Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Vruće usne

9 min čitanja
drugarica mi polizala picku

Dosadno i vruće popodne. Sjedim zavaljena u fotelju i ne razmišljajući uvlačim prste pod pamučnu haljinu. Dok buljim u neki glup politički skup na televizoru, drugom rukom napipam bradavicu i počinjem ju milovati slinavim dlanom. Odjednom se prestrašeno trgnem. Netko zvoni na ulaznim vratima. Prinosim prste i osjećam miris uspaljene pičke, koja je već počela željno drhturiti. Razočarano silazim i otvaram vrata.
– O pičko, s kim se jebeš da ne otvaraš pet minuta? – moja luda frendica Ana u laganoj suknji cvjetnog uzorka i malenom topiću protutnjala je kraj mene.

Upoznavanje Hrvatska

Zaključala sam vrata i pogledala svoje grudi. Bradavice su još uvijek napaljeno stršale u zrak, a ja nisam mogla skinuti pogled s njene stražnjice. Kroz lagani materijal nazirale su se minijaturne gaćice.

drugarica mi polizala pickuJoj, tako bi se pojebala, dan je kao stvoren. Tu je ugodno hladno, a znaš da mene uzbuđuje ova polutama zbog spuštenih roleta. Daj uključi taj ventilator da dođem k sebi – dok je Ana tako pričala, svalila se u moju fotelju i raširila noge, a tada podigla suknju i počela s njom hladiti svoju vruću pičku.
– Misliš da meni nije vruće i da se ja ne bi pojebala da imam s kim. Najradije bi poševila sama sebe da mogu – promrmljala sam uključujući ventilator.
Pa ja sebe pojebem ako treba, samo trebam malo poticaja, ako me kužiš… nekad i prsti posluže svrsi, a desilo mi se bome da sam se tako uspalila misleći na jebačinu, da sam svršila čim sam položila ruku na pizdu, ili se očešala o rukohvat fotelje ili kauča – ona je brbljala neopterećeno kao i uvijek, a mene je svaka njena riječ uzbuđivala.
– Legla sam na pod i nehotice primijetila njene crne duge dlake, koje su izvirivale ispod ruba napetih gaća. Na njihovoj crnoj, pamučnoj tkanini nazirala se tamnija mrlja. Znala sam da je to od znoja, ali sam htjela vjerovati da je to znak uspaljenosti i duboko sam udahnula.

– Daj pizdo, samo uzdišeš, a ništa ne poduzimaš. Jebe se tebi, jel’ da? Zatvori oči i zamisli nabrekli kurac osut rosom znoja… pulsira… frajer leži na leđima, a kurac mu se ustremio put neba. Dlakava prsa, dlakav kurac, napeta stražnjica… Jebo te, da me sad probode, svršila bih u trenu – Ana je maštala i oblizivala usne, a ja sam osjećala potrebu da gurnem prste u gaćice i da se poševim.
Ej, svoje smo, ne? Neće ti smetati ako skinem topić? Krepat ću od ove sparine. Osjećam da mi se znoj slijeva duž bradavica. Kako bi bilo da zamislim kako me to liže jedan podantan, mesnati jezik, a frajerčina dahće i svršava mi po trbuhu?

Nisam je više mogla slušati, a sram mi nije dozvoljavao da se pomazim.

– Skini se ako hoćeš, ne očekujem nikoga. Čuj, idem se otuširati, jer ću presvisnuti što od vrućine, a što od želje. Bolje da šutiš, a ne da me potpaljuješ sve više… – promrmljala sam i jedva čekala da stanem pod tuš i prihvatim se svog uspaljenog brežuljčića i nabreklih bradavica.
– Idi, a ja ću nam složiti hladnu limunadu – rekla je Ana i u tren svukla topić preko glave, a tada otkopčala suknju i u gaćicama odšetala u kuhinju. Bila je nevjerojatno seksepilna, moralo se priznati. Svaki muškarac bi odmah zaskočio, makar silovao, jer ona čak nijednu ženu nije ostavljala ravnodušnom, iako nisu imale namjeru spavati s njom. Ali, zračila je, pozivala, uzbuđivala i nesvjesno navodila sve oko sebe da je požele ljubiti, lizati njen pičić, sisati bradavice tamnih kolutova i gurati joj jezik u ta puna, sočna usta.
Oteturala sam u kupaonicu i otvorila tuš. Dok sam se skidala, pogled mi se zadržao na ogledalu i morala sam priznati da ni ja ne izgledam loše. Možda sam malo punija, ali ne previše, a kažu da bi svoju guzičicu trebala osigurati. Znači, nešto vrijedim. Prošla sam prstima po grudima i spustila ih na klitoris, koji je spremno drhtao u svoj veličini. Koliko sam trebala nekog da me poliže…

