuo svoju odeću, otkrivajući svoju zavodljivu erekciju. Popeo se u krevet i počeo da mi miluje grudi. Nagnula sam se napred i dala mu još jedan poljubac.

„Da li si spremna?“ upitao je. jebe mamu u nedojebanu pičku

Nestrpljivo sam klimnula glavom. „Uradi to sine. Jebi svoju majku!“ – nije bilo vremena ni želje za predigru, oboje smo bili nedoljebani i žestoko napaljeni. Činjenica da smo sin i majka nije nam ni dopirala do mozga kao nešto loše, zabranjeno, društveno neprihvatljivo.

Tiho sam stenjala dok se njegov kurac probijao do moje pičke. Moj sin je počeo da gura, u početku polako, a zatim je povećavao brzinu. „Jače“, siktala sam kroz stisnute zube. „Jače!“ Ubrzo je moj sin gurnuo što je jače i brže mogao. „O, dušo, jebi svoju majku! Oh! Oh! Oh, Bože, vršiću!“ Videla sam svog sina kako stiska zube, boreći se da me ne napuni dok je jahao kontrakcije mog orgazma.

Ali ubrzo je i on bio gurnut do krajnjih granica. „Mama!“ rekao je između uzdaha. „Svršiću!“

Na trenutak mi se moj racionalni um vratio. „Zorane, moraš da se izvučeš.“

„Ali mama…“ preklinjao je.

„Ne smem da zatrudnim. Onaj skot bi nas ubio!“

Moj sin je izvukao kitu iz moje pičke i, sa par poteza rukom, nadrkao je kurac i počeo da svršava. Prvi nalet sperme je izleteo takvom snagom da me je udario pravo u lice, dok je sledećih nekoliko prskalo po donjoj strani mojih grudi i po stomaku. Kako je njegov vrhunac zamro, Zoran se srušio pored mene. Rukom je obrisao svoju spermu sa mog lica.

Pročitajte i ...  Supruga Snima Pornić 1. Deo

„Izvini zbog toga, mama.“

„U redu je dušo. Nemam ništa protiv.“ Uz opaki osmeh, posisala sam mu spermu sa njegovih prstiju. Uzvrativši mi osmeh, Zoran je namazao ostatak svoje sperme po mojim grudima, utrljavajući je kao losion. Nakon nekoliko minuta odmora otišla sam da se operem od silne njegove sperme po sebi.

Imala sam još pet incestuoznih orgazama te noći. Kada se nismo jebali, držali smo jedno drugo, uživajući u sjaju našeg grešnog vođenja ljubavi. Tih noći smo spavali samo nekoliko sati. Pozvali smo moj posao i u školu da javimo da smo se razboleli, odlučni da svoje vreme iskoristimo do maksimuma. Kupila sam kutiju kondoma i koristili smo ih redovno. Zoran u početku nije bio previše srećan zbog njih, ali je naučio da uživa gledajući me kako pijem spermu iz njih.

***

Sledeće nedelje je bila magla zadovoljstva. Eksperimentisali smo sa svim vrstama seksa kojih smo mogli da smislimo. Primala sam spermu svog sina na lice, na grudi, u usta, pa čak i na guzu. Bilo je to kao naš mali medeni mesec i izgubili smo pojam o vremenu. Ujutro onog dana kada bi se moj muž trebao vratiti, rano nas je probudio telefon koji je zvonio. Ustala sam iz kreveta i javila se na telefon:“Halo?“

„Da li je to gospođa Belić?“ upita glas na drugom kraju.

„Da, ja sam. Ko je to?“

„Gospođo Belić, ja predstavljam državnu upravu za vazduhoplovstvo. Bojim se da imam loše vesti.“

„Šta?“ – oči su i se raskolačile.

„Nažalost, avion kojim je vaš muž leteo se srušio. Mnogo nam je žao zbog vašeg gubitka. Primite iskreno saučešće.“ Rekao je on još mnogo toga, ali za mene je sve to bilo mutno. Brzo sam se zahvalila i spustila slušalicu. Vratila sam se u svoju sobu šokirana.

„Ko je bio na telefonu?“ pitao je moj sin.

