Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Zet se razume u stopala

7 min čitanja
stopala lizanje

Neko je jednom davno rekao da svi problemi kreću od obuće i stopala. Da se prenosi na čitavo telo. Nisam mnogo tome pridavala značaj… sve do tog dana.

**

Nije to bila najgora stvar koja mi se ikada dogodila – gubitak posla, ali mi je ipak teško palo. Bila sam perspektivni računovođa u velikoj advokatskoj firmi … dok me nisu otpustili. Moja sestra je živela u nedaleko, u našem rodnom gradu, i ponudila mi je smeštaj. Samo na neko vreme dok ne nađem novi posao i ponovo stanem na noge.

Taj stan u kome sam živela bio je jednostavno preskup za život bez posla. Prihvatila sam ponudu svoje sestre i krenula autobusom ka njoj. Sestra me je dočekala raširenih ruku a i njen muž je bio ok sa situacijom. Već posle par dana navikla sam se na stil života sa njima. Posle dve nedelje sam počela da idem na intervjue za posao.

„Još jedan intervju?“ upita moj zet Dragan jednog jutra.

„Pa ne misliš valjda da se uvek ovako oblačim?“ Nasmejala sam se, „Nadam se da je ovo taj. Intervjui su sranje.“

„Srećno!“

Primetila sam da je još uvek u pidžami i da mu se uopšte ne žuri. „Novi kodeks oblačenja na poslu?“

„Slobodan dan! Napokon… u poslednje vreme mnogo radim.“ – zastao je i pogledao u moje noge. „Uvek nosiš te čizme na intervjue?“

Pogledala sam dole u kožne čizme obložene krznom, a onda vratila pogled prema njemu: „Previše je hladno ujutru. Skinem ih i obujem visoke potpetice za intervju. Kad završim, vratim se u čizme.“

Pokazao je prema svom mozgu sa kažiprstom: „Pametnooo. Idi razbij ih danas!“

Dragan je bio fin i znala sam da je moja sestra ubola džekpot sa njim. Bio je zgodan, imao je sjajan smisao za humor, i iako nije bio bogat, dobro se snalazio sa novcem. Volela bih da jednog dana nađem čoveka poput njega.

Zgrabila sam aktovku i kafu i krenula kroz ulazna vrata. Možda je to bio moj dan. Nadala sam se. Traženje posla nije baš bilo zabavno. Ali, ispostavilo se da to nije bio moj srećan dan. Tip što me je intervjuisao je bio hladan i ravnodušan. Bilo je očigledno da neću dobiti posao. Vrativši se u auto, izula sam visoke potpetice i obula čizme. Lepo i toplo. Udobna. Svo to hodanje u štiklama zaista utiče na moja stopala.

Kad sam otvorila ulazna vrata, Draganove oči su se raširile. „Jesi li dobila posao?“

Pročitajte i ...  Avantura Moje Ženice

„Ne“, odgovorila sam dok sam se spuštala na kauč, „nisu bili zainteresovani.“

„Pihhh“, odgovorio je, „pa možda sledeći intervju bude TAJ.“

„Možda“, rekoh, „uffff… noge me bole tako jako da ću popizdeti.“

„Štikle su krive za to, a?“

Štikle su krive za bolna stopala.

Izvukla sam štikle iz torbe, „Možda izgledaju lepo, ali su zajebane za hodanje.“ Stavila sam jastuk ispod glave i položila noge na kauč. „Pulsiraju..“

„Znaš..“ Prišao mi je bliže i seo pored mojih nogu. „Hajde“, pokazao je prema mojim čizmama, „izuj ih.“ Osetio je moj pogled strepnje. „Veruj mi. Treba ti mala masaža stopala. Od njih sve kreće… ako ti pređe na kičmu imaćeš veće probleme.“

„Zete, hvala ti ali… moja stopala su već satima u ovim čizmama. Sigurno nisu prijatna ni na oko ni na miris.“

„Ne lupaj gluposti nego se izuj. Uživaćeš, veruj mi.“

Ma neka ide život – pomislila sam i skinula čizme. Stopala su mi odmah postala hladna od vlažnih čarapa. Zavalila sam se skroz u jastuk i naslonila bolna stopala u njegovo krilo. Uzeo je jedno moje stopalo i čvrsto pritisnuo palčeve u tabane, klizeći prema nožnim prstima. Oči su mi se raskolačile!Bio je to divan oslobađajući osećaj! stopala masiranje

Činio je to iznova i iznova dok nije stao da uhvati svaki prst pojedinačno i nežno ih izvlači. Nikad nisam zamišljala da masaža stopala može biti tako dobra. Zabacila sam glavu unazad i zatvorila oči. Ležala sam i čudila se koliko je moj zet dobar u tome. Zgrabio bi sve moje nožne prste u jednoj ruci i savijao ih sve gore-dole do njihovih granica. Istezanje me je malo bolelo, ali nisam htela da mu kažem da prestane. Bilo je tako dobro.

Zatim mi je obema rukama gnječio mišiće stopala i skočnog zgloba iznova i iznova. Taj trenutak na nebu bio je prekinut promenom stopala dok je nežno spustio jednu nogu i podigao drugu. Umirala sam iznutra. Ako se tako dobro oseća na mojoj levoj nozi, sigurno će se osećati dobro i na desnoj. I bila sam u pravu. Ispustila sam dug uzdah i ponovo zatvorila oči.

Masaža od koje zastaje dah.

