Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Zvuci koje Proizvodimo tokom Seksa 1. Deo

3 min čitanja
roktanje tokom sexa

Najbolji ljubavnici znaju da najbolja vrsta seksa uključuje svih pet naših čula – vid, dodir, ukus, miris i da, sluh. I tako, u mojoj stalnoj potrazi i razmišljanju o seksu, zatekao sam se kako se pitam zašto odajemo neke od „seksualnih zvukova“ koje radimo. Dok smo na površini, može izgledati kao da kukamo ili čak vrištimo “eto tako”, ali kao i kod većine stvari koje imaju veze sa seksom, to zapravo ide malo dublje od toga.

Upoznavanje Hrvatska

Dakle, ako ste znatiželjni o tome šta vi – ili vaš partner – zapravo „govorite“ tokom strasti, evo jedna mala lista o tome koji su najčešći zvukovi tokom seksa, i šta nam oni zapravo govore:

 

  1. Duboko disanje uzdasi u sexu

Šanse su da ste verovatno već čuli za faze orgazma – uzbuđenje, plato, orgazam i razrešenje. Da bi se postigao orgazam ili vrhunac, potrebno je duboko ili “teško” disanje. Da li je seks dobar bez orgazama? Naravno da to može biti slučaj. Ali nemojmo se ponašati kao da vrhunac nije naša želja. Kada čujete puno dubokog disanja, često je to pokazatelj da je orgazam na pomolu.

 

  1. Stenjanje

Stenjanje je zanimljiv – i vrlo čest – seksualni zvuk. Razlog zašto kažem „zanimljiv“ je taj što se definicija stenjanja zapravo odnosi na zvuk koji odajemo kao odgovor na fizičku ili mentalnu patnju. Pravi izuzetak je samo seks. U tom slučaju to je obično odgovor na super intenzivno ili neobjašnjivo zadovoljstvo. Tada se nešto oseća tako dobro i neuporedivo da se zaista ništa drugo ne može uzeti u obzir; izlaze samo slučajni zvuci niskog tona koji se pretvaraju u stenjanje.

 

  1. Zadihanost/Dahtanje roktanje tokom sexa

Od svih zvukova koji se mogu stvoriti tokom seksa, rekao bih da je mnogima najdraže dahtanje. Iako se sastoji od teškog disanja, kada dahćete, to je više od pukog fizičkog odgovora na seksualnu stimulaciju. Dahtanje za partnerom znači da ga duboko želite; čeznete za još … šta god da radi u tom trenutku (ili će tek učiniti). Postoji dosta članaka pod nazivima tipa „Stručnjaci veruju da strast (a ne ljubav) seks čini boljim.” Slažete li se?

Pročitajte i ...  Poza 69 i Njene Varijacije

 

  1. Gunđanje/Roktanje

Ako vaš partner bar malo ne gunđa tokom seksa, biću otvoren – mora da uloži još dodatnog truda i posla 😀 Ukratko, gunđanje je ono što obično radimo kada se trudimo. Kad je seks u pitanju, to se često dešava dok napori opadaju. Ako čovek nikada ne gunđa, nešto nije kako treba. Samo kažem.

 

  1. Vrištanje

Iako je vrištanje često spojeno sa strahom, postoji još jedan razlog zašto to činimo – to je kako bismo oslobodili potisnute emocije u datom trenutku. vrištanje u sexu

Mnogi od nas fiksiraju određene misli i osećanja dok seks traje. Ali potrebno je biti u trenutku, iako to nije uvek moguće. Dakle, ako vrištite, iako bi to moglo značiti da ste u sred zaista intenzivnog orgazma, ono što takođe može značiti jeste da ste prosto skinuli sa sebe određene brige i teret koji vas tišti. Takođe, ako se to sve u vama pritom i spoji sa orgazmom, vrisak će biti jači, duži, i napaljivi.

KRAJ 1. Dela

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

usamljena nova u gradu 1 min čitanja
zajahala me 3 min čitanja
Vatrena matorka za upoznavanje 1 min čitanja
jebao sam zenu dok je muz gledao 8 min čitanja

Hot Oglasi

Don`t copy text!