Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Brat i Sestra 2 Deo – Igra za Odrasle

10 min čitanja
seka mu ga sisa

Njegova sestra je zaćutala i stidljivo odmahnula glavom. Bilo je jasno da nije kraj i da je nešto skrivala ali Bojan nije želeo da je izaziva. Prosto je sačekao neko vreme dok nij eprogovorila:„Doktor je prstima proverio i moju…” Helenino rumenilo se produbilo. „…guzu.“

Bojan je bio šokiran. To je definitivno moralo biti pogrešno, nemoralno i zabranjeno – pomislio je. Ali ako je doktor to uradio… igra mora da se nastavi. Mokrim prstima Bojan je počeo da ulazi u njen maleni anus kada je poskočila: „NE! Stani! Mislim da je doktor prvo stavio nešto na prste, da bi išlo lakše.“

Pogledao su oko sebe, ali u prostoriji nije bilo ničega što bi se predstavljalo rešenje. Međutim, vlažni sokovi na njegovim prstima iz pičkice njegove sestre dalu su im ideju. „Da, gurni ih u moju … mokra sam dole. Možda će uspeti. Prodžarao joj je picu duboko i naneo još dosta tečnosti na njih, a potom se ponovo usmerio an njenu guzu.

Helena je ponovo zastenjala kad su bratovi prsti krenuli unutra, mnogo grublje od doktorovih. Malo je bolelo, ali je i bilo dobro. Čudno. Novo. Apsolutno zabranjeno. „Sad stavi i prste druge ruke u moju drugu rupu“, rekla je, dok se njena mala guza stezala na Bojanove prste. Kada je prstima ispunio obe njene rupe, izgledalo je tako razvratno… Helena se osećala tako ispunjenom. Ovo je bilo mnogo bolje nego kod doktora.

„Pomerao ih je u meni.“ Bojan je dao sve od sebe da imitira pokrete doktora za svoju sestru. Posmatrao je kako je ponovo pocrvenela, počevši da se migolji kao i ranije. „Hoćeš da vidiš moj?“ — upita Bojan iznenada, niotkuda.

Nije bila sigurna ali izraz lica njenog brata joj je govorio da želi da joj pokaže svoj, a Helena nije želela da bude sebična. Zato je klimnula glavom i osmehnula se. Kada je Bojan spustio pantalone, njegov debeli penis je iskočio, sav ružičast i tvrd. Ne baš izgledao onako kakav je bio dok su bili deca. Helenine oči su ga zaokružile: „Smem li da ga dodirnem?“

Bojan se malo pomerio u stranu, i dalje gurajući prste u sestrine rupe a Helena je ispružila ruku, omotala prste oko nepoznatog komada mesa i slušala ga kako stenje. Ličilo je na jauke koje je ona ranije ispuštala. Mala kap biserne tečnosti ležala je na njegovom vrhu. Nagnuvši se napred da ga pažljivo ispita, Helena je osetila moćne arome svog brata. Zbog toga se osećala još više uzbuđena.

Bez ikakvog svesnog razloga, njena podvest je uradila svoje i njen jezik je počeo da se približava. Bojan je dahtao, a bokovi su mu se trznuli kada mu je sestra licnula glavić. „Da li sam uradila nešto loše?“ upitala je.

„Ne, uradi to ponovo, molim te“, rekao je moleći je. sestra prekrivena spermom

To je bila najdivnija stvar koju je ikada osetio. Helenin jezik je bio radoznao pa je iznova i iznova prelazio preko vrha njegovog penisa, istražujući ga, kušajući ga. Uživala je u njegovim jaucima i načinu na koji se njegovo telo trzalo, i u blago slanoj tečnosti koju je lučio iz kurca. Oboje su se zaprepastili kada su kremasti mlazovi tečnosti iznenada izleteli iz njega. Prvi mlaz je ušao pravo u njena usta i Helena se odmah trznula unazad, a ostali su joj pali na lice i grudi.

Pročitajte i ...  Valerija 88. Budva

„Šta je ovo…“ upitala je, prolazeći prstima kroz lepljivu sluz.

„Ne znam“, rekao je Bojan. „Dešavalo se i ranije kada sam spavao.“ Helena ga je pogledala pomalo zabrinuto.

„To nije ništa loše, zar ne?“

„Mislim da nije“, reče Bojan. „Tata mi je rekao da se ne diram tamo, ali pošto si ti ta koja me dodiruje verovatno je u redu.“ Naravno da je znao da to nije u redu, ali toliko mu se dopalo kada ga je sestra dodirnula tamo da nije želeo da bude pogrešno. Osećalo se tako ispravno. Penis je počeo da se smanjuje, ali Helena se nagnula napred, fascinirana promenom, a kada ga je dodirnula, ponovo su se pojavila dobra osećanja i počeo je da otiče pod njenim radoznalim prstima.