Pročitajte i ...  Velika i Prelepa 2. Deo

Stala sam pod tuš, ali su mi kapi svojom jačinom toliko godile da sam se ubrzo našla ležeći u kadi raširenih nogu, dok je slušalica iznad mene ravnomjerno slala kapi na pičku. Namjestila sam mlaz i rukama primila usmine, šireći ih. Dok sam vrtila stražnjicom, voda je učinila svoje. Ubrzo sam osjetila poznati drhtaj koji se širio, a tada sam svom snagom gurnula prste u ljepljivu unutrašnjost moje pohotne pičke.

– Da, tako se može! Ti se zabavljaš, a ja neka krepam. E, jesi pizda… ali dobra pizda, super pizda… – govorila je dok se spuštala na koljena i u sljedećem trenutku naglim pokretom raširila moja koljena i poliznula mi pičku osutu sokovima.
– Dozvoljavaš? Nisam nikada lizala, ali ne mogu odoljeti. Želim te pojebati i želim da ti mene pojebeš. Svako iskustvo dobro dođe, a ako mi se svidi, mogu na grupnjak koji sam do sada izbjegavala – izgovorila je sve u jednoj sekundi, i ne čekajući moj odgovor nastavila me lizati dok su joj kapi padale po leđima i močile njene crne gaćice.

Samo sam željno uzdahnula i dozvolila joj da me liže, dok su moje ruke same pronašle njene grudi i počele ih stiskati i trljati njene prekrasne bradavice. Kako sam još bila uspaljena od orgazma, drhtala sam vrteći i podižući guzu u zrak, a tada sam dozvolila da vrisak propara zidove zamagljene kupaonice. Ana mi nije dozvoljavala da se maknem, već je gurnula prste u mene silovito, čak bolno, prvo jedan, pa dva, a onda i tri…, vrtila je s njima po mojoj ranjenoj pički, neprestano ponavljajući:

Jebem te, jebem te, o divote, kako je slasno, ljepljivo, jebem te, ohhhh… svršit ću dok te jebem….

Pročitajte i ...  Živela pička!

Više nisam ni znala je li to orgazam ili tupost, ali mogla sam joj dozvoliti da mi gura prste do besvijesti… nisam više osjećala drhtaje, ali bilo je istovremeno i ugodno i bolno. Činilo se da mi je pička totalno izgubljena s unutarnje strane, kao da više nema ničega, samo njena ruka, prsti i glas, a ja ležim u nekom transu nesvjesna jebačine. Odjednom, Ana je počela plakati, dapače grcati i dalje gurajući prste, a ja sam osjetila strašnu potrebu da je privinem na svoje golo tijelo i zagrlim ljubeći je nježno. Polako sam je vukla na sebe, dok nije izvukla prste iz moje izjebane pičke. Polegla sam ju na sebe, skidajući joj mokre gaćice.
Prestala je plakati i pomogla mi da je oslobodim tog nepotrebnog komadića platna koji nas razdvaja. Pritisnula se na mene cijelim tijelom, dok su nam se dlačice spajale u zajedničko klupko, a bradavice pozdravljale pune ushita. Obuhvatila sam njenu stražnjicu rukama i počela je nježno milovati. Moje usne ljubile su njen vrat, dok mi nije okrenula glavu i pružila jezik. Moram priznati da takve erotske, nježne, divne, pune poljupce nisam do sada primila. Naši jezici istraživali su se lagano poput leptirića, mazili se i drhtali, ulazili u usta i izlazili, milujući svaki zubić, svaku rupicu. Gurali se poput kurca u uspaljenu pičku, a onda prestajali. Polizali oči, nos, ušne školjke i vraćali se natrag, u toplu unutrašnjost. Ludnica… uzbuđenje je raslo, a ja sam sve jače stiskala njene guzove gurajući prste u rupice, škakljajući je i gnječeći.
Majko moja, ovo je… ahhhh… molim te, pojebi me, liži me… jecala je Ana, a ja sam se spremno okrenula i polegla je na leđa, zatvarajući tuš. Spustila sam se do njene pičke puna uzbuđenja zbog novog otkrića. Kad sam je lagano poljubila, počela je vikati da me voli, jebeš muškarce, ja sam njen kurac… Ljubila sam je prvo lagano duž usmina, s unutrašnje strane bedara, lizala po dlačicama i promotrila klitoris. Bio je poput malog kurca ogoljene glavice, svjetao i ustremljen.

