Erotske priče, incest priče

istinite seks priče

Upoznavanje Srbija

Vruć Seks dok sam Stopirao

8 min čitanja
svršava na milf plavušu

1.

Upoznavanje Hrvatska

Imao sam dvadeset godina kada sam tog ljeta odlučio da odem na more stopirajući. Moji drugari su mi govorili da je to takođe jedna velika avantura, odlučio sam da ih poslušam i ja probam na taj način doći do moje destinacije. Na moru sam imao zakazan posao kao pomoćnik kuvara.

Tog jutra ustao sam jako rano i krenuo da stopiram. Nisam imao sreće već duže vrijeme i postao sam sve više nervozan, pomišljajući da čak i odustanem i krenem busom. Čekao sam bogami nekoliko sati i pred samo moje odustajanje ispred mene stao je jedan džip stranih tablica. Vozač je spustio prozor i imao sam šta da vidim bila je to jedna prelijepa žena oko četrdesetih godina. Upitala me je gde idem a ja sam joj rekao da idem na more jer počinjem da radim. Samo mi je rekla da uđem.

 

Ušao sam i upoznali smo se zvala se Marija iz Francuske je krenula na more sama. Marija je bila prelijepa plavuša duge kose i lijepog lica da joj nebi niko dao toliko godina. Na sebi je nosila usku bijelu majicu sa velikim izrazom koji je isticao njene ogromne sise koje su jedva stajale u brusu sa ogromnim bradavicama koje su se jasno vidjele na majici. Sigurno su bile petica veličine. plavuša milf u kolima

 

Dolje je nosila uski šorc koji je isticao njenu veliku guzu i još veće noge. Od tog prizora sam se jako napalio da mi se kurac počeo dizati polako. Bila me je jako sramota i dok smo pričali pokušavao sam rukama prekriti moj sada već ukrućeni kurac koji se jasno ocrtavao preko šorca. Nisam mogao a da ne skrenem pogled na njene sise koje bi jako volio izjebati mojim kurcem i ona je to primijetila ali se samo još više namještala izluđujući me.

U jednom trenutku me je upitala što sam toliko napet i da se opustim malo. Rekla mi je da se zavalim u sedište i uživam pomjerivši mi ruku sa kurca. Čim je sklonila ruku kurac mi je iskočio iz uskog šorca na šta se ona nasmijala. Bila me je jako sramota. Rekla mi je da se ne stidim ničega i da imam jako lijep kurac.

 

Skrenula je u obližnji šumarak ugasila auto i odmah se bacila na moj kurac. Uhvatila ga je rukama i počela da ga drka jako što je mene palilo. Upitala me je da li mi ovo paše a ja sam samo klimnuo glavom. Spustila je glavu na kurac i počela ga pušiti. To je radila vrhunski pušila ga je od glavića do jaja pa ga onda drkala rukama dok bi jezikom mi lizala glavića. Poslije bi mi lizala kurac usnama.

Pročitajte i ...  Babojebac 1

 

Moram priznati da mi niko do tada nije tako pušio kurac i svršio sam za koji tren u njena usta spermu a ona kao da je bila spremna sve progutala. Nasmijala se pogledala me u oči i rekla da se nada da ovoga ima još i ponovo počela da mi puši kurac. Rekla mi je da obožava mlade kurčeve a da je moj jako dobar debeo i veliki. U tom trenutku počela se skidati i za tren je bila potpuno gola sa velikim sisa i dolje čupavom pičkom urednom potšišanom.

 

Predložila mi je da pređemo na zadnje sedište i tražila mi da joj ližem picu. Počeo sam je lizati a ona sve više uzdisati i navijati se pičkom na moj jezik dok su njeni prsti bili u mojoj kosi. Lizao sam je preko klita sve brže i za jedno pet minuta počela je da se grčki i svršava. Njeni sokovi su bili po mom licu. Povukla me je prema sebi poljubila me sočno i rekla da sad želi da je jebem.

Nabila se na moj kurac i počela da skače po njemu. Imala je jako usku picu za moj veliki kurac. Rekla je da se dugo nije jebala pa je zato uska. Dok se nabijala na moj kurac ja sam njene sise stavljao u usta ližući ih i grickajući joj bradavice.

To je jako palilo da se sve jače nabijala na moj kurac da sam se bojao da mi ga ne slomije. Sada je već počela da uzdiše sve više. Rekao sam joj da legne na leđa što je i učinila. Uzeo sam joj noge stavio ih na ramena i počeo da je nabijala kurcem sve jače. Dok sam je jebao njene sise su skakale na sve strane a ona vrištala od užitka.

svršava na milf plavušuSvršila je još jednom. Ja sam se jako bio napalio da sam toliko je udarao kurcem da sam je pomjerao ispod sebe. Poslije jedno deset minuta takve jebačine htio sam da svršim. Stavio sam kurac između njenih sisa i počeo ih jebati. Rekao sam joj da glavu podigne i jezik ispruži prema mom kurcu. Dok sam je tako jebao ona bi jezikom svaki put dotakla moj glavić.