„Pitam se da li će se ponoviti.“

„Možda“, reče Bojan i tada se zagledao u predivno golo sestrino telo. „Pitam se šta bi se desilo ako bismo spojili naše delove.“

„Hm? Ne razumem. O čemu pričaš?“ Helena nije razumela.

„Naši delovi. Kao igračke sa kojima smo se igrali, kad stavljaš krug u rupu kruga, a kvadrat u kvadratnu rupu.“

„Oooo…“ zapevala je njegova mala sestra, gledajući dole u sebe. Zatim se osvrnula, kremasta tečnost još uvek razmazana sada se sušila na njenim obrazima i grudima. „Misliš da tvoj stane u moju rupu?“

„Možda“, rekao je. „Želiš li da pokušamo?“ Dok ju je pitao, podigao je ivicu ogrtača i njime obrisao njeno lepo lice.

„Naravno!“ rekla je Helena. Ne samo da je bila radoznala, već je htela da ugodi svom velikom bratu. I ko je znao da li će njihovi roditelji ikada ponovo otići iz grada i dati im priliku da istraže razlike među njima. Nikada nije videla nešto poput toga, mada se sada pitala da li je to bilo ono što je ponekad osećala kada je sedela tati u krilo.

„Mislim da ovo nije najbolja pozicija za pokušaj“, rekao je Bojan, gledajući u fotelju.

„Možda na podu?“ Helena je predano ustala i legla na pod, raširivši svoje vitke noge, savijajući kolena i podižući svoju slatku malu zadnjicu. Bojan je kleknuo i protrljao vrh penisa gore-dole po njenom mokrom prorezu, na isti način na koji je to prvo uradio prstima.

„Ufffff… Toooo je čudno.“ – rekla je sestra i zatvorila oči.

„Dobro čudno?“

„Da.“ jebanje nevine sestre

Čeprkajući malo prstima, Bojan je raširio rupu i postavio penis na nju, gurajući se napred kukovima. Helenaina leđa savijena, njene lepe male bradavice usmerene prema plafonu. „Oh polako… mislim da bi moglo biti preveliko.“

„Ne, nije, rastegljiva si…“, odmah je rekao Bojan promuklim glasom.

Osećalo se NEVEROVATNO. Mislio je da se Helenain jezik oseća dobro, ali to nije bilo ništa u poređenju sa uskom, vlažnom rupom u koju je sada gurao kurac. Njegova sestra se zgrčila i njena unutrašnjost se stegnula, masirajući ga, a on je odmah krenuo napred prateći svoje muške instinkte.

Zadrhtala je i osetila kako joj se iznutra steže, pokušavajući da ga izbaci, ali njen brat nije išao nikuda. Počeo je da pravi male pokrete kukovima, i iako je istezanje njenih mišića malo bolelo, ponovo je počelo da se oseća dobro. Mučio ju je taj unutrašnji svrab. Helenini kukovi su počeli da se ljuljaju uz njenog brata i polako su njihovi mali pokreti postajali sve veći i jači.

Pročitajte i ...  Sex sa očuhom

Pritisak njegovog tela na njeno izazvao je električne trnce i otkrila je da joj se dopada osećaj brata između njenih nogu, unutar nje. Više uopšte nije bolelo. „Oh! Oh Bojane! Tako je dobar osećaj!“ rekla je Helena između cvilenja, rukama i nogama stežući brata dok se on dizao i gurao između njenih nogu.

Bila je sreća za njihovo eksperimentisanje što je Bojan već jednom ispustio svoju tečnost po lepom licu i telu svoje sestre, inače bi se ovaj eksperiment završio i mnogo ranije. Umesto toga, njeno slatko telo je počelo da podrhtava i ona je povikala, a njena unutrašnjost se stegla na Bojanovom penisu dok su je ekstaza i zadovoljstvo proždirali.

Neočekivani stisak tela njegove sestre na njemu bila je nešto najneverovatnije što je Bojan ikada osetio. Njegovo telo se gurnulo napred, zagnjurivši u svoju sestru, on je natekao, nabrekao… fantastičan osećaj oslobođenja je prožimao kroz njega. Ovo je bilo najneverovatnije što je ikada osetio, tečnost iz njega šikljala je u telo njegove sestre. Toliko ju je voleo.

Bojan je klonuo a sa njim je i njegova kita izašla iz sestre. Na kraju se Helena izmigoljila ispod Bojana, žaleći se da je pretežak i on se uslužno otkotrljao. Njegova sestra je izgledala tako lepo dok joj je tečnost curila između nogu. Lepe bradavice na njenim grudima su omekšale i Bojan je ispružio ruku, trljajući prstom jednu od njih dok nije ponovo postala tvrda. Helena je posmatrala svog brata kako se igra njenim telom, drhtavi užitak ju je prožimao dok ju je dodirivao.

„Žedna sam“, rekla je.