Moj sledeći partner će morati da bude stručnjak u masaži stopala. Dok sam ležala u blaženstvu, primetila sam suptilnu promenu ugla i načina na koji je masirao. Jedva sam otvorila jedno oko i otkrila svoje stopalo samo nekoliko centimetara od njegovog nosa. A onda je duboko udahnuo. Delovalo mi je odvratno, ali očigledno mu se dopalo. Nisam ga prekidala, zaista je izgledao kao da uživa.

Pročitajte i ...  Dobra pušačica

„Tako je dobro.“ zastenjala sam.

„Drago mi je da ti se sviđa. Mislim, moglo bi da bude i još bolje, ali… znaš…“

„Osećaj je tako dobar, uradi šta god treba.“

„Imam još trikova. Ne znam da li će ti se svideti ili ne.“

„Iskoristi sve trikove“, zastenjala sam.

„U redu.“

Kada je skinuo moje čarape provirila sam i videla da je privio moje čarape na nos. Dragan je malo previše uživao u ovome, ali i ja sam bila veoma radoznala. Još jednom je podigao moju nogu i počeo da masira. Bio je u pravu – ovo je bilo bolje. Mogla sam da osetim toplinu njegovih ruku. Mogla sam da osetim glatko senzualno klizanje njegove kože preko moje. Primenio je veliki pritisak u pravim razmerama.

„Mmmmm, to je tako dobro…“ Nakratko sam otvorila oči i posmatrala kako sa mojim stopalima, nekoliko centimetara od njegovog nosa, stručno rukuje. Ponovo sam zatvorila oči i osetila kako mi telo tone u kauč. Sledećih nekoliko minuta skoro sam zaspala, ali me je čudan osećaj vratio u realnost. Otvorila sam oči dok je on lizao moje tabane. U paničnom režimu širom sam otvorila oči i podigla se na laktove u neverici. stopala lizanje

Pogledao me je, oči u oči, i nežno stavljao nožni prst, jedan po jedan, u svoja usta. Mogla sam da osetim kako njegov gladni jezik liže između svakog od mojih nožnih prstiju. Neko ima fetiš na stopala… Čudno, i dalje se oseća tako dobro. Opustila sam se i ponovo zatvorila oči. Kombinacija čvrstog masiranja, njegovog jezika koji me je milovao, i pomisli da ga ložim stvarala je uzbuđenje u meni.

Kada sam otvorila oči, videla sam svoja stopala na njegovim grudima. Nekako je uspeo da mi spusti pantalone do kolena i rukama lagano istraživao moj donji deo kroz gaćice. Povremeno je menjao položaje ruku da bi milovao obline moje zadnjice. Nisam bila uznemirena njegovim napredovanjem. Polako mi je spuštao gaćice do kolena. Dok su mi stopala ležala na njegovim seksi grudima, mogla sam da vidim da su gaćice na njegovom licu.

Skupila sam hrabrosti da nežno šapnem: „Sve što radiš je tako dobro.“

Posisao je moja stopala.

Spustio je ruku do svog penisa i počeo da drka. Nisam ni bila svesna da je gol dole. Prekidač je sada bio okrenut i to je bilo ono što mi je trebalo. Zatvorila sam oči i osetila nežno klizanje kurca po mom klitorisu, pre nego što se čvrsto pritisnuo na moj otvor. Grubi i blagi osećaji su me vraćali k svesti. Osećaj njegovog penisa je nestao kada je uzeo moju desnu nogu u svoje ruke. Obnovljena masaža me je podsetila na to koliko je bilo dobro. Nakon nekog vremena masirao mi je drugo stopalo, dok je položio svoju kurčinu direktno na moj klitoris.

Pročitajte i ...  Shemale Matorka Komšinica 4. Deo

Prolazile su sekunde ili minute. Osetila sam njegov ulazak. Bilo je sporo i namerno. Kao iz snova. Da li je on zaista bio u meni ili je ovo bio samo deo mog požudnog sna? U svakom slučaju, to je bilo ono što sam želela. Glava njegovog penisa je bila ogromna dok je polako klizio i izlazio iz mene. Trenutak je bio nadrealan. Bila sam zadovoljna masažom stopala. Ali ovo je bilo nešto još bolje. Kakav divan osećaj. stopala jebanje

Totalno zgodan čovek me je opsluživao tako-polako, tako detaljno. Dok me je tucao izvio je moje noge dovoljno da može da usisa pola mog stopala u svoja usta! Grisao me je i sisao mi prstiće. Mogla sam da osetim kako mi se mišići pice skupljaju na njemu, stišćući ga. Znala sam da se ovaj događaj nažalost bliži kraju. Otvorila sam oči da procenim situaciju. Brzim pokretom izvukao je kurac iz mene tek toliko da direktno na moj klitoris. Od iznenadnog trzaja mi je kičmom prostrujala iskra.

Nije ličilo na ništa što sam ikada ranije doživela. Nehotice sam doživela drhtavi orgazam, dok sam izvijala kukove. Pakleno iskustvo iz snova. Zatim je ponovo ubacio svoj kurac prekriven spermom duboko u mene i svoje usne pritisnuo na moje.

Gde će nas to odvesti? Vreme će pokazati.

KRAJ!

Koliko vam se svidela ova Priča?

Klikni na Lajk i oceni priču!

Prosečna Ocena / 5. Broj ocena

Priča još uvek Nije ocenjena! Budi Prvi koji će je Oceniti.

Please complete the required fields.
Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Nove erotske priče

devojke za upoznavanje

Don`t copy text!