Počeo sam svršavati svuda po njenim sisa a, licu, ustima. Ona je sve to polizala rekavši mi da sam bio odličan. Obukli smo se i nastavili putovanje do mora. Odvela me je do posla dala mi broj i rekla da je obavezno nazovem da ovo ponovimo. To sam i uradio.. .

Pročitajte i ...  Jedva punoletna komšinica (istinita priča koja traje i dalje)

 

2.

Nakon moga prvog susreta sa vatrenom Marijom na putu prema moru prošlo je mnogo vremena. Ja sam radio kao pomoćnik kuvara i imao sam jako puno posla. Izlazio sam društvom i upoznao mnogo devojaka sa nekima čak sam i imao seks. Volio sam izlaske ali sam stalno razmišljao o onom seksu na zadnjem sedištu auta. Ta avantura mi nije nikako izlazila iz glave.

Bio je petak i svo moje društvo je bilo zakazalo izlazak ali meni tog dana nije bilo do pijančenja. Ležao sam na kravetu i razmišljao o seksu sa Marijom, sjetio sam se da mi je ostavila broj telefona. Odlučio sam da joj pustim poruku iako se nisam nešto pretjerano nadao da će mi odgovoriti.

Napisao sam joj da stalno razmišljam o njoj i našem susretu i da bi sve volio ponoviti ako se ona slaže. Poslije jedno pet minuta stigao mi je odgovor kako je mislila da sam je zaboravio i da budem spreman za pola sata da dolazi po mene. Otišao sam odmah pod tuš sredio se i sa nestrpljenjem čekao da dođe po mene. Čim me je ugledala poljubila me je sočno na šta sam joj uzvratio i ja kao da smo u vezi.

Sjeli smo u auto i zaputili se u njen hotel. Dok je vozila stalno mi je drkala kurac preko hlača. Govorila mi je kako joj je nedostajao moj kurac i kako se nije jebala ni sakim osim sa mnom. Da jedva čeka njena pica da je moj kurac razvali. To me je jako palio a ona nije htjela skidati ruku sa moga već sada do kraja dignutog kurca. Izvukao sam ga iz hlača a ona se oduševila i stalno ga drkala. I ja sam počeo prstima da rovrim po njenoj pici. Raširila mi je noge da sve bolje dolazim do njene pičke.

Uzdisala je jako i bilo me je strah da se ne sudarimo. Došli smo do njene sobe i odmah na ulazu počeli da se skidamo. Za tren smo bili goli, gurnula me je na krevet i bacila se na pušenje moga kurca. Pušila ga je sa uživanjem i stalno ponavljala kako joj je nedostajao. Pušila bi ga pa bi onda malo drkala ga rukom dok bi mi jezikom lizala jaja.

Okrenuo sam je na leđa i počeo je ljubiti od usta spuštajući se prema pici. Lizao sam je kao da mi je to zadnje u životu. Njena pička je bila jako vlažna. Uzdisala je jako bučno što je mene palilo jako. Prinio sam kurac ulazu njene pice i počeo je jebati. Jebala se odlično. Samo je tražila da je jebem što jače.

Pročitajte i ...  Sex sa starijom sekretaricom

Jebao sam je jedno pet minuta u toj poziciji a zatim je okrenuo otpozadi. Uhvatio sam je za kukove i počeo natezati na moj kurac. Ona bi svaki put svoju guzu pomjerala u pravcu mog kurca da što više ulazi u nju. Ponavljala je kako je dobro jebem i kako želi da je ja stalno jebem. Uhvatio sam je jednom rukom za dugu plavu kosu a drugom pljeskao po dupetu dok sam je nabijao na kurac. Želio sam da gledam njeno lice dok se grči dok joj moj kurac širi pičku. jebanje milf plavuše

Sada je tražila da se popne na moj kurac i da želi da ga jaše. Poslušao sam je legao na leđa a ona se nabila na moj kurac. Skakala je na njemu kao da je na rodeu. Ja sam za to vrijeme mijesio rukama njene ogromne sise. To joj je jako godilo. Prosto je obožavala moj kurac.

Počela je da vrti glavom grči se i steže pičkom moj kurac a onda da svršava obilno. Njeni sokovi su bili svuda po meni. Pala je na moje grudi i rekla da se u životu nije ovako jebala. Ja nisam svršio i ona je počela ponovo se nabijati na moj kurac.

Poslije jedno deset minuta i meni je došlo da svršim. Rekao sam joj to a ona počela još jače da se nabijao. Nisam više mogao da izdržim i počeo sam da punim njenu pičku. Napunio sam je jako da je sperma curila iz nje nakon što sam izvadio kurac.

Ležali smo poslije seksa jedno pola sata zagrljeni a onda zajedno otišli pod tuš gde mi je ponovo popušila kurac i progutala svu spermu. Nastavio sam da joj punim pičku cijelo ljeto svršavajući u nju sve dok nije mi rekla da je trudna. Poslije tog život mi se promijenio. Odvela me je u Francusku zajedno sa sobom i sad smo zajedno sa dvoje naše dece.

Please complete the required fields.
Još zanimljivosti

dva kurca u picki 6 min čitanja

1 thought on “Vruć Seks dok sam Stopirao

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Možda ste propustili

Hot Oglasi

Don`t copy text!