Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Znakovi da vaš Muž Ima Seks van Braka 2. Deo

4 min čitanja
karmin na kragni
  1. Previše se cereka

Ako osećate kao da se previše smeši ili crveni nakon povratka kasno uveče ili nakon odgovaranja na telefonski poziv, pitajte ga zbog čega je toliko srećan. Možda neće otkriti ništa puno, ali takođe možda neće moći da vam da određene odgovore. Ako spava s nekim drugim, vratio bi se kući veselo raspoložen i možda ga uhvatite kako bruji pesmu ili dve. Takođe možete proveriti njegov novčanik ili džepove. Možda ćete pronaći račun za restoran ili hotel. Ovo bi mogao biti znak upozorenja za vas. previše se smijulji

Međutim, ovo se takođe može računati kao napad na njegovu privatnost, pa ukoliko ne osećate da se nešto događa, nemojte preduzeti ovaj korak jer bi to moglo uništiti poverenje u vaš brak. Znamo za ženu ko je napustila muža nakon što je u njegovom imejlu pronašao hotelsku rezervaciju, a ispostavilo se da je to za rođaka. Pre preduzimanja bilo kakvih drastičnih koraka, uverite se da imate sve činjenice.

 

  1. Privatno razgovaranje putem telefona

Ako ga nađete da razgovara telefonom sa nekim u privatnosti i iznenada završi razgovor kad uđete u sobu, budite oprezni; možda je našao novi ljubavni interes. Kad god privatno razgovara, pokušajte da primetite da li razgovara sa drugom ženom i o čemu govori.

 

  1. Miriše drugačije

Vaš suprug se možda vraća sa posla i miriše drugačije i sveže. Posle radnog dana, trebalo bi da bude znojan i umoran, a ne svež iz kupatila! Postoji šansa da je bio sa nekim i da se okupao da bi prikrio miris druge osobe. Ako je vaš suprug spavao okolo, sigurno bi bio vrlo oprezan da ga ne uhvate. Budite oprezni ako osetite novi miris sapuna/šampona ili čak parfema. U ovom slučaju imate pravo da ga ispitate.

Pročitajte i ...  Sex na Brzaka 3. Deo

 

  1. Tušira ​​se čim dođe kući odmah pod tuš

Ako je spavao sa nekim drugim osim vas, bio bi nestrpljiv da se istušira ​ kako ne biste ulovili ženski miris na njemu. Takođe može pojuriti u kupatilo da se uveri da nema tragova karmina, ljubavnih ugriza ili bilo kojih drugih znakova koji ukazuju na njegovu blizinu drugoj ženi. Međutim, da biste bili sigurni da se upušta pod tuš jer pokušava da izbegne da ga uhvate, zagrlite ga i poljubite čim se vrati kući. Ako se koleba, znate zašto!

 

  1. Pokušavanje novih stvari u krevetu

Ako vaš momak pokušava drugačije da radi stvari u krevetu i preterano je oduševljen, postoji šansa da pokušava neke stvari sa nekim drugim. Možda vi niste preterano maštoviti i perverzni u krevetu pa on živi u maštarijama sa nekom drugom. Možda pokušava da se opravda pružajući vam najbolje vreme u krevetu – ako ranije nije bio takav. Pored toga, možda ima vrući seks sa vama i zamišlja da je sa nekim drugim. To su fizički znaci da vaš suprug spava sa nekim drugim. Ipak, ponekad muževi pokreću perverzniji seks kako bi začinili brak, tako da ovde morate biti veoma oprezni u donošenju zaključaka.

 

  1. Nagli porast računa

Ako primetite da su mu se računi na kreditnim karticama povećali dok su troškovi domaćinstva isti, to je znak da se novac troši na mestima koja to ne bi trebalo da bude. Ako ima aferu, možda troši novac na restorane i hotele i kupuje skupe poklone za svoju novopronađenu ljubav. Pripazite na račune i uzmite izvode kao dokaz kada ozbiljno razgovarate sa njim, tako da imate nešto konkretno sa čime ga možete suočiti. Obavezno sačekajte neko vreme da biste primetili obrazac.

Pročitajte i ...  Vodič - Kako Oženiti Drolju

 

  1. Mrlje/tragovi karmina

Ovo je jasan trag da nešto nije u redu. Ako se kasno vraća kući posle dugog radnog dana i na odeći ili negde drugde na telu nađete tragove/mrlje od karmina, može se sigurno reći da ima odnose van braka. Ne postoji bolji način da se sazna da je spavao sa drugom ženom.

 

  1. Previše vodi računa o sebi odlazi često u teretanu

Kako možete znati da li je vaš suprug spavao sa drugom ženom? Vaš suprug je pronašao novo zanimanje za fitnes/sport i negu. To bi mogli biti znakovi da se zabavlja sa nekim. Iznenadna promena frizure ili prelazak izbrijanog izgleda u bradu ili obrnuto. Možda često kupuje i oblači se, za razliku od svog uobičajenog sebe. Možda pokušava da se hrani potpuno drugačije. Možda će postati svestan šta jede i raduje se svakodnevnom odlasku u teretanu. Možda pokušava da impresionira nekoga u sportskom/fitnes klubu.

 

Svi ovi tragovi su generični. Ako se nešto slično događa u vašem braku, dobro je biti mudar, potrošite malo vremena da procenite da li je vaša sumnja ispravna i opravdana ili ne. Dok ne budete sigurni i ne budete imali dovoljno dokaza, ne ispitujte svog supruga. Ako imate činjenice, onda im pristupite otvorenog uma. Pratiti ga do restorana gde se sastaje sa drugom damom je dobra ideja da prikupite dokaz. Razgovor kao odrasla osoba može vam pomoći da razumete zašto to čini. Pokušajte ovo shvatiti u paru i nemojte prebrzo zaključivati ili započinjati svađu. Ako budete pre agresivni, on će se povući i neće vam reći istinu.

 

KRAJ

LinkIzvor: https://www.bonobology.com/signs-husband-sex-outside-marriage/

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

2 thoughts on “Znakovi da vaš Muž Ima Seks van Braka 2. Deo

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

prvi analni seks 4 min čitanja
slatka napucana mlada kuja voli hotsms 1 min čitanja
9 min čitanja

Sisate u tvojoj okolini

Don`t copy text!