Sagnula sam glavu i uvukla ga u svoja usta, ližući ga nježnim pokretima. Ana se počela bacakati i vrištati, a ja sam je obuhvatila pod guzove i podigla joj pičku, ne ispuštajući maloj kurčić. Počela je svršavati u ludom ritmu, a tada se drhteći smirila ponavljajući mi da me voli. Nisam je još htjela pustiti dok ne vidim do kud mogu gurnuti jezik u njenu mirišljavu kurvinsku pičku, pa sam ga uvukla oblizujući sokove orgazma i vrteći ga lagano u krug. Stresla se ponovno, a tada počela moliti da je ljubim.

– Ljubi me, dođi, ne mogu živjeti bez tebe, molim te, dođi, ljubio me… – jecala je i ja sam se nevoljko maknula s nevjerojatnog užitka lizanja pičke.
– Legla sam na nju i pružila joj svoj jezik okusa njene kurvice, a ona je s užitkom gutala svoje sokove, dok su joj se suze slijevale niz obraze.
– Ana, moram ustati, imam sastanak u šest – promrmljala sam i pokušala se odvojiti. Jačina njenog zagrljaja se pojačavala, a ona me nastavila ljubiti po vratu, što mi je itekako godilo.
– Molim te, Ana, razgovarat ćemo o tome sutra, ali ja stvarno moram ići. Ti si moja pička, moja kurva, moja ljubav, sve… ali to je za nas nešto novo, pa su i emocije snažne. Želim te jebati opet kad bude prilika, želim da ti mene jebeš, a dalje ćemo vidjeti. Dođi, kurvice moja, digni tu svoju preslatku pičku i idi se osušiti.
Dok sam je podizala, ona me nije prestajala milovati, a tada se spustila do mojih grudiju i počela mi nježno lizati bradavice.

Pročitajte i ...  Ucinio sam Dobru Stvar

– Ahhh, super je, liži me… ne, nemamo vremena… – borila sam se sama sa sobom. Razum mi je govorio jedno, a tijelo drugo. Nikada nisam ni s jednim muškarcem osjećala toliku želju za stalnim dodirom, a većinom sam već nakon prvog orgazma postala nezainteresirana. Ana se digla i pričekala da izađem iz kade, a tada mi obuhvatila glavu rukama i bez riječi mi utisnula dug poljubac za pamćenje. Njene oči još uvijek su bile okupane suzama, pa sam ih samo lagano poljubila i pružila joj ručnik. Dok smo sušile kosu nismo razgovarale ni o čemu, ali smo se gledale onako gole s puno ljubavi. Dala sam joj svoje gaćice, a njene sam poljubila i spremila.

– Na njima je tvoj miris, dovoljno da se uzbudim kad te poželim – rekla sam i pomilovala je po kosi.
– Pičko, dovela si me u novi svijet. Nisam znala da ću radi tebe poludjeti, ali osjećam da te volim, da želim ostati ovdje s tobom. Ljubiti te dok kuhaš, milovati dok spavaš… Volim te, znam to – tiho je promrmljala.
– Znam mila, ali to je za nas nešto novo, neistraženo… pustimo da vrijeme radi svoje, već sam ti rekla. Ako osjetimo da je veza među nama jedino što vrijedi, nema zapreke da ne ostanemo zajedno. A sad stvarno moraš otići, ali svakako te sutra očekujem.
Poljubila sam je još jednom, a ona me zagrlila i otišla šaljući mi pusu rukom. Od tada je prošlo pet godina i mi smo još uvijek zajedno. Uživamo u seksu kao i prvi puta, iako dozvolimo s vremena na vrijeme da u naš život uleti pokoji muškarac. On većinom služi kao promatrač, samo dovrši posao i nabije nas na kurac dok se mi ljubimo, ljubimo…

Print Friendly, PDF & Email
Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Trazim kratka i slatka druzenja 1 min čitanja
Cigancica upoznavanje Beograd 1 min čitanja
tata me je tucao u usta 6 min čitanja

Profi kurva uzivo

Don`t copy text!