„Sine… iz vazduhoplovstva“, rekla sam neutralnim tonom. „Tvoj otac… on je… on je mrtav.“

Zavladala je tišina, mrtva tišina. Ležali smo jedno pored drugog, ćutali. Iskreno, bila sam tužna kada sam čula šta se dogodilo mom mužu, ali samo u smislu da sam se osećala loše kao i za bilo koju drugu osobu koja bi umrla. Nisam osećala ljubav prema njemu… ni tugu.

„Mama?“ rekao je Zoran. „Znam da ovo zvuči loše i verovatno ću u pakao zbog toga, ali nekako mi je drago što je tata mrtav.“

„Ne znam kako bih drugačije rekla ali… i meni je drago dušo.“

Nisam mogla da se izborim sa osmehom koji mi se pojavio na licu. Bili smo slobodni. Potpuno, jebeno slobodni! „Ne moramo više da brinemo o njemu. Neka on ide u pakao! Znaš šta to znači dragi? Naša afera ne mora da prestane!“

Počeli smo divlje životinjski da se mazimo žvalimo i skidamo. Zoran je uzeo kondom sa noćnog ormarića, ali ja sam mu ga otela iz ruke i bacila preko sobe. „Nema više kondoma!“ rekla sam snažno.

Pročitajte i ...  Gledanje Moje Žene kako se Jebe 7. Deo

„Mama… mogla bi da zatrudniš!“

Mislima sam se vratila na mesece kada sam bila trudna sa Zoranom. Moj stomak otečen. Moje sise pune mleka. Moji hormoni me čine napaljenijom i perverznijom nego ikada ranije. „Želim to“, izjavila sam. „Želim da imam bebu… tvoju bebu!“ jebe i plodi svoju mamu

Zoran je zauzeo svoje mesto između mojih nogu, njegov penis, i još jednom ga je zabio u moju pičku. Jebao me je snažnije nego ikada, a njegova požuda bila je podsticana mišlju da će oploditi svoju majku.

„O Zorane!“ zastenjala sam. „Jebi me! Jebi svoju majku! Jebi me … napuni me … OPLODI ME!“

Svršila sam tri puta pre nego što je Zoran stigao do ivice.

Osetila sam kako mi toplota preplavljuje matericu i zamislila sam milione vijugavih malih spermatozoida kako plivaju i traže moje jaje. Bila sam odlučna da rodim incestuoznu bebu mog sina. Tokom narednih sat vremena, moj sin je još tri puta napunio spermom moju matericu. Bilo je tako oslobađajuće namerno pokušavati da zatrudnim.

Ubrzo smo bili istrošeni i samo smo se smestili zajedno u krevet. Milovala sam svoj stomak, gde je, nadam se, puštao koren novi život.

Ali……

Sve moje nade o budućnost su se raspršile kada sam čula poznati zvuk otključavanje ulaznih vrata. Moj sin i ja smo instinktivno znali šta taj zvuk znači. Oboje smo iskočili iz kreveta i nabacili na sebe sve što je bilo u blizini. Zgrabila sam grudnjak i obukla ga. Posle sedam dana bez njega, osećala sam se zatvorenije nego ikada.

Sišla sam dole da pozdravim svog muža koji je počeo da viče na mene što ga nisam redovno zvala dok ga nije bilo. Dok sam slušala njegovo predavanje, osetila sam kako mi sinovska sperma teče niz unutrašnju stranu butine. Potajno sam protrljala butine da mi ne kapne niz nogu.

Vazduhoplovna služba je napravila grešku. Moj muž nije bio u avionu koji se srušio. Bio je veoma živ. Dok sam bezdušno slušala njegov glas, osetila sam povratak one težine koja je bila skinuta sa mene dok ga nije bilo.

I iako to tada nisam znala, bila sam trudna sa incestuoznim blizancima mog sina. A kad smo kod mog sina… primetila sam ga kako se u tom trenutku šunja iza mog muža… sa nečim u ruci što je ličilo na oštricu noža……

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

mama i sin incest 33 min čitanja
mama i sin incest 5 min čitanja
drkam na mamu 3 min čitanja

1 thought on “Sedam Dana sa Sinom

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Lepa Pancevka 1 min čitanja
analni seks 11 min čitanja
Razigrana iskusna maca 1 min čitanja
mama i sin incest 33 min čitanja
Don`t copy text!