„Hajde i da nešto pojedemo.“

Da bi se njegova sestra osećala prijatnije, Bojan je skinuo odeću i goli su otišli u kuhinju. Uz klopu su se čuli i sa roditeljima koji su ih sve ispitali i požalili se da ih vreme ne služi na odmoru. Ono što roditelji nisu znali jeste da su u tom trenutku njihova deca bila gola a Helena je imala spermu svoga brata u svom telu.

Otišli su u krevet kasno te noći, osećajući se veoma nevaljalo jer su ostali budni posle vremena za spavanje koje im je majka odredila. Helena se osećala prilično iscrpljeno, njeno mlado telo je pulsiralo na raznim mestima nakon igre doktora. Mišićima koji nikada ranije nisu bili korišćeni je bio potreban odmor.

**

Sledećeg jutra probudila se i zatekla brata kako se uvlači u krevet sa njom. Odmah je primetila da mu je kurac opasno tvrd. „Hoćeš li ga polizati za mene? Često se probudim ovako napet.“ Helena je odmah pristala, spustila se i sa osmehom počela da ga oblizuje. Dok ga je lizala kao lizalicu, njen brat je predložio nešto novo: „Možeš li ga staviti u usta? Samo malo, molim te.“ seka mu ga sisa

Ovo nije izgledalo sasvim neprijatno, pa je Helena počela da ga sisa kao da je sladoled, podsetivši se na sladolede koje je jela kada su bili deca. Njen brat nije imao takav ukus, ali nije imao ni loš ukus, naprotiv. Pohlepno je posmatrala kako on polako počinje da se pomera i zabija uz srećan izraz lica koji je bio dovoljna nagrada za njenu uslugu.

Pročitajte i ...  Mala AnaMarija

A onda se naduo i eksplodirao u njenim ustima a ona je automatski progutala! Bilo je malo gorko i slano, ali joj to nije smetalo. Jauci koji su izlazili iz usta njenog obožavanog starijeg brata govorili su joj koliko on to ceni.

„Hvala sesko, ti si najbolja!“ rekao je Bojan, skačući iz njenog kreveta.

Helena je pocrvenela od zadovoljstva.

**

Ostatak jutra proveli su goli gledajući TV i mazeći se na kauču. Bojan se nastavio igrati sa njenim grudima zbog čega je Helena ponovo bila vrela i bila joj je ponovo potrebna stimulacija između nogu. Postala je jako mokra dok joj je vukao bradavice. „Oh Bojane molim te“, stenjala je, mrdajući svojom slatkom malom zadnjicom o njega. Njegova muška stvar je ponovo bila tvrda.

Helena se prevrnula na stomak i puzala uz telo svog brata, lepe male grudi trljale su se o njega. „Možemo li pokušati sa mnom na vrhu?“

Bojan je reagovao tako što se ispružio na kauču sa tvrdom kitom koja je bila uperena u plafon. Uhvativši njegovu tvrdu muškost, dovela ga je do svoje vruće male rupe. Oboje su stenjali dok se spuštala na njega. Njen brat ju je povukao za bradavice, šaljući trzaje zadovoljstva pravo kroz nju i ona se grčila dok ga je jahala. jahanje bratove kite

Njihova tela su se ljuljala, Helenina bedra su se dizala i spuštala, a njihovi krici strasti prigušivali su sve druge zvukove u kući. Pošto je bila na vrhu, pronalazeći pokrete koji su joj bili najbolji – trljajući se o bratovo telo i osećajući kako se on trza u njoj, posle svih igranja koje je radio sa njenim bradavicama, Helena je ubrzo vrištala od ekstaze dok se izvijala na vrhu.

Bojanovo telo se trznulo ispod nje, ispuštajući mlazeve tečnosti u njeno slatko telo. Oboje su srećno klonili i mazili se… dok nisu čuli glasove ispred kuće. Užasnuto su se pogledali prepoznavši glasove svojih roditelja. „Gde mi je odeća??“ – poskočili su sa kauča i krenuli brzim hodom u svoje sobe.

„Ali da će nas onakvo vreme dočekati, ma mislim stvarno. Užas.“ – čula se njihova mama pred vratima. „Decoooo… stigli smooo.“

Bojan i Helena su se obukli na brzinu i sa osmehom pozdravili svoje roditelje.

„Dobro, kuća je i dalje na mestu.“

„Rekao sam ti da ne brineš mama.“ – dodao je Bojan ponosno.

Kada su krenuli u svoje sobe srećni i još uvek pomalo uplašeni, začuli su mamin glas: „Stanite“ Kakve su ovo mrlje na kauču???“

Brat i sestra su se pogledali i zakikotali: „Prosula sam jogurt mama, izvini, evo sada ću da oribam.“

„Bolje bi ti bilo mlada damo.“

KRAJ!

Klik OVDE za Prvi Deo!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!